2015 Nisan Anneleri

gözün aydin canım, neyseki sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine... işte ben bu yüzden suni sancı istemiyorum, doğal akışa müdahale etmeye gerek yok aslında...
çok sağol canım doktor ya sezeryana alayım ya suni sancı vereyim dedi bende sezeryan istemedim ama olmadı işte nasip b öyleymis boşuna sancı çekmiş oldum tek iyi yani hemen sutum geldi

çok sağol canım doktor ya sezeryana alayım ya suni sancı vereyim dedi bende sezeryan istemedim ama olmadı işte nasip b öyleymis boşuna sancı çekmiş oldum tek iyi yani hemen sutum geldi
az önce yan odadaki bayani da sezaryene aldilar, hem de ayni senin gibi 8 cm açılmayla, sancıyla merak ediyorum suni sanci verdiler mi ona da...

Olan bize oluyor zaten dr.larin umrunda degil ki, neyse canım çok gecmis olsun, sağlıcakla büyüt bebegini...

Selam.kizlar acil bisey soracam sezeryandan 1 hafta sonraki doktor kontrolunde ne yapiliyor acaba alttan muayene eder mi ki ?.;?:?:.

Bende dun geceyi hastanede gecirenler arasindayim galiba hafif sanci ve karnimda siddetli bi kasilma vardi gittik kontrole nedense yatis yaptilar ne oldugunu anlamadan nese hemen serumdu kan almaydi nst derken sancilarim azaldi sabaha kadar 4 serum yedim acilmam hic olmadi nobetci doktor bekletti gereksiz yere sabah kendi doktorum geldi kendisi tam bir dogal dogum doktoru ben sezeryana bile raziyken ikna etti ve eve yolladi neyse sabaha kadar uyuyamadim ustune serumdu psikolojik olarak doguma hazirlikti derken moralim iyice dustu surda uc bes gunum kaldi dogurabilirim belki diyodum ama olmadi yan odadakinin bebegiyle beraber bende agladim durdum...
Demem o ki gercekten son haftalarda gelen bir an once dogurma istegine karsin evde bekleyin taa ki sancilariniz sıklasana kadar yoksa benim gibi elleriniz boş dönersiniz ustune düşen yüzünüzde cabasi

Arkadaşlar geçmişi okuyadım.. Biliyorsunuz dün 12.30 da acil sezaryen a alındım. Şükür iyiyiz kızım la süt meselesini de halledebilirsek değmeyin keyfimize.. pazar gecesi zaten stresten uyuyamadim dün gün boyu kızımı izledim uyumadim yine veee saat 5.30 simdi ye kadar toplamda 3 saat uyudum. Ama herseye değer.. Tek avantajım sezeryan çıkışı fazla agrimin olmaması.. Dün gece 9 beri kendi kendime hareket ediyorum... Bu gün bu saate kadar kızımın herseyi ni kendim yapıyorum.. Herkes uyuyoo biz başımızın çaresine bakıyoruz kızım la

Gunaydin herkese ☺ gunler azaldikca beni de uyku tutmuyor,dogum yapan arkadaslari tebrik ederim Allah anali babali buyutsun ins.

Gözün aydın Canım. Allah analı babalı buyutsun

Selam kızlar kucağımda bebegimle yazıyorum Allaha şükür
Dün gece saat 11 de almina mız
Normal doğumla 2650 gr dünyaya geldi
Darısı bekleyenlerin başına
İlk fırsatta uzun uzun yazarım insallahh
Hayırlı olsun tebrik ederim Allah sağlık huzur versin inşallah :) darısı basimizaa

Hayırlı olsun Canım kızına kavusmussun Masallah güle güle buyut prensesini

Ahh kuzum niye düşürüyorsun moralini.. sonuna geldin sonucta hic sıkma kendini belki yarin belki yarından da yakın

Oyy masallah size.. gözünüz aydin hayirli uğurlu olsun insallah..

Masallah kuzum.. gözünüz aydin hayirli uğurlu olsun

ben ne yapacağımı bilmiyorum. günüm çok azaldı sancılar varla yok arası. bebeğimin kalp atışlarından korkuyorum ama evham yapıp Dr gitmiş olmak istemiyorum ki şu an hiçbir şey yokken alttan muane kaldıramam. iki gün önce 160 larda olan sancım da bile hiç açılma yoktu. özele gitmeye korkuyorum acil sezeryan diyip alıyorlar ne yapayım ben. bebeğim haraket ediyor ama eskisi kadar çok değil ne yapsam bilmiyorum

gözün aydın canım, çok sevindim, sonunda bir normal dogum haberi aldık, darısı başıma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…