Hayirli olsun cani. Darisi bizlerin basina.saglicakla buyut minigini...Selam kızlar kucağımda bebegimle yazıyorum Allaha şükür
Dün gece saat 11 de almina mız
Normal doğumla 2650 gr dünyaya geldi
Darısı bekleyenlerin başına
İlk fırsatta uzun uzun yazarım insallahh
Gözün aydın canım. Allah bagışlasın bebeğini. Allah analı babalı büyütsün.Bende bugün doğum yaptım kızlar normaldi başta sonra sancılarım azaldı 4 cm acilma vardı suni sancı verdiler 8 cm açıldı ama devam etmedi saçlarını bile gördü doktor ama doguramadim kalp atışları zayıflayinca sezeryana aldilar çok şükür sağlıkla kızımı kucagima aldım ama her iki sanciyi da çekmiş oldum
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Nadir de olsa normal doğum yapan birini duymak güzel geldi.Selam kızlar kucağımda bebegimle yazıyorum Allaha şükür
Dün gece saat 11 de almina mız
Normal doğumla 2650 gr dünyaya geldi
Darısı bekleyenlerin başına
İlk fırsatta uzun uzun yazarım insallahh
gözün aydın canım benimBende bugün doğum yaptım kızlar normaldi başta sonra sancılarım azaldı 4 cm acilma vardı suni sancı verdiler 8 cm açıldı ama devam etmedi saçlarını bile gördü doktor ama doguramadim kalp atışları zayıflayinca sezeryana aldilar çok şükür sağlıkla kızımı kucagima aldım ama her iki sanciyi da çekmiş oldum
ben ne yapacağımı bilmiyorum. günüm çok azaldı sancılar varla yok arası. bebeğimin kalp atışlarından korkuyorum ama evham yapıp Dr gitmiş olmak istemiyorum ki şu an hiçbir şey yokken alttan muane kaldıramam. iki gün önce 160 larda olan sancım da bile hiç açılma yoktu. özele gitmeye korkuyorum acil sezeryan diyip alıyorlar ne yapayım ben. bebeğim haraket ediyor ama eskisi kadar çok değil ne yapsam bilmiyorum
Herkese gunaydinn kızlar bugun çatı muayenem var cok gerginim. Ne kadar dusunmemeye cslissam da boş .birde malum göremiyoruz o bölgeyi agdaya da gitmedim hic. tuy dokucu ike hakkedecegim ama tamamen temiz olmazss diye cok utanıyorum.Allahim ne zormus. Esim ben yardim edeyim diyor aama
Çok teşekkürler canım darısı senin de başına inşallah. Gerçekten kimyonlu rezene çayı işe yaradı dün 2 bardak içtim bebeğimi çok rahatlattı. Kuzum rahat rahat uyudu. Göbeğimiz hala düşmedi.bugün 8. Günümüz. Banyomuzu da bi yapabiilsek rahatlayacaz inş.Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:) Oyy yerim ben bu tospaaları:) Rezene işe yarar bitanem:)
canım hiç korkma gerilme çok çabuk bitiyor çatı muayenesi sadece kendini kasma yeter tüy dökücü kremde hamilelikte zararlı diye biliyorum hiç kullanma permatik kullanabilirsin ben bu zamana kadar ağda yaptım ama son ikidir permatik kullanıyorum görmeden hallediyorum ayna bakıpta yapabilirsinHerkese gunaydinn kızlar bugun çatı muayenem var cok gerginim. Ne kadar dusunmemeye cslissam da boş .birde malum göremiyoruz o bölgeyi agdaya da gitmedim hic. tuy dokucu ike hakkedecegim ama tamamen temiz olmazss diye cok utanıyorum.Allahim ne zormus. Esim ben yardim edeyim diyor aama
canım bebişi hala yıkamadınız mıÇok teşekkürler canım darısı senin de başına inşallah. Gerçekten kimyonlu rezene çayı işe yaradı dün 2 bardak içtim bebeğimi çok rahatlattı. Kuzum rahat rahat uyudu. Göbeğimiz hala düşmedi.bugün 8. Günümüz. Banyomuzu da bi yapabiilsek rahatlayacaz inş.
Bu bahsettigin pembe falansa nisandir. 1 gun ile 1 hafta arasinda dogurursun benden soylemesi :)Kızlar bu sumuk gibi olan akinti herkeste var dimi. Seffaf degil. Cogaldi baya. Korkuyorum artk dogacak diye anneme soyluyum gelsinmi artik sizce de nolur nolmaz değilmi
Merhaba :) mayıs anası olucagimi söylüyor takvim ama ben nisan annesi olucagimi hissediyorum hamileliğimin ilk gününden beri. O yüzden ben de tahmin istiyorumCanim valla benim doktorum kullanicaksin dedi.ama bende 1 haftadir acaip derece kasinti var.dun doktora gittim cildiyeye gorundum.birak vitamini kan ilacinida dwdi.vucudum berbat kasiniyor su cicegi cikarmis gibiyim.ama butun doktorlar 1 ay daha kullandiriyorlar.
Cok utabirim eşimden yaptiramam artık olduğu kadar yaparimKuzum doğum belirtisi bunlar ama acil olandan degil.. sabır kuzum sabır..
Moralleri düşürmek yok..
Ben de çatı muayenesi için gidiyorum simdi bakalim..
Korkutucu gelse de kendimi şartlamiyorum normal muayene gibi düşünmeye çalışıyorum..
Hem bak herkes 15 20 saniye sürüyor diyordu.. o 15 20 saniyede tüy umrunda olmaz ki doktorun
Guzel olacak guzel... merak etme..
Ayrica bırak eşin de yardımcı olsun istersen..
Günaydın canım kasma kendini bende çok kasarak gittim çok çok sıktım kendimi ama şimdi bosunaymis diyorum kısacık bişey hemen bitiyor Sen anlayana kadar :) bide merak etme doktorlar zaten tamamen puruzsuz olmasıni onermiyorlar o tüyler o bölgeyi koruyor diye. Takılmaz yani doktor :) aynadan yardım alabilirsinHerkese gunaydinn kızlar bugun çatı muayenem var cok gerginim. Ne kadar dusunmemeye cslissam da boş .birde malum göremiyoruz o bölgeyi agdaya da gitmedim hic. tuy dokucu ike hakkedecegim ama tamamen temiz olmazss diye cok utanıyorum.Allahim ne zormus. Esim ben yardim edeyim diyor aama
Bebisker gelisimi tamamladı duye zararı olduğunu sanmıyorum.insallah kebdimi kasmamayi basaririm. Dogumdan bu kadar korkmuyorum sanirim.canım hiç korkma gerilme çok çabuk bitiyor çatı muayenesi sadece kendini kasma yeter tüy dökücü kremde hamilelikte zararlı diye biliyorum hiç kullanma permatik kullanabilirsin ben bu zamana kadar ağda yaptım ama son ikidir permatik kullanıyorum görmeden hallediyorum ayna bakıpta yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?