2015 Nisan Anneleri

kızlar bebeğimin pozisyonu, yüz gelişi olduğu için doğumum tam olarak yoluna girmiyor galiba, gece sancim vardi şimdi pek yok, dua edin ne oluur...
Allahim yardimcin olsun insallah. Insallah kısa surede bebeğin normal.yokla gekir. Insikak inşirah sürelerini oku insallah birde Ayetel kursi

Gunaydin herkese bizimde dun kontrol vardi iyi gecti coksukur dr haftaya cati muayenesini yapicam dedi ve arkasindan ekledi internette herkes abartiyo zor oluyo aciyo faln sakın oyle dusunme cok kisa surecek acida olmayacak oyuzden dusunup gerilme sakın dedi nstde iyi gecti ilk 10 dk bizm oglan sevmio cihazi hep tekmeledi sonra bakti olmuyo uyudu

canım benım bebegım de eskısı gıbı hareketlı degıl. tekme vs yok zaten gerınlesıyo karnımı yaultuyo sacdee. sanırım yerlerı darldı ııce. beklıcez vaktının gelmesını yapcak bısey yok baska

Kızlar bu sumuk gibi olan akinti herkeste var dimi. Seffaf degil. Cogaldi baya. Korkuyorum artk dogacak diye anneme soyluyum gelsinmi artik sizce de nolur nolmaz değilmi
benım de akıntım arttı beyaz ama yapışkan degıl su gibi de degıl inş gelıolardır

Son düzenleme:
Bu bahsettigin pembe falansa nisandir. 1 gun ile 1 hafta arasinda dogurursun benden soylemesi :)
Canim deme ya :) pembe degil henuz kanli falanda deil. Sarimsi yani. Simdi agdaya gidiyorum ins kuaforden sonra dogurmam. Kendimi kasmaktan bebis dr rahatsiz oluyor orda grcen sefer tekmeleyip duruyordu yavrum :)

benim sancılar yine gitti, moralim de bozuldu, Allah yardımcım olsun...

bende de sancı yok bugün nst de hiç bişi çıkmadı dr açıklığa da bakmadı sdc suyuna baktı yarın yine gidicez açılmaya bakacak ve Cuma günü olacak olan doğum şekline karar vereceğiz. açılma yoksa sezeryan yapmak isteyecek biliyorum ama yarın 40+2 olacağım yani daha bekleyebiliriz gibime geliyor doktor biraz riske girmek istemiyor gibime geliyor çok stresliyim şuan sana da dua ediyorum kaç gündür açılman var sancın yok benim dr olsa çoktan suni sancıyı basmıştı bana :) sen kendin istemediğin için mi suni sancı verilmiyor, doktorun sezeryana alalım demiyor mu? benim ki mi bi aceleci anlamadım gitti

yaa ne güzel canımm allah bir avazda kurtarsın.. şanslı görüyorum böyle sancısı ve açılması olanları.. inan günü geçtikten sonra beklemek daha stresli korkma sakın, herşey yolunda gidecek inşallah dualarımız seninle.. sen de bize dua et nolur hayırlısı ile bizim de sancılar başlasın :)

Selam kızlar kucağımda bebegimle yazıyorum Allaha şükür
Dün gece saat 11 de almina mız
Normal doğumla 2650 gr dünyaya geldi
Darısı bekleyenlerin başına
İlk fırsatta uzun uzun yazarım insallahh

Gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün.. seviniyorum böyle normal doğum haberleri alınca... :) Allahım bize de nasip eder inşallah :)

gözünüz aydın canım, sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi.. o kadar acıdan sonra sezeryan olmak kötü benim de şuan için tek korkum bu bize tavsiyen nedir peki bende aynı ikilemde kalacağım suni sancı mı sezeryan mı diye ve suni sancıyı tercih etmeyi düşünüyordum..

Kızlar yadım akıl verin bana. Çatı muayensi oldum. Çıkış biraz darmış kesin sezeryn demedi banabıraktı doktor. Ama benim başında kanamam olduğu için kıymetli gebelik seninki riskeatmamk lazım dedi. Sanırım sezeryan olacağım ama ben daha hazır değilim ya

bence hiç riske atma canım ya çatı darsa bebeğin çıkışı zor olabilir Allah korusun. Bana baksana normal doğum için çok uygun olmama rağmen açılma ve sancım yok günüm geçtiği için sezeryan olma ihtimalim var herşeyin hayırlısı napalımm..
ama neye hazır olmadığını anlayamadım, bebeğin gelmesine mi, sezeryan olma fikrine mi? bence günün yaklaşırken ya da geçtikten sonraki stres daha kötü

canim.bence riske atma iyice dusun kendini de rahatlat bence doktorunu dinle.insallah sikintisiz rahat bir digum olur

moralim o kadar bozuk ki oturdum ağlıyorum cuma öyle ya da böyle doğum olcak hem onun stresi bi yandan, annem 2 haftadır hasta grip, şuan sadece öksürüğü kaldı iyiyim diyo sesi de iyi geliyo ama eşim öksürüğü varsa gelmesin bebeğin daha bağışıklığı yok sonra bi de hastalıkla uğraşmayalım diyo ee herkes annemi soruyo bana ne zaman gelecek diye, ulan doğum yapacam yanımda kimse yok. bi de sezeryan olurs ben tek başıma naparım. eşime diyorum izin al diye en azından şu 3 gün işinden vazgeçip izin de almıyor ben tek başıma evde doğumu bekliyorum anneme de dedim şimdi hastaysan gelme diye o da alındı tamam kızım ben gelmem diyo tripli tripli anlamıyo!!!ben sanki istemiyorum gelmesini.. öte yandan akrabalar arkadaşlar hergün arıyorlar ne zaman doğurcan diye iyice sinirlerim bozuldu.. haftalardır eşim sağolsun bütün yakın dostlara akrabalarına az kaldı az kaldı diye ilan etti şimdi de çocuk gelmiyo işte ya geçen suyum geldi diye şüphelendim sakın kimseye söyleme dedim gitmiş bütün kuzenlerine haber vermiş bizden önce hastanedeydi kuzenleri!! ne var da bu kadar millete anons yapıyosun ki doğurunca duyacak zaten herkes çok dolmuşum gerçekten bu kadar dolduğumun farkında değilim ağlamaktan içim dışıma çıktı şuan

canim benim hic uzulme hic sikma kendini abimin esinin de gunu dolmustu gununden bir kac gun sonra dogum yapti cok tatli bi kuzumuz var.rabbbim hayirli ve saglikli dogum nasip etsin bir kac gun icinde dogumun olur insallah annecigin de o zsmana iyi olur yanina gelir esine de siki siki tembihle dogum gerceklesene kadar kimseye soylemesin sen simdi kendini hic kasma melegini dusun annnesi o senin hic ummadigin snda gelecek.

Cok utabirim eşimden yaptiramam artık olduğu kadar yaparim muayeneden çıkınca bir anlatirsin olur mu teselli bekliyorum
Tatlim anlatmak isterdim ama bebek hala dönmediği için çatı muayenesi de yapmadı doktor
Kararı da bize bıraktı.. isterseniz son ana kadar bekleyelim isterseniz de sezaryen yapalim dedi.. ne yapacağız ben de bilmiyorum ya

Canım benim kıyamam üzülme belki bebeğin anneannesini bekliyordur. Allah bir düzene koyar vakti saati belli üzme kendini. Benim de annem hastanede yatıyor şu an ve en erken haftaya çıkacak. Başka da kimsem yok. Biz de anneanneyi bekliyoruz.

Hayırlı olsun maşallah ikinizde iyisiniz En kısa zamanda bize de nasip olsun inşallah bu duygular

Selam kızlar kucağımda bebegimle yazıyorum Allaha şükür
Dün gece saat 11 de almina mız
Normal doğumla 2650 gr dünyaya geldi
Darısı bekleyenlerin başına
İlk fırsatta uzun uzun yazarım insallahh
Hayırlı olsun maşallah sizeİnşallah bol bol sütün de olur gözünüz aydın tebrik ederim

Allah yardımcın olsun artık böyle haberleri duyunca mutlu oluyorum bende ne sancı ne açılma hiçbi şey yok o yüzden şanslısın gerçekten inşallah normal şekilde de gelir yavrun

kızlar bebeğimin pozisyonu, yüz gelişi olduğu için doğumum tam olarak yoluna girmiyor galiba, gece sancim vardi şimdi pek yok, dua edin ne oluur...
Allah yardımcın olsun canım böyle her an ne olacak diye beklemekte zordur eminim ama hakkınızda hayırlısı olsun inşallah yavrunu kucağına almana az kaldı ne güzel

Dün bende aynı duygu boşalmasını yaşadım kendimi tutamayıp ağladım sanırım sinirlerimiz iyice gerildi bi de bu doğumumuz ne olcak nasıl olcak iyice gerildik İnşallah annen bi an önce iyileşirde yanında olur canım benim. Sezeryan gerekirse onlara daha çok ihtiyacımız olcak ama olmadı eşinin izin alması lazım sonuçta onun da bebeği. Bi de şu herkesin araması konusu benim de çok canımı sıkıyo bazen telefonları açmıyorum ben doğunca size haber veririm diyorum hala arıyorlar olmadı mı diye artık doğsalarda bizde rahatlasak

Canim uzulme yalniz degilsin benim annemde babama bakio 2 ay once felc gecirdi babam bende hep annem yanimda olacak hayalleri icindeydim ama simdi cok zor napalim kismet hersey Allah yardimcin olsun bebisler gelince onlarin mutlulugu yeter bize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…