Allahim yardimcin olsun insallah. Insallah kısa surede bebeğin normal.yokla gekir. Insikak inşirah sürelerini oku insallah birde Ayetel kursikızlar bebeğimin pozisyonu, yüz gelişi olduğu için doğumum tam olarak yoluna girmiyor galiba, gece sancim vardi şimdi pek yok, dua edin ne oluur...
ben ne yapacağımı bilmiyorum. günüm çok azaldı sancılar varla yok arası. bebeğimin kalp atışlarından korkuyorum ama evham yapıp Dr gitmiş olmak istemiyorum ki şu an hiçbir şey yokken alttan muane kaldıramam. iki gün önce 160 larda olan sancım da bile hiç açılma yoktu. özele gitmeye korkuyorum acil sezeryan diyip alıyorlar ne yapayım ben. bebeğim haraket ediyor ama eskisi kadar çok değil ne yapsam bilmiyorum
benım de akıntım arttı beyaz ama yapışkan degıl su gibi de degıl inş gelıolardırKızlar bu sumuk gibi olan akinti herkeste var dimi. Seffaf degil. Cogaldi baya. Korkuyorum artk dogacak diye anneme soyluyum gelsinmi artik sizce de nolur nolmaz değilmi
ilahi, eşinden mi utanıyorsun, bebegı nasıl yaPTIN pekıCok utabirim eşimden yaptiramam artık olduğu kadar yaparimmuayeneden çıkınca bir anlatirsin olur mu teselli bekliyorum
Canim deme ya :) pembe degil henuz kanli falanda deil. Sarimsi yani. Simdi agdaya gidiyorum ins kuaforden sonra dogurmam. Kendimi kasmaktan bebis dr rahatsiz oluyor orda grcen sefer tekmeleyip duruyordu yavrum :)Bu bahsettigin pembe falansa nisandir. 1 gun ile 1 hafta arasinda dogurursun benden soylemesi :)
benim sancılar yine gitti, moralim de bozuldu, Allah yardımcım olsun...
Gunaydin kizlar. Bu gece kasilmalarim cok sık diye hastaneye gittim. Sancilarim baslamis acilmam olmus her an gelebilir dediler. Yatmak mi istiyosun eve mi gimek istiyosun diye sordular. Ben evi tercih ettim tabiki. Suan cok az sancim ve
kasilmam var bilemiyorum artik. Korku sardi icimi. Dua edin lütfen Allah tüm hamisleri bir avazda kurtarsin insallah.
Selam kızlar kucağımda bebegimle yazıyorum Allaha şükür
Dün gece saat 11 de almina mız
Normal doğumla 2650 gr dünyaya geldi
Darısı bekleyenlerin başına
İlk fırsatta uzun uzun yazarım insallahh
Bende bugün doğum yaptım kızlar normaldi başta sonra sancılarım azaldı 4 cm acilma vardı suni sancı verdiler 8 cm açıldı ama devam etmedi saçlarını bile gördü doktor ama doguramadim kalp atışları zayıflayinca sezeryana aldilar çok şükür sağlıkla kızımı kucagima aldım ama her iki sanciyi da çekmiş oldum
Kızlar yadım akıl verin bana. Çatı muayensi oldum. Çıkış biraz darmış kesin sezeryn demedi banabıraktı doktor. Ama benim başında kanamam olduğu için kıymetli gebelik seninki riskeatmamk lazım dedi. Sanırım sezeryan olacağım ama ben daha hazır değilim ya
canim.bence riske atma iyice dusun kendini de rahatlat bence doktorunu dinle.insallah sikintisiz rahat bir digum olurKızlar yadım akıl verin bana. Çatı muayensi oldum. Çıkış biraz darmış kesin sezeryn demedi banabıraktı doktor. Ama benim başında kanamam olduğu için kıymetli gebelik seninki riskeatmamk lazım dedi. Sanırım sezeryan olacağım ama ben daha hazır değilim ya
canim benim hic uzulme hic sikma kendini abimin esinin de gunu dolmustu gununden bir kac gun sonra dogum yapti cok tatli bi kuzumuz var.rabbbim hayirli ve saglikli dogum nasip etsin bir kac gun icinde dogumun olur insallah annecigin de o zsmana iyi olur yanina gelir esine de siki siki tembihle dogum gerceklesene kadar kimseye soylemesin sen simdi kendini hic kasma melegini dusun annnesi o senin hic ummadigin snda gelecek.moralim o kadar bozuk ki oturdum ağlıyorumcuma öyle ya da böyle doğum olcak hem onun stresi bi yandan, annem 2 haftadır hasta grip, şuan sadece öksürüğü kaldı iyiyim diyo sesi de iyi geliyo ama eşim öksürüğü varsa gelmesin bebeğin daha bağışıklığı yok sonra bi de hastalıkla uğraşmayalım diyo ee herkes annemi soruyo bana ne zaman gelecek diye, ulan doğum yapacam yanımda kimse yok. bi de sezeryan olurs ben tek başıma naparım. eşime diyorum izin al diye en azından şu 3 gün işinden vazgeçip izin de almıyor ben tek başıma evde doğumu bekliyorum anneme de dedim şimdi hastaysan gelme diye o da alındı tamam kızım ben gelmem diyo tripli tripli anlamıyo!!!ben sanki istemiyorum gelmesini.. öte yandan akrabalar arkadaşlar hergün arıyorlar ne zaman doğurcan diye iyice sinirlerim bozuldu.. haftalardır eşim sağolsun bütün yakın dostlara akrabalarına az kaldı az kaldı diye ilan etti şimdi de çocuk gelmiyo işte ya geçen suyum geldi diye şüphelendim sakın kimseye söyleme dedim gitmiş bütün kuzenlerine haber vermiş bizden önce hastanedeydi kuzenleri!! ne var da bu kadar millete anons yapıyosun ki doğurunca duyacak zaten herkes çok dolmuşum gerçekten bu kadar dolduğumun farkında değilim ağlamaktan içim dışıma çıktı şuan
Tatlim anlatmak isterdim ama bebek hala dönmediği için çatı muayenesi de yapmadı doktorCok utabirim eşimden yaptiramam artık olduğu kadar yaparimmuayeneden çıkınca bir anlatirsin olur mu teselli bekliyorum
Canım benim kıyamam üzülme belki bebeğin anneannesini bekliyordur. Allah bir düzene koyar vakti saati belli üzme kendini. Benim de annem hastanede yatıyor şu an ve en erken haftaya çıkacak. Başka da kimsem yok. Biz de anneanneyi bekliyoruz.moralim o kadar bozuk ki oturdum ağlıyorumcuma öyle ya da böyle doğum olcak hem onun stresi bi yandan, annem 2 haftadır hasta grip, şuan sadece öksürüğü kaldı iyiyim diyo sesi de iyi geliyo ama eşim öksürüğü varsa gelmesin bebeğin daha bağışıklığı yok sonra bi de hastalıkla uğraşmayalım diyo ee herkes annemi soruyo bana ne zaman gelecek diye, ulan doğum yapacam yanımda kimse yok. bi de sezeryan olurs ben tek başıma naparım. eşime diyorum izin al diye en azından şu 3 gün işinden vazgeçip izin de almıyor ben tek başıma evde doğumu bekliyorum anneme de dedim şimdi hastaysan gelme diye o da alındı tamam kızım ben gelmem diyo tripli tripli anlamıyo!!!ben sanki istemiyorum gelmesini.. öte yandan akrabalar arkadaşlar hergün arıyorlar ne zaman doğurcan diye iyice sinirlerim bozuldu.. haftalardır eşim sağolsun bütün yakın dostlara akrabalarına az kaldı az kaldı diye ilan etti şimdi de çocuk gelmiyo işte ya geçen suyum geldi diye şüphelendim sakın kimseye söyleme dedim gitmiş bütün kuzenlerine haber vermiş bizden önce hastanedeydi kuzenleri!! ne var da bu kadar millete anons yapıyosun ki doğurunca duyacak zaten herkes çok dolmuşum gerçekten bu kadar dolduğumun farkında değilim ağlamaktan içim dışıma çıktı şuan
Hayırlı olsun maşallah ikinizde iyisinizArkadaşlar geçmişi okuyadım.. Biliyorsunuz dün 12.30 da acil sezaryen a alındım. Şükür iyiyiz kızım la süt meselesini de halledebilirsek değmeyin keyfimize.. pazar gecesi zaten stresten uyuyamadim dün gün boyu kızımı izledim uyumadim yine veee saat 5.30 simdi ye kadar toplamda 3 saat uyudum. Ama herseye değer.. Tek avantajım sezeryan çıkışı fazla agrimin olmaması.. Dün gece 9 beri kendi kendime hareket ediyorum... Bu gün bu saate kadar kızımın herseyi ni kendim yapıyorum.. Herkes uyuyoo biz başımızın çaresine bakıyoruz kızım la
Hayırlı olsun maşallah sizeSelam kızlar kucağımda bebegimle yazıyorum Allaha şükür
Dün gece saat 11 de almina mız
Normal doğumla 2650 gr dünyaya geldi
Darısı bekleyenlerin başına
İlk fırsatta uzun uzun yazarım insallahh
Allah yardımcın olsun artık böyle haberleri duyunca mutlu oluyorum bende ne sancı ne açılma hiçbi şey yok o yüzden şanslısın gerçekten inşallah normal şekilde de gelir yavrunGunaydin kizlar. Bu gece kasilmalarim cok sık diye hastaneye gittim. Sancilarim baslamis acilmam olmus her an gelebilir dediler. Yatmak mi istiyosun eve mi gimek istiyosun diye sordular. Ben evi tercih ettim tabiki. Suan cok az sancim ve
kasilmam var bilemiyorum artik. Korku sardi icimi. Dua edin lütfen Allah tüm hamisleri bir avazda kurtarsin insallah.
Allah yardımcın olsun canım böyle her an ne olacak diye beklemekte zordur eminim ama hakkınızda hayırlısı olsun inşallah yavrunu kucağına almana az kaldı ne güzelkızlar bebeğimin pozisyonu, yüz gelişi olduğu için doğumum tam olarak yoluna girmiyor galiba, gece sancim vardi şimdi pek yok, dua edin ne oluur...
Dün bende aynı duygu boşalmasını yaşadım kendimi tutamayıp ağladım sanırım sinirlerimiz iyice gerildi bi de bu doğumumuz ne olcak nasıl olcak iyice gerildikmoralim o kadar bozuk ki oturdum ağlıyorumcuma öyle ya da böyle doğum olcak hem onun stresi bi yandan, annem 2 haftadır hasta grip, şuan sadece öksürüğü kaldı iyiyim diyo sesi de iyi geliyo ama eşim öksürüğü varsa gelmesin bebeğin daha bağışıklığı yok sonra bi de hastalıkla uğraşmayalım diyo ee herkes annemi soruyo bana ne zaman gelecek diye, ulan doğum yapacam yanımda kimse yok. bi de sezeryan olurs ben tek başıma naparım. eşime diyorum izin al diye en azından şu 3 gün işinden vazgeçip izin de almıyor ben tek başıma evde doğumu bekliyorum anneme de dedim şimdi hastaysan gelme diye o da alındı tamam kızım ben gelmem diyo tripli tripli anlamıyo!!!ben sanki istemiyorum gelmesini.. öte yandan akrabalar arkadaşlar hergün arıyorlar ne zaman doğurcan diye iyice sinirlerim bozuldu.. haftalardır eşim sağolsun bütün yakın dostlara akrabalarına az kaldı az kaldı diye ilan etti şimdi de çocuk gelmiyo işte ya geçen suyum geldi diye şüphelendim sakın kimseye söyleme dedim gitmiş bütün kuzenlerine haber vermiş bizden önce hastanedeydi kuzenleri!! ne var da bu kadar millete anons yapıyosun ki doğurunca duyacak zaten herkes çok dolmuşum gerçekten bu kadar dolduğumun farkında değilim ağlamaktan içim dışıma çıktı şuan
Canim uzulme yalniz degilsin benim annemde babama bakio 2 ay once felc gecirdi babam bende hep annem yanimda olacak hayalleri icindeydim ama simdi cok zor napalim kismet hersey Allah yardimcin olsun bebisler gelince onlarin mutlulugu yeter bize insallahmoralim o kadar bozuk ki oturdum ağlıyorumcuma öyle ya da böyle doğum olcak hem onun stresi bi yandan, annem 2 haftadır hasta grip, şuan sadece öksürüğü kaldı iyiyim diyo sesi de iyi geliyo ama eşim öksürüğü varsa gelmesin bebeğin daha bağışıklığı yok sonra bi de hastalıkla uğraşmayalım diyo ee herkes annemi soruyo bana ne zaman gelecek diye, ulan doğum yapacam yanımda kimse yok. bi de sezeryan olurs ben tek başıma naparım. eşime diyorum izin al diye en azından şu 3 gün işinden vazgeçip izin de almıyor ben tek başıma evde doğumu bekliyorum anneme de dedim şimdi hastaysan gelme diye o da alındı tamam kızım ben gelmem diyo tripli tripli anlamıyo!!!ben sanki istemiyorum gelmesini.. öte yandan akrabalar arkadaşlar hergün arıyorlar ne zaman doğurcan diye iyice sinirlerim bozuldu.. haftalardır eşim sağolsun bütün yakın dostlara akrabalarına az kaldı az kaldı diye ilan etti şimdi de çocuk gelmiyo işte ya geçen suyum geldi diye şüphelendim sakın kimseye söyleme dedim gitmiş bütün kuzenlerine haber vermiş bizden önce hastanedeydi kuzenleri!! ne var da bu kadar millete anons yapıyosun ki doğurunca duyacak zaten herkes çok dolmuşum gerçekten bu kadar dolduğumun farkında değilim ağlamaktan içim dışıma çıktı şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?