- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Canim bak kiymetli butun bebekler riske atma bence.sezeryan ol.Kızlar yadım akıl verin bana. Çatı muayensi oldum. Çıkış biraz darmış kesin sezeryn demedi banabıraktı doktor. Ama benim başında kanamam olduğu için kıymetli gebelik seninki riskeatmamk lazım dedi. Sanırım sezeryan olacağım ama ben daha hazır değilim ya
Uzun bir süreç olmuş. Ama bebeğin herşeyi unutturmustur. Bi de çabuk toparlanacaksin ne güzelCnm on saat sancı cktim çok zordu ama doğum eder etmez gzum açıldı hemen evt zordu ama bebegm için dayandm
Katılıyorum. Bebekler yöntemden daha önemli. Riske atmaCanim bak kiymetli butun bebekler riske atma bence.sezeryan ol.
Canim uzulme yalniz degilsin benim annemde babama bakio 2 ay once felc gecirdi babam bende hep annem yanimda olacak hayalleri icindeydim ama simdi cok zor napalim kismet hersey Allah yardimcin olsun bebisler gelince onlarin mutlulugu yeter bize insallah
Canım benim kıyamam üzülme belki bebeğin anneannesini bekliyordur. Allah bir düzene koyar vakti saati belli üzme kendini. Benim de annem hastanede yatıyor şu an ve en erken haftaya çıkacak. Başka da kimsem yok. Biz de anneanneyi bekliyoruz.
canim benim hic uzulme hic sikma kendini abimin esinin de gunu dolmustu gununden bir kac gun sonra dogum yapti cok tatli bi kuzumuz var.rabbbim hayirli ve saglikli dogum nasip etsin bir kac gun icinde dogumun olur insallah annecigin de o zsmana iyi olur yanina gelir esine de siki siki tembihle dogum gerceklesene kadar kimseye soylemesin sen simdi kendini hic kasma melegini dusun annnesi o senin hic ummadigin snda gelecek.
bence hiç riske atma canım ya çatı darsa bebeğin çıkışı zor olabilir Allah korusun. Bana baksana normal doğum için çok uygun olmama rağmen açılma ve sancım yok günüm geçtiği için sezeryan olma ihtimalim varherşeyin hayırlısı napalımm..
ama neye hazır olmadığını anlayamadım, bebeğin gelmesine mi, sezeryan olma fikrine mi? bence günün yaklaşırken ya da geçtikten sonraki stres daha kötü
canim.bence riske atma iyice dusun kendini de rahatlat bence doktorunu dinle.insallah sikintisiz rahat bir digum olur
Kızlar çok sağolun 15ine gün aldık. Allah hakkımızda hayırlsını versin inşallah hepimiz hayırlı doğumlar yaparız. Günü geçen arkadaşlarımada güç diliyorum ama yaşadıklarımızın hep bir nedeni var o yüzden hayırlısı demek lazım. Bakalım erken değil dimi sizce tarihCanim bak kiymetli butun bebekler riske atma bence.sezeryan ol.
Canım Allah bir avazda kurtarsın hayırlısıyla minigini kucagına alırsın insallahGunaydin kizlar. Bu gece kasilmalarim cok sık diye hastaneye gittim. Sancilarim baslamis acilmam olmus her an gelebilir dediler. Yatmak mi istiyosun eve mi gimek istiyosun diye sordular. Ben evi tercih ettim tabiki. Suan cok az sancim ve
kasilmam var bilemiyorum artik. Korku sardi icimi. Dua edin lütfen Allah tüm hamisleri bir avazda kurtarsin insallah.
Hayırlı olsun canım gününüz beli olmuş bence erken değil çünkü sezeryanda 10 gün bi hafta öncesinde alınıyo demek ki doktorun da o tarihi uygun görmüş zaten artık kuzular gelişimlerini tamamladı çok şükürKızlar çok sağolun 15ine gün aldık. Allah hakkımızda hayırlsını versin inşallah hepimiz hayırlı doğumlar yaparız. Günü geçen arkadaşlarımada güç diliyorum ama yaşadıklarımızın hep bir nedeni var o yüzden hayırlısı demek lazım. Bakalım erken değil dimi sizce tarih
Toparlandı çok şükür çok zordu ama gerçekten bebgm unuttrdu herseyiUzun bir süreç olmuş. Ama bebeğin herşeyi unutturmustur. Bi de çabuk toparlanacaksin ne güzel
Adet gbi değil gerçekten çok farklı anlaşılıyor doğum sancısı olduğunu anliyosunCanim nasıl sanci az anlatsan. Cokmu zor oluyor ne derece
Tesekkur edrm cnm yapılabilir epiduralsz bnceWuuu supersin cnm , hemde epiduralsiz
Canım bence gic riske girme. Tamam hepimiz normal isteriz dogsun ama onemli olsun skıntısız dogmaları. Bende dogum yaklastıkca sezaryanamı gidiyo aklım ne valla bilmiyorum benimde catı dar ama bebegim kucuk diye normal dedi iki hf once kilosuna baktı simdi buyuduyse nasıl normal olacak bilmiyorumKızlar yadım akıl verin bana. Çatı muayensi oldum. Çıkış biraz darmış kesin sezeryn demedi banabıraktı doktor. Ama benim başında kanamam olduğu için kıymetli gebelik seninki riskeatmamk lazım dedi. Sanırım sezeryan olacağım ama ben daha hazır değilim ya
Canım uzme kendini inan hepimiz bu tarz seyler yasıyoruz bebek niye dogmadı diye benim esim nerdeyse benimle tartıstı dr iyi degilmis bi doktora takılı kalmısım neler neler is yerinde herkes soruyomus daha dogmadımı bebek diye buda benim basımın etini yedi.sanki benim elimde bu erkekler gercekten bazen bencil oluyolar. Gecen kv kp bizdeydi onlar biraz akıl verdide rahatladım sagolsunlar. Sende takma kafanı sonucta bu cocuklar bi sekilde dogacaklar son gunlerde stresliyiz boyle seylerde insanın canını sıkıyor. Ayrıca insallah annende bir an once iyilesirde yanında olur. Maske falan takar hem biseycik olmazmoralim o kadar bozuk ki oturdum ağlıyorumcuma öyle ya da böyle doğum olcak hem onun stresi bi yandan, annem 2 haftadır hasta grip, şuan sadece öksürüğü kaldı iyiyim diyo sesi de iyi geliyo ama eşim öksürüğü varsa gelmesin bebeğin daha bağışıklığı yok sonra bi de hastalıkla uğraşmayalım diyo ee herkes annemi soruyo bana ne zaman gelecek diye, ulan doğum yapacam yanımda kimse yok. bi de sezeryan olurs ben tek başıma naparım. eşime diyorum izin al diye en azından şu 3 gün işinden vazgeçip izin de almıyor ben tek başıma evde doğumu bekliyorum anneme de dedim şimdi hastaysan gelme diye o da alındı tamam kızım ben gelmem diyo tripli tripli anlamıyo!!!ben sanki istemiyorum gelmesini.. öte yandan akrabalar arkadaşlar hergün arıyorlar ne zaman doğurcan diye iyice sinirlerim bozuldu.. haftalardır eşim sağolsun bütün yakın dostlara akrabalarına az kaldı az kaldı diye ilan etti şimdi de çocuk gelmiyo işte ya geçen suyum geldi diye şüphelendim sakın kimseye söyleme dedim gitmiş bütün kuzenlerine haber vermiş bizden önce hastanedeydi kuzenleri!! ne var da bu kadar millete anons yapıyosun ki doğurunca duyacak zaten herkes çok dolmuşum gerçekten bu kadar dolduğumun farkında değilim ağlamaktan içim dışıma çıktı şuan
Canim.bencede riske atma catin dar diyorsa hemde madem kiymetli gebelik saglik olsin sezeryani seç derim ben. Baksama zaten cogu sezeryan olup aldi bebisini kucagina. Saglikli olsun da yapacak bisy yok risk olmadan dusunup ona gore karar verKızlar yadım akıl verin bana. Çatı muayensi oldum. Çıkış biraz darmış kesin sezeryn demedi banabıraktı doktor. Ama benim başında kanamam olduğu için kıymetli gebelik seninki riskeatmamk lazım dedi. Sanırım sezeryan olacağım ama ben daha hazır değilim ya
Canım uzme kendini inan hepimiz bu tarz seyler yasıyoruz bebek niye dogmadı diye benim esim nerdeyse benimle tartıstı dr iyi degilmis bi doktora takılı kalmısım neler neler is yerinde herkes soruyomus daha dogmadımı bebek diye buda benim basımın etini yedi.sanki benim elimde bu erkekler gercekten bazen bencil oluyolar. Gecen kv kp bizdeydi onlar biraz akıl verdide rahatladım sagolsunlar. Sende takma kafanı sonucta bu cocuklar bi sekilde dogacaklar son gunlerde stresliyiz boyle seylerde insanın canını sıkıyor. Ayrıca insallah annende bir an once iyilesirde yanında olur. Maske falan takar hem biseycik olmaz
Insallah bir an once dogurursun alirsin yavrunu saglikla kucagina :)kızlar bebeğimin pozisyonu, yüz gelişi olduğu için doğumum tam olarak yoluna girmiyor galiba, gece sancim vardi şimdi pek yok, dua edin ne oluur...
Ben de dogurmaktan korkuyorum annemin gelmesine 2 hafta var. O zamana kadar beklese iyi olurCanim deme ya :) pembe degil henuz kanli falanda deil. Sarimsi yani. Simdi agdaya gidiyorum ins kuaforden sonra dogurmam. Kendimi kasmaktan bebis dr rahatsiz oluyor orda grcen sefer tekmeleyip duruyordu yavrum :)
Son dogum ani nasil canim. Sanci degil de o andankorkuyorum. Sancilari biliyorum da. Gecenkinde epidural aldigimdan nasil bir sey oldugunu anlamadim.T
Tesekkur edrm cnm yapılabilir epiduralsz bnce
Hadi yaa? Onun sezeryan gunune daha vardi. Sancisi mi gelmis? Bugun mu dogmus meryemcik?masallah herkes dogum yapti topikte en fazla on kisi kaldik benim icimdeki his 40 bulacak diyor bakalim hayirlisi : @meleğim34 arkadasimizda dogum yapti meryemine kavustu darisi basimiza
Erken daha dur :)Bugunde dogurmadim anne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?