2015 Nisan Anneleri

Canim bak kiymetli butun bebekler riske atma bence.sezeryan ol.

kızlar size de çok geçmiş olsun, Allah şifa versin daha kötüsünden korusun... inşallah tez zamanda iyileşirler hepsi

inşallah canım, baştan beri hep böyle düşündüm ama sinirler iyice geriliyor farkında olmadan. Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm yavrularımızı

canim.bence riske atma iyice dusun kendini de rahatlat bence doktorunu dinle.insallah sikintisiz rahat bir digum olur

Canim bak kiymetli butun bebekler riske atma bence.sezeryan ol.
Kızlar çok sağolun 15ine gün aldık. Allah hakkımızda hayırlsını versin inşallah hepimiz hayırlı doğumlar yaparız. Günü geçen arkadaşlarımada güç diliyorum ama yaşadıklarımızın hep bir nedeni var o yüzden hayırlısı demek lazım. Bakalım erken değil dimi sizce tarih

Canım Allah bir avazda kurtarsın hayırlısıyla minigini kucagına alırsın insallah

Hayırlı olsun canım gününüz beli olmuş bence erken değil çünkü sezeryanda 10 gün bi hafta öncesinde alınıyo demek ki doktorun da o tarihi uygun görmüş zaten artık kuzular gelişimlerini tamamladı çok şükür

Canım bence gic riske girme. Tamam hepimiz normal isteriz dogsun ama onemli olsun skıntısız dogmaları. Bende dogum yaklastıkca sezaryanamı gidiyo aklım ne valla bilmiyorum benimde catı dar ama bebegim kucuk diye normal dedi iki hf once kilosuna baktı simdi buyuduyse nasıl normal olacak bilmiyorum

Canım uzme kendini inan hepimiz bu tarz seyler yasıyoruz bebek niye dogmadı diye benim esim nerdeyse benimle tartıstı dr iyi degilmis bi doktora takılı kalmısım neler neler is yerinde herkes soruyomus daha dogmadımı bebek diye buda benim basımın etini yedi.sanki benim elimde bu erkekler gercekten bazen bencil oluyolar. Gecen kv kp bizdeydi onlar biraz akıl verdide rahatladım sagolsunlar. Sende takma kafanı sonucta bu cocuklar bi sekilde dogacaklar son gunlerde stresliyiz boyle seylerde insanın canını sıkıyor. Ayrıca insallah annende bir an once iyilesirde yanında olur. Maske falan takar hem biseycik olmaz

Canim.bencede riske atma catin dar diyorsa hemde madem kiymetli gebelik saglik olsin sezeryani seç derim ben. Baksama zaten cogu sezeryan olup aldi bebisini kucagina. Saglikli olsun da yapacak bisy yok risk olmadan dusunup ona gore karar ver

Agdadan geldim cok sukur bunuda atlatttk ama cok zordu bu sefer anneme de yarin gelebilirsen gel dedim korkuyorum artk o yokken bisey olur diye bu arada kizlar korse aldnzmi hepiniz ben almadim hicbisy napsamki. Normalmi olur sezeryanmi belli degil daha. Ona gore korse de degisiyormu

çok sağol canımm, gerçekten yaşanıyor böyle şeyler ama en çok yıpranan hep biz oluyoruz Allah yardımcımız olsun, bize güç versin.

kızlar bebeğimin pozisyonu, yüz gelişi olduğu için doğumum tam olarak yoluna girmiyor galiba, gece sancim vardi şimdi pek yok, dua edin ne oluur...
Insallah bir an once dogurursun alirsin yavrunu saglikla kucagina :)
Canim deme ya :) pembe degil henuz kanli falanda deil. Sarimsi yani. Simdi agdaya gidiyorum ins kuaforden sonra dogurmam. Kendimi kasmaktan bebis dr rahatsiz oluyor orda grcen sefer tekmeleyip duruyordu yavrum :)
Ben de dogurmaktan korkuyorum annemin gelmesine 2 hafta var. O zamana kadar beklese iyi olur

T

Tesekkur edrm cnm yapılabilir epiduralsz bnce
Son dogum ani nasil canim. Sanci degil de o andankorkuyorum. Sancilari biliyorum da. Gecenkinde epidural aldigimdan nasil bir sey oldugunu anlamadim.
Korkumdan yine epidural alicam galiba.

masallah herkes dogum yapti topikte en fazla on kisi kaldik benim icimdeki his 40 bulacak diyor bakalim hayirlisi : @meleğim34 arkadasimizda dogum yapti meryemine kavustu darisi basimiza
Hadi yaa? Onun sezeryan gunune daha vardi. Sancisi mi gelmis? Bugun mu dogmus meryemcik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…