Erken daha dur :)Bugunde dogurmadim anne :)
Amin Canım hepimize insallahçok sağol canımm, gerçekten yaşanıyor böyle şeyler ama en çok yıpranan hep biz oluyoruzAllah yardımcımız olsun, bize güç versin.
Bn doguma gttgm gün griptim bebeğim dogar dogmaz optum cok sukur hicbisey olmadı. Gerekirse maske takar annen gelsin annem olmasa nprdm bilmiyorum. ZatnSezeryan olursa zor oluyo. Bn gece ytktann yardimsiz kalkmdm ilk bi hafta bebegi surekli annm yanima gtrp goturdu. Herkesin bunyesi farkli tabi ama bn tam onuncu gun tam anlamıyla kendime geldim. O gunde ev bile supurdum. Zaten ypn var diye pekte ayaklnmk istemdmçok sağol canımm, gerçekten yaşanıyor böyle şeyler ama en çok yıpranan hep biz oluyoruzAllah yardımcımız olsun, bize güç versin.
En son doguracak olan benim merak etmeben en son doğuranlardan olcam öyle doğyor içime mayısa da kayabilir gibime geliyor
canım senin son gün ne hamilelik takvimin yokEn son doguracak olan benim merak etme
29 nisancanım senin son gün ne hamilelik takvimin yok
anladım canım varmış daha ama belli olmuyo tabi ne zaman gelecekleri benimki geç döllenme olmuştu ordan tahmin yürütüyorum daha var gibi29 nisan
canım sağol hayırlısı hakkımızda. hastane o kadar yoğun ki ameliyathanede dolu olduğu için zar zor ayarlayabildik o tarihi.Hayırlı olsun canım gününüz beli olmuş bence erken değil çünkü sezeryanda 10 gün bi hafta öncesinde alınıyo demek ki doktorun da o tarihi uygun görmüş zaten artık kuzular gelişimlerini tamamladı çok şükür
doğru canım hayırlısını dilemek lazım. senin içinde iyi olan neyse o olur inşallah. doktorun bilir en iyisini sıkıntı olmaz diyorsa olmaz inşallah.Canım bence gic riske girme. Tamam hepimiz normal isteriz dogsun ama onemli olsun skıntısız dogmaları. Bende dogum yaklastıkca sezaryanamı gidiyo aklım ne valla bilmiyorum benimde catı dar ama bebegim kucuk diye normal dedi iki hf once kilosuna baktı simdi buyuduyse nasıl normal olacak bilmiyorum
evet birde o ihitmal var. o kadar sancı çekip sezeryana giren çok arkadaş var.Canim.bencede riske atma catin dar diyorsa hemde madem kiymetli gebelik saglik olsin sezeryani seç derim ben. Baksama zaten cogu sezeryan olup aldi bebisini kucagina. Saglikli olsun da yapacak bisy yok risk olmadan dusunup ona gore karar ver
Benim de son adete gore 23 nisan ultrasona gore 29 nisan :) bir de burda 42 haftaya kadar mudahale yok ondan diyorum en gec ben olurum diye. Tabi bizim kiz acele ederse bilemem :)anladım canım varmış daha ama belli olmuyo tabi ne zaman gelecekleri benimki geç döllenme olmuştu ordan tahmin yürütüyorum daha var gibi
hayırlısı olsun canım sabredip bekleyecez artıkBenim de son adete gore 23 nisan ultrasona gore 29 nisan :) bir de burda 42 haftaya kadar mudahale yok ondan diyorum en gec ben olurum diye. Tabi bizim kiz acele ederse bilemem :)
Benimki 2 hafta daha dogmasin ondan sonra hemen gelsinhayırlısı olsun canım sabredip bekleyecez artık
benimki hemen doğabilir bekliyorumm heranBenimki 2 hafta daha dogmasin ondan sonra hemen gelsinannem o zaman gelecek .
Amaann saglikli rahatlikla dogsunlar da, ne zaman olursa olsun :)
Allah gonlune gore versin :) ben dogumu tetiklemesin diye esimle yatak muhabbetini dahi kestimbenimki hemen doğabilir bekliyorumm heran
biz yaklaşık 3 aydır kardeş kardeş yatıyoruzAllah gonlune gore versin :) ben dogumu tetiklemesin diye esimle yatak muhabbetini dahi kestim
canım bebişi hala yıkamadınız mı
Kızlar yadım akıl verin bana. Çatı muayensi oldum. Çıkış biraz darmış kesin sezeryn demedi banabıraktı doktor. Ama benim başında kanamam olduğu için kıymetli gebelik seninki riskeatmamk lazım dedi. Sanırım sezeryan olacağım ama ben daha hazır değilim ya
Agdadan geldim cok sukur bunuda atlatttk ama cok zordu bu seferanneme de yarin gelebilirsen gel dedim korkuyorum artk o yokken bisey olur diye bu arada kizlar korse aldnzmi hepiniz ben almadim hicbisy napsamki. Normalmi olur sezeryanmi belli degil daha. Ona gore korse de degisiyormu
biz yaklaşık 3 aydır kardeş kardeş yatıyoruz
arada diyorum ona doğumu rahatlatıyormuş başlatıyomuş falan yok olmaz düştün elime falan diyo
canım arkadaşlarımı fln aradım herkese o kadar çok anlattım ki sanırım sabahtan daha alıştım olaya. doktorumun dediği gibi bu bebek bir şekilde çıkacak sonuçtaCanim tabi riske atma durumun farklı senin...
Ayrica ben de hazir degilim ya.. o yüzden sanirim doktor istersen sezaryen yapariz dese de ben beklesem diyorum...
Korse olayını ben de düşünüyorum ama aynı sen gibi hiç bilgim yok ya..
Aman esim yeni geldi biz simdi aktif sayılırız ama yani şu göbek ile ne kadar aktif olabiliriz zaten
akin ol canım. bu erkekler boyle. senelerce çocuk bekledim,simdi oldu ama olduğuda başka bi şey. senelerdir adamı tanimamisim sanki. canımız lamı ugrasalim adamlarla mi bilemedimmoralim o kadar bozuk ki oturdum ağlıyorumcuma öyle ya da böyle doğum olcak hem onun stresi bi yandan, annem 2 haftadır hasta grip, şuan sadece öksürüğü kaldı iyiyim diyo sesi de iyi geliyo ama eşim öksürüğü varsa gelmesin bebeğin daha bağışıklığı yok sonra bi de hastalıkla uğraşmayalım diyo ee herkes annemi soruyo bana ne zaman gelecek diye, ulan doğum yapacam yanımda kimse yok. bi de sezeryan olurs ben tek başıma naparım. eşime diyorum izin al diye en azından şu 3 gün işinden vazgeçip izin de almıyor ben tek başıma evde doğumu bekliyorum anneme de dedim şimdi hastaysan gelme diye o da alındı tamam kızım ben gelmem diyo tripli tripli anlamıyo!!!ben sanki istemiyorum gelmesini.. öte yandan akrabalar arkadaşlar hergün arıyorlar ne zaman doğurcan diye iyice sinirlerim bozuldu.. haftalardır eşim sağolsun bütün yakın dostlara akrabalarına az kaldı az kaldı diye ilan etti şimdi de çocuk gelmiyo işte ya geçen suyum geldi diye şüphelendim sakın kimseye söyleme dedim gitmiş bütün kuzenlerine haber vermiş bizden önce hastanedeydi kuzenleri!! ne var da bu kadar millete anons yapıyosun ki doğurunca duyacak zaten herkes çok dolmuşum gerçekten bu kadar dolduğumun farkında değilim ağlamaktan içim dışıma çıktı şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?