2015 Nisan Anneleri

çok sağol canımm, gerçekten yaşanıyor böyle şeyler ama en çok yıpranan hep biz oluyoruz Allah yardımcımız olsun, bize güç versin.
Bn doguma gttgm gün griptim bebeğim dogar dogmaz optum cok sukur hicbisey olmadı. Gerekirse maske takar annen gelsin annem olmasa nprdm bilmiyorum. ZatnSezeryan olursa zor oluyo. Bn gece ytktann yardimsiz kalkmdm ilk bi hafta bebegi surekli annm yanima gtrp goturdu. Herkesin bunyesi farkli tabi ama bn tam onuncu gun tam anlamıyla kendime geldim. O gunde ev bile supurdum. Zaten ypn var diye pekte ayaklnmk istemdm

canım sağol hayırlısı hakkımızda. hastane o kadar yoğun ki ameliyathanede dolu olduğu için zar zor ayarlayabildik o tarihi.
doğru canım hayırlısını dilemek lazım. senin içinde iyi olan neyse o olur inşallah. doktorun bilir en iyisini sıkıntı olmaz diyorsa olmaz inşallah.
Canim.bencede riske atma catin dar diyorsa hemde madem kiymetli gebelik saglik olsin sezeryani seç derim ben. Baksama zaten cogu sezeryan olup aldi bebisini kucagina. Saglikli olsun da yapacak bisy yok risk olmadan dusunup ona gore karar ver
evet birde o ihitmal var. o kadar sancı çekip sezeryana giren çok arkadaş var.

anladım canım varmış daha ama belli olmuyo tabi ne zaman gelecekleri benimki geç döllenme olmuştu ordan tahmin yürütüyorum daha var gibi
Benim de son adete gore 23 nisan ultrasona gore 29 nisan :) bir de burda 42 haftaya kadar mudahale yok ondan diyorum en gec ben olurum diye. Tabi bizim kiz acele ederse bilemem :)

Canim tabi riske atma durumun farklı senin...
Ayrica ben de hazir degilim ya.. o yüzden sanirim doktor istersen sezaryen yapariz dese de ben beklesem diyorum...

Korse olayını ben de düşünüyorum ama aynı sen gibi hiç bilgim yok ya..

biz yaklaşık 3 aydır kardeş kardeş yatıyoruz
arada diyorum ona doğumu rahatlatıyormuş başlatıyomuş falan yok olmaz düştün elime falan diyo

Aman esim yeni geldi biz simdi aktif sayılırız ama yani şu göbek ile ne kadar aktif olabiliriz zaten

canım arkadaşlarımı fln aradım herkese o kadar çok anlattım ki sanırım sabahtan daha alıştım olaya. doktorumun dediği gibi bu bebek bir şekilde çıkacak sonuçta

akin ol canım. bu erkekler boyle. senelerce çocuk bekledim,simdi oldu ama olduğuda başka bi şey. senelerdir adamı tanimamisim sanki. canımız lamı ugrasalim adamlarla mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…