2015 Nisan Anneleri

bnm bildiğim 'sezeryan korsesi' diye ayrı satiliyo

tarihi en geç doğuma on gün kala veriyorlar canım. hadi hayırlısı olsun seninde tarihin belli oldu. :)

Kizlar nasilsiniz takip edemiyorum girmek zor oluyor cepten.bebiste cok firsat vermiyo.korse takmaya basladim ben belden cirtcirtli.ilk gun sıktı biraz simdi alistim.

aynen ya çok zor olur koca göbekle

Merhaba arkadsım sanırım seninle günlerimiz aynıydı 7 nisan bende doğurmadım hala ne acılma ne sancı hi,bişey yok ama doktorum bekletmekten yana deil bebek 3 kg küçük bebek dio kendi cocugum olsa hemen alırım dedi kafam cok karısık suni sancı verelim yarım sabah dedi ama acılma olmazsa die cok korkuorum sonu sezeryan olucaksa o acıyı cekmek mantıklımı yoksa daha beklesemmi hiç bişey yapmdan kendi gelirmi kafayı yemek üzeryim yarın gidicez yine muayne var napıcam hiç bilemiorum senin doktorun ne tavsiye edioyr?

tatlim senin kız içerde çok rahat galiba dogmaya niyeti yok :) sancı açılma falan yok mu?

kızlar benim iştahım çok açık bugün doymuyorum sanki oğlumu doğurduğum günde böyle olmştum
yada böylemi teselli ediyorum acaba kendimi

selam kızlar kac gundur gırmedım nete.
bu arada bebısını kucagna alanları tebrık ederım.
hasta olanlara şifa, doğum bekleyenlere sabır ve Allahtan yardım diliyorum.
cumakontrole gitmiştim. nst normal cıktı. ama ayrıntılı bırsey anlatmadı nst ile ilgili. kılomuz bıraz az cıktı ama boyumuz normal:)48,5 cm 2774gr.
cuma gunu izne ayrıldım artık.ayrıldıgımdan berıde bır koşuşturmaca bır koşuşturmaca. daha cok yorulur oldum.
dün anneme gittim.bir haftadır gormemıstı benı. gorur görmez karnıma baktı. ooo daha doğuma var senın dedı. hala bebek mıdemde sankı o kadar yukarda duruyor hala. ne zaman ınecek bu bebek bılmıyorum.

bu arada perşembeden berı boğazım ağrıyor. burnum tıkanıyor. nefesımı bıle zorladığı ıcın yemek yerken bıle zorlanıyorum.
bu günde sol gozum batmaya başladı.kanlandı bıde.
burun tıkanıklığından gece ağzım acık uyuyorum bu yüzdende sabah kalktığımda boğazım daha da kotu oluyor. napacagım bu halımle bılemedım

Gozun aydin cnm , bebisinle mutluluklar sanaaa...

bizim burda hemen yıkarlar eve getirir getirmez hasta olur kız bebek
canım bizde hastaneden çıktığımız gün yani 3. günü yıkadik 4. günü göbeği düştü zaten. hatta ben kendimde dus aldım streçle sardık karnımı hiç su almadı

Valla cnm ayiptr söylemesi büyük abdestini düşün kabz olmussunda çıkarmaya calisyon snra bi ikiniyon cikio çıktığını anliyon inş anlatabilmisimdir

Selam kızlar kucağımda bebegimle yazıyorum Allaha şükür
Dün gece saat 11 de almina mız
Normal doğumla 2650 gr dünyaya geldi
Darısı bekleyenlerin başına
İlk fırsatta uzun uzun yazarım insallahh
Gozun aydin cnm , ne mutlu sana bebisine kavustun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…