bnm bildiğim 'sezeryan korsesi' diye ayrı satiliyoCanim tabi riske atma durumun farklı senin...
Ayrica ben de hazir degilim ya.. o yüzden sanirim doktor istersen sezaryen yapariz dese de ben beklesem diyorum...
Korse olayını ben de düşünüyorum ama aynı sen gibi hiç bilgim yok ya..
Aman esim yeni geldi biz simdi aktif sayılırız ama yani şu göbek ile ne kadar aktif olabiliriz zaten
tarihi en geç doğuma on gün kala veriyorlar canım. hadi hayırlısı olsun seninde tarihin belli oldu. :)Kızlar çok sağolun 15ine gün aldık. Allah hakkımızda hayırlsını versin inşallah hepimiz hayırlı doğumlar yaparız. Günü geçen arkadaşlarımada güç diliyorum ama yaşadıklarımızın hep bir nedeni var o yüzden hayırlısı demek lazım. Bakalım erken değil dimi sizce tarih
ben en son doğuranlardan olcam öyle doğyor içime mayısa da kayabilir gibime geliyor
29 nisan
bizim burda hemen yıkarlar eve getirir getirmez hasta olur kız bebekYok canım göbek düşmeyince Biz de hala yıkamadkk. Çocuk doktorumuz da yıkamayın dedi
olsun canım eninde sonunda doğacak bu bebekler benim ilk oğlumda doktor eylül 21 ile 26 sı arası olur dedi oğlum 1 eylülde oldu hiç belli olmuyoBir de benim son günüme bakın nisanın son günü
aynen ya çok zor olur koca göbekleCanim tabi riske atma durumun farklı senin...
Ayrica ben de hazir degilim ya.. o yüzden sanirim doktor istersen sezaryen yapariz dese de ben beklesem diyorum...
Korse olayını ben de düşünüyorum ama aynı sen gibi hiç bilgim yok ya..
Aman esim yeni geldi biz simdi aktif sayılırız ama yani şu göbek ile ne kadar aktif olabiliriz zaten
Sağlıcakla gelsinler de :)olsun canım eninde sonunda doğacak bu bebekler benim ilk oğlumda doktor eylül 21 ile 26 sı arası olur dedi oğlum 1 eylülde oldu hiç belli olmuyo
Merhaba arkadsım sanırım seninle günlerimiz aynıydı 7 nisan bende doğurmadım hala ne acılma ne sancı hi,bişey yok ama doktorum bekletmekten yana deil bebek 3 kg küçük bebek dio kendi cocugum olsa hemen alırım dedi kafam cok karısık suni sancı verelim yarım sabah dedi ama acılma olmazsa die cok korkuorum sonu sezeryan olucaksa o acıyı cekmek mantıklımı yoksa daha beklesemmi hiç bişey yapmdan kendi gelirmi kafayı yemek üzeryim yarın gidicez yine muayne var napıcam hiç bilemiorum senin doktorun ne tavsiye edioyr?gözünüz aydın canım, sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi.. o kadar acıdan sonra sezeryan olmak kötü benim de şuan için tek korkum bubize tavsiyen nedir peki bende aynı ikilemde kalacağım suni sancı mı sezeryan mı diye ve suni sancıyı tercih etmeyi düşünüyordum..
tatlim senin kız içerde çok rahat galiba dogmaya niyeti yok :) sancı açılma falan yok mu?Hayırlı olsun canım gününüz beli olmuş bence erken değil çünkü sezeryanda 10 gün bi hafta öncesinde alınıyo demek ki doktorun da o tarihi uygun görmüş zaten artık kuzular gelişimlerini tamamladı çok şükür
Agri aci degil de karnim cok sertlesip kasiliyordu, bir de belim agriyordu benim.Kocasiyla aktif olanlar ikiskiye girince sanci falan agri aci olmuyor mu
Gozun aydin cnm , bebisinle mutluluklar sanaaa...Bende bugün doğum yaptım kızlar normaldi başta sonra sancılarım azaldı 4 cm acilma vardı suni sancı verdiler 8 cm açıldı ama devam etmedi saçlarını bile gördü doktor ama doguramadim kalp atışları zayıflayinca sezeryana aldilar çok şükür sağlıkla kızımı kucagima aldım ama her iki sanciyi da çekmiş oldum
canım bizde hastaneden çıktığımız gün yani 3. günü yıkadik 4. günü göbeği düştü zaten. hatta ben kendimde dus aldım streçle sardık karnımı hiç su almadıbizim burda hemen yıkarlar eve getirir getirmez hasta olur kız bebek
Valla cnm ayiptr söylemesi büyük abdestini düşün kabz olmussunda çıkarmaya calisyon snra bi ikiniyon cikio çıktığını anliyon inş anlatabilmisimdirInsallah bir an once dogurursun alirsin yavrunu saglikla kucagina :)
Ben de dogurmaktan korkuyorum annemin gelmesine 2 hafta var. O zamana kadar beklese iyi olur
Son dogum ani nasil canim. Sanci degil de o andankorkuyorum. Sancilari biliyorum da. Gecenkinde epidural aldigimdan nasil bir sey oldugunu anlamadim.
Korkumdan yine epidural alicam galiba.
Haklısın canım daha beklersek kendi gelemye kalkabilir :) sağol canım benimtarihi en geç doğuma on gün kala veriyorlar canım. hadi hayırlısı olsun seninde tarihin belli oldu. :)
Gozun aydin cnm , ne mutlu sana bebisine kavustun..Selam kızlar kucağımda bebegimle yazıyorum Allaha şükür
Dün gece saat 11 de almina mız
Normal doğumla 2650 gr dünyaya geldi
Darısı bekleyenlerin başına
İlk fırsatta uzun uzun yazarım insallahh
Cok aciyo muValla cnm ayiptr söylemesi büyük abdestini düşün kabz olmussunda çıkarmaya calisyon snra bi ikiniyon cikio çıktığını anliyon inş anlatabilmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?