2015 Nisan Anneleri

Kızlar sezeryan sonrası benim gibi aşırı kanaması olup halsizlik problemi yaşayan varmı kafamı kaldıramıyorum sürekli başım dönüyor

Merhaba kuzlar doktorum dogum icin bol bol yurh dedi bende yuruyus yapmaya calisiyorum az once bi yarim saat yurudum biraz jizli oldu bebegim toplandi ve canim acidi normal.mi acaba

doktor sen elinden geleni yaptın dedi ebe yeterince ikinmadin dedi hangisine inanacagimi bilemedim ama suni sancı zormuş o acıyı çektikten sonra normal doğuma yi çok isterdim ama böyle kısmet oldu

Merhaba kuzlar doktorum dogum icin bol bol yurh dedi bende yuruyus yapmaya calisiyorum az once bi yarim saat yurudum biraz jizli oldu bebegim toplandi ve canim acidi normal.mi acaba
bende cumadan berı her sabah yuruyorum canım. 30 dk.
sonuna doğru aynı sekılde karnım sertlesıp canım acıyor. cok normalmıs. ama daha dıkkatlı ve yavaş yurumenı onerırım. ben 15-20 dk da yuruyecegım yolu yavaş yavaş 30dk da yuruyorum.

Selam kızlar kucağımda bebegimle yazıyorum Allaha şükür
Dün gece saat 11 de almina mız
Normal doğumla 2650 gr dünyaya geldi
Darısı bekleyenlerin başına
İlk fırsatta uzun uzun yazarım insallahh
Canim allah anqli babali buyutsun.allaha sukur normal doguran birini gorduk.dinlende uzun uzun yaz cok merak ediyorum

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Nadir de olsa normal doğum yapan birini duymak güzel geldi.
Amin canım çok sağol evet çok kolay değil ama meleği kucağına aldığınız an hiç bişey kalmıyor mucize gibi darısı tüm isteyenlerin basina

Normal canım. Ben her gün 1-1,5 saat yürüyorum sertleşme ve kasılmalarım oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…