- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
Belki vucudun dogum icin enerji depoluyordur :)kızlar benim iştahım çok açık bugün doymuyorum sanki oğlumu doğurduğum günde böyle olmştum
yada böylemi teselli ediyorum acaba kendimi
zaten çok kilo aldım böyle yemeye devam edersem ve doğmasam daha çok kilo alırım benBelki vucudun dogum icin enerji depoluyordur :)
Sancı gelince ikiniyon krnina bastırınca açıyo amaa hemen ayağa kalkiyn snrasindaCok aciyo mu
Ben de 82 kilo oldumzaten çok kilo aldım böyle yemeye devam edersem ve doğmasam daha çok kilo alırım ben
Aynen bende o civardayım hatta daha fazla sonra nasıl vercez bakalımBen de 82 kilo oldum
valla emzirirken benim iştahım daha da açılıyor.Aynen bende o civardayım hatta daha fazla sonra nasıl vercez bakalım
bizim burda onu da yapmıyorlar bak, tamamen doğal süreç işliyor.Karna neden bastiriyirlar yaa ciksin diyemi ben bunu bilmiyordum cok kotu
doktor sen elinden geleni yaptın dedi ebe yeterince ikinmadin dedi hangisine inanacagimi bilemedim ama suni sancı zormuş o acıyı çektikten sonra normal doğuma yi çok isterdim ama böyle kısmet oldugözünüz aydın canım, sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi.. o kadar acıdan sonra sezeryan olmak kötü benim de şuan için tek korkum bubize tavsiyen nedir peki bende aynı ikilemde kalacağım suni sancı mı sezeryan mı diye ve suni sancıyı tercih etmeyi düşünüyordum..
bende cumadan berı her sabah yuruyorum canım. 30 dk.Merhaba kuzlar doktorum dogum icin bol bol yurh dedi bende yuruyus yapmaya calisiyorum az once bi yarim saat yurudum biraz jizli oldu bebegim toplandi ve canim acidi normal.mi acaba
Daha neler canmbizim burda onu da yapmıyorlar bak, tamamen doğal süreç işliyor.
kardeşimin doğumunda annemin karnına oturmuş ebe
Canim allah anqli babali buyutsun.allaha sukur normal doguran birini gorduk.dinlende uzun uzun yaz cok merak ediyorumSelam kızlar kucağımda bebegimle yazıyorum Allaha şükür
Dün gece saat 11 de almina mız
Normal doğumla 2650 gr dünyaya geldi
Darısı bekleyenlerin başına
İlk fırsatta uzun uzun yazarım insallahh
veririz canım ya emzirm döneminin ilk 6 aya biter diyet yaparız veririzvalla emzirirken benim iştahım daha da açılıyor.
Ben de epiduralsiz suni sancısız normal doğum istiyorum. Böyle yapanları görünce daha da cesaretleniyorum :)T
Tesekkur edrm cnm yapılabilir epiduralsz bnce
Evet Cnm ciksn diye çok acıyo ama cbk cikiyoKarna neden bastiriyirlar yaa ciksin diyemi ben bunu bilmiyordum cok kotu
benim doğumda da ebe karnıma çıkmıştı şu beli varya yan tarafı orası midemin üstündeydi yeter ısıracam falan diyodumKarna neden bastiriyirlar yaa ciksin diyemi ben bunu bilmiyordum cok kotu
Amin canım çok sağol evet çok kolay değil ama meleği kucağına aldığınız an hiç bişey kalmıyor mucize gibi darısı tüm isteyenlerin basinaGözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Nadir de olsa normal doğum yapan birini duymak güzel geldi.
Normal canım. Ben her gün 1-1,5 saat yürüyorum sertleşme ve kasılmalarım oluyor.Merhaba kuzlar doktorum dogum icin bol bol yurh dedi bende yuruyus yapmaya calisiyorum az once bi yarim saat yurudum biraz jizli oldu bebegim toplandi ve canim acidi normal.mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?