2015 Nisan Anneleri

Canim.ebe nerden cikiyor doktorumuz varya bizim o girecek doguma ebemi var bide nasil oluyoki.
benim bayrama denk geldi doktorumda memlekette gitmişti nöbetçi doktorda ilk gittiğimde muayene etti sorun olursa çağırın dedi gitti iki tane ebe vardı onlar doğurttular

çok sağol canım doktor ya sezeryana alayım ya suni sancı vereyim dedi bende sezeryan istemedim ama olmadı işte nasip b öyleymis boşuna sancı çekmiş oldum tek iyi yani hemen sutum geldi
cok sukur canım gecmıs olsun.
allah analı babalı büyütmek nasıp etsın sağlıkla ınsallah.
cok sukur sütünde gelmış.
darısı bekleyenlere

hayırlısı canım. sıkma canını. daha vaktı degılmıs demekkı.

Tesekkurler kizlar :) arada gobegimin bayagi altinda bicak saplanir gibi agri oluyor bu yalanci sanci mi acaba herseyi birseye yorar oldum

Selam kızlar kucağımda bebegimle yazıyorum Allaha şükür
Dün gece saat 11 de almina mız
Normal doğumla 2650 gr dünyaya geldi
Darısı bekleyenlerin başına
İlk fırsatta uzun uzun yazarım insallahh
Tahmini doğum tarihimiz aynıydı. Benim ki hiç gelmeyecek gibi geliyor. Hayırlı olsun bebişin, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Normal Doğumu ben de çok istiyorum inşallah kısmet olur...

On saat sancı çektim cnm zordu ama bebegm sesini duyunca bitti herşey doktor da şaşırdı yaşın küçük dediler nasıl dayandin dediler 21 yaşındayım bu arada
O Yüzden isteyince konsantre olunca oluyor demek ki. Gerçekten bravo canım

canım benim ki de cumaya kadar süre verdi bool yürü dedi yarın işte açılma var mı ona bakacak varsa eğer suni sancı ile normal doğumu denicez açılma yoksa da cuma sezeryan olcaz. doktorum günü dolduktan sonra riskli görüyor bebek kakasını yapar ve bunu ultrosonda göremiyoruz dedi. ben de açıkçası riske atmak istemiyorum. çok üzülüyorum ama hayırlısı olsun hepimiz için...

sağol canım, ben d egelmesini istiyorum en büyük destekçimiz inş. bişi olmazz

Biz 1 hafta daha beklmeye karar verdik doktorumla. Kakasini yapmasindan cok korkuyorum ama bu riski goze alabiliriz bi hafta daha bekleyebiliriz dedi doktorum insallah kendi gelir artik benide endisede birakmadan 41.haftada dogan cok bebek var dedi

bu doğum işi çok heycanlıymış ya... şimdiden heyecan bastı beni
bu arada spinal sezeryan olan arkadaşlar tavsiye ediyormusunuz. ben istemiyordum aslında ama kendimde de olmak istiyorum bebeği görmek istiyorum.

Benimde
Benimde aynı yarın 40+3 olacak yarın bakıp cuma suni sancı verebilir tahminim ben de böyle istiyorum.beklemekten bıktım çünkü hiç rahat değilim oturamiyorum. Kalkamiyorum iyice büyüdü. Allahım kurtarsi.

Cnm benim gunum 2 Nisandi haala bebegim dogmadi hergun nst ve bebegin suyu hareketleri kontrol ediliyor ve bekliyoruz, hic sanci hic acilma yok , ve doktorumun soyledigi hic acilma olmadigi icin suni sanci versemde acilmasi cok zor o yuzden biraz daha bekliyelim dogmazsa sezaryen olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…