Suni sancı verdiler cnm ama epidural istemedim çektim sanciyiBen de epiduralsiz suni sancısız normal doğum istiyorum. Böyle yapanları görünce daha da cesaretleniyorum :)
Canim.ebe nerden cikiyor doktorumuz varya bizim o girecek doguma ebemi var bide nasil oluyoki.benim doğumda da ebe karnıma çıkmıştı şu beli varya yan tarafı orası midemin üstündeydi yeter ısıracam falan diyodum
İnşallah canım insallahGözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün.. seviniyorum böyle normal doğum haberleri alınca... :) Allahım bize de nasip eder inşallah :)
O zaman vallahi bravo sana. suni sancıya epiduralsiz dayanabilenini pek duymadım.Suni sancı verdiler cnm ama epidural istemedim çektim sanciyi
benim bayrama denk geldi doktorumda memlekette gitmişti nöbetçi doktorda ilk gittiğimde muayene etti sorun olursa çağırın dedi gitti iki tane ebe vardı onlar doğurttularCanim.ebe nerden cikiyor doktorumuz varya bizim o girecek doguma ebemi var bide nasil oluyoki.
cok sukur canım gecmıs olsun.çok sağol canım doktor ya sezeryana alayım ya suni sancı vereyim dedi bende sezeryan istemedim ama olmadı işte nasip b öyleymis boşuna sancı çekmiş oldum tek iyi yani hemen sutum geldi
hayırlısı canım. sıkma canını. daha vaktı degılmıs demekkı.Bende dun geceyi hastanede gecirenler arasindayim galiba hafif sanci ve karnimda siddetli bi kasilma vardi gittik kontrole nedense yatis yaptilar ne oldugunu anlamadan nese hemen serumdu kan almaydi nst derken sancilarim azaldi sabaha kadar 4 serum yedim acilmam hic olmadi nobetci doktor bekletti gereksiz yere sabah kendi doktorum geldi kendisi tam bir dogal dogum doktoru ben sezeryana bile raziyken ikna etti ve eve yolladi neyse sabaha kadar uyuyamadim ustune serumdu psikolojik olarak doguma hazirlikti derken moralim iyice dustu surda uc bes gunum kaldi dogurabilirim belki diyodum ama olmadi yan odadakinin bebegiyle beraber bende agladim durdum...
Demem o ki gercekten son haftalarda gelen bir an once dogurma istegine karsin evde bekleyin taa ki sancilariniz sıklasana kadar yoksa benim gibi elleriniz boş dönersiniz ustune düşen yüzünüzde cabasi
On saat sancı çektim cnm zordu ama bebegm sesini duyunca bitti herşey doktor da şaşırdı yaşın küçük dediler nasıl dayandin dediler 21 yaşındayım bu aradaO zaman vallahi bravo sana. suni sancıya epiduralsiz dayanabilenini pek duymadım.
Tahmini doğum tarihimiz aynıydı. Benim ki hiç gelmeyecek gibi geliyor. Hayırlı olsun bebişin, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Normal Doğumu ben de çok istiyorum inşallah kısmet olur...Selam kızlar kucağımda bebegimle yazıyorum Allaha şükür
Dün gece saat 11 de almina mız
Normal doğumla 2650 gr dünyaya geldi
Darısı bekleyenlerin başına
İlk fırsatta uzun uzun yazarım insallahh
O Yüzden isteyince konsantre olunca oluyor demek ki. Gerçekten bravo canımOn saat sancı çektim cnm zordu ama bebegm sesini duyunca bitti herşey doktor da şaşırdı yaşın küçük dediler nasıl dayandin dediler 21 yaşındayım bu arada
Saol Cnm darısı sizeO Yüzden isteyince konsantre olunca oluyor demek ki. Gerçekten bravo canım
Ay Canım ya okuyunca sinirim bozuldu gülme krizi tuttu valla korkudan ısırıcam he oda iyibenim doğumda da ebe karnıma çıkmıştı şu beli varya yan tarafı orası midemin üstündeydi yeter ısıracam falan diyodum
Merhaba arkadsım sanırım seninle günlerimiz aynıydı 7 nisan bende doğurmadım hala ne acılma ne sancı hi,bişey yok ama doktorum bekletmekten yana deil bebek 3 kg küçük bebek dio kendi cocugum olsa hemen alırım dedi kafam cok karısık suni sancı verelim yarım sabah dedi ama acılma olmazsa die cok korkuorum sonu sezeryan olucaksa o acıyı cekmek mantıklımı yoksa daha beklesemmi hiç bişey yapmdan kendi gelirmi kafayı yemek üzeryim yarın gidicez yine muayne var napıcam hiç bilemiorum senin doktorun ne tavsiye edioyr?
Bn doguma gttgm gün griptim bebeğim dogar dogmaz optum cok sukur hicbisey olmadı. Gerekirse maske takar annen gelsin annem olmasa nprdm bilmiyorum. ZatnSezeryan olursa zor oluyo. Bn gece ytktann yardimsiz kalkmdm ilk bi hafta bebegi surekli annm yanima gtrp goturdu. Herkesin bunyesi farkli tabi ama bn tam onuncu gun tam anlamıyla kendime geldim. O gunde ev bile supurdum. Zaten ypn var diye pekte ayaklnmk istemdm
O sancıyla ciddi ciddi ısıracaktim üzerimdeki ebe zayıf olandi diğeri çıksaydi ben şimdi yoktumAy Canım ya okuyunca sinirim bozuldu gülme krizi tuttu valla korkudan ısırıcam he oda iyi
Hic sOrma canim ya agrim oluyo ama nstde sancim cikmiyo gelmeyecek sanirim gunu de doluyo:) Insallah su bikac gunde gelirtatlim senin kız içerde çok rahat galiba dogmaya niyeti yok :) sancı açılma falan yok mu?
Benimde aynı yarın 40+3 olacak yarın bakıp cuma suni sancı verebilir tahminim ben de böyle istiyorum.beklemekten bıktım çünkü hiç rahat değilim oturamiyorum. Kalkamiyorum iyice büyüdü. Allahım kurtarsi.canım benim ki de cumaya kadar süre verdi bool yürü dedi yarın işte açılma var mı ona bakacak varsa eğer suni sancı ile normal doğumu denicez açılma yoksa da cuma sezeryan olcaz. doktorum günü dolduktan sonra riskli görüyor bebek kakasını yapar ve bunu ultrosonda göremiyoruz dedi. ben de açıkçası riske atmak istemiyorum. çok üzülüyorum ama hayırlısı olsun hepimiz için...
Cnm benim gunum 2 Nisandi haala bebegim dogmadi hergun nst ve bebegin suyu hareketleri kontrol ediliyor ve bekliyoruz, hic sanci hic acilma yok , ve doktorumun soyledigi hic acilma olmadigi icin suni sanci versemde acilmasi cok zor o yuzden biraz daha bekliyelim dogmazsa sezaryen olacak.Merhaba arkadsım sanırım seninle günlerimiz aynıydı 7 nisan bende doğurmadım hala ne acılma ne sancı hi,bişey yok ama doktorum bekletmekten yana deil bebek 3 kg küçük bebek dio kendi cocugum olsa hemen alırım dedi kafam cok karısık suni sancı verelim yarım sabah dedi ama acılma olmazsa die cok korkuorum sonu sezeryan olucaksa o acıyı cekmek mantıklımı yoksa daha beklesemmi hiç bişey yapmdan kendi gelirmi kafayı yemek üzeryim yarın gidicez yine muayne var napıcam hiç bilemiorum senin doktorun ne tavsiye edioyr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?