2015 Nisan Anneleri

Benim kontrol taa ayin 20 nisanda yaa. Zaten 3 nisanda gtmstm en son. Bi sorun olmazsa 20 nisanda gel dedi. Hep gec cagiriyo bu adam nedenki.

Her wc gttgmde gözüm nisan ariyor bisey olacakmi acaba diye. Acilma varmi yokmu onuda bilemiyorz nasl anlayacaksak o kdr zmn doktora gtmeden. Yuruyus de yapamıyorum kayseri soguk. Evde de ne kdr yuruyebilirsin ki. Bi bakiuorm oturmusum :) karnim da hic inmis degil yukarda. Acaba dogum zmaninin karnin inmesiyle yukarda olmasiyla alakasi yokmu kizlar

40+4 te olan biri olarak söylüyorum kesinlikle yürümeye bak, şimdiki aklım olsa 38den beri ne olursa olsun yürürdüm hiç bişi yapamıyorsan merdiven in çık evin içinde yürü. biz 11. kattayız hepsini çıkamasam da 7 ye kadar çıkıyorum aşağı inerken hep merdivenleri kullanıyorum. günde 10.000 adım yürüyorum en az. faydası oldu mu bilmiyorum salıdan beri böyleyim, 1 cm açılma vardı şuan ne durumda bilmiyorum doktora da söyleyemiyorum ki bakar mısın açılma var mı diye ilk başlarda hiç haz almıyordum bakılmasına ama şimdi hergün keşke kontrol etse diyorum pazartesiye kadar doğuramazsam artık hastaneye yatış yapcaz hakkımızda hayırlısı. önce suni sancı denicez olmadı spinal ile sezeryan olcam

Kizlar merhaba, kac gundur giremedim foruma ama aklim burada. Kacirdigim dogum yapan arkadaslar varsa hayirli olsun, anali babali buyutun insallah. Kac kisi kaldi acaba dogurmayan? Biz sirayi saldik darisi basiniza insallah. Uykusuz geceler bir yandan bir de benim kiz sarilik olmus onunla ugrasiyoruz. Bu arada dogum yaptigim hastanenin cocuk dr u vardi Ama dr cocugu olarak hala bu kadar ilgisiz ve duyarsiz dr larin varolmasi beni cok üzüyor. Size tavsiyem bilgisine ve vicdanina guvenebileceginiz bir cocuk dr u bulun. Ben de ilk şokun ardindan guvenebilecegim bir dr buldum da icimi rahatlatti. Neyse canlar guzel haberleriniZi aliriz insallah. Dogum bekleyen arkadaslara hayirli dogumlar , doguran arkadaslara da kolay gelsin gule gule buyutelim insallah. Sevgiler...

Buralar çok tenhalaştı özellikle bugün forumda bi durgunluk mu var ne( nerelerdesiniz kızlarr?

gözün aydın güle güle büyüt yavrunu..
gözün aydın güle güle büyüt bebeğini

Benim kontrol taa ayin 20 nisanda yaa. Zaten 3 nisanda gtmstm en son. Bi sorun olmazsa 20 nisanda gel dedi. Hep gec cagiriyo bu adam nedenki.
canım senın dr un kimdi?bende kayserideyim biliyorsun..ben cahit beye gidiyorum
hadi bakalım açılma başladıysa cok bekletmez senı inş

benım dun kontrolüm vardı dr gunun salı gunu doluyor en cok 5 gün bekleriz dedi.Allahım o zman kadar kalmaz inş..ikinci doğum olduğu için catı açıklık filan da bakmadı.pazartesi ye kadar doğmazsa iznimi uzatmam gerekecek.

Selam kızlar. Doğum yalan varsa hayırlı olsun. Ya bu doktor benim çok moralim bozuyor guvenemiycek miyiz bu doktorlara her kontrolde yok 40 a kadar gelmezse yatış yapıcaz hastaneye yok suyu azalmis. Geçen artmıştı bugün yine azalmis salı tekrar gel olmadı yatırıcaz. Hep olmadı yatiricaz diyor sanki normal doğum yaptirtmiycak sezeryan yapıcak gibime geliyo ben 40 dolsa bile beklemek istiyorum biraz yani. Perine masajı yapiyim mi diyorum çok uyarma sancı başlar Diyor. Hep onu yapma sancı başlar bunu yapma sancı başlar e baslasiN nolcak sanki. Ay çok sinirlerim bozuldu hiç istemiyorum sezeryan çok korkuyorum

Selam kizlar. Ya ben cok duygusalim bu siralar. Herseye agliyorum. Oyle boyle degil hem de agladikca aglayasim geliyor bi tuhafim sanki bebegim hep karnimda kalacak. Psikolojim berbatt

Ben de doğum yaptım çok şükür. Normalde dün olacaktı ama salı kontrole gittiğimde bebeģim dogum kanalına girdiğinden kalp atımı düzensizleşmiş. Bu yüzden salı günü apar topar spinal sezeryan oldum. Çok şukür saglıklıyız. Sadece uyumayan bir kızım var :) dogumu olmayan arkadaşlara hayırlı doģumlar dilerim.

Eki Görüntüle 1489665 Kızımın kurabiyesi çikolatası geldi şükür Allah sağlıkla dağıtmayı nasip etsin.. İkisinide çok beğendik alacak arkadaşlara tvsiye ederim[/QUO
Bende çok beğendim afiyetle yesin inş misafirleriniz..
Bol bol emzir ve güneşlendir CNm . Sarılık hemen hemen ilk zamanlarda hepsinde olur . Anne sütü bu konuda çok etken . Ikinci ise Güneş görmesi . Inş geçer geçmiş olsun .

Hayırlı olsun canım darısı bizlere....

Buralar çok tenhalaştı özellikle bugün forumda bi durgunluk mu var ne( nerelerdesiniz kızlarr?
Öyle gerçekten benim fındıkta çok uykusuz ya ama ben oğlumdan talimliyim çok uymayan bir çoçuk olunca zor olmadı uyum Sağlamak :))

Benim dr da gunum doldugunda gelmezse beklemeyeckms oyle dedi riskli kaka yapıyor falan dedi off yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…