2015 Nisan Anneleri

Hareketlerini az hissettigim icin acile gittik apar topar cok sukur bisey cikmadi arkadaslar. Bugunde 20 nisana spinal ile sezeryan tarihimizi aldik. Suyumuz biraz azalmis ama henuz tehlikeli degilmis.p.tesiye kadar iki kere daha kontrole gidicem suyun takibini yapacak. Cok heyecanlandim. Allah hepimize bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin..

Ya canım niye agliyorsun.doğumda ne yapicaksin rahat ol akışına bırak kendini aktıkça canın acır.kendini skmadignda hissetmiyordum bile.tahminin yumuşaması da doğumun yaklaştığını habercisi.kanaman oldugunu doktoruna soyledinmi canim.?

Bende aldım canım kullanicam.içine yumuşak bi yastık koyucam elyaftan yaptiricam daha iyi ve rahat olur diye düşünüyorum.ilk aylarda.

doğum yapan arkadaşlar dooğumla kaç kilonuz gitti? ben 74 le doğum yaptım şimdi 68 kiloyum 63le hamile kalmıştım bana kalan 5 kilo :)

Sağol canım toparlanmana sevindim. Yarın bizim için büyük gün Allah hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin inşallah

Selam kizlar aksamdan beri uyumayan oglum ancak uyudu o da tam dalma degil.ne olck bu gaz isi bilmkyorum.kizxlar saglikocagindan size kalca cikigi icin film soylediler mi
Ben cektirmk istemiyorum ama herkesten istiyorlarmis
Ne dusunuyorsunuz

benim kızım 3.300 gr doğdu, hastaneden 3100 gr olarak çıktık, 1 numara kullanıyoruz, biraz bol geliyor ama dolduruyor bezi bazen o yüzden iyi yani, belki bir paket daha alırım...
CNm sen doğurdun mu ben kaçırmışım hayırlı olsun CNm. Normal mi oldu doğum şimdi nasılsın , Nisan 7 sinde mi doğdu .

Canim suni sanci nasil oluyoki dahami cok sanci oluyo acisimi daha fazla
sunı sancıda ağrılar başladı mı doğuma kadar hiç kesilmiyor ama kend sancın düzenli aralıklarla geldiği için daha kolay oluyor canım..en azından bırkac dk nefes alabılıyorsun.
Sanciyi ne zaman verdiler canim yani acilman var miydi yoksa hic yokken mi verdiler
canım ılklerde açıklık varsa sunı veriliyor. dr um bana sabha gel açılma varsa sunı verecegım yoksa sezeryan demişti.

Selam kızlarrrr doguranlara hayırlı olsun :) benim suyum yine azalmisti haftasonu bugün gittim artmis tamam haftaya gelirsin kontrole dedi Dr. Nst odasinda stajer bi hemşire doğumu falan anlattı bilgilendirme yaptı sonra kızla biraz konuştuk ben dedim istemiyorum kesinlikle sezeryan çok korkuyorum. Doktorlar öyle kolaya kaciyolarmis ki şok olursunuz kız diyo hemen yok Catin dar yok kilosu çok yok suyun az diye panik yaptirtiyolar diyo dedim hangi doktor u tavsiye edersin hepsi anlasmali ki aralarında anlasiyolar dedi inşallah normal doğum yapabilirim hemen hemen herkes sezeryan oldu son anda Allah sebepsiz yere kendi rahatı için sezeryan a alan doktoru bildiği gibi yapsın

merhaba kızlarr. prensesımızı kucagımıza alalı bugun bır hafta oluyor Erkencı cıktı bızımk hersey hazır olunca cok bekletmeyım barı geleyım dedı. gece 3 te gelen suyumla bırlıkte nobette olan esımı aradım ve hastaneye gıttık. yolda adet sancısı gıbı sancılarım basladı.9 a kadar doktoru beklememeı soledıler 1 cm acılmam vardı. 8.30 a kadar sancılarım devam ettı doktor geldı baktı ve 1 cm hala. sunı sancıyı baglayın dedı. bebıste yukardaymıs asagı ınmesı gerekıyormus o acıcakmıs zaten ındıkce. vakıt gectıkce sancılar sıklastı nefes al nefes ver... nefes al nefes verr... derken doktor tekrar knt e geldı saat 11:00 baktı hala 1 cm bebıste ınmeye nıyet yok. sancıyı cekmeye devam. al nefes ver nefes dılım damagım kurudu ama su ıcmek ve bıse yemek yasak. sancılarda artma var tabıii. esım yanımda elını sıkıyorum sancı arttıkca. hadı artık doktor gelsın dıyorum. ve halsız dusmeye baslıyorum. esımle konusup epıdural ıstedıgımı soyluyorum kı kesınlıkle ıstemedıgım bısedı aslında. doktor gelıyo bakıyo ve hala 1 cm. amma nazlı cıktı bu bebekte dıyo. epıdural ıcın 4 cm acıklık olmalıymıs oyle soyledı ve 4 cm e kadar yıne beklıcegımızı soledı. saat 12:30 oldu. sancım arttıkca konusmaya halım kalmıyo. rahmımınde kalın oldugunu ve onunda ıncelmesı gerektıgını soledı doktor.13.30 bır ebe knt e gelıyor bakıyor ve 2 cm. nee sadece 2 mı olmus okadar sancı cektım dıyorum o zaman alın benı sezeryana dıyorum. ebe bukadar cabukmu pes edıceksın dedı. ne cabugu gece 3 den berı cekıyorum dedım ve bıraz daha bekle dedı. nekadar dıye sorunca 1-2 saat dedı. ınanamıyorumm sancım her dk sıklasıyo ve artıyo ebede bana daha 2 saat dıyor.esım yıne yanımda elını sıkıyorum sancı geldıkce ve nefes al nefes ver...artık belıme msj yap dıyorum nst yı falan cozdum ben ayakta durucam dedım. baska bır ebe gelıyor saat 14:30 cok guzel cok guzel 3-4 cm arası dıyor. ee hadı hadı yapın ıgneyı dıyorum artık hıssetmeyım Bır dk dıye doktora cıkıyor doktor gelıp bakıyo ve bı 20 dk daha dayanırsan senı hemen alıcam doguma ve 3 ıkınmaya gelıcek dıyor. o 20 dk gozumde buyumus olucak kı yok ya yapın ıgneyı dıyorum. yapsamda ıgne etkısını gosterene kadar bebek gelır dıyor ve hemsıre rahım acıcı ıgnemıde eklıyor serumuma. ıste o ıgneden sonra yaklasık 10 dk ıcınde ıkınma hıssı baslıyor. esıme dedım kos doktoru cagır gelıcek bebek hemen doktor gelıyor ve dogru dogumhaneye Ikınma hıssı geldıkce ıkın dıyor doktor. masaya alınıyorum ve derın nefes al 1. ıkınma, sancı gectı derın nefes al 2. ıkınma sancı gectı ve tekrar buyukce bı derın nefes al ve ıkınnn....
Sonrasımı....
ıngaaaa dıye aglayan bır ses ve butun yorgunlugunla gozunu actıgında karsında tıtreyerek aglayan bebegın...14.53 de dogumhaneye gırdım ve 15:00 mınık prensesımızı kucagımıza aldıgımız vakıt. 50 cm boyunda ve 3 kg agırlıgında mınık bır prenses. HOŞGELDİN Canım kızımm. HOŞGELDİN ERVA SENA
Korkutucu bulanlar yada ne guzel dıyenler olabılır. ama korkanlara sunu solemek ıstıyorum kısıden kısıye degısıyo dogum. benım kızım erken geldıgı ıcın ve nazlanıpta bı turlu asagı ınmedıgı ıcın 12 saatte alabıldık kucagımıza. daha kolay olanlarıda gordum. sezeryan yada normal sonucta candan can cıkıyo tabıkı kolay olmayacak ama tattırdıgı MUTLULUK PAHA BICILEMEZ. :) :) Rabbım ısteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasıp etsın ınsallahh

Kizlar merhabaaaa ne guzel heyecanlar yasiyosunuzz cok buyuk hevesle okuyorum darisi basima:)))

Size sorum serklaj yani rahim agzinda dikisi olup dogum yapaniniz varmiiiiiii????

Cunku bende var cok tedirgin im 7 aydir yata yata gecti devami ins guzel olur

Maşallah cok guzel anlatmssin kendim dogurmus gibi hissettim:))

Selam kizlar aksamdan beri uyumayan oglum ancak uyudu o da tam dalma degil.ne olck bu gaz isi bilmkyorum.kizxlar saglikocagindan size kalca cikigi icin film soylediler mi
Ben cektirmk istemiyorum ama herkesten istiyorlarmis
Ne dusunuyorsunuz
bizden kalça filmi isteyen olmadı 24 ünde aşı için gitcez belki o zaman ister. gaz problemi bizde de var sen gaz için bebeğe bişey kullanıyo musun?

maşallah sıze canım sağlıkla büyüt prensesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…