- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
Canım sakin sirkeli suya elinizi surmeyin.zaten hormonlarimiz tavan yapmış durumda benim acaip güzel giden hamileligim 2 haftadır rezil oldu.heryerim kasiniyor doktorun çok kızdı sakin surmeyin elinizi benim gibi olmayın sonra.hormon seviyesini arttiriyormus.temizlik yapicam diye son haftalarinizda rezil olmayın.
Aa bende bakicam cikiyosa direk yikarim :) yok canm koku kalmaz ben zatn herseyde kullanirim hic koku kalmadi simdiye kadar
Kizlar normal dogum diyoruz biz ama. Diyelim ki bi aksilik oldu sezeryan olmak zorunda kaldik. Ne sececez simdi genelmi spinalmi epidural mi bunlar ne oluyo ne farki var. Hic doktorumla bu komulara girmedik de sizden bi ogreniymm ben once
Kizlar epeydir bebegimin hareketlerini hissedemiyorum herhangi bi hastanenin acili bakar degil mi?
Canm sen bilirsin tabiki ama bu zamana kadar bekledin madem oyle bi sansin var bence az daha disini sık. Sonradan pisman olursun niye yaptım dersin belki de. O yuzden az daha sabirKızlar günaydın dun grce Rabbimin zoruna gitmesin isyan ettim.bu kaşıntı beni öldürüyor.bugün doktorumuz arayıp sezeryan olmak istiyorum demeyi düşünüyorum.ne yapmalıyım sizce?normalde yarın alınacaktı bebegim sezeryanla ama doktorum sen normal dogurursun çatın çok müsait yapmayalim sezeryan dedi.ama dayanilacak gibi değil.kanıyor her yerim kasindikca.aralimiyi doktoru sezerya icin?yada bekliyimmi normal doğumu?yardim edin bana
Öncelikle hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Bo bol kayısı kompostosu tüketmeni tavsiye ederim. Cok işe yariyor.Gunaydin kizlar dun saat 11.35 te oglusum dunyaya geldi. 3600 gr 52 cm. Cok sukur iyiyiz ikimizde. Daha once belimden ameliyat oldugum icin platin var bide sezeryan olunca agrim biraz fazla.bugun buyuk wc me cikarsam taburcu olxaz cikamazsam yarina kalcak.oneriniz var mi ??
benim de doğuştan kalbimde delik çıkmış sonra kapanmış dün çocuk kardiyaloğuna gittik malesef bebeğimde de küçük bi delik çıktı ama dr çok küçük 1 yıl içinde kapanır müdahaleye gerek yok 2 ay sonra kontrol verdi netten baya araştırma yaptık Allahtan en zararsız olanındanmış bebeğin yaşamını kısıtlayacak hiç bi etkisi yok yüzde 80 de kapanıyormuş dediğin gibi yenidoğanların çoğunda üfürüm çıkıyormuş eğer anne baba da varsa %10 bebekte çıkma ihtimali varmış bir de gebeliğin ilk aylarında geçirilen gripten olabiliyormuş ben 3 kez grip geçirdim gebelikte ilk 3 ayda geçmeyen öksürüğüm vardı artık hangisi etkiledi bilmiyorum ama inş kapanır biran önceTatlim yeni doğan bebeklerin büyük çoğunluğunda oluyor o.. 7 yaşına kadar da geçiyor.. doktor riske atmak ihmal etmek istememiştir.. çok sıkma canını takipte olmanız yeterli..
Canm cok guzl gorunuyr nerde yaptirdinEki Görüntüle 1489665 Kızımın kurabiyesi çikolatası geldi şükür Allah sağlıkla dağıtmayı nasip etsin.. İkisinide çok beğendik alacak arkadaşlara tvsiye ederim
ne diyeceğimi bilemiyorum ki ben 'Kızlar günaydın dun grce Rabbimin zoruna gitmesin isyan ettim.bu kaşıntı beni öldürüyor.bugün doktorumuz arayıp sezeryan olmak istiyorum demeyi düşünüyorum.ne yapmalıyım sizce?normalde yarın alınacaktı bebegim sezeryanla ama doktorum sen normal dogurursun çatın çok müsait yapmayalim sezeryan dedi.ama dayanilacak gibi değil.kanıyor her yerim kasindikca.aralimiyi doktoru sezerya icin?yada bekliyimmi normal doğumu?yardim edin bana
Dr iyi şeyler söylemiş korkacak birşey yok inşallah kısa zamanda kapanır sağlık ve mutlulukla büyüt inşallah. gribin bu kadar etkilediğini bilmiyordum. bende çok grip oldum hattâ baya ağır geçirdim. kader kısmet Rabbim en iyisini bilirbenim de doğuştan kalbimde delik çıkmış sonra kapanmış dün çocuk kardiyaloğuna gittik malesef bebeğimde de küçük bi delik çıktı ama dr çok küçük 1 yıl içinde kapanır müdahaleye gerek yok 2 ay sonra kontrol verdi netten baya araştırma yaptık Allahtan en zararsız olanındanmış bebeğin yaşamını kısıtlayacak hiç bi etkisi yok yüzde 80 de kapanıyormuş dediğin gibi yenidoğanların çoğunda üfürüm çıkıyormuş eğer anne baba da varsa %10 bebekte çıkma ihtimali varmış bir de gebeliğin ilk aylarında geçirilen gripten olabiliyormuş ben 3 kez grip geçirdim gebelikte ilk 3 ayda geçmeyen öksürüğüm vardı artık hangisi etkiledi bilmiyorum ama inş kapanır biran önce
gözün aydın canım sağlıcakla büyüt inşallah günümüz aynı sen kavuştun darısı başımaGunaydin kizlar dun saat 11.35 te oglusum dunyaya geldi. 3600 gr 52 cm. Cok sukur iyiyiz ikimizde. Daha once belimden ameliyat oldugum icin platin var bide sezeryan olunca agrim biraz fazla.bugun buyuk wc me cikarsam taburcu olxaz cikamazsam yarina kalcak.oneriniz var mi ??
Teşekkürler :)hayır canım sezeryan oldumHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Normal doğum mu yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?