2015 Nisan Anneleri

cnm ne guzel anlatmissin masallah saglicakla buyut yavrunu darisi basima insallah bende saglicakla kavusurum ogluma

Canım valla okudukça heyecanlandim.Rabbim.bize de nasip etsin.allah razi olsun sendede boyle uzun uzun yazmissin.yavrunuda Rabbim korusun sana bagislasin.

rahis canım ne güzel anlatmışsin maşallah size :) ne güzel doğum gibi o şahane ani doya doya yaşamışsin ve bebeğini ilk sen gördün :) benim sezeryan olduğu için çok doğumdan da hiç bişey anlamıyosun bebeği de en son ben gördüm galiba :)

Iyi aksamlar anneler. Kontrolden geldik ve doktorum yarin yatis yapalim dedi. Hic acilmam yok ama nstde duzenli sancim cikti. Sabahtan yatis yapip suni sanci verecekler olmazsa oglen sezeryana girecegim. Dua edin lutfen hakkimda hayirlisi olsun sancilar acilmaya vesile olsun. Hepiniz sanci animda dualarimda olacaksiniz Allah yardimcimiz olsun

canım Allah yardımcın olsun sağlıcakla al bebeğinii inşallah bizlere de dua et bizde kavuşalım

okurken bende titredim ne diyeceğimi bilemiyorum yaaaa Allâh sağlıklı mutlu büyütmek nasip etsin inşallah hayırlı uzun ömürlü olur. bizde inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. günümüz doldu ama tık yok. suyun gelmeden önce ağrı sancı var mıydı

inşallah çok kolay olur ve hiç sezeryana ihtiyaç duymazsın Allâh yardımcın olsun sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz :)

Kızlar biz çıktık çok şükür oğlum da ben de iyiyiz. 3130 gr 50 cm doğdu meleğim. Benim ayaklar daha uyuşuk kalkamadım. Ama emzirdim kuzumu süt yok ama sarımsı su gibi bişey, emdi çok şükür

Kızlar Allahima bin şükür dün gece saat 11:30 da bebeğimi normal doğumla kucağıma almış bulunmaktayim korkutmak gibi olmasın ama dikislerim çok fena ağrıyor göğüs ucum yok bilmiyorum napicagim
Gözün Aydın CNm , Allah bağışlasın . Rabbim şifa olur hemen iyileşirsin inş. Ayrıca kutlarım normal doğum Yaptığın için.

Çok geçmiş olsun CNm, gözün Aydın kavuşmuşsun yavruna . Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.

Selam kizlar aksamdan beri uyumayan oglum ancak uyudu o da tam dalma degil.ne olck bu gaz isi bilmkyorum.kizxlar saglikocagindan size kalca cikigi icin film soylediler mi
Ben cektirmk istemiyorum ama herkesten istiyorlarmis
Ne dusunuyorsunuz
Kalça çıkığı için film mutlaka çektirin çok önemli burda kontrol için bizede randevü verdiler . Özellikle anne karnında kafası geç dönen bebeklere çok bakılıyor .
Gaz içinde öncelikle yediklerine çok dikkat et. Çiğ SOĞAN ve SOĞAN gillerden uzak dur . Bulgurda çok gaz yapar. Bunlar süt çok yaptığı gibi gaz da çok yapıyor . Birde her yemekten sonra rezene Çayı iç CNm. Iyi geliyor.

canım yarın hersey yolunda gıder ıns.bu aksam yürüyüş yapbılıesen bıraz yuru merdıven çıkıp ınmeyeı dene ve birde sıcak bır dus al ıns açılmayı sağlar.
bu arada kac haftalıktın?
gozun aydın güle güle buyut yavrunu...

Kizlar kafam allak bullak oldu bugün kontrole gittim 39+5 im nst de sanci cikmadi yine tekrar alttan muayene etti bu sefer cok kasildim zorlandim zorladim doktoru da 40 dolduktan sonra beklemek uygun degil zaten catin biraz dar haftan doldu bebek inmedi bir de dogumda da kendini kasarsan sıkıntı olur bu yuzden sezaryen yapalim dedi kendimi normale adapte etmistim cok kotu oldum. Hala normal istiyorum sizce ne yapayim bekleyeyim mi benim durumuma dusen oldu mu

Öncelikle hayırlı olsun ve seni tebrik ederim . Çok güzel örnek oldun dayanarak . Bizimle paylaştığın için çok tşk ler . Bir çok kişiye önayak olur inş.

Dualarımız seninle CNm hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun inş.

Merhaba nisan anneleri. Doğum yapanlara hayırlı olsun.yaklaşanlara allah kolaylık versin.
size bir sorum olacak. Özellikle çalışan annelere. Ben ikizlere hamileyim. 30+ 0 da dogum iznim basliyo. Simdi benim doktora ne zaman gitmem lazim rapor icin.30+ 0 da mi yoksa daha once mi???

Selam kizlar aksamdan beri uyumayan oglum ancak uyudu o da tam dalma degil.ne olck bu gaz isi bilmkyorum.kizxlar saglikocagindan size kalca cikigi icin film soylediler mi
Ben cektirmk istemiyorum ama herkesten istiyorlarmis
Ne dusunuyorsunuz

Bizden istediler. Herkesten rutin isteyip sonuclar saglik bakanligina bildiriliyormus. Biz persembe gunu cektirdik. Cok kolay bi islem. Bebegin iki kalcasindan propla bakiyor doktor. Birkac dakika suruyor. Sonrasinda saglik ocagina bir sorun olmadigini haber verdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…