bizim 9. gün bugün hala düşmedi ben yıkamak istemedim ama 6. gün kv yıkadı sağlık ocağındaki ebeler de dün duyunca çok kızdı yıkarsanız göbeği geç düşer dedi bidaha düşünceye kadar yıkamayın dedi hala düşecek gibi değilKızlar doğum yapan annişler kuzular kaçıncı günde göbek Bağları düştü bizimki 6. Günde dört gözle bekliyorum düşmesini. Bu zamana kadar bir kere yıkadık. Ikinci defa yıkamak için göbek bağının düşmesini bekliyorum.
Canim suni sanci nasil oluyoki dahami cok sanci oluyo acisimi daha fazlaslm kızlar dun kontrolüm vardı malum 40 haftamızı tamamladık.dr cumaya kadar gelmezse sunı verecek..ILK doğumumda sunı ile olmuştu hiç istemiyorum suni ile doğum yapmak ama kısmette normal sancı ile doğum yapmak yok gibi görünüyor.
Kizlar migrosta bebek bezinde indirim vardi primalarda. 25.90 fiyat ucuz geldi bana. Iki tane iki numara daha aldim bi tane vardi. Bi tane de bir numaramiz var. Bakalim bir numarayi ne kdr kullancaz. Bebisini kucagina alanlar. Kilosu nasildi kac beden kullaniliyor yazabilirmisiniz
bizim de bugün yedinci günümüz, baya inceldi gibi ama düşmedi, ben henüz yıkamadım ama ilk ilk oğlumu yıkamıştım, onunki de bir haftalıkken düşmüştü...bizim 9. gün bugün hala düşmedi ben yıkamak istemedim ama 6. gün kv yıkadı sağlık ocağındaki ebeler de dün duyunca çok kızdı yıkarsanız göbeği geç düşer dedi bidaha düşünceye kadar yıkamayın dedi hala düşecek gibi değil
benimki 3010 gr doğdu hastaneden çıktığında 2800 falan dün 3100 gr çıktı üstündeki kıyafetlerle 1 numara bezde 2. pakete geçtik birkaç paket daha 1 numara alıcaz sanırımbenim kızım 3.300 gr doğdu, hastaneden 3100 gr olarak çıktık, 1 numara kullanıyoruz, biraz bol geliyor ama dolduruyor bezi bazen o yüzden iyi yani, belki bir paket daha alırım...
benim de doğuştan kalbimde delik çıkmış sonra kapanmış dün çocuk kardiyaloğuna gittik malesef bebeğimde de küçük bi delik çıktı ama dr çok küçük 1 yıl içinde kapanır müdahaleye gerek yok 2 ay sonra kontrol verdi netten baya araştırma yaptık Allahtan en zararsız olanındanmış bebeğin yaşamını kısıtlayacak hiç bi etkisi yok yüzde 80 de kapanıyormuş dediğin gibi yenidoğanların çoğunda üfürüm çıkıyormuş eğer anne baba da varsa %10 bebekte çıkma ihtimali varmış bir de gebeliğin ilk aylarında geçirilen gripten olabiliyormuş ben 3 kez grip geçirdim gebelikte ilk 3 ayda geçmeyen öksürüğüm vardı artık hangisi etkiledi bilmiyorum ama inş kapanır biran önce
Sanciyi ne zaman verdiler canim yani acilman var miydi yoksa hic yokken mi verdilerslm kızlar dun kontrolüm vardı malum 40 haftamızı tamamladık.dr cumaya kadar gelmezse sunı verecek..ILK doğumumda sunı ile olmuştu hiç istemiyorum suni ile doğum yapmak ama kısmette normal sancı ile doğum yapmak yok gibi görünüyor.
Doğru canım teşekkürler cvp verdiğin için.iste şeytan duruyor bi yandan allah hayirlisini nasip etsin.Canm sen bilirsin tabiki ama bu zamana kadar bekledin madem oyle bi sansin var bence az daha disini sık. Sonradan pisman olursun niye yaptım dersin belki de. O yuzden az daha sabir
Gözün aydın canım.allah bagislasin kaysı te çok iyi geliyor.Gunaydin kizlar dun saat 11.35 te oglusum dunyaya geldi. 3600 gr 52 cm. Cok sukur iyiyiz ikimizde. Daha once belimden ameliyat oldugum icin platin var bide sezeryan olunca agrim biraz fazla.bugun buyuk wc me cikarsam taburcu olxaz cikamazsam yarina kalcak.oneriniz var mi ??
sağolasın canım ilk duyduğumuzda çok üzüldük dün dr da ağla ağla mahvoldum ama eve gelip baya bi araştırdık zaten hem kardiyalog hem de çocuk dr u önemli bişey değil yenidoğanların çoğunda görülüyor kapanacaktır sakın üzülme dediler zaten Allah korusun ama kapanmasa bile o şekilde yaşam kalitesini etkilemeden hayatlarına devam ediyorlar herhangi bi müdahaleye ihtiyaç duyulmuyormuş rahatım şimdiSebebi hersey olabilir tatlim. Hasta olman yada genetik olması yada hiçbiri bile olabilir.. önemli olan ciddi birsey olmaması insallah geçecek de... çok gecmis olsun hiç takma kafana bebegin de etkilenmesin
Oncelikle hayirli olsun gule gule buyut yavrunu.tuvalet meselesine gelince ilk ilik sekerli su ardindanda nescafe ic benim gibi problemli birinde ise yariyorsa herkeste yarar canim mutlaka deneGunaydin kizlar dun saat 11.35 te oglusum dunyaya geldi. 3600 gr 52 cm. Cok sukur iyiyiz ikimizde. Daha once belimden ameliyat oldugum icin platin var bide sezeryan olunca agrim biraz fazla.bugun buyuk wc me cikarsam taburcu olxaz cikamazsam yarina kalcak.oneriniz var mi ??
Ben hic yikamadim 12. Gun dustu gobegi hatta 14 gunluk olduk daha bugun yikicam kokustu kizcem anlican:)))bizim 9. gün bugün hala düşmedi ben yıkamak istemedim ama 6. gün kv yıkadı sağlık ocağındaki ebeler de dün duyunca çok kızdı yıkarsanız göbeği geç düşer dedi bidaha düşünceye kadar yıkamayın dedi hala düşecek gibi değil
Ayy benimde ogleden sonra cati muayenm var gitcm nie kotu oldun ki canm gecmis olsunKızlar. ben hic.iyi degilim.. csti muayenesi mi her neyse onu oldum. Kanamam basladi. Korku tedirginlik çabası. Normale musaitmisim. Ama nasıl dogurcam korkusu sardi. Bundan sonra her gidişte bakacak mi açılmış mi diye. Aglamaktan kizimi ultrasonda izleyemedim bile.psikolojim cok bozuk. Biraz yamuklukk var ama dogum olur dedi. Rahmim yumusakmis . Bu ne demek. Soru bile soramadim.
cnm ben senin yerinde olsam doktorumu dinlerim bebegi ve kendiji hic riske atma annesi.benim nisan gelmesine ragmen ne sancim var ne suyum beklemek yorucu oluyor senin yerinde olsaydim sezeryan olurdum insallah saglicakla kucagina alirsin insallah
Canim hakkinizda hayirlisi tarihlerimiz ayni ama bana dr boyle dese riske atamazdim die dusunuyorum zaten hafta sonunu bekliyecksin o gune kadar yine bakarsiniz ama doktorunun soylediklerine gore karar ver bence
Ben riske atamazdim canim simdi bile gunum gecti icim rahat etmiyor heleki doktorum sezeryan onerdiyse dusunmezdim yani ben de normal olmasini cok istiyorum ama sanirim daha fazla riske atmayip sezeryan olacagim. Arti haftasonuna kadar zamanin olacak zaten bu surede kendide gelebilir olmadi sezeryan olursun
Canim hic riske atma kendinide bebeginide sezeryani kabul et .Hayirli haberlerini bekliyorum
canım bende bugün gittm suyun alt sınırda dedi heran müdahele edebiliriz dedi.kanala inmemiş olmasına rağmen suyu dahada azalırsa suni sancı verip normal deneriz önce dedi sonra olmazsa sezeryan biraz gözüm korktu.epidural yaparmıyız dedim hayır kesinlikle önermiyorum ve yapmıyorum dedi.sende açılma da varmiş son ana kadar bekle derim hemen evet deme sezeryana ama tabi suyu tamamen biter ters giden bişeyler olur o ayrı
Yüksek tansiyon zaten Başlı başına risk CNm bu yüzden bir ikinci risk alma ve doktorunun önerinisini uygula.
canım merhaba mesajına anca cevap yazabiliyorum yoğunluktan kurtulduk çok şükür artık toparlandım sen de yarın sezeryana giriyosun sanırım Allah yardımcınız olsun heyecan stres yapma fazla ameliyatta bişey hissetmiyorsun ben boş yere panik yaptım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahCanım insanlr garipler boşver kanındaki mıcizeye odaklan. Biz iyi ahlaklı bireyler yetiştirelim.
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle dön..
mnrsl canımmm nasılsınnn doğduu muu bebbiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?