2015 Nisan Anneleri

kızlar mevlüt için kokulu kutulu tesbih aldım üstüne etiket yapıcam ama nasıl bişey yapcam bilemedim, elinizde hazır format varsa gönderir misiniz?

slm kızlar dun kontrolüm vardı malum 40 haftamızı tamamladık.dr cumaya kadar gelmezse sunı verecek..ILK doğumumda sunı ile olmuştu hiç istemiyorum suni ile doğum yapmak ama kısmette normal sancı ile doğum yapmak yok gibi görünüyor.

bizim 9. gün bugün hala düşmedi ben yıkamak istemedim ama 6. gün kv yıkadı sağlık ocağındaki ebeler de dün duyunca çok kızdı yıkarsanız göbeği geç düşer dedi bidaha düşünceye kadar yıkamayın dedi hala düşecek gibi değil

Canim suni sanci nasil oluyoki dahami cok sanci oluyo acisimi daha fazla

benim kızım 3.300 gr doğdu, hastaneden 3100 gr olarak çıktık, 1 numara kullanıyoruz, biraz bol geliyor ama dolduruyor bezi bazen o yüzden iyi yani, belki bir paket daha alırım...

selam kızlar doğumdan beri neredeyse hiç takip edemiyorum burayı aslında kızım beni zorlamıyor ama ilk 5 gün sezeryan ağrısı çok çektim 6. gün kendime gelip toparlandım çok şükür artık bebeğimle ilgilenebiliyorum sarılığımız hafif geçiyor o yüzden 2 saatte bit uyandırmıyorum 3.5-4 saatte kendisi uyanıyor zaten kendi düzenini oturttu kızım ama kalpteki sorun 2 gündür baya canımızı sıktı buna da şükrediyoruz Allah beterinden korusun daha büyük hastalık vermesin inşallah doğum yapanların gözleri aydın olsun bekleyenler de biran önce sağlıkla kavuşsunlar inşallah

bizim de bugün yedinci günümüz, baya inceldi gibi ama düşmedi, ben henüz yıkamadım ama ilk ilk oğlumu yıkamıştım, onunki de bir haftalıkken düşmüştü...

benim kızım 3.300 gr doğdu, hastaneden 3100 gr olarak çıktık, 1 numara kullanıyoruz, biraz bol geliyor ama dolduruyor bezi bazen o yüzden iyi yani, belki bir paket daha alırım...
benimki 3010 gr doğdu hastaneden çıktığında 2800 falan dün 3100 gr çıktı üstündeki kıyafetlerle 1 numara bezde 2. pakete geçtik birkaç paket daha 1 numara alıcaz sanırım

Sebebi hersey olabilir tatlim. Hasta olman yada genetik olması yada hiçbiri bile olabilir.. önemli olan ciddi birsey olmaması insallah geçecek de... çok gecmis olsun hiç takma kafana bebegin de etkilenmesin

Sanciyi ne zaman verdiler canim yani acilman var miydi yoksa hic yokken mi verdiler

Canm sen bilirsin tabiki ama bu zamana kadar bekledin madem oyle bi sansin var bence az daha disini sık. Sonradan pisman olursun niye yaptım dersin belki de. O yuzden az daha sabir
Doğru canım teşekkürler cvp verdiğin için.iste şeytan duruyor bi yandan allah hayirlisini nasip etsin.

Gözün aydın canım.allah bagislasin kaysı te çok iyi geliyor.

Sebebi hersey olabilir tatlim. Hasta olman yada genetik olması yada hiçbiri bile olabilir.. önemli olan ciddi birsey olmaması insallah geçecek de... çok gecmis olsun hiç takma kafana bebegin de etkilenmesin
sağolasın canım ilk duyduğumuzda çok üzüldük dün dr da ağla ağla mahvoldum ama eve gelip baya bi araştırdık zaten hem kardiyalog hem de çocuk dr u önemli bişey değil yenidoğanların çoğunda görülüyor kapanacaktır sakın üzülme dediler zaten Allah korusun ama kapanmasa bile o şekilde yaşam kalitesini etkilemeden hayatlarına devam ediyorlar herhangi bi müdahaleye ihtiyaç duyulmuyormuş rahatım şimdi

Oncelikle hayirli olsun gule gule buyut yavrunu.tuvalet meselesine gelince ilk ilik sekerli su ardindanda nescafe ic benim gibi problemli birinde ise yariyorsa herkeste yarar canim mutlaka dene

Ben hic yikamadim 12. Gun dustu gobegi hatta 14 gunluk olduk daha bugun yikicam kokustu kizcem anlican:)))

Kızlar. ben hic.iyi degilim.. csti muayenesi mi her neyse onu oldum. Kanamam basladi. Korku tedirginlik çabası. Normale musaitmisim. Ama nasıl dogurcam korkusu sardi. Bundan sonra her gidişte bakacak mi açılmış mi diye. Aglamaktan kizimi ultrasonda izleyemedim bile.psikolojim cok bozuk. Biraz yamuklukk var ama dogum olur dedi. Rahmim yumusakmis . Bu ne demek. Soru bile soramadim.

Selam kizlar size bi sorum olacak bi arkadasimin 4 aylik ikizleri var oto koltugunda uyumayi cok seviyolar surekli olmasada gun icinde uyukuya gecerken onu kullanio bazi yerlerde cok kullailmasi sakincali kalca cikikligi yapar faln diomus bende oto koltugu almistim ve evde de kullanirim die dusunuyodum sizin dusunceniz ne bu konuda?

Ayy benimde ogleden sonra cati muayenm var gitcm nie kotu oldun ki canm gecmis olsun

cnm ben senin yerinde olsam doktorumu dinlerim bebegi ve kendiji hic riske atma annesi.benim nisan gelmesine ragmen ne sancim var ne suyum beklemek yorucu oluyor senin yerinde olsaydim sezeryan olurdum insallah saglicakla kucagina alirsin insallah

Canim hakkinizda hayirlisi tarihlerimiz ayni ama bana dr boyle dese riske atamazdim die dusunuyorum zaten hafta sonunu bekliyecksin o gune kadar yine bakarsiniz ama doktorunun soylediklerine gore karar ver bence

Canim hic riske atma kendinide bebeginide sezeryani kabul et .Hayirli haberlerini bekliyorum

Yüksek tansiyon zaten Başlı başına risk CNm bu yüzden bir ikinci risk alma ve doktorunun önerinisini uygula.

sağolsun kizlar
sancilarim git gide artıyor belki bir kaç gün daha beklesem kendi gelecek ama korkarak beklemekten Yoruldum,Allahım hayırlısını versin.cuma gününe kadar gelmezse sezeryan olacak

canım merhaba mesajına anca cevap yazabiliyorum yoğunluktan kurtulduk çok şükür artık toparlandım sen de yarın sezeryana giriyosun sanırım Allah yardımcınız olsun heyecan stres yapma fazla ameliyatta bişey hissetmiyorsun ben boş yere panik yaptım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…