açılma olup olmadığını evet vajinal muayene aynı şekilde çatı da öyle. el sokma falan yok ya korkma... kendini kasarsan biraz acıyor ama yoksa rahat ve kısa sürüyor bu işlemler. kanala girişte ultrasonla anlaşılıyor sanırımAçılma olup olmadığını vajinal muayne ile anlıyosunuz değil mi? Kanala girip girmediği nasıl anlaşılıyor ultrasonla mı? Bir de çatı için daha çok 2 parmakla muayne olduğunu duydum ama benim doktoruma giden 2 arkadaşıma doktor (kimseyi korkutmak istemem ama )baya bileğini geçecek kadar sokmuş elini. Bunun sebebi ne olabilir acaba? Ben de bundan korkuyorum
evet azalmisti hatta pazar gunu doktorm olsa gidicektm korkudan. saliya kizm geldıpeki kızının haraketleri nasıldı azalmış mıydı çok muydu? ay ben çok heycanlıyım ama günümüz artık doldu gelesi yok. heyecanın yerini korku alıyorAllah ım zamanını elbet tayin etti kaderin önüne geçilmez ama işte annem bekliyor gelmeyi herkes soruyor daha da sabırsızlanıyorum
sen olumsuz dusunme canim.zaten 1hafta daha beklyolar bildigm kadariyla.suyun falan normalse yanipeki kızının haraketleri nasıldı azalmış mıydı çok muydu? ay ben çok heycanlıyım ama günümüz artık doldu gelesi yok. heyecanın yerini korku alıyorAllah ım zamanını elbet tayin etti kaderin önüne geçilmez ama işte annem bekliyor gelmeyi herkes soruyor daha da sabırsızlanıyorum
Çok tşk ederim.30+0 da o gun raporunuzun yazilmis olmasi gerekiyor.
Sağol canım inşallah.valla doğumu bilemem ama ben şuan bile o kadar aciyorumki anneme 7 kardeşiz ve ben ikizim.Rabbim peygamber sabri vermiş kadına.ve hepimizide evde doğurmuş.kurban olurum anneme Rabbim uzunnnn omur versin anneme.Cokkk zor çok anne olmak.Canım bana serumla Süreci hızlandırmak için oksitosin verilmeseydi kendi sancılarım daha rahattı. Doğum kolay değil ama bir şekilde Allah yardım ediyor. Annelerimizin kıymetini daha iyi anladım o sancılardan sonra... Allah istediğin gibi bir doğum nasip eder inşallah canım.
Allah kolaylık versin canım hayırlı haberlerle gel :)Kızlar tüm hamilelere, annelere dua ettim inşallah herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır. Bugün 12de ya da 3te sezaryene gireceğim. Dualarınızda bana ve kızımada yer açın lütfen. Allaha emanet olun
Sağol canım benim inşallahAllah kolaylık versin canım hayırlı haberlerle gel :)
az kaldı canım sabret yanlızlığın bitecek bebeğin doğunca yanlızlık bitecek hiç boş vaktin olmayacakGünaydın herkese kızlar.hic uyuyamiyorum artik.piskolojim bozuldu.herkesten nefret ediyorum.kendimle bile kavga eder duruma geldim.hic kimsem yok tek basimayim hep.evde durmaktan biktim artik.offfff allahım sen yardımcı ol.
evet canım ben de 8 nisanda doğum yaptım, son anda acil sezaryene aldılar, bebegim yüzüyle girmiş kanala, hala bir soru işareti var kafamda ama dr.um normali zorlamak istemedi, bebek nefessiz kalır diye... sonucta ben de aldim minik kızımı kucağıma, dünya tatlısı yavruma kavuştum sonunda... çok şükür toparlanmak zor olmadi ama sezaryenin zorlukları da var işte, hala ayağa kalkmak zorluyor beni...CNm sen doğurdun mu ben kaçırmışım hayırlı olsun CNm. Normal mi oldu doğum şimdi nasılsın , Nisan 7 sinde mi doğdu .
Oyle tabi canım.burasıda olmasa cildiricam hic olmazsa siz varsiniz.derdimi anlattığında biriniz dahi olsa destek oluyorsunuz.az kaldı canım sabret yanlızlığın bitecek bebeğin doğunca yanlızlık bitecek hiç boş vaktin olmayacak
Allah korusun canım.hayirbolsun inşallah.ayni durumdayız geçmiyor zaman.bide herkes gözünün içine bakıyor doğru artik diye.offff delirmeden dogursak artik.Gunaydin herkese doguramayanlar olarak psikolojik olarak coktuk sanirim sabah ruyamda oglum dogmus sarisin cok tatli ama hic yeni dogana bensemiyordu sonra oglumun down sendromlu lldugunu fark ediyorum doktkra Allahtan geldi o benim yavrum ne olursa olsun diyorum.bilInc altim sarma duman vaziyette anlasilan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?