2015 Nisan Anneleri

açılma olup olmadığını evet vajinal muayene aynı şekilde çatı da öyle. el sokma falan yok ya korkma... kendini kasarsan biraz acıyor ama yoksa rahat ve kısa sürüyor bu işlemler. kanala girişte ultrasonla anlaşılıyor sanırım

evet azalmisti hatta pazar gunu doktorm olsa gidicektm korkudan. saliya kizm geldı

sen olumsuz dusunme canim.zaten 1hafta daha beklyolar bildigm kadariyla.suyun falan normalse yani

Sağol canım inşallah.valla doğumu bilemem ama ben şuan bile o kadar aciyorumki anneme 7 kardeşiz ve ben ikizim.Rabbim peygamber sabri vermiş kadına.ve hepimizide evde doğurmuş.kurban olurum anneme Rabbim uzunnnn omur versin anneme.Cokkk zor çok anne olmak.

rabis canım Allah analı babalı büyütsün yavrunu çok da güzel detaylı anlatmışsın hayırlı olsun darısı biz kalanlara :)
Başka doğum yapan var mı kaçırmış olabilirim hepinize hayırlı olsun :)

Allah kolaylık versin canım hayırlı haberlerle gel :)

Günaydın herkese kızlar.hic uyuyamiyorum artik.piskolojim bozuldu.herkesten nefret ediyorum.kendimle bile kavga eder duruma geldim.hic kimsem yok tek basimayim hep.evde durmaktan biktim artik.offfff allahım sen yardımcı ol.

Günaydın herkese kızlar.hic uyuyamiyorum artik.piskolojim bozuldu.herkesten nefret ediyorum.kendimle bile kavga eder duruma geldim.hic kimsem yok tek basimayim hep.evde durmaktan biktim artik.offfff allahım sen yardımcı ol.
az kaldı canım sabret yanlızlığın bitecek bebeğin doğunca yanlızlık bitecek hiç boş vaktin olmayacak

hiç doğuramayacam gibi hissediyorum hiçbir belirti yok çok kilo aldım ve hareket etmekte zorlanıyorum bazen oturduğum yerden kalmak eziyet resmen bu gidişle ben 42 haftayıda doldururum sanki

Gunaydin kizlar. Sabahlari bogaz agrim hala devam ediyor sesimi gorseniz kalin kalin. Surekli geniz akintim var. Geceleri de adet sancim var gece iki kere uyandm bugun ikisinde de sanci vardi. Bacakarasi kemiklerim agrisi bi ara hafiflemisti uc dört gundur yine artti. Yataktan da hic kalkasim gelmiyor saba uyandgmda. Devam etsem surekli uyuyacam hali var. Öksürük var bide. Ben oksuruyorum bebis ordan tepki veriyor bazen. Ama hareketlerinde bazen cok azalma var. Bazen de deli gibi tepiniyor sanki. Ozellikle gece yataga girince.

Herkese günaydın kızlar. Nezamandır giremiyorum hic vaktim olmuyor burdaki herkeside merak ediyorum. Dogum yapan annelere hayırlı olsun bekleyenlerinde Allah yardımcısı olsun. Oglum sarılık oldu dr az dedi ama ben cok uzuluyorum okadar emzirmeme ragmen nasıl oldu anlamadım.. Bugün tekrar kontrolü var insallah gecmistir. Annelik cok guzel onsuz nefes alamazmısım gibi geliyor hayatımın merkezi oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin.

CNm sen doğurdun mu ben kaçırmışım hayırlı olsun CNm. Normal mi oldu doğum şimdi nasılsın , Nisan 7 sinde mi doğdu .
evet canım ben de 8 nisanda doğum yaptım, son anda acil sezaryene aldılar, bebegim yüzüyle girmiş kanala, hala bir soru işareti var kafamda ama dr.um normali zorlamak istemedi, bebek nefessiz kalır diye... sonucta ben de aldim minik kızımı kucağıma, dünya tatlısı yavruma kavuştum sonunda... çok şükür toparlanmak zor olmadi ama sezaryenin zorlukları da var işte, hala ayağa kalkmak zorluyor beni...
sen nasıl oldun , nasıl idare ediyorsun, sana da gecmiş olsun, gözün aydın canım, güle güle büyüt bebegini....

Gunaydin herkese doguramayanlar olarak psikolojik olarak coktuk sanirim sabah ruyamda oglum dogmus sarisin cok tatli ama hic yeni dogana bensemiyordu sonra oglumun down sendromlu lldugunu fark ediyorum doktkra Allahtan geldi o benim yavrum ne olursa olsun diyorum.bilInc altim sarma duman vaziyette anlasilan

Allah korusun canım.hayirbolsun inşallah.ayni durumdayız geçmiyor zaman.bide herkes gözünün içine bakıyor doğru artik diye.offff delirmeden dogursak artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…