2015 Nisan Anneleri

Cnm nerelerdeydin sen uzun zaman oldu seni görmeyeli , umarım iyisindir .
Bebeğin kanala girip girmediğini ultrasonla rahat Görülüyor fakat Alanında uzman bir doktor elle kontrolle de bilebilir .
Altan Muayne ise kadının rahim içi durumuna göre değişebilir . Bir el sokma durumunu bilemem ama bana koca bir Maşa gibi birşey sokup baktılar hem örnek almak için hemde Açıklık varmı diye bakmak için ..

Gözün Aydın CNm , Allah bağışlasın . Rabbim şifa olur hemen iyileşirsin inş. Ayrıca kutlarım normal doğum Yaptığın için.

Allah razı olsun gwrckden çok zor oldu ama herşeyin normali inşallah doguranlarin ağrıları göğüs sorunu tez zamanda geçer dogurmayanlarada Rabbim tez zamanda bi sancida kurtarır evlat gibisi yok

rabbim sizlerin hepinizin yardımcısı olsun..NE güzel mutlu sona yaklaşmışınız..Rabbim bize de nasip eder inşallah o günleri :)
AMIN CANIM. sen de bugunlerın doya doya tadını cıkar, yapabıldıgın kadar naz yap, şımar. cunku cok cabuk gecıo 40 hafta

İnşallah canimmmmm inşallah.uyku haram bana kasintidan uyuyamiyorum.pupp denilen birşey varmış doğumdan sonra geçiyormuş ona yakalandim.son haftalarima kadar o kadar rahattimki 2 haftadır kasinmaktan oluyorum.bide bugün sezeryan olacaktı normalde kendi isteğimle kavusacaktim yavruma bugün.ama doktorum kesinlikle yapmam dedi seviniyimmi uzuluyummu anlamadım.

bizden kalça filmi isteyen olmadı 24 ünde aşı için gitcez belki o zaman ister. gaz problemi bizde de var sen gaz için bebeğe bişey kullanıyo musun?

Canim istiyorlar ilk 3 ay icinde cekiliyor ama icime sinmiyor cektirmek
Karasizim
Metsil kullaniyorum canim zinco aldim agir geldi kustu hep
Metsil bazen agzina bir damla bazen mamasina 2 damla veriyorum o ara geciyor gece yine oluyor gece pek vermek istemiyrm sabaha karsi veriyortum tekrar.

Ay oglum hic uyumuyor cok hyuysduzluj yapiyor 15 dk da bir uyaniyor uyumasi 2 saati aliyor

Sut olsun diye bende bulgur yiyorum hep sogan tuketmiyorum ama bulgur cok yiyorum
Rezenenin tadida cok kotu ama iceyim bari kiyamam bebisdime

Film gibi degil ultrason yani herseyden korkuyorum valla
Cocuk drsi mi bakti canim

Kizlar birde kuzum kafasini tutamio hala ne zaman tutar ki

arkadaslar dogumnyapanlarin gozu aydin gecmis olsun bekleyenlerede hayirli dogumlar olsun ben dogum yapali 16gun oldu ve inanilmaz zor dogum oldu once normal olacakndiye saatlerce suni sanciyla bekledim olmadi epidurale karar verdik ignesi yapildi olmadi en son sezeryana aldilar yani her cesit dogum agrisini acisini yasamis biriyim simdi coknsukur iyim ins herkesin dogumu kolay ve sorunsuz olur.

AMIN CANIM. sen de bugunlerın doya doya tadını cıkar, yapabıldıgın kadar naz yap, şımar. cunku cok cabuk gecıo 40 hafta

ay çabuk geçsinde ben naz yapmasam da olur..Bizim ki zaten bugün diyor.Doğana kadar benim çenemi çekeceksin sonra özgürsün..Onu kaldırma bunu elleme vs.

kızlar Dr dan geldim, kızımın hareketleri azaldı. Dr beslenemiyo kilo almıyor aç olduğu için fazla hareket etmiyor dedi.
açıklık üç santim olmuş dünden beri pembe akıntım var ama normali bekleyemiycez cuma günü ne kadar gelmezse cuma sabah 11:30 sezeryan. artik saglicakla gelsinde kızım ne yapalım sezeryan olsun

Kızlar çok şükür bende doğum yaptım pazar öğlen 1 4 te bebeğinin suratına gördüm dünyalar benim oldu bu sancılı süreçte yanımda olan bütün forum arkadaşlarım iyiki varsınız birbirimize burdan destek olmadan bu 9 ay geçmek bilmezdi doğum yapan arkadaslar hepnizin bebegini Allah analı babalı buyutsun inşallah doğum bekleyenlere epidural normal doğum yaptım öneririm muhteşem bir tecrübe ydi hiç korkmayın doğum hikayemi en kisa zamanda paylaşım yapacağım bide 3 günlük olduk bgun farkettm u çok sararmış kuzum annem şekerli su verelim diyor veren var mı? Ölçüsü ne? Bir fincan su hazırladım yarım çay kaşığı şeker attım nasıl sizce daha vermedim siz ne yaptınız ?

Allah korusun canım.hayirbolsun inşallah.ayni durumdayız geçmiyor zaman.bide herkes gözünün içine bakıyor doğru artik diye.offff delirmeden dogursak artik.
Hayırlısı canım artık bende akışına bırakmaya karar verdim ne olacaksa olsun artık son bir haftamız kaldı gelmezse kendi bilir :)

Öyle canım da şu nişan işi beni çok heveslendirmişti artık akışına bıraktık bizde ne zaman gelirse gelsin hayırlısıyla gelsin minik kuşum

Kizlar saka maka resmen bir haftamiz kaldi yaa günümüzün dolmasina. Zaman nasıl çabuk gecti
Ben agda yaptirali da bir hafta oldu. Uzayacak yine ne zmn gelecek bu kiz

sağol canım sen de içime su serptin, aslında işin garibi, benim doğumum da aynı nedenle sezaryen olmuş, o yüzden inanmak daha kolay ama çevremdekiler de hep kuşkuyla bakiyor, annem, k.validem, hatta eşim bile, dr.um pek güven vermiyor galiba neyse çok uzun anlattım, doğum olup bitti, artık ileriye bakmak lazim.... Raabbim hepimize şifa versin...

Canim gecmis olsun benim kiz da sarilik olmustu simdi geriledi. Yeni dogan bebeklerin yuzde 80 ininde oluyormus merak etme. Benimki simdi 11 gunluk ,cok sukur geriledi. Ben de sadece emziriyorum. Umarim oglun da iyilesir bir an once.

hic gerek yok canım hatta zararlı olabilir, sarılık için bol bol emzir, atacaklar zamanla...

Taze anneler, melek kokulu yavrulari ve hasretle yavrularina kavusmayi bekleyen anneler herkese merhaba. Artik eskisi gibi forumu cok takip edemiyorum arada zaman olursa okuyorum ama benim kizdan dolayi cevap yazacak pek de vakit olmuyor. Esim de eve geldigumiz gun grip oldu ve hala hasta iyilesemedi. Dolayisiyla butun yuk bende. Cok yoruluyorum ama cok sukur bebegim iyi durumda. Artik birbirimize iyice alistik gibi. Darisi dogumunu bekleyen diger arkadaslara.
Bu arada tebrik etmeyi unuttugum dogum yapan butun arkadaslara hayirli olsun gule gule buyutun insallah. Herkese sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…