Cnm nerelerdeydin sen uzun zaman oldu seni görmeyeli , umarım iyisindir .Açılma olup olmadığını vajinal muayne ile anlıyosunuz değil mi? Kanala girip girmediği nasıl anlaşılıyor ultrasonla mı? Bir de çatı için daha çok 2 parmakla muayne olduğunu duydum ama benim doktoruma giden 2 arkadaşıma doktor (kimseyi korkutmak istemem ama )baya bileğini geçecek kadar sokmuş elini. Bunun sebebi ne olabilir acaba? Ben de bundan korkuyorum
Gözün Aydın CNm , Allah bağışlasın . Rabbim şifa olur hemen iyileşirsin inş. Ayrıca kutlarım normal doğum Yaptığın için.
AMIN CANIM. sen de bugunlerın doya doya tadını cıkar, yapabıldıgın kadar naz yap, şımar. cunku cok cabuk gecıo 40 haftarabbim sizlerin hepinizin yardımcısı olsun..NE güzel mutlu sona yaklaşmışınız..Rabbim bize de nasip eder inşallah o günleri :)
İnşallah canimmmmm inşallah.uyku haram bana kasintidan uyuyamiyorum.pupp denilen birşey varmış doğumdan sonra geçiyormuş ona yakalandim.Bu günler sayılı günler inan güzel günlerin olucak ve bunları hiç hatırlamayacaksın bile . Uyuyaniliyorsun bol bol uyu tatlım . Doğumdan sonra da uyku çok özlem duyulan şey oluyor. Az kaldı biraz daha gayret CNm. Gelicek dünya harikan ..
bizden kalça filmi isteyen olmadı 24 ünde aşı için gitcez belki o zaman ister. gaz problemi bizde de varsen gaz için bebeğe bişey kullanıyo musun?
Sut olsun diye bende bulgur yiyorum hep sogan tuketmiyorum ama bulgur cok yiyorumKalça çıkığı için film mutlaka çektirin çok önemli burda kontrol için bizede randevü verdiler . Özellikle anne karnında kafası geç dönen bebeklere çok bakılıyor .
Gaz içinde öncelikle yediklerine çok dikkat et. Çiğ SOĞAN ve SOĞAN gillerden uzak dur . Bulgurda çok gaz yapar. Bunlar süt çok yaptığı gibi gaz da çok yapıyor . Birde her yemekten sonra rezene Çayı iç CNm. Iyi geliyor.
Bizden istediler. Herkesten rutin isteyip sonuclar saglik bakanligina bildiriliyormus. Biz persembe gunu cektirdik. Cok kolay bi islem. Bebegin iki kalcasindan propla bakiyor doktor. Birkac dakika suruyor. Sonrasinda saglik ocagina bir sorun olmadigini haber verdik.
AMIN CANIM. sen de bugunlerın doya doya tadını cıkar, yapabıldıgın kadar naz yap, şımar. cunku cok cabuk gecıo 40 hafta
Hayırlısı canım artık bende akışına bırakmaya karar verdim ne olacaksa olsun artık son bir haftamız kaldı gelmezse kendi bilir :)Allah korusun canım.hayirbolsun inşallah.ayni durumdayız geçmiyor zaman.bide herkes gözünün içine bakıyor doğru artik diye.offff delirmeden dogursak artik.
Öyle canım da şu nişan işi beni çok heveslendirmişti artık akışına bıraktık bizde ne zaman gelirse gelsin hayırlısıyla gelsin minik kuşumCNm hayırdır inş ama ne olur kendini çok strese sokma gördüğüm kadarı ile çok geriliyorsun Buda sana ve bebeğine çok zarar verir . Rabbimin izni ile kavuşacaksın sende oğluna. O zamanını bilir annesi seni üzmeden gelicek inş.
CNm çok şükür günden güne iyiye gidiyor bende halan öyle kalkmakta oturmakta zorlanıyorum hatta yatarken yan tarafına yatamıyorum üç yastık koyup kafama düz yapabiliyorum . Inş bugünlerde geçicek bakalım hayırlısı olsun herşeyin .
Bebek yüzü ile girdi ise kanala sezeryan doğru karar CNm buradan bir arkadaşın başına geldi ki burda herkesi keyfi asla sezeryan yapmazlar onuda sezeryana almışlardı . Yüzü ile kanala giren bebeğin boynu Kırılma ihtimali çok yüksek oluyor CNm . Yani demem o ki için rahat olsun en doğru karar olmuş doktorun kararı.
Canim gecmis olsun benim kiz da sarilik olmustu simdi geriledi. Yeni dogan bebeklerin yuzde 80 ininde oluyormus merak etme. Benimki simdi 11 gunluk ,cok sukur geriledi.Herkese günaydın kızlar. Nezamandır giremiyorum hic vaktim olmuyor burdaki herkeside merak ediyorum. Dogum yapan annelere hayırlı olsun bekleyenlerinde Allah yardımcısı olsun. Oglum sarılık oldu dr az dedi ama ben cok uzuluyorum okadar emzirmeme ragmen nasıl oldu anlamadım.. Bugün tekrar kontrolü var insallah gecmistir. Annelik cok guzel onsuz nefes alamazmısım gibi geliyor hayatımın merkezi oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin.
olur mu canım, benim de fenaydı, biraz daha idare ediyorum ilk günlere göre..Son bikaç sayfa yazılanları okudum ama göğüsleri çatlayan bi tek ben varım herhalde
Normalde 10 gun once kavusacaktim, suyum geldi 18 gun once kavustum :)Arkadaslar bide size sormak istedim.Sezeryanla dogum yapanlar gununden kac gun once kavustunuz meleklerinize
hic gerek yok canım hatta zararlı olabilir, sarılık için bol bol emzir, atacaklar zamanla...Kızlar çok şükür bende doğum yaptım pazar öğlen 1 4 te bebeğinin suratına gördüm dünyalar benim oldu bu sancılı süreçte yanımda olan bütün forum arkadaşlarım iyiki varsınız birbirimize burdan destek olmadan bu 9 ay geçmek bilmezdi doğum yapan arkadaslar hepnizin bebegini Allah analı babalı buyutsun inşallah doğum bekleyenlere epidural normal doğum yaptım öneririm muhteşem bir tecrübe ydi hiç korkmayın doğum hikayemi en kisa zamanda paylaşım yapacağım bide 3 günlük olduk bgun farkettm u çok sararmış kuzum annem şekerli su verelim diyor veren var mı? Ölçüsü ne? Bir fincan su hazırladım yarım çay kaşığı şeker attım nasıl sizce daha vermedim siz ne yaptınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?