2015 Nisan Anneleri

Günaydın herkese kızlar.hic uyuyamiyorum artik.piskolojim bozuldu.herkesten nefret ediyorum.kendimle bile kavga eder duruma geldim.hic kimsem yok tek basimayim hep.evde durmaktan biktim artik.offfff allahım sen yardımcı ol.
Canimo kafana taktigin seyler bebegin doguncs oyle anlamsiz hale gelicek ki sen bile sasiracaksin. Dunya miniginin etrafinda donucek, zaten gelen giden cok olacagindan kendini dinleyemeyeceksin. Strese girmemeye calis, hem sutun gelmez zamaninda hem de bebekler gercekten cok etkileniyo..Bebegini kucagina alacagin gunu dusunup telkin et kendini:) hayirli dogumlar

Kizlar bebisim gögsumun birini tutamiyor ucu cikmio dogal olarak.sagdim biraz taş gibiydi yoksa

Doğurmayip halinden memnun bir ben varım galiba :)
Bugün foto çekimi var sonuna ama masallah patlayacak konuma geldim...

Tatlim ben merve tiritoglu ile anlaştım tavsiye ederim

Bende aldım canım kullanicam.içine yumuşak bi yastık koyucam elyaftan yaptiricam daha iyi ve rahat olur diye düşünüyorum.ilk aylarda.
Bende dusundum minderi denicez artik ins bebisler gelsinde saglicakla:)

Amiin canim insallah cok guZel anlatmissin gözunaydin Allah bagislasin yavrunu masallah size

Canim Allah yardimcin olsun insallah dualarimiz seninle saglikli hayirli haberlerini bekliyoruz

Herkese merhaba guzel bir gun olsun insallah hepimize dun cati muayenemizi olduk korktugum gibi gecmedi 10 sn surdu . doktorum normal dogum icin uygunsun dedi sukur tabi kismet olursa :) simdi heyecanla bekliyoruz hayirlisi ins

Vitae canım büyük gün geldi demek hakkında hayırlısı olsun Allahım kolaylık versin :) güzel haberlerini bekliyoruz :)

Arkadaslar bide size sormak istedim.Sezeryanla dogum yapanlar gununden kac gun once kavustunuz meleklerinize

yok canim ıkınma sırasnda okadar aci hissetmiyosun. doguma girene kadar yapilan aciklik olcmeler daha cok acitti bence

CNm çok şükür günden güne iyiye gidiyor bende halan öyle kalkmakta oturmakta zorlanıyorum hatta yatarken yan tarafına yatamıyorum üç yastık koyup kafama düz yapabiliyorum . Inş bugünlerde geçicek bakalım hayırlısı olsun herşeyin .
Bebek yüzü ile girdi ise kanala sezeryan doğru karar CNm buradan bir arkadaşın başına geldi ki burda herkesi keyfi asla sezeryan yapmazlar onuda sezeryana almışlardı . Yüzü ile kanala giren bebeğin boynu Kırılma ihtimali çok yüksek oluyor CNm . Yani demem o ki için rahat olsun en doğru karar olmuş doktorun kararı.

CNm hayırdır inş ama ne olur kendini çok strese sokma gördüğüm kadarı ile çok geriliyorsun Buda sana ve bebeğine çok zarar verir . Rabbimin izni ile kavuşacaksın sende oğluna. O zamanını bilir annesi seni üzmeden gelicek inş.

Canim hayirli olsun gule gule buyut prensesini ne guzel normal dogum yapmak bende cok isterdim kismet olmadi sezeryan gercekten sonrasi cok zor hele benim gibi 3. Olunca dahada bir zor neyseki ben artik dogum hikayesini kokten kapattim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Günaydın herkese kızlar.hic uyuyamiyorum artik.piskolojim bozuldu.herkesten nefret ediyorum.kendimle bile kavga eder duruma geldim.hic kimsem yok tek basimayim hep.evde durmaktan biktim artik.offfff allahım sen yardımcı ol.
Bu günler sayılı günler inan güzel günlerin olucak ve bunları hiç hatırlamayacaksın bile . Uyuyaniliyorsun bol bol uyu tatlım . Doğumdan sonra da uyku çok özlem duyulan şey oluyor. Az kaldı biraz daha gayret CNm. Gelicek dünya harikan ..

GüZel haberlerle ve kızınÜlkü ile gel inş aramıza. Rabbim yardımcın olsun CNm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…