2015 Nisan Anneleri

Allah yardımcin olsun inşallah bi avazda kurtul :)

Evet canim normal hatta dün benim saatlerce hareket etmedi doktoru aradım yeri azalıyo artık normal öyle olması dedi. Kordon çok dolanmamissa sorun yok diye biliyorum normal doğum biraz zorlu geçer ama olur

Canım geçmiş olsun.kordon bebegin boynuna dolandiysa nasıl hareket etmesini bekliyorsun canım zaten kuzunun yeri dar bide kordon hepten sınırlıyor hareketlerini.evet benim bebeğinde baya aşağıda göbeğinin orada hep hareketlerin canım teknelerini hic hissetmiyordum.daha doğrusu döndüğünden beri hic tekme hissetmiyordum ben.

Canim neden korktun ki sezeryan ameliyat sonuçta diğeri doğal bişey. Bende korkuyorum ama sen çok takmissin kafana keşke isteginle sezeryan demeseydin söyle düşün bebek daha gelicegini bilmiyo 2 el giriyo hop dışarda bebek için ne büyük bi şok. doktoruna ne güzel normal doğum yanlisiymis keşke bi deneseydin olmazsa zaten sezeryan a aliyolar. Normal doğum vucudumuzun ona göre programlandigi bişey sonuçta çok büyük aksilik lazım kötü bişey olmasi için hem artık onda da veriyolar epidurali hissetmiyosun bile noldugunu

kanala giriyo hazneyede diyolar canım ultrasonda belli oluyo zaten doktoruma sorunca söylüyo zaten bende her seferinde soruyorum yok bak başı burda diyo herlde inse kafası tam görünmez ultrasonda

İste canım bulunduğum ortamdan dolayı panik yapiyorum.hastane cokkk uzak.esimde belirtiyor beni gel git akilli çocuğa birşey olur ozaman ne olacak filan diyor.ne biliyim iste valla hayatımın en zor kararını verdim.dun gece o agrilardan sonra delirecektim resmen.allah var doktorum en başından beri normal diyor bana.ama benim su gel git kafam ve korkum öldürecek beni.yavruma kurban olurum simdi sende boyle diyince iyice kotu oldum:-(

Evet canim normal hatta dün benim saatlerce hareket etmedi doktoru aradım yeri azalıyo artık normal öyle olması dedi. Kordon çok dolanmamissa sorun yok diye biliyorum normal doğum biraz zorlu geçer ama olur
Çok sağol canım ya, kordondan dolayı tedirginim zaten. Yok bir tur dolanmış doktor sıkıntı değil ama takipte olalım demişti. Hareketleri takip etmemi istedi. Hep çok hareketliydi dün duruldu birden.

Canım kordon önceden olan birşey Düne kadar çok hareketliydi kızım. Acaba karnımın düşmesiyle alakalımıdır diye düşündüm. Ben çok hissediyoruö göğsümün tam altından hem de ama artık aşağı indi sanırım. Sağol canım bunarada ne güzel normal doğuma teşvik eden bir doktorun var.
Okadar kadın doğuruyor, hiçbir sorun çıkmıyor. Zaten sorun olsa doktorlar risk almak istemiyorlar hemen sezeryan diyorlar. demekki senin hiç sıkıntın yok. Sırf bu sebepten bile rahatlayabilirsin. Allah kolaylık versin inşallah.

Sevgili anneler dun 5bucukta kizimi kucagima aldim suni sancili normal dogumla. Allahima sukurler olsun iyi yavrum. Zor bi.surecti ama cok sukur gecti gitti. Darisi diger annelerin basina
gözün aydın tatlım şükür minik gelmiş Allahım anali babalı büyütsün uzun ömürler versin :)

Ne kadar mesafe canım Hastane ev kaç dk sürüyor ? yakininizda hiç hastane yok mu acil durumda müdahale edebilicek? ikiside aynı derecede korkunç bence ama alismamiz lazım :) kötü olma ama sezeryan bi dogum şekli değil zorunlu bi ameliyat öyle düşün. bide doğum hemen 5 dk da olmuyo ki sonuçta en kısası 4 5 saat sürüyor.

kanala giriyo hazneyede diyolar canım ultrasonda belli oluyo zaten doktoruma sorunca söylüyo zaten bende her seferinde soruyorum yok bak başı burda diyo herlde inse kafası tam görünmez ultrasonda
Bana hiçbişey demedi girmemiş heralde daha soriyim bakiyim bu gidisimde bende. Rahim ağzı boyu falanda olduğu gibi duruyodu son gidisimde hiçbi belirti yok yani gerçi doktor artık bekliyoruz seni eve yolladigimda da başlayabilir 2 hafta sonra da başlayabilir doğumun demişti

Benimde aynı öyle oldu canım kordonu normal ama bigün önce çok hareketliydi dün birden durdu sonra aksama doğru yine coştu şimdi yine hiçbi hareket yok :) bu haftalarda olan bişeymis bunlar daraldı tabi kuzucuklar hareket edemiyolar :)

Günaydın kizlaaarr...
Dün kontrolü olduk. Malum dönmedi benim yakışıklı.. doğal seyrinde gelsin istedim ama 21 inde günümüz doluyor... sonrasını dönmeyen bebekler için biraz riskli buluyor doktorum.. o yüzden haftaya salı gününe kadar oğlum kendi gelmezse salı günü biz alacağız onu
Hic de gelecek gibi değil zaten karnım inmedi bile...

Herkes nasil ki acaba eskileri okuyamadım da... ama okurum bugün artik..
Hepinize sevgiler

mavidelisi mrb cnm ayy evet biliyorum onuda arastirdim cok guzel gercekten cekimleri kaca anlastin

Tatlim tüm paket aldim ben. yani hamile çekimi, doğum ani, doğum sonrası, ve doğumdan 10 15 gün sonra bebek çekimi... tüm bunları dvd ile verecek ayrıca büyük albüm ve duvar için de foto olacak 1200 yanlış hatırlamıyorsam.. fiyatı sabittir zaten merve hanımın... çekim de guzel oldu bence ama sonuçlar nasil bakalim

Burda bir teyzemiz bize tahmin yapmıştı kucukkuzum du galiba 39+1 demişti ama bizim tosun daha gelmedi gelesi de yok anneyi bekletmeyi çok seviyor tosbam :)

Aaa tisortunuzu Ebru hanima mi yaptırdinizz :)

Canım teşfik ediyor evet ama ben yapamam.yarin giricem sezeryana allah nasip ederse.

Yok canım hastane olduğum yerde.eşime araba kullanırken panik yapan birisi o yüzden en doğru karar bu.

Haklısım canım yalnız değilim demekki :) dün yemediğim şey kalmadı ama yok yani bugün iyi şükür benimki de. Çok sağol teşekkür ederim, hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun bebeğini.

Canım teşfik ediyor evet ama ben yapamam.yarin giricem sezeryana allah nasip ederse.
Anladım canım zorlamanın da anlamı yok tabi ki, herkes normal olacak diye birşey yok, hayırlı sağlıklı koly Doğumlar dilerim:)

Iki uc gundur iyice agirlastigimi hissediyorum. Benm ozellikle geceleri adet sancim oluyor kizlar gunduz geceye gore daha iyiyim. Neden acaba. Sizin de oylemi. Bugun kirkinci haftaya giriyoruz galiba. Pazartesi dr kontrolum var. Cati muayenesi de yapmadık daha. Bakalim nolcak hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Normal dogumdan bn de cok korkuyorum nasil olacak becerebilecekmiyim diye ama herkes nasil yapmışsa bizde yaparız heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…