Kızlar bu sezeryan doğuma.girmeden önce birşey yemeyin diyorlarya kaç saat öncesinde yemek yemiyoruz?sudami icmiyoruz?
Gözün Aydın CNm , Allah analı babalı büyütsün inş. Hoşgeldin annelik serüvenine CNm hayırlı uğurlu olsun inş. Daha nice güzel günlerin olur inş oğlun ve ailen ile . Tebrik edemiyorum ..darısı başımıza diye diye sonunda biz de doğurduk :) fırsat bulup ancak yazabiliyorum 13 Nisan saat 16:40 ta oğlumu kucağıma aldım :) sabahtan yatış yapmıştık 40+6 olduğumuzdan doktor artık riske atamayız dedi ve yatış vermişti sabah 8 den 3'e kadar suni sancı verildi 100'e varan sancılarda bile banamısın demedim, sancıyı hissediyordum ama çook beter değildi ve açılma hiç olmamıştı (1 cm açıklık vardı gitmeden önce 1 haftadır) sonrasında spinal sezeryan ile doğum oldu ameliyat çok hızlı oldu. oldu bittiye geldi adeta :) ben bişi anlamadan oğlum kucağımdaydı. baş ağrısı olur bol kahve iç dedi doktorum ama bende sadece masadan kalkana kadar bir ağrı oldu sonrasında ne baş ağrısı ne bel ağrısı çok şükür bişi olmadı.dün evimize geldik şuan herşey yolunda, çok şükür bin şükür Allah'a ne kadar dua edip şükretsek az bu mucizeler için.. sürekli bir ağlama modundayım inanamıyorum bu mucizenin bana emanet olduğuna..
Başınız sağolsun CNm inş annen dönene kadar doğum olmaz en azından çok zor bir durum Rabbim inş bir kolaylık sağlar .Babanem vefat etms kizlar annem simdi giderse ben napacam. Zatrn cok yasliydi allah rahmet eylesin ama suan cok moralim bozuk
Geçmiş olsun tatlım bu rahim kapanması durumu nasıl oluyor ilk defa duydum. Şimdi iyi olmanıza sevimdim Rabbim daim etsin inş.Canlar Merhabalar,
Hepiniz iyisinizdir inşallah...
Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim. Allah tüm bebekleri sağlıkla, sıhhatle, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.
Malesef geçmişe bakamıyorum. Telefonum günlerdir serviste... Sizleri merak ediyorum. Umarım herkes çok çok iyidir.
Ben de doğum sonrası rahim erken kapandığı için bebişimle beraber tekrar hastaneye yattım.
Şimdi evimizdeyiz. Allaha şükür şimdi iyiyiz.
Hepinize kucak dolusu sevgiler....
Ben sezaryene giriyorum canim Allah senin de yardimcin olsunaynı durumdayız canım. açılma yok sancı yok ağrı yok bebek kanala inmedi ve 41 e girdik. cuma kontrol var bakalım be diyecek ama pazartesine kadar doğum olmazsa ben bebeğimi riske atmayacağım sezeryan isteyeceğim çünkü kalp atışlarından ve kaka yemeğinden korkuyorum. bu arada ben devlete gidiyorum muhtemel tarihe ek on gün bekletiyorlar ben en fazla 5 gün beklemeyi düşünüyorum
Ben de pes ettim canim sezaryene giriyorumSenin doktor belliki sezeryani yerlestirmis kafasina sende kabul et bence zaten bizim doktorlar herseyin kolayini sever gerci onlar icin kolaylik bizler icinse sonrasi zor oluyo ama hersey gecici
Kizlar birazdan sezaryene giriyorum dualarinizi bekliyorum
Canım peki epiduralmi oldun zormu?kaç günde kendini topladin.ben sabah 7 de kahvaltı yapmıştım akşam 16:40 ta sezeryan oldum tam saatini bilemiyorum ama 6 saat olabilir en az su da içilmiyor ama ben az az içmiştim
Allah yardımcı olsun canım.Kizlar birazdan sezaryene giriyorum dualarinizi bekliyorum
allah yardımcın olsun canımKizlar birazdan sezaryene giriyorum dualarinizi bekliyorum
evet canım benim sat 16 temmuz hesaplarsak 22 nisanda günüm doluyor hepimiz için hayırlısı olsuno benim canım allah bilir benimki sadece bi tahmin bugunmu 39+1 oldun.bekle eğer bugünse bunun bide akşami var gecesi var hayırlısı olsun canım ne zaman isterse o gün gelsin.
sağlıcakla kavuş inşallah canımKizlar birazdan sezaryene giriyorum dualarinizi bekliyorum
Slm kizlar, karnim kucuk diye ultrason verdiler. Hersey normal dediler ama 38. haftada 2800 gr az degilmi biraz
Yok zaten tombis olsun istemem, normal dogum zor olurGayet normal, kilo sağlık değildir, unutma. Tombiş olacağına aklı fikri yerinde olsun, eli ayağı düzgün olsun de.
Benimde 38.hafta da 2800 du, 39.haftada 3100 oldu :) zaten bu ölçümler tahmini, kilolu derler zayif doğar, bilemezsin ki.. +-400 gr oynuyor olcumle gercek kilo arasinda. Allah evlatlarimiza can sagligi versin, amin..
Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza diye diye sonunda biz de doğurduk :) fırsat bulup ancak yazabiliyorum 13 Nisan saat 16:40 ta oğlumu kucağıma aldım :) sabahtan yatış yapmıştık 40+6 olduğumuzdan doktor artık riske atamayız dedi ve yatış vermişti sabah 8 den 3'e kadar suni sancı verildi 100'e varan sancılarda bile banamısın demedim, sancıyı hissediyordum ama çook beter değildi ve açılma hiç olmamıştı (1 cm açıklık vardı gitmeden önce 1 haftadır) sonrasında spinal sezeryan ile doğum oldu ameliyat çok hızlı oldu. oldu bittiye geldi adeta :) ben bişi anlamadan oğlum kucağımdaydı. baş ağrısı olur bol kahve iç dedi doktorum ama bende sadece masadan kalkana kadar bir ağrı oldu sonrasında ne baş ağrısı ne bel ağrısı çok şükür bişi olmadı.dün evimize geldik şuan herşey yolunda, çok şükür bin şükür Allah'a ne kadar dua edip şükretsek az bu mucizeler için.. sürekli bir ağlama modundayım inanamıyorum bu mucizenin bana emanet olduğuna..
Allah rahmet eylesin. Annen gitse bile dogum olunca gelir. Sen moralini bozma.Babanem vefat etms kizlar annem simdi giderse ben napacam. Zatrn cok yasliydi allah rahmet eylesin ama suan cok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?