2015 Nisan Anneleri

Vitae canım gözünüz aydın çok sevindim normal doğum yaptığına ben yapamadım ama sen bari yapmışsın :)

Kızlar bu sezeryan doğuma.girmeden önce birşey yemeyin diyorlarya kaç saat öncesinde yemek yemiyoruz?sudami icmiyoruz?

ben sabah 7 de kahvaltı yapmıştım akşam 16:40 ta sezeryan oldum tam saatini bilemiyorum ama 6 saat olabilir en az su da içilmiyor ama ben az az içmiştim

Gözün Aydın CNm , Allah analı babalı büyütsün inş. Hoşgeldin annelik serüvenine CNm hayırlı uğurlu olsun inş. Daha nice güzel günlerin olur inş oğlun ve ailen ile . Tebrik edemiyorum ..

Vitae
Gözün Aydın CNm maşallah sana normal doğum ile almışsın kızını kuçağına Rabbim Analı babalı büyütsün inş. Beklediğine değmiş olmasına çok sevimdim . Darısı bekleyenlerin başına inş.

Canlar Merhabalar,
Hepiniz iyisinizdir inşallah...
Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim. Allah tüm bebekleri sağlıkla, sıhhatle, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.
Malesef geçmişe bakamıyorum. Telefonum günlerdir serviste... Sizleri merak ediyorum. Umarım herkes çok çok iyidir.
Ben de doğum sonrası rahim erken kapandığı için bebişimle beraber tekrar hastaneye yattım.
Şimdi evimizdeyiz. Allaha şükür şimdi iyiyiz.
Hepinize kucak dolusu sevgiler....

Geçmiş olsun tatlım bu rahim kapanması durumu nasıl oluyor ilk defa duydum. Şimdi iyi olmanıza sevimdim Rabbim daim etsin inş.

Ben sezaryene giriyorum canim Allah senin de yardimcin olsun

Slm kizlar, karnim kucuk diye ultrason verdiler. Hersey normal dediler ama 38. haftada 2800 gr az degilmi biraz

o benim canım allah bilir benimki sadece bi tahmin bugunmu 39+1 oldun.bekle eğer bugünse bunun bide akşami var gecesi varhayırlısı olsun canım ne zaman isterse o gün gelsin.
evet canım benim sat 16 temmuz hesaplarsak 22 nisanda günüm doluyor hepimiz için hayırlısı olsun
Kizlar birazdan sezaryene giriyorum dualarinizi bekliyorum
sağlıcakla kavuş inşallah canım

Slm kizlar, karnim kucuk diye ultrason verdiler. Hersey normal dediler ama 38. haftada 2800 gr az degilmi biraz

Gayet normal, kilo sağlık değildir, unutma. Tombiş olacağına aklı fikri yerinde olsun, eli ayağı düzgün olsun de.
Benimde 38.hafta da 2800 du, 39.haftada 3100 oldu :) zaten bu ölçümler tahmini, kilolu derler zayif doğar, bilemezsin ki.. +-400 gr oynuyor olcumle gercek kilo arasinda. Allah evlatlarimiza can sagligi versin, amin..

Yok zaten tombis olsun istemem, normal dogum zor olur
3 kilonun altinda dogmasini da istemiyorum dogrusu

Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…