Ay bakalım çok heyecan yaptım bende :) geçti hepsi şimdi gerçi :)Sanki dogmaya hazırlanıyor bebişin, hayirli olsun :))
aynı durumdayız canım. açılma yok sancı yok ağrı yok bebek kanala inmedi ve 41 e girdik. cuma kontrol var bakalım be diyecek ama pazartesine kadar doğum olmazsa ben bebeğimi riske atmayacağım sezeryan isteyeceğim çünkü kalp atışlarından ve kaka yemeğinden korkuyorum. bu arada ben devlete gidiyorum muhtemel tarihe ek on gün bekletiyorlar ben en fazla 5 gün beklemeyi düşünüyorumKizlar gecen gunde yazdim ama ya benim durumumda kimsse yok ya da pek mesajim gorunmedi yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var cunku kafam cok karisik saglikli dusunemiyorum sali gunune kadar normal dogum derken sali gunu kontrolden sonra doktorum sezaryenle alalim demeye basladi bebek 3 kg kucuk oldugu icin kemik yapin darda olsa sikinti olmaz diyodu sali gunu alttan muayenede cok kasildim doktor bebek hic inmemis haftan doldu sancin acilma yok kemik yapin dar ve sen muayenede bile kasiliyosun sezaryen yapalim dedi cok kotu oldum doktora guveneyim de cocugun inmesini beklemeden sezaryen mi olayim yoksa 41i mi doldurayim bilemedim
Gözün aydın canım. Allah bagışlasın oğlunuKızlar pazartesi sabah 9.11de sezaryen ile doğum yaptım. Saglikli ve guzel bir oglum oldu. 3. gün banyo ile birlikte sütüm de gelmeye başladı. Darısı tüm gebelerin başına
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsünSevgili anneler dun 5bucukta kizimi kucagima aldim suni sancili normal dogumla. Allahima sukurler olsun iyi yavrum. Zor bi.surecti ama cok sukur gecti gitti. Darisi diger annelerin basina
Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüt bebeğiniKızlar hepinize çok teşekkğr ederim kızımda bende iyiyiz çok şükür. Spinal olacaktım ancak yapamadılar o yüzden genel anestezi oldum kızımı doğduğunda göremedim ama kısmet böyleymiş. Allah doğurmayan arkadaşalra da kolay doğumlar nasip etsin
ben mayısta doğurcam sanki öyle doğuyo içime nedense.yaında kontrol var bakalım ne diyecek bebeğim hala inmemiş poposunu dayamış mideme kaburgalarıma hiç oturamıyorum bile batıyo resmen ağrım olmasa umrumda olmazda arada sancım ağrım oluyo o yüzden doğsun hemen diyorum.Zaten senle biz bi doguramadik suyumuzda aynı gidiyo :) en son ikimiz dogurucaz galiba
çok sevindim canim Allah analı babalı büyütsün gözün aydinKızlar hepinize çok teşekkğr ederim kızımda bende iyiyiz çok şükür. Spinal olacaktım ancak yapamadılar o yüzden genel anestezi oldum kızımı doğduğunda göremedim ama kısmet böyleymiş. Allah doğurmayan arkadaşalra da kolay doğumlar nasip etsin
Allâh analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza dua et bizlere hayırlısıyla sağlıkla biz bekleyenlerde kavuşalımSevgili anneler dun 5bucukta kizimi kucagima aldim suni sancili normal dogumla. Allahima sukurler olsun iyi yavrum. Zor bi.surecti ama cok sukur gecti gitti. Darisi diger annelerin basina
Cnm nerelerdeydin sen uzun zaman oldu seni görmeyeli , umarım iyisindir .
Bebeğin kanala girip girmediğini ultrasonla rahat Görülüyor fakat Alanında uzman bir doktor elle kontrolle de bilebilir .
Altan Muayne ise kadının rahim içi durumuna göre değişebilir . Bir el sokma durumunu bilemem ama bana koca bir Maşa gibi birşey sokup baktılar hem örnek almak için hemde Açıklık varmı diye bakmak için ..
senin normal doğum Şansın daha yüksek o zamann bikere yapmışsın. Ya elbet cikicaklar orda kalmiycaklar ama iyice sabirsizlanmaya başladık artık :) benimde bacaklarim felaket ağrıyo o yüzden istiyorum bende biraz. Bana doktorum hiç aşağı inmiş inmemiş bişey söylemedi sadece bas gelisli diyo aşağısı tam olarak neresi acababen mayısta doğurcam sanki öyle doğuyo içime nedense.yaında kontrol var bakalım ne diyecek bebeğim hala inmemiş poposunu dayamış mideme kaburgalarıma hiç oturamıyorum bile batıyo resmen ağrım olmasa umrumda olmazda arada sancım ağrım oluyo o yüzden doğsun hemen diyorum.
daha önce bi normal doğum yapmış olmama rağmen çok korkuyorum nasıl olcak diye hep aklımda ama öyle yada byle çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?