2015 Nisan Anneleri

aynı durumdayız canım. açılma yok sancı yok ağrı yok bebek kanala inmedi ve 41 e girdik. cuma kontrol var bakalım be diyecek ama pazartesine kadar doğum olmazsa ben bebeğimi riske atmayacağım sezeryan isteyeceğim çünkü kalp atışlarından ve kaka yemeğinden korkuyorum. bu arada ben devlete gidiyorum muhtemel tarihe ek on gün bekletiyorlar ben en fazla 5 gün beklemeyi düşünüyorum

Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüt bebeğini

Zaten senle biz bi doguramadik suyumuzda aynı gidiyo :) en son ikimiz dogurucaz galiba
ben mayısta doğurcam sanki öyle doğuyo içime nedense.yaında kontrol var bakalım ne diyecek bebeğim hala inmemiş poposunu dayamış mideme kaburgalarıma hiç oturamıyorum bile batıyo resmen ağrım olmasa umrumda olmazda arada sancım ağrım oluyo o yüzden doğsun hemen diyorum.
daha önce bi normal doğum yapmış olmama rağmen çok korkuyorum nasıl olcak diye hep aklımda ama öyle yada byle çıkacak

çok sevindim canim Allah analı babalı büyütsün gözün aydin

Sevgili anneler dun 5bucukta kizimi kucagima aldim suni sancili normal dogumla. Allahima sukurler olsun iyi yavrum. Zor bi.surecti ama cok sukur gecti gitti. Darisi diger annelerin basina
Allâh analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza dua et bizlere hayırlısıyla sağlıkla biz bekleyenlerde kavuşalım

Kizlar bu gece 05.30 gibi kanli akintim geldi. Bi kac damla kanda geldi orkid koydum.cok sık olmasada belime agri giriyo. Dun gündüz kont. Vardi 1 cm aciklik var demisti dr. Aksam biraz adet sancisi gibi cekmistim. Sabaha karsi da bu sekilde oldu. Agrilar siklasinca hastaneye gideyim diyorum normal dogum diye konusmustuk. Dua edin kizlar. Allahim hepimizin yardımcısı olsun.

Evet canım uzun zamandır burayı takip edemiyordum. Bir girip bakıyorum 200 sayfa akmış gitmiş :) öyle olunca faceten biraz takip edeyim dedim ama doğumlar başlayınca sayfa akışı yavaşlamış o yüzden rahat takip edebiliyorum bi 2 haftadır :) onun dışında bir sorunum yok çok şükür... Senin de gözün aydın canım almışsın kıcağına bebişini darısı başımıza artık... Sağlıkla büyüt inşallah...

senin normal doğum Şansın daha yüksek o zamann bikere yapmışsın. Ya elbet cikicaklar orda kalmiycaklar ama iyice sabirsizlanmaya başladık artık :) benimde bacaklarim felaket ağrıyo o yüzden istiyorum bende biraz. Bana doktorum hiç aşağı inmiş inmemiş bişey söylemedi sadece bas gelisli diyo aşağısı tam olarak neresi acaba

Merhaba kızlar, yine mayıs annesi. Rabbim doğum yapanlara sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin, bekleyenleri de hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Sizlere danışmak istediğim birşey var. Bebeğimin boynuna kordon dolanmış. Doktor normal ya da sezeryan demedi. Sadece hareketleri kontrol edicez dedi.

Merak ettiğim şey karnımızın indiğini farkettiğinizde bebeğin hareketlerinde de azalma Farkettinizmi mi. Çünkü önceden göğsümün altından tekme atan bebek şimdi tam göbek deliğimin yanından atıyor. Hareket var ama daha kısıtlı daha minik. Korkuyorum kordon mu rahatsız ediyor da hareket edemiyor diye
Lütfen tecrübelerimizi Yazın. Bugün 1.30 da kontrolüm var.

Kizlar dun gece acaip derece ağrı başladı.mide bulantısı isal ile devam ettim.cokkkk korktum.sabah aradım doktorumu hastane bana çok uzak 1.5 saatlik mesafede sezeryan istiyorum dedim normal doğru diye ısrar etti.ama istemiyorum dayanamam ben.panikatagim tuttu.neyse sonuç olarak yarin saat 10.00 hastanede olucam 13.00 sezeryana alacak doktorum.epidural istedik ne yapicam ben ya her turlu korkuyorum.bi önerisi olan varmı kızlar?doğuma girmeden ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…