Canım dun kontrolü vardı cok sukur gerilemeye baslamıs Rabbim yavrularımızı korusunCanim gecmis olsun benim kiz da sarilik olmustu simdi geriledi. Yeni dogan bebeklerin yuzde 80 ininde oluyormus merak etme. Benimki simdi 11 gunluk ,cok sukur geriledi.Ben de sadece emziriyorum. Umarim oglun da iyilesir bir an once.
Evet tatlim baby shower için yaptırmıştım :)Aaa tisortunuzu Ebru hanima mi yaptırdinizz :)
Çok tatlı olmuşsş :) benimde kına düğün bebek herseyimi ebru hanim yaptığı için çizgisinden tanıyorum artık :) resimde çok şirin olmuş :)Evet tatlim baby shower için yaptırmıştım :)
Sagol canim benim.. Evet bizde de emeği çok ebru hanımın :) kalitesini isini seviyorum valla..Çok tatlı olmuşsş :) benimde kına düğün bebek herseyimi ebru hanim yaptığı için çizgisinden tanıyorum artık :) resimde çok şirin olmuş :)
ben :) bugün 40+1 sancı açılma hiçbirşey yok bekliyoruz yarın kontrol var bakalım ne diyecek DrSlm arkadaslar ben 39+1 olduk carsamba dr gittik sanci acilma yok ama suyu azalmis cumartesi tekrar cagirdi normal dogum olsun istiyorum ama sanci gelmeden nasil olacak bilmiyorumbenim gibi olan varmi
Canim sekerli su mutlaka ver bol bol emzir ben ilk kizimdada bu prenses dede verdim hemde gazi icinde iyi geliyoKızlar çok şükür bende doğum yaptım pazar öğlen 1 4 te bebeğinin suratına gördüm dünyalar benim oldu bu sancılı süreçte yanımda olan bütün forum arkadaşlarım iyiki varsınız birbirimize burdan destek olmadan bu 9 ay geçmek bilmezdi doğum yapan arkadaslar hepnizin bebegini Allah analı babalı buyutsun inşallah doğum bekleyenlere epidural normal doğum yaptım öneririm muhteşem bir tecrübe ydi hiç korkmayın doğum hikayemi en kisa zamanda paylaşım yapacağım bide 3 günlük olduk bgun farkettm u çok sararmış kuzum annem şekerli su verelim diyor veren var mı? Ölçüsü ne? Bir fincan su hazırladım yarım çay kaşığı şeker attım nasıl sizce daha vermedim siz ne yaptınız ?
Senin doktor belliki sezeryani yerlestirmis kafasina sende kabul et bence zaten bizim doktorlar herseyin kolayini sever gerci onlar icin kolaylik bizler icinse sonrasi zor oluyo ama hersey geciciKizlar gecen gunde yazdim ama ya benim durumumda kimsse yok ya da pek mesajim gorunmedi yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var cunku kafam cok karisik saglikli dusunemiyorum sali gunune kadar normal dogum derken sali gunu kontrolden sonra doktorum sezaryenle alalim demeye basladi bebek 3 kg kucuk oldugu icin kemik yapin darda olsa sikinti olmaz diyodu sali gunu alttan muayenede cok kasildim doktor bebek hic inmemis haftan doldu sancin acilma yok kemik yapin dar ve sen muayenede bile kasiliyosun sezaryen yapalim dedi cok kotu oldum doktora guveneyim de cocugun inmesini beklemeden sezaryen mi olayim yoksa 41i mi doldurayim bilemedim
Gozun aydin saglicakla buyut yavrunuSevgili anneler dun 5bucukta kizimi kucagima aldim suni sancili normal dogumla. Allahima sukurler olsun iyi yavrum. Zor bi.surecti ama cok sukur gecti gitti. Darisi diger annelerin basina
Rabbim bi avazda kurtarsin insallahKizlar bu gece 05.30 gibi kanli akintim geldi. Bi kac damla kanda geldi orkid koydum.cok sık olmasada belime agri giriyo. Dun gündüz kont. Vardi 1 cm aciklik var demisti dr. Aksam biraz adet sancisi gibi cekmistim. Sabaha karsi da bu sekilde oldu. Agrilar siklasinca hastaneye gideyim diyorum normal dogum diye konusmustuk. Dua edin kizlar. Allahim hepimizin yardımcısı olsun.
Allah rahmet eylesin canim Baska kimsen yokmu yardim edecekBabanem vefat etms kizlar annem simdi giderse ben napacam. Zatrn cok yasliydi allah rahmet eylesin ama suan cok moralim bozuk
Burda bir teyzemiz bize tahmin yapmıştıkucukkuzum du galiba 39+1 demişti ama bizim tosun daha gelmedi gelesi de yok anneyi bekletmeyi çok seviyor tosbam :)
Benim de gece hep adet sancim basliyo, bazen bagirsaklarima sanki bicak saplaniyo gibi oluyo.Iki uc gundur iyice agirlastigimi hissediyorum. Benm ozellikle geceleri adet sancim oluyor kizlar gunduz geceye gore daha iyiyim. Neden acaba. Sizin de oylemi. Bugun kirkinci haftaya giriyoruz galiba. Pazartesi dr kontrolum var. Cati muayenesi de yapmadık daha. Bakalim nolcak hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Normal dogumdan bn de cok korkuyorum nasil olacak becerebilecekmiyim diye ama herkes nasil yapmışsa bizde yaparız heralde :)
Basiniz sagolsun. Az gunun kalmis, gitmez herhalde annen.Babanem vefat etms kizlar annem simdi giderse ben napacam. Zatrn cok yasliydi allah rahmet eylesin ama suan cok moralim bozuk
Kızlar hepinize çok teşekkğr ederim kızımda bende iyiyiz çok şükür. Spinal olacaktım ancak yapamadılar o yüzden genel anestezi oldum kızımı doğduğunda göremedim ama kısmet böyleymiş. Allah doğurmayan arkadaşalra da kolay doğumlar nasip etsin
Babanem vefat etms kizlar annem simdi giderse ben napacam. Zatrn cok yasliydi allah rahmet eylesin ama suan cok moralim bozuk
darısı başımıza diye diye sonunda biz de doğurduk :) fırsat bulup ancak yazabiliyorum 13 Nisan saat 16:40 ta oğlumu kucağıma aldım :) sabahtan yatış yapmıştık 40+6 olduğumuzdan doktor artık riske atamayız dedi ve yatış vermişti sabah 8 den 3'e kadar suni sancı verildi 100'e varan sancılarda bile banamısın demedim, sancıyı hissediyordum ama çook beter değildi ve açılma hiç olmamıştı (1 cm açıklık vardı gitmeden önce 1 haftadır) sonrasında spinal sezeryan ile doğum oldu ameliyat çok hızlı oldu. oldu bittiye geldi adeta :) ben bişi anlamadan oğlum kucağımdaydı. baş ağrısı olur bol kahve iç dedi doktorum ama bende sadece masadan kalkana kadar bir ağrı oldu sonrasında ne baş ağrısı ne bel ağrısı çok şükür bişi olmadı.dün evimize geldik şuan herşey yolunda, çok şükür bin şükür Allah'a ne kadar dua edip şükretsek az bu mucizeler için.. sürekli bir ağlama modundayım inanamıyorum bu mucizenin bana emanet olduğuna..
Fıstık gibiydin zaten burda da öyle çıkmışsın CNm. Merve hanım dan çok çektirene bakıcaksın ama yinede iyi iş çıkarmış . Iyi düşünmüşsün foto çekimini ..Günaydın kizlaaarr...
Dün kontrolü olduk. Malum dönmedi benim yakışıklı.. doğal seyrinde gelsin istedim ama 21 inde günümüz doluyor... sonrasını dönmeyen bebekler için biraz riskli buluyor doktorum.. o yüzden haftaya salı gününe kadar oğlum kendi gelmezse salı günü biz alacağız onu
Hic de gelecek gibi değil zaten karnım inmedi bile...
Herkes nasil ki acaba eskileri okuyamadım da... ama okurum bugün artik..
Hepinize sevgiler
Tatlim tüm paket aldim ben. yani hamile çekimi, doğum ani, doğum sonrası, ve doğumdan 10 15 gün sonra bebek çekimi... tüm bunları dvd ile verecek ayrıca büyük albüm ve duvar için de foto olacak 1200 yanlış hatırlamıyorsam.. fiyatı sabittir zaten merve hanımın... çekim de guzel oldu bence ama sonuçlar nasil bakalim
Eki Görüntüle 1495978
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?