2015 Nisan Anneleri

slm anneler ve tospalar :) bugün kızımla 25 günümüz :) her geçen gün kızıma biraz daha bağlanıyorum şükürler olsun onları bizlere bağışlayana :) doğum yapan annelerimin gözleri aydın bekleyenlere de Allahım kolaylıklar nasip etsin en kısa zamanda miniklere kavuşursunuz inşallah :) biz sarılık pişik gaz gibi her bebeğin başına gelen aksilikleri yaşıyoruz ama iyiyiz şükürler olsun :) şimdi kızım ağlıyor öpüyorum :)

Slm arkadaslar ben 39+1 olduk carsamba dr gittik sanci acilma yok ama suyu azalmis cumartesi tekrar cagirdi normal dogum olsun istiyorum ama sanci gelmeden nasil olacak bilmiyorum benim gibi olan varmi

Canim gecmis olsun benim kiz da sarilik olmustu simdi geriledi. Yeni dogan bebeklerin yuzde 80 ininde oluyormus merak etme. Benimki simdi 11 gunluk ,cok sukur geriledi. Ben de sadece emziriyorum. Umarim oglun da iyilesir bir an once.
Canım dun kontrolü vardı cok sukur gerilemeye baslamıs Rabbim yavrularımızı korusun

Çok tatlı olmuşsş :) benimde kına düğün bebek herseyimi ebru hanim yaptığı için çizgisinden tanıyorum artık :) resimde çok şirin olmuş :)
Sagol canim benim.. Evet bizde de emeği çok ebru hanımın :) kalitesini isini seviyorum valla..

Slm arkadaslar ben 39+1 olduk carsamba dr gittik sanci acilma yok ama suyu azalmis cumartesi tekrar cagirdi normal dogum olsun istiyorum ama sanci gelmeden nasil olacak bilmiyorum benim gibi olan varmi
ben :) bugün 40+1 sancı açılma hiçbirşey yok bekliyoruz yarın kontrol var bakalım ne diyecek Dr

Canim sekerli su mutlaka ver bol bol emzir ben ilk kizimdada bu prenses dede verdim hemde gazi icinde iyi geliyo

doktordan geldıkkk. benım kızın nıyetı yok gelmeye hersey normal dedı. pazartesıye kadar gelmezse, p.tesi sabah 6 da dogumhaneye gelce3ksın dedı. sunı ıle doguma alcak sanırım. hakkımızda hayırlısı

Senin doktor belliki sezeryani yerlestirmis kafasina sende kabul et bence zaten bizim doktorlar herseyin kolayini sever gerci onlar icin kolaylik bizler icinse sonrasi zor oluyo ama hersey gecici

Sevgili anneler dun 5bucukta kizimi kucagima aldim suni sancili normal dogumla. Allahima sukurler olsun iyi yavrum. Zor bi.surecti ama cok sukur gecti gitti. Darisi diger annelerin basina
Gozun aydin saglicakla buyut yavrunu

Rabbim bi avazda kurtarsin insallah

Babanem vefat etms kizlar annem simdi giderse ben napacam. Zatrn cok yasliydi allah rahmet eylesin ama suan cok moralim bozuk

Burda bir teyzemiz bize tahmin yapmıştı kucukkuzum du galiba 39+1 demişti ama bizim tosun daha gelmedi gelesi de yok anneyi bekletmeyi çok seviyor tosbam :)
o benim canım allah bilir benimki sadece bi tahmin bugunmu 39+1 oldun.bekle eğer bugünse bunun bide akşami var gecesi varhayırlısı olsun canım ne zaman isterse o gün gelsin.

Kızlar bu sezeryan doğuma.girmeden önce birşey yemeyin diyorlarya kaç saat öncesinde yemek yemiyoruz?sudami icmiyoruz?

Benim de gece hep adet sancim basliyo, bazen bagirsaklarima sanki bicak saplaniyo gibi oluyo.

Babanem vefat etms kizlar annem simdi giderse ben napacam. Zatrn cok yasliydi allah rahmet eylesin ama suan cok moralim bozuk
Basiniz sagolsun. Az gunun kalmis, gitmez herhalde annen.

darısı başımıza diye diye sonunda biz de doğurduk :) fırsat bulup ancak yazabiliyorum 13 Nisan saat 16:40 ta oğlumu kucağıma aldım :) sabahtan yatış yapmıştık 40+6 olduğumuzdan doktor artık riske atamayız dedi ve yatış vermişti sabah 8 den 3'e kadar suni sancı verildi 100'e varan sancılarda bile banamısın demedim, sancıyı hissediyordum ama çook beter değildi ve açılma hiç olmamıştı (1 cm açıklık vardı gitmeden önce 1 haftadır) sonrasında spinal sezeryan ile doğum oldu ameliyat çok hızlı oldu. oldu bittiye geldi adeta :) ben bişi anlamadan oğlum kucağımdaydı. baş ağrısı olur bol kahve iç dedi doktorum ama bende sadece masadan kalkana kadar bir ağrı oldu sonrasında ne baş ağrısı ne bel ağrısı çok şükür bişi olmadı.dün evimize geldik şuan herşey yolunda, çok şükür bin şükür Allah'a ne kadar dua edip şükretsek az bu mucizeler için.. sürekli bir ağlama modundayım inanamıyorum bu mucizenin bana emanet olduğuna..

Canim hayirli uğurlu olsun gözünüz aydin :)

Kuzum allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.. senin yanina gelecek yada olsa ile ilgilenecek başka birileri var mi?

Hadi gözünüz aydin güle güle büyütün :)

Fıstık gibiydin zaten burda da öyle çıkmışsın CNm. Merve hanım dan çok çektirene bakıcaksın ama yinede iyi iş çıkarmış . Iyi düşünmüşsün foto çekimini ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…