Amin canım inşallah çok teşekkür ederimcnm cok gecmis olsun iyi olur insallah buyuk kuzun.saglicakla cikip kardesini de alir evinize gidersiniz insallah
Amin canım inşallah daha konuşmadık doktorumla yarın spinal istediğimi söylerim bakalım bu gece uyuya bilecek miyimBende 6 nisanda spinal oldum cook rahattı benim. Ne başağrısı ne bel ağrısı hiç bir şey yoktu. Görenler sezeryan olduguma inanmadilar bile.2. Gün kızımı kucağımda kendim taşıyarak hastaneden cıktık.. Bende hep normal doğum istemiştim ama spinal in bu kadar rahat olduğunu bilseydim sezeryan i önceden düşünürdüm. Sende korkma inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu..
Ben de poyraz eymen ile eymen yagiz arasinda kalmistim. Poyraz eymene karar verdik. Goktug da kaan da cok guzel isimler. Ben olsam kaan eymen koyardim hatta eymen kaan daha iyi.Kızlar ben de Bebeğimi kucağıma aldım şükür ama hala isimde kararsıziz. Göktuğ Eymen mi Kağan Eymen mi daha güzel sizce görüşlerinizi yazarsaniz sevinirim.
Bir haftalik bir aradan sonra merhaba annecikler bende nihayet dogurdum 12.04 te nst kontrolu icin gittigimde yani tam 40+0 oldugumuzda dogumumuz gerceklesti.Once nst ye girdim gayet guzel cikti sonra ultrasonda suyumun var oldugunu ama azaldigini ogrendim doktorcum en son alttan muayene etti aciklik olmadigini ve bebegin dogum yoluna girmedigini konustuk evet normal dogum icin bekleyebilirdim 6 gun daha ama hem sabirsizliktan hem de artik bebegin yola inmeyecegini dusundugumuzden doktorum karari bana birakti.Bu arada sehirdisindan biricik arkadasimdan ankaradaydi kuzenimde ayni sekilde yanima gelmisti arabada cantamizda hazirdi ve ben dayanamayip sezeryanda karar kildim suni sanci almam yersizdi artik yatisim yapildi ve 18.33te spinal sezeryan ile bitanecik kizima kavustum:) sezeryen sonrasini kisaca soyle ozetleyebilirim ayni gece sabaha kadar kustum fazla sütüm gelmedi ama ilk sütümü bebegime verdim cok agrim olmadi epidural aldigim icin 2 gece kaldim cikarken o epidurali söktükleri an gercegi gördüm onceki gece hastane koridorunda fink atarken cikista yuruyemedim bile tekerlekli sandalyeyle ciktim arabada giderken cukurlarda icim gitti resmen
Ay cok uzatmisim nese bebegim ufak bi sarilik gecirdi ama simdi iyiyiz gogus uclari yaralarimi saymazsak o konu tam bir felaketBebegimiz 3970 kg 52 cm dogdu ultrasonda en son 3 gun once 3500 civari cikmisti iyiki sezeryan olmusum yoksa dusunemiyorum...
CNm ağrıların düzenli gelmediği sürece gitme orda bekleyip daha çok stres olursun.Bencede kaan eymen olsn daha iyi.
Kizlar benm sirtmdan bi agri basladi sagda. Beliminde sag tarafinda agri var. Sabah zaten dr kontrolu var sabaha kdr bekliyim dimi
Herbiri Başlı başına çok güzel isim CNm bence tek isimde güzel olur ama ikili zorunlu ise Kağan eymen koyardım .Kızlar ben de Bebeğimi kucağıma aldım şükür ama hala isimde kararsıziz. Göktuğ Eymen mi Kağan Eymen mi daha güzel sizce görüşlerinizi yazarsaniz sevinirim.
Hay Allah Şansa bak hayırlısı olsun CNm inş doğuma müsait olur yada kendi güvendiği bir doktora yönlendirir .Kizlar yarin doktor kontrolum var. Doktorum milletvekili adayı. Hemde birinci sira. Yani bu secimde gtck. Hastaneyi aradım yarin hastanede olcakmi diye. Evet ama yinede sabah sekizde arayip sorun dediler. Ankaradayms suan. Chp bildirgesi vardiya bugun. Demekki bugun dogursam adam burda yokBen nerden bilecektm adam aday olck. Off yaa stres oldum iyice. Su hafta bi dogursam adam gtsn napiyosa yapsın.
Tatlım inş sende kavuşursun oğluna . Herşeyde bir hayır vardır bunda da vardır bir hayır . Rabbim büyük bizler için en güzelini verir ..Dogum yapan anneler bize de dua edin hic sancim yok acilmam da yok carsamba kontrole cagirdi doktor suni denetecek galiba bende kavusayim melegime iyice sistim bileklerim sis sirtim cok agriyor seytanin vesvessesi bi yandan beklemek gercekten zormus kuzum saglicakla dogsun artik kuzulari gordukce oglusumu daha cok ozluyorum
Geçmiş olsun yarında herşey yolunda gider ve alırsın yavrunu kuçağına inş.Kızlar yarın sezeryanla oğlumu alacam kucağıma inşallah onun mutluluğu varken diger oğlum hastalandı onu nasıl bırakacam ya kötü olursa diye düşünüyorum korktum hastaneye götürdüm yeni geldik çok ciddi değil ama ilerleye bilir diye antibiyotik yazdırdım sabah halasina bırakıp gidecem ama nasıl olcak bilmiyorum.
Bu arada kızlar sezeryan olanlar spinal nasıl oluyo sonra bel ağrısı yaşanıyor mu acaba yoksa genel mi istesem bilemedim
Âmin CNm çok ihtiyaçım var benimde güzellik yaşamaya acaba Aralıkta olan doğum günümü Öne mi aldırsam1+1 evin icinde 20 gundur sıkıntıdan patlayan ben, sonunda yari kirkimiz cikinca -buyuklerimizin izniyle- dün disari cikabildik. Sansimiza hava cok guzeldi. anneannemizi dedemizi ziyarete gittik. Bizim gittigimizi duyan ablam kardesim teyzem dedemler de annemlere geldilerolduk 15 kisi.. 3 gun sonra dogum gunum sagolsunlar surpriz yaptilar. Musmutlu oldum :)
Boyle guzel gezmeler surprizler sizlerin basina da gelsin. Dogurmayanlara hayirli dogumlar , dogum yapanlar da gule gule buyutsun bebiklerini :)
CNm ağrıların düzenli gelmediği sürece gitme orda bekleyip daha çok stres olursun.
Nst ye gircem simdi. Aksamlari sancim oluyo sabah yok. Simdi dr nst de sanci goremezse sinir olcam. Dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?