2015 Nisan Anneleri

Kızlar ben de Bebeğimi kucağıma aldım şükür ama hala isimde kararsıziz. Göktuğ Eymen mi Kağan Eymen mi daha güzel sizce görüşlerinizi yazarsaniz sevinirim.

Amin canım inşallah daha konuşmadık doktorumla yarın spinal istediğimi söylerim bakalım bu gece uyuya bilecek miyim

Kızlar ben de Bebeğimi kucağıma aldım şükür ama hala isimde kararsıziz. Göktuğ Eymen mi Kağan Eymen mi daha güzel sizce görüşlerinizi yazarsaniz sevinirim.
Ben de poyraz eymen ile eymen yagiz arasinda kalmistim. Poyraz eymene karar verdik. Goktug da kaan da cok guzel isimler. Ben olsam kaan eymen koyardim hatta eymen kaan daha iyi.

Son düzenleme:
Bencede kaan eymen olsn daha iyi.
Kizlar benm sirtmdan bi agri basladi sagda. Beliminde sag tarafinda agri var. Sabah zaten dr kontrolu var sabaha kdr bekliyim dimi

Allah anali babali saglikli sihhatli buyutsun canim

Kizlar kasiklarimda adet sancisi gibi bir sanci var ama ara ara oluyor bayaada agriyor acaba dogum mu yaklasiyor ayyyyy dogmasin oglusum anneannesi gelmedi daha Pazar gunu gelecek

Herbiri Başlı başına çok güzel isim CNm bence tek isimde güzel olur ama ikili zorunlu ise Kağan eymen koyardım .

Hay Allah Şansa bak hayırlısı olsun CNm inş doğuma müsait olur yada kendi güvendiği bir doktora yönlendirir .

Tatlım inş sende kavuşursun oğluna . Herşeyde bir hayır vardır bunda da vardır bir hayır . Rabbim büyük bizler için en güzelini verir ..

Geçmiş olsun yarında herşey yolunda gider ve alırsın yavrunu kuçağına inş.
Oğlunu bırakacaksın ya bizimkide halası ile kaldı Evde ilk gün sezeryan öncesi beni hastanede sezeryan öncesi gelip gördüler o zaman bana Koşarak bir gelişi vardı ki az daha kopuyordum yok öyle bir duygu Yoğunluğu herhalde . Sonrası iki gün hastanede kaldım ve gelmesini istemedim çünkü benden ayrılamıyordu biz ilk defa bu kadar uzun ayrılık yaşadık doğduğundan beri olmadı . Eve bebekle geldiğimizde kapıda bana bir yapışması vardı ki sorma şimdi odadan odaya bile giderken peşinden geliyor ve bensiz asla dışarı çıkmıyor. Zor durum ikinci geldikten sonra birinci ile dengeleri Sağlamak . Inş sizler kolayca atlatırsınız. Umarım hastalığı ilerlemez ve üzüntü Yaşamaz yavrum.

Âmin CNm çok ihtiyaçım var benimde güzellik yaşamaya acaba Aralıkta olan doğum günümü Öne mi aldırsam )
En güzeli insanın sevdikleri ile olması . Bu yüzden şanslısın Rabbim daim etsin Mutluluğu ve beraberliğini CNm.

Nst ye gircem simdi. Aksamlari sancim oluyo sabah yok. Simdi dr nst de sanci goremezse sinir olcam. Dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…