- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
Ben de gece doguruyorum sandim. Bu yalanci sancilar ne menem bir seymis. Ilk dogumumda hic boyle agrili yalanci sancim olmamisti. Direk dogum sancisi gelmisti. Hakkaten kafa karistirici.Nst ye gircem simdi. Aksamlari sancim oluyo sabah yok. Simdi dr nst de sanci goremezse sinir olcam. Dua edin nolur
Merhaba canım. Allah bagislasin yavrunu. Mayıs annesi olacaktım ben de ama kısmet nisan annesi olmakmis. Haftaya sezeryan olucam ben de spinal istiyorum bebeğimi görebilmek için ve tam uyumaktan da korkuyorum açıkcası. Nasıl hemen toparlandin doğumdan sonra özel bişey mi yaptın. Doğum anında heyrcanlandin mi korktun mu. Bunları çok merak ediyorumBende 6 nisanda spinal oldum cook rahattı benim. Ne başağrısı ne bel ağrısı hiç bir şey yoktu. Görenler sezeryan olduguma inanmadilar bile.2. Gün kızımı kucağımda kendim taşıyarak hastaneden cıktık.. Bende hep normal doğum istemiştim ama spinal in bu kadar rahat olduğunu bilseydim sezeryan i önceden düşünürdüm. Sende korkma inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu..
hayirli haberlerle gel canimAllahin izniyle yarin sabah saat 09.00 da bende spinal szryna giriyorum.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.. dualarinizi bekliyorum..
Dogum yapan arkadaslara cok cok gecmis olsun.. hayirli evlatlardan olsunlar insallah..
Merhaba canim. Bizim kizda da gaz sancilari oldu. Dr zinco diye bir ilac yazdi icerigi tamamen bitki yaglarindan olusuyor. Ben de ayrica yediklerimi hergun not aliyorum boylece bebege gaz yapan seyleri bulup bir daha yemiyorum. Cok gecmisler olsun insallah bir an once rahatlar bebegin.Kızlar bebeklere gaz ilacı kullanıyor musunuz? 5 günlük bebeğe kullanılır mı acaba? Benim oğluş geceleri uyumuyor be sürekli ayaklarını karnına doğru çekiyor, bu kadar erken başlar mı ki gaz??
Yaptığım tek şey ilk 4 5 gün 5 lt şu içmek oldu başka hiçbir şey yapmadım..korku değilde hayal kırıklığı vardı. çünkü kontrole gitmiştim sabah su bitince apar topar sezeryan a alındımbirde hep normal doğum istemiştim onun için biraz üzüldüm sadece.. Ama çok rahat hiç korkma. prensesim i görünce hepsini. Unuttum zaten. Çok güzel bir andı.. Sadece ameliyathane biraz soğuk o kadarMerhaba canım. Allah bagislasin yavrunu. Mayıs annesi olacaktım ben de ama kısmet nisan annesi olmakmis. Haftaya sezeryan olucam ben de spinal istiyorum bebeğimi görebilmek için ve tam uyumaktan da korkuyorum açıkcası. Nasıl hemen toparlandin doğumdan sonra özel bişey mi yaptın. Doğum anında heyrcanlandin mi korktun mu. Bunları çok merak ediyorum
Biz 3 günlük ken başladık. Metsil adıKızlar bebeklere gaz ilacı kullanıyor musunuz? 5 günlük bebeğe kullanılır mı acaba? Benim oğluş geceleri uyumuyor be sürekli ayaklarını karnına doğru çekiyor, bu kadar erken başlar mı ki gaz??
Yaptığım tek şey ilk 4 5 gün 5 lt şu içmek oldu başka hiçbir şey yapmadım..korku değilde hayal kırıklığı vardı. çünkü kontrole gitmiştim sabah su bitince apar topar sezeryan a alındımbirde hep normal doğum istemiştim onun için biraz üzüldüm sadece.. Ama çok rahat hiç korkma. prensesim i görünce hepsini. Unuttum zaten. Çok güzel bir andı.. Sadece ameliyathane biraz soğuk o kadar
Emzirirken gogsunu iyice sIkip bebegin agzina sok. Sadece ucunu emmesin buyuk bir kisim agzinda olsun.kızlar yardım edin göğüslerim çok kötü durumda. sütun var bebeğimde emiyo ama bn artik dayanamiyorum , her turlu krem zeytinyağı ayva çekirdeği,nisavit,lansinoh denedim ama gecmiyo. emzirmekten korkar oldum ne yapcam bn
Gunaydin
Yokmu doguran :)
Umarim cikar sanci.
Dogurmayanlar sizdede baya baya azaldi mi miniginizi hissetmeniz?
Slm arkadaşlar ya benimde bebeğim ters 37haftalik eğer haftya dönmezse 39 da sezeryan olacam ya neye dua edeceğimi şaşırdım normalmi yoksa sezeryanmi iyi ama hayırlısı olsun karnında çok az sızı var ilk bebeğim bakalım oglusum ne yapacak bana
Kizlar hastaneden geldm. Nst de sanci cikmadi. Dikkat ettm karnmn rahatsz oldugu anlarda cihaza baktm sanci gostermiyordu hic. Demekki bosu boşuna biz sanci saniyoruz onlari.
Herneyse sonucu dr a gosterdm ultrasonla da bakti bebek dort kilo dedi. Sanci da yok nst de. Gunun de 24 unde doluyor. 23 nisan sabah yatis yap sezeryan diyorum ben dedi. Kendimi hep normal doguma odaklamistm ben yaa. Simdi canm skldi. Acaba kolayinami kaçıyor diye dusunduk. Kafam cok karisik. Yarin fakulte hastanesine gitmeyi dusunuyorum erciyes universitesine. Bakalim ordakilerde ayni seyi soyleyeceklermi. Sizce ne yapayım.
Ayrica olurda sezeryana tamam dersem nasil anestezi isteyecem cnm skkn olunca hic sormadm bile doktora. Genel anestezimi spinalmi ne oluyor bunlar epidural falan.
5 günlükken bende doktora dedim daha olmaz gaz sancısı dedi damlayı da önermedi kabiz yapar dedi ben zinco aldım ama pek vermiyorum çünkü çok fazla kusturuyor. ben kimyonlu su veriyorum arada rezene rahatlatıyoKızlar bebeklere gaz ilacı kullanıyor musunuz? 5 günlük bebeğe kullanılır mı acaba? Benim oğluş geceleri uyumuyor be sürekli ayaklarını karnına doğru çekiyor, bu kadar erken başlar mı ki gaz??
benimde oldu 20 gün falan çektim lansinoh ve zeytinyağı kullandım ama şükür geçti ilk emerken aciyo ama eskisi gibi değil yara da kalmadı şükürler olsunkızlar yardım edin göğüslerim çok kötü durumda. sütun var bebeğimde emiyo ama bn artik dayanamiyorum , her turlu krem zeytinyağı ayva çekirdeği,nisavit,lansinoh denedim ama gecmiyo. emzirmekten korkar oldum ne yapcam bn
Canim bende ayni durumdayim ustelik benim uclar olmadigi icin en bastan beri silikon ucla meme veriyordum ona ragmen yara oldu. Ben lansinoh surup meme kalkani koyuyorum bir nebze olsun iyi geliyor. Bir de dr u aradim o da bir meme bir mama verelim 2 saate bir dedi. Birazcik iyi geldi gibi istersen sen de dr unu bir ara belki bir oneride bulunur. Cok gecmis olsun hepimize bu hasin kuzulardan firsat memeler iyilesir umarim.kızlar yardım edin göğüslerim çok kötü durumda. sütun var bebeğimde emiyo ama bn artik dayanamiyorum , her turlu krem zeytinyağı ayva çekirdeği,nisavit,lansinoh denedim ama gecmiyo. emzirmekten korkar oldum ne yapcam bn
cnm bende de ayni durum vat kafam cok karisik o yuzden carsamba gunum doluyor o gune kontrol verdi ama yatista verebilir gibi bana once suni sanci dedi ama ben hic acilma olmadan suni cekmek istemiyorum yarin buradaki devlet hastanesine gidecegim ona gore doktorhmu arayacagim bakalim ne olacak sende yarinki durumuna gore karar ver canim benim hic sancim da yook oglum daha kanala bile girmediKizlar hastaneden geldm. Nst de sanci cikmadi. Dikkat ettm karnmn rahatsz oldugu anlarda cihaza baktm sanci gostermiyordu hic. Demekki bosu boşuna biz sanci saniyoruz onlari.
Herneyse sonucu dr a gosterdm ultrasonla da bakti bebek dort kilo dedi. Sanci da yok nst de. Gunun de 24 unde doluyor. 23 nisan sabah yatis yap sezeryan diyorum ben dedi. Kendimi hep normal doguma odaklamistm ben yaa. Simdi canm skldi. Acaba kolayinami kaçıyor diye dusunduk. Kafam cok karisik. Yarin fakulte hastanesine gitmeyi dusunuyorum erciyes universitesine. Bakalim ordakilerde ayni seyi soyleyeceklermi. Sizce ne yapayım.
Ayrica olurda sezeryana tamam dersem nasil anestezi isteyecem cnm skkn olunca hic sormadm bile doktora. Genel anestezimi spinalmi ne oluyor bunlar epidural falan.
Amin insallah bu hafta hepimiz icin hayirli saglikli haberlerle gecsin ins kucagimiza aliriz melekleri. Bu arada sayi 15 gorunuyo hayirlisi bakalim kaci gidecek bu haftaRabbim kavuştursun inş. Epey varmış doğurmayan ..
Gercekten insanlar cok bunaltiyo hergun biri arayip soruyo daha dogurmadinmi diye gecen bi arkadasa normal dogum bekliyoruz nasip olursa oyuzden gunu belli degil dedm hadi ya tuhh tuuh dediRüyamda suni sanci veriyolardi ama doguramiyodumherkes üstüme geliyo ya yok ne zaman dogcak yok hala yok mu bişey nefret ediyorum insanların saçma sapan sorularından hele biri diyo ki git suni sanci versinle dogur ne saçma sapan konusuyolar ya
Hayirlisi olsun canm biz elimizden geleni yapiyoruz ama biyere kadar hic uzulme zaten masaallah bebisine dort kilo dogurmak cok zor sezeryan daha iyi bana dr sezeryan dese epidural isterdim herkes memnun genellikleKizlar hastaneden geldm. Nst de sanci cikmadi. Dikkat ettm karnmn rahatsz oldugu anlarda cihaza baktm sanci gostermiyordu hic. Demekki bosu boşuna biz sanci saniyoruz onlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?