2015 Nisan Anneleri

Allah yardımcın olsun , inş kolay ve sağlıcakla alırsın kuçağına yavrunu .

Çok şükür kurtarmışsınız , hayırlı olsun CNm. Allah analı babalı büyütsün ..

O ergenden bizde de var ya mutfakta ya wc de adam. Iki hafta doğum izni vardı şimdi Çalışmaya başlayacağı günü iple çekiyorum. Çünkü evde birbirimizi yiyoruz. Kısaca benim eşim benim yerime lohusa Bunalımı yaşıyor. Oğlum doğduğunda da aynı idi. Sorumluluk bu erkeklere ağır geliyor kanımca bu yüzden fıttırıyorlar

Elbette çıkacaklar nasılsa ya
Şimdiden annelere eziyet ediyor sipalar :))

Tabi canım sağlıkla gelsinler inşallah. Annem benden daha gergin, uyuyamıyo nasıl olucak, gece olursa naparız, çantalar dışında şunları unutmıyım vs. Bende de korku had safhada.
Bende henüz korku falan yok da o gün geldiğinde durum ne olur bilmiyorum. Eşim benden telaşlı bu arada. Hayırlısı ile güzel bir doğum olur inşallah hepimize.

Sancılarım bazen 20 bazende 15 dk aralarla adet sancısı gıbı geliyor bekliyorum hala doktorumda yarın hastanede bugün yok inşallah bekler diyorum ama bakalım kısmet
Ilk doğumum da sunı sanciyla gittiğim için normal sancıları bilmiyorum

Allahin izniyle yarin sabah saat 09.00 da bende spinal szryna giriyorum.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.. dualarinizi bekliyorum..

Dogum yapan arkadaslara cok cok gecmis olsun.. hayirli evlatlardan olsunlar insallah..
Allah yardımcın olsun tatlım ya yarın benimde kontrolüm var ben de ne sancı var ne bir doğum belirtisi yarın dr bende sezaryan diyeceğim boş boşuna suni sancı almak istemiyorum

Allah yardımcın olsun tatlım ya yarın benimde kontrolüm var ben de ne sancı var ne bir doğum belirtisi yarın dr bende sezaryan diyeceğim boş boşuna suni sancı almak istemiyorum
cnm benim de durumum seninle ayni bizde bekleyecegiz carsambaya kadar carsamba kontrol var o gun ne olacak bilmiyorum

maşallah size annesi :) bizde ayın 23 de ayımizi dolduruyoruz :) Allahımin izniyle kırkımizda çıksın da rahat rahat gezmelere çıkalım inşallah :)
Canım ya bişey soracam hiç lohusa depresyonu yaşamadın mı? Ben mutsuzluk hissediyorum Salı günü doğum yaptım.

Kizlar yarin doktor kontrolum var. Doktorum milletvekili adayı. Hemde birinci sira. Yani bu secimde gtck. Hastaneyi aradım yarin hastanede olcakmi diye. Evet ama yinede sabah sekizde arayip sorun dediler. Ankaradayms suan. Chp bildirgesi vardiya bugun. Demekki bugun dogursam adam burda yokBen nerden bilecektm adam aday olck. Off yaa stres oldum iyice. Su hafta bi dogursam adam gtsn napiyosa yapsın.

Benim de göğüs doktoru aynı durumda.. ama doğum daha farklı tabi yine de.. insan niyetin var madem ona göre umut ver insanlara di mi :/ uyuz bir durum.. insallah gönlüne göre olur kuzum yarin görüşürken de sor zaten siz yokken olursa ne olacak diye.. rahatlayana kadar sor hatta

Canım ya bişey soracam hiç lohusa depresyonu yaşamadın mı? Ben mutsuzluk hissediyorum Salı günü doğum yaptım.
şükürler olsun öyle bir sıkıntım olmadı ilk günler biraz stres olmuştum ama geçti :) bu günleri çok bekledik kuzum şimdi mutlu olma zamanı şükürler olsun :)

Ah canim bende ayniydim bebek kilolu olunca suni sanciyla beklemek seni fazla zorlayabilir tabi pelvis olculerini doktorun degerlendirmistir bu yuzden doktorunu dinle derim suni sanciyla normal doguma evet ama bazen sezeryan daha dogru bir tercih olabiliyor nitekim bana oyle oldu bebisime 3500 dediler 4kg ya yakin dogdu iyiki sezeryan olmusum diyorum

Bu arada tek tek isim yazamiyorum ama hepinize kocaman tesekkurler dogum sekli ne olursa olsun herkese saglikli dogumlar olsun Evlatlarimiz hayirlisiyla dogsun buyusunler :)

1+1 evin icinde 20 gundur sıkıntıdan patlayan ben, sonunda yari kirkimiz cikinca -buyuklerimizin izniyle- dün disari cikabildik. Sansimiza hava cok guzeldi. anneannemizi dedemizi ziyarete gittik. Bizim gittigimizi duyan ablam kardesim teyzem dedemler de annemlere geldiler olduk 15 kisi.. 3 gun sonra dogum gunum sagolsunlar surpriz yaptilar. Musmutlu oldum :)
Boyle guzel gezmeler surprizler sizlerin basina da gelsin. Dogurmayanlara hayirli dogumlar , dogum yapanlar da gule gule buyutsun bebiklerini :)

Kızlar yarın sezeryanla oğlumu alacam kucağıma inşallah onun mutluluğu varken diger oğlum hastalandı onu nasıl bırakacam ya kötü olursa diye düşünüyorum korktum hastaneye götürdüm yeni geldik çok ciddi değil ama ilerleye bilir diye antibiyotik yazdırdım sabah halasina bırakıp gidecem ama nasıl olcak bilmiyorum.
Bu arada kızlar sezeryan olanlar spinal nasıl oluyo sonra bel ağrısı yaşanıyor mu acaba yoksa genel mi istesem bilemedim

Dogum yapan anneler bize de dua edin hic sancim yok acilmam da yok carsamba kontrole cagirdi doktor suni denetecek galiba bende kavusayim melegime iyice sistim bileklerim sis sirtim cok agriyor seytanin vesvessesi bi yandan beklemek gercekten zormus kuzum saglicakla dogsun artik kuzulari gordukce oglusumu daha cok ozluyorum

cnm cok gecmis olsun iyi olur insallah buyuk kuzun.saglicakla cikip kardesini de alir evinize gidersiniz insallah

Bende 6 nisanda spinal oldum cook rahattı benim. Ne başağrısı ne bel ağrısı hiç bir şey yoktu. Görenler sezeryan olduguma inanmadilar bile.2. Gün kızımı kucağımda kendim taşıyarak hastaneden cıktık.. Bende hep normal doğum istemiştim ama spinal in bu kadar rahat olduğunu bilseydim sezeryan i önceden düşünürdüm. Sende korkma inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…