- 23 Aralık 2014
- 479
- 425
- 108
- 37
kızlar yardım edin göğüslerim çok kötü durumda. sütun var bebeğimde emiyo ama bn artik dayanamiyorum , her turlu krem zeytinyağı ayva çekirdeği,nisavit,lansinoh denedim ama gecmiyo. emzirmekten korkar oldum ne yapcam bn
2 saat sonra hissettim benim kanamam epey oldu sezeryan sırasında da çok olmuştu.. Hemogramim 14 ten 10 düştü.. 3 tane hasta bezi 8 tanede Külotlu bez den kullandım 2 gün de. En rahatı Külotlu bez tavsiye ederim 12 li paketi 30 tl ama değer... 13.30 da çıktım ameliyathane den akşam 9 gibi yürüdüm..sabaha karşı tek başıma wc ye gittim korkma çok rahat..gönlünü ferah tut.. Her türlü acıya sıkıntıya değiyorTeşekkür ederim canım sağlıkla büyüsün prensesin. :) demek ki suyun büyük bir etkisi var ben de bol bol içerim Hemen toparlannak adına. Bi soru daha soracam kusura bakma. Ayaklarını kaç saat sonra hissettin ve kanaman çok oldu mu yani hasta bezi kullandin mi
Peki canım zinco rahatlattı mı?Merhaba canim. Bizim kizda da gaz sancilari oldu. Dr zinco diye bir ilac yazdi icerigi tamamen bitki yaglarindan olusuyor. Ben de ayrica yediklerimi hergun not aliyorum boylece bebege gaz yapan seyleri bulup bir daha yemiyorum. Cok gecmisler olsun insallah bir an once rahatlar bebegin.
iyi geldi mi peki canım? Ben de sab simplex aldım bugün.Biz 3 günlük ken başladık. Metsil adı
Onunla rahatladı Kuzum. Rahatlamazsa senin aldığını deneyelim dedi dr um. Ama şükür Metsil iyi geldi bize sesli gazlarimız başladıIyi
iyi geldi mi peki canım? Ben de sab simplex aldım bugün.
Korse yasak diye biliyorum doktorum kesinlikle kullamna dedi acaba kanamanin artmasi korseye bagli olabilirmi bende eski kotlarimdan giydim biraz karnimi sikti ondan sonra kanamam artti belkide buna bagli olabilirHayirli olsun guzel yavrun. Gule gule buyut. Biz de 19 gunluk olduk. Benim de adet kanamasi seklinde pihti ve sumuksu sekilde geliyodu. Bundan 4 -5 gun once birden kipkirmizi aniden kan geldi. Ped birden ememediginden ic camasirim filan hep batti. Biraz telaslandim ama agri filan olmadi.. Bugun de yine aniden kirmizi bi kan geldi. hatta bebegim kucagimdaydi. Battaniyesini kirlettimdoktora gitmeyi dusunmuyorum. Dikis yerlerim cok fazla hareket edince ayakta fazla kalinca agri yapiyo. Ama korse ile destekleyince hic sorun olmuyo.. sen kullaniyo musun korse
Evet canim. Yanliz agzi biraz anason kokuyor. Opunce falan cok komik oluyor. Zincodan 4 damla dedi dr ben 3 damla falan verdim. Gayet basarili agiz kokusunu saymazsak tabi.Peki canım zinco rahatlattı mı?
benim oğlanda gece de olsa en geç 3 saat, genel 2-2.5 saat denmişti.2. haftasında geçti.Iyi gunler hanimlar,oglum 1 haftalik sarilik baslangici baslamis ne yapmaliyim ? Mama takviyesi gerekio sanirim simdilik sütümü sagip veriyorum ne kdr vermeliyim ,kac saatte bir
Ooof off o kdr iyi anlıyorum ki. Ben bide simdiden gelecegi dusunup stres yasiyorum. Kv me cocuk baktrmak istemiyorum. Ama artk cslismam da lazim evde durmaktan skldm bu kdr oku oku ev bekle. Yapamam bunu da. Ama bebege de kiyamiyorum. Keske ayni sehrde olmasaydmda baska yollar olsaydi bebek icin. Annem gelip baksa keske. O kdr seviyesiz insanlarki hic cocuk yetstrmekten haberleri yok. Onlara bebek emanet etmek istemiyorum. Ben yuzlerini bile gormeye tahammul edemiyorum. Senin isin de cok zor canm. Gercekten kalabalik olmak o zmn cok kotu. Zaten sancinmi agrinmi olacak. Yok emzirmeye calismak bebek uyudu uyumadi gazı cikti cikmadi. Her ksfadan bi ses gelecek. Gel de stres olma sonra. Ben de deli oluyorum oyle seylere. Benmkinin bi kere teyzesigil bile düşün teyzesinin kocasi bile dogum icin yorum yaptı yok ne gerek var ozel hastaneye gidin fakültede devlet hastanesinde dogurun o kdr parami vereceksnz. Ya sanane adam. Sennkimsinki benm doğumums karisabiliyorsun eniste hakinle koca adam. Cildiriyorum ya dusununce. Kendimi insanlardan tamamen soyutlayasim geliyor. Magara adami gibi kendinkabuguma cekilsem kimseyi gormesem..O kadar bunaldim ki anlatamam bazen neden herseyi bu kadar ince dusunuyorsun diye kiziyorum kendime su an anlatacak kimsem olmadigi icin yaziyorum bursya.daha dogurmadan stres basladi dogutunca ne yapaacagim bilmiyorum kv gelecek bi kac gune annemde gelecek su an gorumcem de var evim kucuk hafta sonu kb gelecek ev cumbus gibi olacak hastaneye herkes gitmek istiyo hastane 2 saat uzakta donerken ne olacak bn o halde onlar hi suru herkes normal icin baski yapiyor bana kv sureklu oglum persan olacak diyor ozel yerine devlet olsaydi ne kadar vereceksiniz doguma vs djyor ben bunlari dusundukce feriliyorum esim bana cok duskun ama asla annesine laf soyletmez sen yanlis anliyorsun der ben ne yapacagim bilmiyorum
rabbim yardimcin olsun canim bebegini insallah istefigin gibi birine emanet edersin hic kv emanet etme canim O kadar kotuyse hersey insanlarin yorumlari canimizi yeterince sikiyor zaten.ne kadar kalacaklarini da bilmiyorum ben anem kv oldugu icin fazla kalmaz ama kv uzun kalir gibi.bir de yaptigim seyleri de begenmez oglum sunu sever bunu yer vs ben umurlarinda olmam dusundukce kotu oluyorum ya birde alinan herseyin parasi sorulur bebege alinan hersey gosterilir sunu biz aldik vs puf simdiden gerilmekten bi hal oldum rabbim ikiimizin de yardimcisi olur insOoof off o kdr iyi anlıyorum ki. Ben bide simdiden gelecegi dusunup stres yasiyorum. Kv me cocuk baktrmak istemiyorum. Ama artk cslismam da lazim evde durmaktan skldm bu kdr oku oku ev bekle. Yapamam bunu da. Ama bebege de kiyamiyorum. Keske ayni sehrde olmasaydmda baska yollar olsaydi bebek icin. Annem gelip baksa keske. O kdr seviyesiz insanlarki hic cocuk yetstrmekten haberleri yok. Onlara bebek emanet etmek istemiyorum. Ben yuzlerini bile gormeye tahammul edemiyorum. Senin isin de cok zor canm. Gercekten kalabalik olmak o zmn cok kotu. Zaten sancinmi agrinmi olacak. Yok emzirmeye calismak bebek uyudu uyumadi gazı cikti cikmadi. Her ksfadan bi ses gelecek. Gel de stres olma sonra. Ben de deli oluyorum oyle seylere. Benmkinin bi kere teyzesigil bile düşün teyzesinin kocasi bile dogum icin yorum yaptı yok ne gerek var ozel hastaneye gidin fakültede devlet hastanesinde dogurun o kdr parami vereceksnz. Ya sanane adam. Sennkimsinki benm doğumums karisabiliyorsun eniste hakinle koca adam. Cildiriyorum ya dusununce. Kendimi insanlardan tamamen soyutlayasim geliyor. Magara adami gibi kendinkabuguma cekilsem kimseyi gormesem..
Ins. Cabuk gecer telaşe verdim cok. Biberona alismasin die emzirmeye calisidm ama demek ki doymuyormus. Her saat basi uyanmaktn ve cocugu uyandirmaktn helak olmustum. Hipp mama aldim ama daha vermedim gece en olmadi baslicm takviyeyebenim oğlanda gece de olsa en geç 3 saat, genel 2-2.5 saat denmişti.2. haftasında geçti.
Sen bilirsin tabii ama sagdikca sutun artacak, mamaya baslarsan az sute ihtiyacin oldugundan az sut uretirsin.Ins. Cabuk gecer telaşe verdim cok. Biberona alismasin die emzirmeye calisidm ama demek ki doymuyormus. Her saat basi uyanmaktn ve cocugu uyandirmaktn helak olmustum. Hipp mama aldim ama daha vermedim gece en olmadi baslicm takviyeye
Canım geçmiş olsun tekrardan onlarla ilgili pek bilgim yok ama önemli bişey olsa doktor söylerdi doktora yine bir sor istersen kendi kendine stres yapma canımamin size de geçmiş olsun tatlım dün doktor kanda ast alt ggt değerlerine de baktı ast ve ggt yüksek çıkmış şimdi de ona takıldım doktor bişey demedi
Sağol CNm âmin inş Allah'ım bağışlasın bizlere onları ewlat ne demekmiş Anladım 1 gecede..bu arada kaçırmışım seninde minnoş Kızın doğmuş hayırlı olsun inş Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşÇok geçmiş olsun . Bebekler doğdu ve başladı sorunlar Rabbim yardımcımız olsun , çoçuk bakmak çok fedekarlığı olan bir görev 7/24 saat bir ömür sürüyor . Mevlam utandırmasın inş. Hepsini bizlere bağışlasın .
Günaydın kizlaaarr
Bizim deniz oglan bugün süpriz yapmazsa yarin sabah 7 de yatıs yapıyoruz 8 de sezaryen hayırlısıyla insallah..
Heyecan degil de çok garip hissediyorum bu eve 3 kisi gireceğiz artik.. allah tüm yavrucaklara sağlık hayirli ömür versin İnsallah...
Yok Yok biz kalanlar içimizde büyütecegiz Bence
Valla kuzum ne azalması.. benimki karnımı 3+1 ev gibi kullanıyor... karnımdan sivri sivri yumruklar dirsekler kafa çıkıyor.. canımı da acitiyor sipa
Ama son hisler bunlar.. sonra ilk yuvadan uçuşu olacak hayırlısıyla
Tatlim ben de aynı durumdayım. Benimki dönmedi. Zaten 38.haftada dönme ihtimali yüzde 3-5... Ama ben süreç doğal başlasın diye bekledim. Ama bizim oğlanın da gelesi yok masallah öyle oturuyor
Saglikla gelsin önemli olan o.. takma hic kafanı
Cok kotu deil ztn sariligi cnm olcum yapmadi doktor iyi besle dedi.sagip veriyorum simdilik ama ne kdr verirsem o kdr yiyor anlayamiorm hangi olcude verecegimi.mamayi geceleri vereyim die dusunuorm...bide beni her emdiginde buyuk wc sini yapiyor acaba sütüm mü yaramiyor diyorumSen bilirsin tabii ama sagdikca sutun artacak, mamaya baslarsan az sute ihtiyacin oldugundan az sut uretirsin.
Uyku ve sagmak sutu hemen artiriyor.
Mama verirsen de sonradan 3 saatte bir sagarak tekrar sutunu artirip anne sutune donebilirsin.
Sariligi cok kotu olan bebekler oyle 1 saatte bir uyanmazlar, saatlerce misil misil uyurlar. Bol uyanmasi iyi bir sey.
Ins. Cabuk gecer telaşe verdim cok. Biberona alismasin die emzirmeye calisidm ama demek ki doymuyormus. Her saat basi uyanmaktn ve cocugu uyandirmaktn helak olmustum. Hipp mama aldim ama daha vermedim gece en olmadi baslicm takviyeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?