2015 Nisan Anneleri

Kilosu nasl cnm. Benm bide iri bebek diye oyle diyor heralde. Gercekten o kdr irimi acaba. Bende aslnds dort kilo doğmuşum zaten ama. Yinede emin olamiyorum 16 gunde bebek 750 gr almis olabilirmiki ya

Canim sari kantaron yagi cok iyi geliyormus ama emzirmeden temizle ilik suyla. Ben denemedim evde bulundurdum yara olursa diye ama olmadi

2 saat sonra hissettim benim kanamam epey oldu sezeryan sırasında da çok olmuştu.. Hemogramim 14 ten 10 düştü.. 3 tane hasta bezi 8 tanede Külotlu bez den kullandım 2 gün de. En rahatı Külotlu bez tavsiye ederim 12 li paketi 30 tl ama değer... 13.30 da çıktım ameliyathane den akşam 9 gibi yürüdüm..sabaha karşı tek başıma wc ye gittim korkma çok rahat..gönlünü ferah tut.. Her türlü acıya sıkıntıya değiyor

Peki canım zinco rahatlattı mı?

Korse yasak diye biliyorum doktorum kesinlikle kullamna dedi acaba kanamanin artmasi korseye bagli olabilirmi bende eski kotlarimdan giydim biraz karnimi sikti ondan sonra kanamam artti belkide buna bagli olabilir

O kadar bunaldim ki anlatamam bazen neden herseyi bu kadar ince dusunuyorsun diye kiziyorum kendime su an anlatacak kimsem olmadigi icin yaziyorum bursya.daha dogurmadan stres basladi dogutunca ne yapaacagim bilmiyorum kv gelecek bi kac gune annemde gelecek su an gorumcem de var evim kucuk hafta sonu kb gelecek ev cumbus gibi olacak hastaneye herkes gitmek istiyo hastane 2 saat uzakta donerken ne olacak bn o halde onlar hi suru herkes normal icin baski yapiyor bana kv sureklu oglum persan olacak diyor ozel yerine devlet olsaydi ne kadar vereceksiniz doguma vs djyor ben bunlari dusundukce feriliyorum esim bana cok duskun ama asla annesine laf soyletmez sen yanlis anliyorsun der ben ne yapacagim bilmiyorum

Iyi gunler hanimlar,oglum 1 haftalik sarilik baslangici baslamis ne yapmaliyim ? Mama takviyesi gerekio sanirim simdilik sütümü sagip veriyorum ne kdr vermeliyim ,kac saatte bir

Iyi gunler hanimlar,oglum 1 haftalik sarilik baslangici baslamis ne yapmaliyim ? Mama takviyesi gerekio sanirim simdilik sütümü sagip veriyorum ne kdr vermeliyim ,kac saatte bir
benim oğlanda gece de olsa en geç 3 saat, genel 2-2.5 saat denmişti.2. haftasında geçti.

Ooof off o kdr iyi anlıyorum ki. Ben bide simdiden gelecegi dusunup stres yasiyorum. Kv me cocuk baktrmak istemiyorum. Ama artk cslismam da lazim evde durmaktan skldm bu kdr oku oku ev bekle. Yapamam bunu da. Ama bebege de kiyamiyorum. Keske ayni sehrde olmasaydmda baska yollar olsaydi bebek icin. Annem gelip baksa keske. O kdr seviyesiz insanlarki hic cocuk yetstrmekten haberleri yok. Onlara bebek emanet etmek istemiyorum. Ben yuzlerini bile gormeye tahammul edemiyorum. Senin isin de cok zor canm. Gercekten kalabalik olmak o zmn cok kotu. Zaten sancinmi agrinmi olacak. Yok emzirmeye calismak bebek uyudu uyumadi gazı cikti cikmadi. Her ksfadan bi ses gelecek. Gel de stres olma sonra. Ben de deli oluyorum oyle seylere. Benmkinin bi kere teyzesigil bile düşün teyzesinin kocasi bile dogum icin yorum yaptı yok ne gerek var ozel hastaneye gidin fakültede devlet hastanesinde dogurun o kdr parami vereceksnz. Ya sanane adam. Sennkimsinki benm doğumums karisabiliyorsun eniste hakinle koca adam. Cildiriyorum ya dusununce. Kendimi insanlardan tamamen soyutlayasim geliyor. Magara adami gibi kendinkabuguma cekilsem kimseyi gormesem..

rabbim yardimcin olsun canim bebegini insallah istefigin gibi birine emanet edersin hic kv emanet etme canim O kadar kotuyse hersey insanlarin yorumlari canimizi yeterince sikiyor zaten.ne kadar kalacaklarini da bilmiyorum ben anem kv oldugu icin fazla kalmaz ama kv uzun kalir gibi.bir de yaptigim seyleri de begenmez oglum sunu sever bunu yer vs ben umurlarinda olmam dusundukce kotu oluyorum ya birde alinan herseyin parasi sorulur bebege alinan hersey gosterilir sunu biz aldik vs puf simdiden gerilmekten bi hal oldum rabbim ikiimizin de yardimcisi olur ins

benim oğlanda gece de olsa en geç 3 saat, genel 2-2.5 saat denmişti.2. haftasında geçti.
Ins. Cabuk gecer telaşe verdim cok. Biberona alismasin die emzirmeye calisidm ama demek ki doymuyormus. Her saat basi uyanmaktn ve cocugu uyandirmaktn helak olmustum. Hipp mama aldim ama daha vermedim gece en olmadi baslicm takviyeye

Ins. Cabuk gecer telaşe verdim cok. Biberona alismasin die emzirmeye calisidm ama demek ki doymuyormus. Her saat basi uyanmaktn ve cocugu uyandirmaktn helak olmustum. Hipp mama aldim ama daha vermedim gece en olmadi baslicm takviyeye
Sen bilirsin tabii ama sagdikca sutun artacak, mamaya baslarsan az sute ihtiyacin oldugundan az sut uretirsin.
Uyku ve sagmak sutu hemen artiriyor.
Mama verirsen de sonradan 3 saatte bir sagarak tekrar sutunu artirip anne sutune donebilirsin.
Sariligi cok kotu olan bebekler oyle 1 saatte bir uyanmazlar, saatlerce misil misil uyurlar. Bol uyanmasi iyi bir sey.

amin size de geçmiş olsun tatlım dün doktor kanda ast alt ggt değerlerine de baktı ast ve ggt yüksek çıkmış şimdi de ona takıldım doktor bişey demedi
Canım geçmiş olsun tekrardan onlarla ilgili pek bilgim yok ama önemli bişey olsa doktor söylerdi doktora yine bir sor istersen kendi kendine stres yapma canım

Sağol CNm âmin inş Allah'ım bağışlasın bizlere onları ewlat ne demekmiş Anladım 1 gecede..bu arada kaçırmışım seninde minnoş Kızın doğmuş hayırlı olsun inş Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş

Benim gunduz hic kimildama yok resmen. Ama aksam felaket cosuyor senin dedigin gibi.
Carsamba herkesin randevusu var anlasilan. Bende ebeye gidecegim. 3500 du en son. 3800 veya fazla ise sezeryan olacak. Suni sanci vermezler çünkü oglumda fayda etmedi kilolu diye. Cok kotu bir surecti

Cok kotu deil ztn sariligi cnm olcum yapmadi doktor iyi besle dedi.sagip veriyorum simdilik ama ne kdr verirsem o kdr yiyor anlayamiorm hangi olcude verecegimi.mamayi geceleri vereyim die dusunuorm...bide beni her emdiginde buyuk wc sini yapiyor acaba sütüm mü yaramiyor diyorum

benim oğlum 1 yaşında.ilk bir ay anne sütünü bile biberonla aldı genelde mama ile beslendi. şimdi bakıcıda biberon kesinlikle almıyor. her çocukta aynı olmuyor bu işler :) her mamayı da içmiyorlar. benimki mama aldığı dönemlerde bebelac dışında içmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…