2015 Nisan Anneleri

Bir haftalik bir aradan sonra merhaba annecikler bende nihayet dogurdum 12.04 te nst kontrolu icin gittigimde yani tam 40+0 oldugumuzda dogumumuz gerceklesti.Once nst ye girdim gayet guzel cikti sonra ultrasonda suyumun var oldugunu ama azaldigini ogrendim doktorcum en son alttan muayene etti aciklik olmadigini ve bebegin dogum yoluna girmedigini konustuk evet normal dogum icin bekleyebilirdim 6 gun daha ama hem sabirsizliktan hem de artik bebegin yola inmeyecegini dusundugumuzden doktorum karari bana birakti.Bu arada sehirdisindan biricik arkadasimdan ankaradaydi kuzenimde ayni sekilde yanima gelmisti arabada cantamizda hazirdi ve ben dayanamayip sezeryanda karar kildim suni sanci almam yersizdi artik yatisim yapildi ve 18.33te spinal sezeryan ile bitanecik kizima kavustum:) sezeryen sonrasini kisaca soyle ozetleyebilirim ayni gece sabaha kadar kustum fazla sütüm gelmedi ama ilk sütümü bebegime verdim cok agrim olmadi epidural aldigim icin 2 gece kaldim cikarken o epidurali söktükleri an gercegi gördüm onceki gece hastane koridorunda fink atarken cikista yuruyemedim bile tekerlekli sandalyeyle ciktim arabada giderken cukurlarda icim gitti resmen
Ay cok uzatmisim nese bebegim ufak bi sarilik gecirdi ama simdi iyiyiz gogus uclari yaralarimi saymazsak o konu tam bir felaket Bebegimiz 3970 kg 52 cm dogdu ultrasonda en son 3 gun once 3500 civari cikmisti iyiki sezeryan olmusum yoksa dusunemiyorum...

Sancı dan yatamıyorum bu gece ya kasiklarimda adet sancısı gibi gidip gelen ağrı var belimde de olsa tamam doğum diyecem ama yok

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün.

Sadece utu islerimiz kaldi, bitince gelebilirsin oglum :)
Bizde ütüyü yaptık hastane Çantamızı hazırladık dolabını yerleştirdik. Ama ev temizligi yapılmadı daha Inşallah salı günü yapılacak. Halılarım yıkamadan geldi. Çarşambadan itibaren gelebilir benim kızçemde. Hoş Rabbim ne zaman isterse o zaman gelicekte. Kalan işler hallolur bisekilde. Yeterki sağlıcakla gelsin bebişler

Gunaydn millet. Dişim agriyor benim ya tam.sirasi. napacm simdi hafif sancılarım da var hala. Yarın da kontrol var bakalim ne diyecek dr.

Günaydın kizlar.. geri sayıma devam bizde de tık yok.. ama dünden beri batma şeklinde ağrılar olup duruyor.. sancı olduğunu sanmıyorum da batma sebebini de anlamadim..
bu arada kendiliğinden süreç olsun diyordum ama simdi salı sabaha öyle odaklandık ki simdi de gelmesin salı ya birsey kalmadı diyorum
Bir tek dolabı gelmedi oğlumun. Onu da takmadim çünkü yıkayıp hurca koymuştum zaten kıyafetlerini.. o saglikla gelsin de dolabı gelir ne yapalim yani..

Hepimize kolaylıklar olsun

Canim hayirli uğurlu olsun gözünüz aydin olsun insallah..

Sancı dan yatamıyorum bu gece ya kasiklarimda adet sancısı gibi gidip gelen ağrı var belimde de olsa tamam doğum diyecem ama yok

Kuzum bel ağrısı ille olacak diye birsey yok bildiğim kadarıyla ama...
Nasil oldun?

Arkadaşlar sabah lavaboda açık pembe kan geldi peçeteye doktorumuzu aradım arada lekelere olur kasılma varmı dedi karnimin altında kasılma var ve arada da tekrarlıyor öğleden sonra sıklaşırsa gidicem dualarınızı bekliyorum

gunaydin anneler biz hala bekliyoruz oglusla carsamba gunu kontrole cagirdi o zamana kadar sanci ya da acilma olmazsa suni verecekler oglusta kilolu gozukuyor bemde hic acilma olmadan suni yemek istemiyorum ne olacak bilmiyorum kafam bi milyon bu aralar insallah kendi sancimla dogururum

Sabaha doğru daldım uykuya sağolsun 7 de oğlum uyandırdı uyandığımda sancı yoktu yarın doğuma gidiyorum diye temizlik yaptım şimdide belim kötü ikisi bi arada olmuyo bir türlü
benim bildirimde doğum başladığında hem sancı hem bel ağrısı olur bende öyle olmuştu

Canim bende suni sanci ile dogum yaptim hic acilmam yoktu sabah 8.30da sanciya baslandi 17.40da dogum yaptim karar vermek gercekten zor bi ara kizimin kalp atislari duzensizlesti 7cm aciklik vardi szeryan olacak diye korktum ama suni sanciyi kestiler normale dondu Rabbim yardimcin olsun insallah

Rüyamda suni sanci veriyolardi ama doguramiyodum herkes üstüme geliyo ya yok ne zaman dogcak yok hala yok mu bişey nefret ediyorum insanların saçma sapan sorularından hele biri diyo ki git suni sanci versinle dogur ne saçma sapan konusuyolar ya

Tabi canım sağlıkla gelsinler inşallah. Annem benden daha gergin, uyuyamıyo nasıl olucak, gece olursa naparız, çantalar dışında şunları unutmıyım vs. Bende de korku had safhada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…