Kızlar dua edin bize nolur 11 de Bebeğimi aldım ama 2 dakika tek gördüm solunumu iyi değil kuvezde sürekli film çekiyorlarmis başka yerede sevk edebilir ağlamaklyım hep allah yardımcımız olsun
Doktorlar ikiye ayriliyo bu konuda sanirim. Cogu korse kullan diyo. Benim ki yorum yapmadi bu konuda. Ama etrafimdakiler hep takti cogu da saglik calisani. En basindan beri takiyorum. O yuzden korseye bahane bulmuyorum. Korse takmazsak gobegimiz sarkmaz mi. Sen tecribelisin, daha iyi bilirsin canim.Korse yasak diye biliyorum doktorum kesinlikle kullamna dedi acaba kanamanin artmasi korseye bagli olabilirmi bende eski kotlarimdan giydim biraz karnimi sikti ondan sonra kanamam artti belkide buna bagli olabilir
Canim bebegin dunyaya gelmis coksukur Allah yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda iyi olur bebegin saglicakla kucagina alip evinize gelirsinizKızlar dua edin bize nolur 11 de Bebeğimi aldım ama 2 dakika tek gördüm solunumu iyi değil kuvezde sürekli film çekiyorlarmis başka yerede sevk edebilir ağlamaklyım hep allah yardımcımız olsun
Allah yardimcin olsun insallah guzel haberlerini bekliyoruzSelam kızlar yatısim yapıldı sezeryan a alınıyorum bu Aksamçok korkuyorum
Canım Allah yardımcınız olsun.inş bi an önce bebişinle kavuşursunuzKızlar dua edin bize nolur 11 de Bebeğimi aldım ama 2 dakika tek gördüm solunumu iyi değil kuvezde sürekli film çekiyorlarmis başka yerede sevk edebilir ağlamaklyım hep allah yardımcımız olsun
Benim gunduz hic kimildama yok resmen. Ama aksam felaket cosuyor senin dedigin gibi.
Carsamba herkesin randevusu var anlasilan. Bende ebeye gidecegim. 3500 du en son. 3800 veya fazla ise sezeryan olacak. Suni sanci vermezler çünkü oglumda fayda etmedi kilolu diye. Cok kotu bir surecti
Canım üzme kendini. En güvenilir yerde hastanede bebegin. Ne gerekiyorsa yapacaklardır. Rabbim acil şifalar versin. Bir an önce iyileşsin bebeğin.Kızlar dua edin bize nolur 11 de Bebeğimi aldım ama 2 dakika tek gördüm solunumu iyi değil kuvezde sürekli film çekiyorlarmis başka yerede sevk edebilir ağlamaklyım hep allah yardımcımız olsun
Genelde 10. Gunden sonra basliyor bebeklerde.. Zeytin yagiyla masaj cok iyi geliyor.geliyor.kolumuzun uzerinde ters cevirip avcumuzla karnini ovmak ve devaminda bacaklarini karnina ittirmek faydali oluyor. Ben maflor kullaniyorum. HHergun duzenli damlatinca daha etkiliymis.dr'umuz istediginiz zaman kullanin demisti.Kızlar bebeklere gaz ilacı kullanıyor musunuz? 5 günlük bebeğe kullanılır mı acaba? Benim oğluş geceleri uyumuyor be sürekli ayaklarını karnına doğru çekiyor, bu kadar erken başlar mı ki gaz??
canım öncelikle gözün aydın Allahım anali babalı büyütsün çok geçmiş olsun lütfen üzülme bulunduğun yerdeki hastanede yoğun bakım olmadığı için göndermişlerdir hiç merak etme çok iyi bakıyolar iyi edip verecekler yavrunu sen güçlü ol ki minikte güçlü olsun. Allahım şifa versin dualarımdasin.Kızlar çok sağolun alıntı yapamadım tek tek .
bebeğim gitti başka bi ile sevk ettiler
Canim oncelikle bebegin icin tebrik ederim. Cok gecmis olsun , bebegin allaha emanet canim. Insallah hayirlisiyla iyilesecek ve sende doya doya koklayip opeceksin yavrunu. Butun dualar sizinle canim. Yavrunu melekler korusun, iyi haberlerinizi bekliyoruz biran once.Kızlar dua edin bize nolur 11 de Bebeğimi aldım ama 2 dakika tek gördüm solunumu iyi değil kuvezde sürekli film çekiyorlarmis başka yerede sevk edebilir ağlamaklyım hep allah yardımcımız olsun
Çok teşekkür ederim canım kusura bakma soru yağmuruna tuttum seni hakkını helal et.saglikla büyüsün prensesin :)2 saat sonra hissettim benim kanamam epey oldu sezeryan sırasında da çok olmuştu.. Hemogramim 14 ten 10 düştü.. 3 tane hasta bezi 8 tanede Külotlu bez den kullandım 2 gün de. En rahatı Külotlu bez tavsiye ederim 12 li paketi 30 tl ama değer... 13.30 da çıktım ameliyathane den akşam 9 gibi yürüdüm..sabaha karşı tek başıma wc ye gittim korkma çok rahat..gönlünü ferah tut.. Her türlü acıya sıkıntıya değiyor
canim benim rabbim yardimcin olsun kuzun da tez vakitte sagligina kavusup gelecektir insallah annesi dualarim sizinleKızlar dua edin bize nolur 11 de Bebeğimi aldım ama 2 dakika tek gördüm solunumu iyi değil kuvezde sürekli film çekiyorlarmis başka yerede sevk edebilir ağlamaklyım hep allah yardımcımız olsun
canim rabbim yardimcin olsun sahlicakla kavus insallah yavrunaSelam kızlar yatısim yapıldı sezeryan a alınıyorum bu Aksamçok korkuyorum
Canmm sen kendini üzme daha iyi sartlara gondermisler bebeğini daha iyi orda olmasi demekki. Bi an once iyilesir yavrun gelir insallah. Dua et bol bol güçlü ol ki o da senden dualarindan guc alsn. Rabbim sifa versin ennkisa zamanda insallahKızlar dua edin bize nolur 11 de Bebeğimi aldım ama 2 dakika tek gördüm solunumu iyi değil kuvezde sürekli film çekiyorlarmis başka yerede sevk edebilir ağlamaklyım hep allah yardımcımız olsun
Ne demek canım istediğin zaman istediğini sorabilirsin..sende yavruna sağ salim kavuş Allahın izniyle. Prensesim ellerinizden öper teyzesiÇok teşekkür ederim canım kusura bakma soru yağmuruna tuttum seni hakkını helal et.saglikla büyüsün prensesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?