2015 Nisan Anneleri

Merhaba arkadaslar; hamileligimi ogrendigimden beri basligi takip ediyorum ama yazmak bugune kismetmis.
Nasipse ben de 2015 Nisan annesi olacagim fakat beklenen dogum tarihini (14 Nisan) 1 hafta gecmeme ragmen henuz ne sanci var ne de bir belirti.
Yasadigim ulkede (Isvec) hamilelik boyunca kontroller ebe tarafindan yapiliyor ve sadece 20. hafta civarinda 1 kere ultrasona girme hakkiniz oluyor. Normal dogum disinda bir secenek size sadece hayati riskiniz oldugunda teklif ediliyor.
Dogumu baslatmak icin de tahmini tarihin ustunden 14 gun gecmesini bekliyorlar, bu 14 gun icinde tek yaptiklari steteskop benzeri bir aletle bebegimin kalbini dinlemek ve mezurayla karnimi ölcmek.
Her gun burada sizlerin yazdiklarinizi okuyorum da kimi annenin suyu azalmis, kimi annenin bebisinin gelisimi yavaslamis, sonuc olarak dr'lariniz mudahale etmek durumunda kalmis ya da surekli nst olsun, ultrason olsun kontrol altindasiniz.
Burada hamilelik olayini dogal akis icinde surdurmek gibi bir politika var, acikcasi her zaman normal dogum isteyen ve hamileligi anormal bir surec olarak gormeyen soguk kanli bir anne adayi olarak 9 ay boyunca benim de hosuma giden buydu ama su anda bu rahatlik yuzunden endiselenmeye baslamadim desem yalan olur. Bu hafta tekrar ebeyle randevumuz var, o zamana kadar dogum olmazsa artik hastaneye yönlendirecek sanirim. Tr'deki alternatifler (ozel hastane ya da kendi isteginle dr'a gitmek vb.) burada olmadigi icin ebe ne derse onu yapmak durumundayim.

Bebegini kucagina almis annelere evlatlariyla guzel ve huzurlu gunler dilerim; benim gibi heyecanla bekleyen anne adaylarini da Allah bir avazda saglikla kurtarsin.

Kızlar dua edin bize nolur 11 de Bebeğimi aldım ama 2 dakika tek gördüm solunumu iyi değil kuvezde sürekli film çekiyorlarmis başka yerede sevk edebilir ağlamaklyım hep allah yardımcımız olsun

Kızlar dua edin bize nolur 11 de Bebeğimi aldım ama 2 dakika tek gördüm solunumu iyi değil kuvezde sürekli film çekiyorlarmis başka yerede sevk edebilir ağlamaklyım hep allah yardımcımız olsun

Allah yardimciniz olsun, olumsuz dusunme lutfen, sen guclu ol ki bebegine de destek ol. En kisa surede guzel haberler alirsin ins.

Korse yasak diye biliyorum doktorum kesinlikle kullamna dedi acaba kanamanin artmasi korseye bagli olabilirmi bende eski kotlarimdan giydim biraz karnimi sikti ondan sonra kanamam artti belkide buna bagli olabilir
Doktorlar ikiye ayriliyo bu konuda sanirim. Cogu korse kullan diyo. Benim ki yorum yapmadi bu konuda. Ama etrafimdakiler hep takti cogu da saglik calisani. En basindan beri takiyorum. O yuzden korseye bahane bulmuyorum. Korse takmazsak gobegimiz sarkmaz mi. Sen tecribelisin, daha iyi bilirsin canim.

Canim bebegin dunyaya gelmis coksukur Allah yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda iyi olur bebegin saglicakla kucagina alip evinize gelirsiniz

Selam kızlar yatısim yapıldı sezeryan a alınıyorum bu Aksam çok korkuyorum
Allah yardimcin olsun insallah guzel haberlerini bekliyoruz

Canım Allah yardımcınız olsun.inş bi an önce bebişinle kavuşursunuz

Allah yardımcımız olsun sona kalanlar olarak..
Çok zorlamayı da doğru bulmuyorum ben.. riske atmaya eziyete çevirmeye gerek yok gibi geliyor..

Kizlar doktor 12 den sonra birsey yiyip içme dedi ama su da dahil mi buna ya? Susuzluktan ölürüm ben

Canım üzme kendini. En güvenilir yerde hastanede bebegin. Ne gerekiyorsa yapacaklardır. Rabbim acil şifalar versin. Bir an önce iyileşsin bebeğin.

Kızlar çok sağolun alıntı yapamadım tek tek .
bebeğim gitti başka bi ile sevk ettiler

Kızlar bebeklere gaz ilacı kullanıyor musunuz? 5 günlük bebeğe kullanılır mı acaba? Benim oğluş geceleri uyumuyor be sürekli ayaklarını karnına doğru çekiyor, bu kadar erken başlar mı ki gaz??
Genelde 10. Gunden sonra basliyor bebeklerde.. Zeytin yagiyla masaj cok iyi geliyor.geliyor.kolumuzun uzerinde ters cevirip avcumuzla karnini ovmak ve devaminda bacaklarini karnina ittirmek faydali oluyor. Ben maflor kullaniyorum. HHergun duzenli damlatinca daha etkiliymis.dr'umuz istediginiz zaman kullanin demisti.
bir de utuyle isitilmis havlu da gaz cikarmada yardimci. Benim bildigim bunlar.cok gecmis olsun

Kızlar çok sağolun alıntı yapamadım tek tek .
bebeğim gitti başka bi ile sevk ettiler
canım öncelikle gözün aydın Allahım anali babalı büyütsün çok geçmiş olsun lütfen üzülme bulunduğun yerdeki hastanede yoğun bakım olmadığı için göndermişlerdir hiç merak etme çok iyi bakıyolar iyi edip verecekler yavrunu sen güçlü ol ki minikte güçlü olsun. Allahım şifa versin dualarımdasin.

Canim oncelikle bebegin icin tebrik ederim. Cok gecmis olsun , bebegin allaha emanet canim. Insallah hayirlisiyla iyilesecek ve sende doya doya koklayip opeceksin yavrunu. Butun dualar sizinle canim. Yavrunu melekler korusun, iyi haberlerinizi bekliyoruz biran once.

Çok teşekkür ederim canım kusura bakma soru yağmuruna tuttum seni hakkını helal et.saglikla büyüsün prensesin :)

canim benim rabbim yardimcin olsun kuzun da tez vakitte sagligina kavusup gelecektir insallah annesi dualarim sizinle
Selam kızlar yatısim yapıldı sezeryan a alınıyorum bu Aksam çok korkuyorum
canim rabbim yardimcin olsun sahlicakla kavus insallah yavruna

Canmm sen kendini üzme daha iyi sartlara gondermisler bebeğini daha iyi orda olmasi demekki. Bi an once iyilesir yavrun gelir insallah. Dua et bol bol güçlü ol ki o da senden dualarindan guc alsn. Rabbim sifa versin ennkisa zamanda insallah

Merhaba güzel hanımlar... hasta olan bebeğimize acil şifalar diliyorum inşallah bir an önceçıkar küvezden. Ben bugün Dr gittim 41. haftaya girdik açılmam yok sancım yok. bebeğim gayet iyi ana suyu azalmış biraz. Rahmim yumuşamış. Dr yarın gel bakalım yatış yapalım serum takalım dedi yani bu suni sancı oluyor sanırım. Bu arada ben devlete gidiyorum. Dr risk almak istemiyor sanırım. Alttan muayene bu sefer çok zor geçti çok gergindim ondan sanırım. bizde durumlar böyle inşallah hakkımızda en iyisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…