canım bekleyebiliyorsan bekle hem normali hem sezeryanı yaşamış biri olarak normale daha rahat emin olabilirsin een azından normal olsaydım ben şimdi bebegimin yanindaydimKızlar ben tip fakultesinin aciline gttm. Baksnlar ne diyecekler acaba diye. Sancm olmadigi halde sancim var dedim maalesef yalan söyledim yoksa almazlardi. Neyse yukari cik dogum servisine dediler. Ciktim. Iceri girdim. Muayene icin bana o catal gibi masayi gosterdiler. Hic dsha once yaotrmamistim o muayeneyi. Korktum ciktim oraya. Nasil yerlesecegimi bile bilmiyorum. Ilk gebelikmi dediler anladilar acemiligimi sanirimm. Evet dedim. Birisi geldi bisey soktu icime daha dogrusu sokmaya calisti o kdr korktumki kendimi geri cektim. O sokmaya çalıştı ben cektm falan. Baya zor oldu anlayacaginiz. Cok gerildim. Ağladım sonragozlerimdn bisuru yas akti. Asistanlsr bisyler soruyor agkaya agkaya cevap veriyirum.daha sonra 3 cm aciklik olduunu soylediler. Benm ozeldeki dr um bana hic cati muayensesi yapmamisti. Bugun sabahkinkontrolde de bebek 4 kg civari sezaryen yapalim demisti. Ancak aksam fakultedekiler. Biz 3800 gr olctuk. Zaten sezeryan yaoamayiz bu kiloya. Biz normal dogum oneriyoruz dediler. Ilk gebelik oldgu icin acilma uzun surebilr simdilik eve gideblrsn bubnedenle dediler. Suan benm kafam cok karisik. Ben simdi ozeldeki doktorumu dinleyip sezeryanmi olcsm. Yoksa fakülteyi dinleyip acilma olmasini bekleyip normal dogummu deneyecem. Ayrica fakultedekilere sordum kirk hafta dolunca beklesem sakincasi varmi diye. Biz 41.haftaya kadar bekliyoruz dediler. Yani bir hafta daha. Kusura bakmayin cok uzunnyazdim ama bazinarkadaslarls haftamiz gunumuz ayni. Onlsra da fikir olsun diye hemde sizin fikriniz i almak icin
Ingilterede de sistem boyle.Kilosunu nasil anladilar acaba canim, ultrasonla mi kontrol ettiler seni?
Ben bebegim kac kilo hic bilmiyorum, sadece 1 kere ultrasona soktular, o da 20. hafta civariydi.
41 hafta oldu ve hala mezurayla karin ölcuyorlar, saka gibi!
Rahatlik, dogallik filan iyi guzel de artik dogal sureci astik yani, bunlarin bu sakinligi beni sinir etmeye basladi.
Gecmis olsun cok kotu seyler yasamissin. Oglunun nesi var?Kızlar bu arada yaşadıklarımı anlatayim hiç ama hiç iyi değilim iki oğlumda yanımda değil sabah Güle oynaya geldim yatış yapıldı saat 9 da serum falan takıldı giyindim ameliyat elbisemi sonda taktı hemşire çok kötü bi deneyim oldu benim icin çok acidi tuhaf bişeydi ağlayarak girdim ameliyathaneye çok duygusaldim ondan beni hazırladılar spinalmi geneli mi diye sordu anestezici sizce hangisi iyi dedim spinal dediler kabul ettim 6 yerden iğne denendi en sonda oldu olmasaydı genel vereceklerdi o sirada basim dondu midem bulandi ilac verdiler canım çok yandı bebeğim hala hareket ediyodu karnım da doktoru çağırdı lar geldi başladı önce anlamadım başladımi diye sordum sonra hissetmeye başladım ilk katı kesimlerinde bişey yoktu ama sonra hissettim açıdi bebeği çıkardıkları zaman çok açıdi bebegimi gordum cok kisa az bisey agladi gitti bidaha gormedm cok ozledim sonra tampon falan yapilirker hepsini hissettim göz yaşım geldi ağrıdan dikişler atıldı ağlaya ağlaya ciktim geldim bebeğim yok küveze alınmış kimse bişey demiyo uyuşukluk geçiyo ağrıdan duramıyorum sonra saat 4 gibi Bebeğimi başka ile sevk ettiler hep ağladım şimdi daha iyiyim zorda olsa kendim kalkıp oturdum az önce bi daha söylüyorum
normal imkanınız varsa sezeryan olmayın lütfen uzun oldu kızlar hakkınızı helal edin bebegin me kavuşayim diye dua edin yarın 3 te belli olcak mis sonuçlar o zaman çıkacak düşünmekten yatamıyorum da
Canım benim ne kadar zor bir doğum olmuş. Geçmişler olsun. Niçin sezeryan olmak zorunda kaldın? Rabbim en kısa zamanda çocuklarına kavuştursun inşallah.Kızlar bu arada yaşadıklarımı anlatayim hiç ama hiç iyi değilim iki oğlumda yanımda değil sabah Güle oynaya geldim yatış yapıldı saat 9 da serum falan takıldı giyindim ameliyat elbisemi sonda taktı hemşire çok kötü bi deneyim oldu benim icin çok acidi tuhaf bişeydi ağlayarak girdim ameliyathaneye çok duygusaldim ondan beni hazırladılar spinalmi geneli mi diye sordu anestezici sizce hangisi iyi dedim spinal dediler kabul ettim 6 yerden iğne denendi en sonda oldu olmasaydı genel vereceklerdi o sirada basim dondu midem bulandi ilac verdiler canım çok yandı bebeğim hala hareket ediyodu karnım da doktoru çağırdı lar geldi başladı önce anlamadım başladımi diye sordum sonra hissetmeye başladım ilk katı kesimlerinde bişey yoktu ama sonra hissettim açıdi bebeği çıkardıkları zaman çok açıdi bebegimi gordum cok kisa az bisey agladi gitti bidaha gormedm cok ozledim sonra tampon falan yapilirker hepsini hissettim göz yaşım geldi ağrıdan dikişler atıldı ağlaya ağlaya ciktim geldim bebeğim yok küveze alınmış kimse bişey demiyo uyuşukluk geçiyo ağrıdan duramıyorum sonra saat 4 gibi Bebeğimi başka ile sevk ettiler hep ağladım şimdi daha iyiyim zorda olsa kendim kalkıp oturdum az önce bi daha söylüyorum
normal imkanınız varsa sezeryan olmayın lütfen uzun oldu kızlar hakkınızı helal edin bebegin me kavuşayim diye dua edin yarın 3 te belli olcak mis sonuçlar o zaman çıkacak düşünmekten yatamıyorum da
Bence en azindan gununu bekleyebilirsin.Kızlar ben tip fakultesinin aciline gttm. Baksnlar ne diyecekler acaba diye. Sancm olmadigi halde sancim var dedim maalesef yalan söyledim yoksa almazlardi. Neyse yukari cik dogum servisine dediler. Ciktim. Iceri girdim. Muayene icin bana o catal gibi masayi gosterdiler. Hic dsha once yaotrmamistim o muayeneyi. Korktum ciktim oraya. Nasil yerlesecegimi bile bilmiyorum. Ilk gebelikmi dediler anladilar acemiligimi sanirimm. Evet dedim. Birisi geldi bisey soktu icime daha dogrusu sokmaya calisti o kdr korktumki kendimi geri cektim. O sokmaya çalıştı ben cektm falan. Baya zor oldu anlayacaginiz. Cok gerildim. Ağladım sonragozlerimdn bisuru yas akti. Asistanlsr bisyler soruyor agkaya agkaya cevap veriyirum.daha sonra 3 cm aciklik olduunu soylediler. Benm ozeldeki dr um bana hic cati muayensesi yapmamisti. Bugun sabahkinkontrolde de bebek 4 kg civari sezaryen yapalim demisti. Ancak aksam fakultedekiler. Biz 3800 gr olctuk. Zaten sezeryan yaoamayiz bu kiloya. Biz normal dogum oneriyoruz dediler. Ilk gebelik oldgu icin acilma uzun surebilr simdilik eve gideblrsn bubnedenle dediler. Suan benm kafam cok karisik. Ben simdi ozeldeki doktorumu dinleyip sezeryanmi olcsm. Yoksa fakülteyi dinleyip acilma olmasini bekleyip normal dogummu deneyecem. Ayrica fakultedekilere sordum kirk hafta dolunca beklesem sakincasi varmi diye. Biz 41.haftaya kadar bekliyoruz dediler. Yani bir hafta daha. Kusura bakmayin cok uzunnyazdim ama bazinarkadaslarls haftamiz gunumuz ayni. Onlsra da fikir olsun diye hemde sizin fikriniz i almak icin
Gecmis olsun bebisleri hastanede olan annelere. Insallah tez zamanda iyilesip evinize goturursunuz yavrularinizi..
Bende dogurmayan olarak tek basima dert yanayim. Gunduz oynamiyor korkutuyor aksam da durmak bilmiyor bu kiz. Ve karnimdan hala çit çit sesleri geliyor.
Saf gibi her wc e ciktigimda nişan geldimi,kalkinca suyum gelirmi acaba diye dusunmekden de delirdim.
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsünSezeryan imi oldum bebegimi aldım çok şükür kızlar biraz daha iyi oldugumdq anlatirimm ikimiz de iyiyiz benim biraz ağrım var dua edin geçsin sizi seviyorummm
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Sen moralini bozma. Tez zamanda kavuşursun oğluna inşallah.Kızlar bu arada yaşadıklarımı anlatayim hiç ama hiç iyi değilim iki oğlumda yanımda değil sabah Güle oynaya geldim yatış yapıldı saat 9 da serum falan takıldı giyindim ameliyat elbisemi sonda taktı hemşire çok kötü bi deneyim oldu benim icin çok acidi tuhaf bişeydi ağlayarak girdim ameliyathaneye çok duygusaldim ondan beni hazırladılar spinalmi geneli mi diye sordu anestezici sizce hangisi iyi dedim spinal dediler kabul ettim 6 yerden iğne denendi en sonda oldu olmasaydı genel vereceklerdi o sirada basim dondu midem bulandi ilac verdiler canım çok yandı bebeğim hala hareket ediyodu karnım da doktoru çağırdı lar geldi başladı önce anlamadım başladımi diye sordum sonra hissetmeye başladım ilk katı kesimlerinde bişey yoktu ama sonra hissettim açıdi bebeği çıkardıkları zaman çok açıdi bebegimi gordum cok kisa az bisey agladi gitti bidaha gormedm cok ozledim sonra tampon falan yapilirker hepsini hissettim göz yaşım geldi ağrıdan dikişler atıldı ağlaya ağlaya ciktim geldim bebeğim yok küveze alınmış kimse bişey demiyo uyuşukluk geçiyo ağrıdan duramıyorum sonra saat 4 gibi Bebeğimi başka ile sevk ettiler hep ağladım şimdi daha iyiyim zorda olsa kendim kalkıp oturdum az önce bi daha söylüyorum
Solunum sorunu yaşıyor cigerlerde sorun varmış kaç gün kalacağı belli değil gece hiç uyumadim çok ağrım var .Gecmis olsun cok kotu seyler yasamissin. Oglunun nesi var?
En kisa zamanda kavusursun insallah ikisine de
Çok sağol canim.bbebegin suyu bitmişti daha fazla bekleyemezdi mecbur sezeryan oldum umarım kavuşur um çocuklarıma Tez zamandaCanım benim ne kadar zor bir doğum olmuş. Geçmişler olsun. Niçin sezeryan olmak zorunda kaldın? Rabbim en kısa zamanda çocuklarına kavuştursun inşallah.
Gun icinde obur yorumunu okudum ama yazamadim. Danimarkada da dedigin gibi sistem. Ilk oglumda 41+3 de artik kilosu 4300 diye suni sanci verdiler. 10 cm cabuk oldu aciklik ama doguramadim. Acil sezeryan oldum.
Hic sevmiyorum buranin sistemini.
Kaninda crp yuksek yani kanda mikrop varmis. Herhangi bir enfeksiyona bagli olabilirmis.Dusuk dozda antibiyotik veriyorlar, biraz daha kalacak sanirimSağol canim senin bebekte ne sorun vardi
Benim doktorumda korse tak dedi cnm eve geldigimiz Gunden itibaren takiyorumDoktorlar ikiye ayriliyo bu konuda sanirim. Cogu korse kullan diyo. Benim ki yorum yapmadi bu konuda. Ama etrafimdakiler hep takti cogu da saglik calisani. En basindan beri takiyorum. O yuzden korseye bahane bulmuyorum. Korse takmazsak gobegimiz sarkmaz mi. Sen tecribelisin, daha iyi bilirsin canim.
Canım çok geçmiş olsun kötü bir doğum olmuş ama sonu hayırlı olsun inşallah sanadabebeğine de şifalar diliyorum..Kızlar bu arada yaşadıklarımı anlatayim hiç ama hiç iyi değilim iki oğlumda yanımda değil sabah Güle oynaya geldim yatış yapıldı saat 9 da serum falan takıldı giyindim ameliyat elbisemi sonda taktı hemşire çok kötü bi deneyim oldu benim icin çok acidi tuhaf bişeydi ağlayarak girdim ameliyathaneye çok duygusaldim ondan beni hazırladılar spinalmi geneli mi diye sordu anestezici sizce hangisi iyi dedim spinal dediler kabul ettim 6 yerden iğne denendi en sonda oldu olmasaydı genel vereceklerdi o sirada basim dondu midem bulandi ilac verdiler canım çok yandı bebeğim hala hareket ediyodu karnım da doktoru çağırdı lar geldi başladı önce anlamadım başladımi diye sordum sonra hissetmeye başladım ilk katı kesimlerinde bişey yoktu ama sonra hissettim açıdi bebeği çıkardıkları zaman çok açıdi bebegimi gordum cok kisa az bisey agladi gitti bidaha gormedm cok ozledim sonra tampon falan yapilirker hepsini hissettim göz yaşım geldi ağrıdan dikişler atıldı ağlaya ağlaya ciktim geldim bebeğim yok küveze alınmış kimse bişey demiyo uyuşukluk geçiyo ağrıdan duramıyorum sonra saat 4 gibi Bebeğimi başka ile sevk ettiler hep ağladım şimdi daha iyiyim zorda olsa kendim kalkıp oturdum az önce bi daha söylüyorum
Valla 2 dogumumdan sonra gobegimde cok sukur sarkma olmadi ama bunun icin garanti veremiyorum:))belkide haklisin kullanmak gerekebilir.Bu arada benim bu sabahda cok kanamam oldu doktorumu aradim mutlaka gel dedi aklinda olsun adet kanamasindan cok geliyosa mutlaka muayene olmak gerekiyomus icerde parca falan kalmis olabilirmis sende ihmal etmeDoktorlar ikiye ayriliyo bu konuda sanirim. Cogu korse kullan diyo. Benim ki yorum yapmadi bu konuda. Ama etrafimdakiler hep takti cogu da saglik calisani. En basindan beri takiyorum. O yuzden korseye bahane bulmuyorum. Korse takmazsak gobegimiz sarkmaz mi. Sen tecribelisin, daha iyi bilirsin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?