2015 Nisan Anneleri

Kızlar merhaba. Bebeğim 15 günlük oldu bugün. Gaz problemi için Nurse Harvey's kullandım ama prospektusunde 1 aydan küçük bebeklerde kullanılması önerilmez yazıyor. Var mı bir aydan küćük bebegine doktor tavsiyesiyle bu ilacı kullanan?

Kızlar benim annem 1,60 boyuyla beni dogurmus catır catır normal olarak. Üstelik 56 cm ve 4.500 kilo dogmusum. O kadıncagız beni dogurdıysa kilo veya boy falan tamamen ticari bahsne gibi geliyor bana. Ben mecburen sezaryen yaptım dogumumı ama bebegimin kordonu sıkısmıs, kalp.atısları düşmüştü.
Yoksa normal dogum icin cok ugrastım ama özel hastane doktorları saatlerce ugrasmak yerine 15 dakkada kesip bicmeyi daha cok seviyorlar bence.

Benim 3 dikisim var ve bi tanesi dusmus canim bugun 6.gunumuz ben de hep batikonla yikiyorum biraz gerginlik var ama iyilesiyor diye sanirim. Benim de suni sanci ile oldu ve normal dogum yapanlar duyduguma gore bizim kadar sancili olmuyormus suni sanci daha zor diyorlar

merhaba kızlar 3 gudur takıp edemıyorum sayfayı ponponumla ugrasmaktan. 18 nısan saat 22 de tamamne normal dogumla dunyaya geldı. 3890 kg ıle
tam beklenen dogum gununde :) 3 dıkısle kurtardım.
allah gerıde kalanlara yardım etsın. kolay dogumlar dılerım

Canm gozun.aydin olsum. Benm.bebegede kilosu o civarda cok.zorlandinmi dogumda ben alttan muayene de bile.zorlandm. oyüzden cok korkuyorum. Bide tam olarak.kac haftalikken dogurdun

Bbebegim doggdugu anda emmeye başladı ama sutum ilk iki gun yoktu bence. Siktim bisey gelmedi. Üçüncü gun geldi zar zor yaralı da olsa emzirdim. Ama ddgm gibi acik gezdim hep cabuk iyileşti. En azından kanli yaralarim gecti. Ama buhun dort hafta oldu hala hassas catlak kizlar bi sure dayanicaz. Sik disini emzir. gogsunu emmeyi ogrensin ilk gunler sonra biberon versende unutmaz. Ben ilk on gun emzirdim sonra gunde 1-2 kez mama vermeye basladim bebeğim hem beni hem biberon u rahatca emiyor. Ama su ağlama krizleri olmasa daha tatli olcak

Canm gozun.aydin olsum. Benm.bebegede kilosu o civarda cok.zorlandinmi dogumda ben alttan muayene de bile.zorlandm. oyüzden cok korkuyorum. Bide tam olarak.kac haftalikken dogurdun
tam gununde dogurdum. dogum masasında tam 1 saat ugrastık. zor oldu ama kesınlıkle szryndn daha konforlu. o 1 saat sonra hıcbısey kalmadı ne agrı ne sızı. epizyo kesı agrısı da hıc korktugum gıbı degılmış.

Sag kasigimda sabahtan beri agri var dogumla alakssi olsbilir mi scaba

Sag kasigimda sabahtan beri agri var dogumla alakssi olsbilir mi scaba

1 aydir ben de özellikle sag kasigimda agri hissediyorum; kimi zaman cok siddetli oluyor, kimi zaman hafifliyor. Sordugumda 'bebegin kafasinin baski yaptigini' söylediler. Sanirim senin de öyledir.

Kizlar bu aradahumanna still tea sute cok iyi geliyor. Ben bastan beri kullandim sutum iyiydi. Cay bitti bi hafta kullanmadim sutum azaldı. Hmn tekrar kullanmaya basladim sut cogaldi . Biraz pahali. Eczanede 26 tl. Eptt avm de 3 al 2 ode 53 tl kargo ücreti de yok. Bn ordan aldım

Kızlar sütüm yetmiyor her mama verdikçe üzülüyorum ne zaman rahat rahat gelecek bu süt.sizler napıyorsunuz yetiyormu sütler.
Aslinda bnm sutum var ama bebeğim pek kilo almadi gunde iki kez mama veriyorum. Surekli de emziriyrm.uzulme cnm sağlıklı olsun larda mama meme nplm artık ama biru grp aaa mamami vrysn diyince insan bi kendini suclu hissetmiyo degil

Gozun aydiin senin adina cok mutlu oldum :). O kesikler atilirken cok acidi mi, ne hissettin? Benim bi terslik olmazsa normal olucak insallah. Ama tek korkum kesikler. Bi de cati muayenesinde canim cok acidi, dogum esnadinda da oyle bi aci mi oluyo?

Benim boy 157, oglumu acil sezeryan ile aldilar suni de acildigim halde komplikasyon oldu. 4320 dogdu boy 52. Neyse burda dogumlar bedava. Hastane veya doktora hicbirsey odemiyoruz. Ticari degil saglik acisindan gerekirse sezeryan a aliyorlar. Yan odada baska turk kadini vardi ben sabah yatıs yaptim o onceki aksam. Sezeryan diye bas bas bagriyordu ama doguma müsait diye almadilar sezeryan a..

Gozun aydiin senin adina cok mutlu oldum :). O kesikler atilirken cok acidi mi, ne hissettin? Benim bi terslik olmazsa normal olucak insallah. Ama tek korkum kesikler. Bi de cati muayenesinde canim cok acidi, dogum esnadinda da oyle bi aci mi oluyo?
inan o kesı hıc acıtmıyo oncede sonrada. hıc korkma. dogum acısı bambaska ama korkma, asırı kabız olmus gıbı bır sancı okadarcık.

Kizlar acil cevap verirse iz cok sevinirim su an cok tedirginim az once lavaboya gittim idrarim kola gibi geldi ogluma birsey olmamistir degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…