Allah kolaylik versin, guzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar suyum azalmış doktor suni sancıyla başlatalım dedi dua edin
Kızlar benim annem 1,60 boyuyla beni dogurmus catır catır normal olarak. Üstelik 56 cm ve 4.500 kilo dogmusum. O kadıncagız beni dogurdıysa kilo veya boy falan tamamen ticari bahsne gibi geliyor bana. Ben mecburen sezaryen yaptım dogumumı ama bebegimin kordonu sıkısmıs, kalp.atısları düşmüştü.Ben de ayni seyi burada yapmayi dusunuyorum valla! Sonunda canima tak edicek galiba! Ustelik ben 41. haftadayim.
Yanlis yonlendirme yapmak istemem ama zaten 3 cm acikligin varmis canim, bi kac gun daha bekle mumkunse. Beklerken bebeginin gun icinde hareket ediyor olmasina da dikkat et tabi ki.
Sezeryan icin de bebegin dogum kilosuna takilmamalisin bence, bu laf artik ticari bir pazarlamaya donustu, nedense butun dr lar ayni bahaneyle cikiyor anne adaylarinin karsisina. Cogumuzun annesi normal dogum yapmistir ve mutlaka aralarinda 4 kg dan fazla bebek dunyaya getirenler de olmustur. Demek ki bu mumkun.
Umarim en kisa surede yavruna kavusursun, sizin icin en sagliklisi neyse o olsun.
Benim 3 dikisim var ve bi tanesi dusmus canim bugun 6.gunumuz ben de hep batikonla yikiyorum biraz gerginlik var ama iyilesiyor diye sanirim. Benim de suni sanci ile oldu ve normal dogum yapanlar duyduguma gore bizim kadar sancili olmuyormus suni sanci daha zor diyorlarMerhaba kizlar perşembe 18:35 de kizimi kucagima aldım. 8 dakikada bir gelen sanciyla evden cikip hastaneye gittik 3-4 cm acilmayla yatirdi suni taktilar iki dakikada bi gelen sanciyi 6 saat çektim suni sancimi bu kadar siddetliydi yoksa normal sancida mi böyle bilmiyorum. Dogumumuz gerceklesti ve aninda ağrı kesildi rahatlama geldi. Dikislerim var bayagi. Ama minik kizima baktıkça ona doyamiyorum. Sütüm gelmeyecek diye çok korkmustum. Bugün daha iyi geliyo gündüzleri uyuyo iki sate bir uyandirip Emzirmeye çalışıyorum. Gece uyumuyoruz.ben eşimle beraber bakıyorum bebisime acemiyim tavsiyelerenize ihtiyacim var. Dikislerim cok aciyo eski haline nasil donecek hemoroid de var. Dikislerin kaynanasi ne kadar zaman alir cevaplarsaniz sevinirim. Her tuvaletten sonra batikon suruyorum. Cok uzun yazdim kusura bakmayin.
Canm gozun.aydin olsum. Benm.bebegede kilosu o civarda cok.zorlandinmi dogumdamerhaba kızlar 3 gudur takıp edemıyorum sayfayı ponponumla ugrasmaktan. 18 nısan saat 22 de tamamne normal dogumla dunyaya geldı. 3890 kg ıle
tam beklenen dogum gununde :) 3 dıkısle kurtardım.
allah gerıde kalanlara yardım etsın. kolay dogumlar dılerım
kılosunu 3890 demısım 3980 olcaktı :)Canm gozun.aydin olsum. Benm.bebegede kilosu o civarda cok.zorlandinmi dogumdaben alttan muayene de bile.zorlandm. oyüzden cok korkuyorum. Bide tam olarak.kac haftalikken dogurdun
Bbebegim doggdugu anda emmeye başladı ama sutum ilk iki gun yoktu bence. Siktim bisey gelmedi. Üçüncü gun geldi zar zor yaralı da olsa emzirdim. Ama ddgm gibi acik gezdim hep cabuk iyileşti. En azından kanli yaralarim gecti. Ama buhun dort hafta oldu hala hassas catlak kizlar bi sure dayanicaz. Sik disini emzir. gogsunu emmeyi ogrensin ilk gunler sonra biberon versende unutmaz. Ben ilk on gun emzirdim sonra gunde 1-2 kez mama vermeye basladim bebeğim hem beni hem biberon u rahatca emiyor. Ama su ağlama krizleri olmasa daha tatli olcakEmzirebiliomusn arkadssım benim bebegğim 6 günlük oldu doğru dürüst emziremedim acıdan ilk gün normaldi sonra fenalaştı yarayı geçiremirm sütümde tam dolu dolu gelmedi napıcamı şaşırmıs durumdayım sağıp veriorum göğüsümü unutursa die korkuorum
tam gununde dogurdum. dogum masasında tam 1 saat ugrastık. zor oldu ama kesınlıkle szryndn daha konforlu. o 1 saat sonra hıcbısey kalmadı ne agrı ne sızı. epizyo kesı agrısı da hıc korktugum gıbı degılmış.Canm gozun.aydin olsum. Benm.bebegede kilosu o civarda cok.zorlandinmi dogumdaben alttan muayene de bile.zorlandm. oyüzden cok korkuyorum. Bide tam olarak.kac haftalikken dogurdun
Sag kasigimda sabahtan beri agri var dogumla alakssi olsbilir mi scaba
Biz ne zaman dogurcaz yaaSag kasigimda sabahtan beri agri var dogumla alakssi olsbilir mi scaba
Aslinda bnm sutum var ama bebeğim pek kilo almadi gunde iki kez mama veriyorum. Surekli de emziriyrm.uzulme cnm sağlıklı olsun larda mama meme nplm artık ama biru grp aaa mamami vrysn diyince insan bi kendini suclu hissetmiyo degilKızlar sütüm yetmiyor her mama verdikçe üzülüyorum ne zaman rahat rahat gelecek bu süt.sizler napıyorsunuz yetiyormu sütler.
Gozun aydiin senin adina cok mutlu oldum :). O kesikler atilirken cok acidi mi, ne hissettin? Benim bi terslik olmazsa normal olucak insallah. Ama tek korkum kesikler. Bi de cati muayenesinde canim cok acidi, dogum esnadinda da oyle bi aci mi oluyo?merhaba kızlar 3 gudur takıp edemıyorum sayfayı ponponumla ugrasmaktan. 18 nısan saat 22 de tamamne normal dogumla dunyaya geldı. 3890 kg ıle
tam beklenen dogum gununde :) 3 dıkısle kurtardım.
allah gerıde kalanlara yardım etsın. kolay dogumlar dılerım
Kızlar benim annem 1,60 boyuyla beni dogurmus catır catır normal olarak. Üstelik 56 cm ve 4.500 kilo dogmusum. O kadıncagız beni dogurdıysa kilo veya boy falan tamamen ticari bahsne gibi geliyor bana. Ben mecburen sezaryen yaptım dogumumı ama bebegimin kordonu sıkısmıs, kalp.atısları düşmüştü.
Yoksa normal dogum icin cok ugrastım ama özel hastane doktorları saatlerce ugrasmak yerine 15 dakkada kesip bicmeyi daha cok seviyorlar bence.
inan o kesı hıc acıtmıyo oncede sonrada. hıc korkma. dogum acısı bambaska ama korkma, asırı kabız olmus gıbı bır sancı okadarcık.Gozun aydiin senin adina cok mutlu oldum :). O kesikler atilirken cok acidi mi, ne hissettin? Benim bi terslik olmazsa normal olucak insallah. Ama tek korkum kesikler. Bi de cati muayenesinde canim cok acidi, dogum esnadinda da oyle bi aci mi oluyo?
Cok sagol cevabin icin. İnsallah senin gibi guzel gecer dogumuminan o kesı hıc acıtmıyo oncede sonrada. hıc korkma. dogum acısı bambaska ama korkma, asırı kabız olmus gıbı bır sancı okadarcık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?