Benimde hic gelmiyordu sutum. Dus aldiktan sonra once bir cay kasigi daha sonraki sagmamda bi corba kasigi geldi ve gitgide artti. Sutun gelsede gelmesede 3 saatte bir sutunu sag canim. Allahin izniyle iyice gelmeye baslayacaktir.Meraba kızlar doğum yapanlar allah bagislasin bebeklerinizi hayırlı olsun bekleyenlere de sabır diliyorum biran önce doğururlar inşallah benim psikolojim çok kötü kızlar dün sabah doktor geldi muayene etti çıkış yapabilirsiniz dedi öğle çıktık evimdeyim ama ne bebeğim ne abisi ne de eşim hiçbiri yok bebegim den iyi haber var çok şükür sonuçlar çıkmış doktor önce ciğer yetmezliginden suphelendi çok korktuk cigerleri iltihaplanmis yavrumn hamilelikte geçirdiğim gripten dolayi ama kaç gün kalacağı belli değil çok özledim süt istiyorlar ama yok yok yok ne yapabilirim bilmiyorum çok çaresizim dünden beri icmedigim şey kalmadı karnim ağrıyor artık sadece 3 kaşık kadar süt var öğlen kadar göndermm lazım iyi olunca beni de çağıracaklar emzirmem için umarım biran önce çağırırlar oğlumda bugün gelcek inşallah annesinin yanına esimede çok ihtiyacım var geçsin bu günler .
herkeze sağlık diliyorum
Gunaydinlar. Herkesee. Rabbim sifalar versin tüm şifa bekleyen annelere ve bebeklerine. Cok.uzuluyorm okudukça bebislerin hallerine. Allahimmasumlara merhametetsjn . Guzel.günler sizlerle olsun. Bizim bugün kontrol var kizimin gelmeye niyeti yok sanirim. Napcm bilmiyorum. Ne sanci ne birşey son hafta. Endise ediyorm benim.gibi olan var mi.
5 kaşık falan toplandı dünden gönderecem birazdan senin bebiş kaç gündür hastanede ne zaman çıkar söylüyorlar mi canım. Bide gidip görüyormusunBenimde hic gelmiyordu sutum. Dus aldiktan sonra once bir cay kasigi daha sonraki sagmamda bi corba kasigi geldi ve gitgide artti. Sutun gelsede gelmesede 3 saatte bir sutunu sag canim. Allahin izniyle iyice gelmeye baslayacaktir.
Kalp atisi nasildiki canm bisy dedimi sana. Hayirlisiyla kurtul insMerhaba guzel anneler bizim yatisimiz yapildi doktor kalp atisini begenmedi sezeryana alacak bize dua edin lutfen bende kuzuma saglicakla kavusayim
Canım öncelikle çok geçmiş olsun.inşallah en yakın zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine.bişey soracam.ciğerlerindeki sorunun hamilelikteki gripten olduğunu yazmışsın.dr mu söyledi bunu.bende 2 defa ağır grip geçirdim de korkuyorum o yüzden bebeğe zarar verdi mi diye.bir tanesinde de ateşlenmiştimKızlar bu arada yaşadıklarımı anlatayim hiç ama hiç iyi değilim iki oğlumda yanımda değil sabah Güle oynaya geldim yatış yapıldı saat 9 da serum falan takıldı giyindim ameliyat elbisemi sonda taktı hemşire çok kötü bi deneyim oldu benim icin çok acidi tuhaf bişeydi ağlayarak girdim ameliyathaneye çok duygusaldim ondan beni hazırladılar spinalmi geneli mi diye sordu anestezici sizce hangisi iyi dedim spinal dediler kabul ettim 6 yerden iğne denendi en sonda oldu olmasaydı genel vereceklerdi o sirada basim dondu midem bulandi ilac verdiler canım çok yandı bebeğim hala hareket ediyodu karnım da doktoru çağırdı lar geldi başladı önce anlamadım başladımi diye sordum sonra hissetmeye başladım ilk katı kesimlerinde bişey yoktu ama sonra hissettim açıdi bebeği çıkardıkları zaman çok açıdi bebegimi gordum cok kisa az bisey agladi gitti bidaha gormedm cok ozledim sonra tampon falan yapilirker hepsini hissettim göz yaşım geldi ağrıdan dikişler atıldı ağlaya ağlaya ciktim geldim bebeğim yok küveze alınmış kimse bişey demiyo uyuşukluk geçiyo ağrıdan duramıyorum sonra saat 4 gibi Bebeğimi başka ile sevk ettiler hep ağladım şimdi daha iyiyim zorda olsa kendim kalkıp oturdum az önce bi daha söylüyorum
normal imkanınız varsa sezeryan olmayın lütfen uzun oldu kızlar hakkınızı helal edin bebegin me kavuşayim diye dua edin yarın 3 te belli olcak mis sonuçlar o zaman çıkacak düşünmekten yatamıyorum da
Canım benim ya Allah yardımcın olsun. Okudukça içim gidiyo. Lütfen moralini bozma, bak oğlun gelicekmiş, ona kötü görünme annesi.Meraba kızlar doğum yapanlar allah bagislasin bebeklerinizi hayırlı olsun bekleyenlere de sabır diliyorum biran önce doğururlar inşallah benim psikolojim çok kötü kızlar dün sabah doktor geldi muayene etti çıkış yapabilirsiniz dedi öğle çıktık evimdeyim ama ne bebeğim ne abisi ne de eşim hiçbiri yok bebegim den iyi haber var çok şükür sonuçlar çıkmış doktor önce ciğer yetmezliginden suphelendi çok korktuk cigerleri iltihaplanmis yavrumn hamilelikte geçirdiğim gripten dolayi ama kaç gün kalacağı belli değil çok özledim süt istiyorlar ama yok yok yok ne yapabilirim bilmiyorum çok çaresizim dünden beri icmedigim şey kalmadı karnim ağrıyor artık sadece 3 kaşık kadar süt var öğlen kadar göndermm lazım iyi olunca beni de çağıracaklar emzirmem için umarım biran önce çağırırlar oğlumda bugün gelcek inşallah annesinin yanına esimede çok ihtiyacım var geçsin bu günler .
herkeze sağlık diliyorum
Canım niye bu kadar endişe ediyosun ki, böyle aceleci olma. İçinde kalıcak değil ya mutlaka zamanı vardır. Yeter ki sağlığı yerinde olsun.Gunaydinlar. Herkesee. Rabbim sifalar versin tüm şifa bekleyen annelere ve bebeklerine. Cok.uzuluyorm okudukça bebislerin hallerine. Allahimmasumlara merhametetsjn . Guzel.günler sizlerle olsun. Bizim bugün kontrol var kizimin gelmeye niyeti yok sanirim. Napcm bilmiyorum. Ne sanci ne birşey son hafta. Endise ediyorm benim.gibi olan var mi.
Sadece 1 gün gecikmeyle sezeryan mı olur? Benim de ctesi günüm doluyo ama dr 2 mayısa kadar zaman verdi, yine doğmazsa önce suni sancıyla denicez. Bir riski yoksa sakın sezeryan olma canım benim, biraz sabret, güzel göbeğinle son günlerinin keyfini çıkar.arada sancım var ama hala bebek yok pazartesi günüm doluyor salı günü sezeryan artık offf offf
Meraba kızlar doğum yapanlar allah bagislasin bebeklerinizi hayırlı olsun bekleyenlere de sabır diliyorum biran önce doğururlar inşallah benim psikolojim çok kötü kızlar dün sabah doktor geldi muayene etti çıkış yapabilirsiniz dedi öğle çıktık evimdeyim ama ne bebeğim ne abisi ne de eşim hiçbiri yok bebegim den iyi haber var çok şükür sonuçlar çıkmış doktor önce ciğer yetmezliginden suphelendi çok korktuk cigerleri iltihaplanmis yavrumn hamilelikte geçirdiğim gripten dolayi ama kaç gün kalacağı belli değil çok özledim süt istiyorlar ama yok yok yok ne yapabilirim bilmiyorum çok çaresizim dünden beri icmedigim şey kalmadı karnim ağrıyor artık sadece 3 kaşık kadar süt var öğlen kadar göndermm lazım iyi olunca beni de çağıracaklar emzirmem için umarım biran önce çağırırlar oğlumda bugün gelcek inşallah annesinin yanına esimede çok ihtiyacım var geçsin bu günler .
herkeze sağlık diliyorum
Omzu takiliyo ne demek ya bu nasil meslek ahlaki, ne korkunc bi kisilik. Boyle de paragoz olunmaz kiKizlar hastaneye geldm kendi doktorumu aradim. Fakultede 3 cm aciklik var dediler dedim. Git bi bizim hastaneye baksnlar dedi. Geldim. Kendisi yok hastanede. Aksam 7 de gelecekmis. Muayene ettiler uc dort cm aciklik var dediler burdada. Baska bi dr geldi normal dogummu istiyosun dedi. Omzu falan takiliyor kabul ediyon demekki dedi. Insanin boyle sinirlerini bozuyorlar. Simdi yatis yapıldı. Dr 7 de gelsn bakalim ne diyecek. Dua edin kizlar kendi sancilarim gelsin normal olsun. Yada saglikli hangisiyse artk napalim
çok sağol canim doktor sordu hamileyken grip enfeksiyon aşırı akıntı yaşadınmi diye bende evet son ayda grip oldum Ateslendim gecmeyince KBB doktoruna gittim antibiyotik kullandım öyle atlattim dedim o yüzden olabilir dedi şimdi olduğu hastanede pek bilgi vermiyorlar sadece iltihaplanma varmış ak cigerlerde demişler umarım sen öyle bir sorunla karsilasmazsinCanım öncelikle çok geçmiş olsun.inşallah en yakın zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine.bişey soracam.ciğerlerindeki sorunun hamilelikteki gripten olduğunu yazmışsın.dr mu söyledi bunu.bende 2 defa ağır grip geçirdim de korkuyorum o yüzden bebeğe zarar verdi mi diye.bir tanesinde de ateşlenmiştim
Çok sağol canim oğlum geldi ama yapacağını yaptı küstu uzun süre agladi o öyle yapınca bende ağladım sonra barışık falan ama bana karşı çok tavırli yarında 23 nisan oyunu var izleyemeyecem inşallah daha kötü olmazCanım benim ya Allah yardımcın olsun. Okudukça içim gidiyo. Lütfen moralini bozma, bak oğlun gelicekmiş, ona kötü görünme annesi.
Canım niye bu kadar endişe ediyosun ki, böyle aceleci olma. İçinde kalıcak değil ya mutlaka zamanı vardır. Yeter ki sağlığı yerinde olsun.
Sadece 1 gün gecikmeyle sezeryan mı olur? Benim de ctesi günüm doluyo ama dr 2 mayısa kadar zaman verdi, yine doğmazsa önce suni sancıyla denicez. Bir riski yoksa sakın sezeryan olma canım benim, biraz sabret, güzel göbeğinle son günlerinin keyfini çıkar.
Bu aksam aranizi duzeltmeye calis o zaman. Yarin gidemeyecegini mutlaka acikla, ben de cok uzgunum de. Yarin benden baska kimi gormek istersin diye sor. Gosterisini izlemeleri icin mumkunse butun sevdiklerini gonder.Cok
Çok sağol canim oğlum geldi ama yapacağını yaptı küstu uzun süre agladi o öyle yapınca bende ağladım sonra barışık falan ama bana karşı çok tavırli yarında 23 nisan oyunu var izleyemeyecem inşallah daha kötü olmaz
Allah yardimcin olsun insallah canm saglikli guzel haberlerini bekliyoruzMerhaba guzel anneler bizim yatisimiz yapildi doktor kalp atisini begenmedi sezeryana alacak bize dua edin lutfen bende kuzuma saglicakla kavusayim
hakkinda hayirlisi olsun ins bebegini saglicakla kucagina al ve bize haber verKizlar hastaneye geldm kendi doktorumu aradim. Fakultede 3 cm aciklik var dediler dedim. Git bi bizim hastaneye baksnlar dedi. Geldim. Kendisi yok hastanede. Aksam 7 de gelecekmis. Muayene ettiler uc dort cm aciklik var dediler burdada. Baska bi dr geldi normal dogummu istiyosun dedi. Omzu falan takiliyor kabul ediyon demekki dedi. Insanin boyle sinirlerini bozuyorlar. Simdi yatis yapıldı. Dr 7 de gelsn bakalim ne diyecek. Dua edin kizlar kendi sancilarim gelsin normal olsun. Yada saglikli hangisiyse artk napalim
Ne salak bi doktor bu ya? Omzu falan takiliyor ne demek.Kizlar hastaneye geldm kendi doktorumu aradim. Fakultede 3 cm aciklik var dediler dedim. Git bi bizim hastaneye baksnlar dedi. Geldim. Kendisi yok hastanede. Aksam 7 de gelecekmis. Muayene ettiler uc dort cm aciklik var dediler burdada. Baska bi dr geldi normal dogummu istiyosun dedi. Omzu falan takiliyor kabul ediyon demekki dedi. Insanin boyle sinirlerini bozuyorlar. Simdi yatis yapıldı. Dr 7 de gelsn bakalim ne diyecek. Dua edin kizlar kendi sancilarim gelsin normal olsun. Yada saglikli hangisiyse artk napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?