2015 Nisan Anneleri

Peki.kızlar kendiniz hissediyor musunuz açıklığı falan. Yani o bölge acidigi zaman mi açılma oluyor. Sancim yok.bugünde alttan bakat mi biraz geriliyorjm. Sancisiz açılma olur mu

arada sancım var ama hala bebek yok pazartesi günüm doluyor salı günü sezeryan artık offf offf

Benimde hic gelmiyordu sutum. Dus aldiktan sonra once bir cay kasigi daha sonraki sagmamda bi corba kasigi geldi ve gitgide artti. Sutun gelsede gelmesede 3 saatte bir sutunu sag canim. Allahin izniyle iyice gelmeye baslayacaktir.

Canım merhaba. Tarihlerimiz aynı sayılır, bende senin gibiyim. ne sancı, ne agri, ne bir belirti, hic birsey yok. Cuma gunu kontrolumde nst de sanci cikti ama ben hissetmiyorum, acilma da olmamis. Hersey yolundaysa endise etme. Elbet vardır bir zamanı :)

Benimde hic gelmiyordu sutum. Dus aldiktan sonra once bir cay kasigi daha sonraki sagmamda bi corba kasigi geldi ve gitgide artti. Sutun gelsede gelmesede 3 saatte bir sutunu sag canim. Allahin izniyle iyice gelmeye baslayacaktir.
5 kaşık falan toplandı dünden gönderecem birazdan senin bebiş kaç gündür hastanede ne zaman çıkar söylüyorlar mi canım. Bide gidip görüyormusun

Merhaba guzel anneler bizim yatisimiz yapildi doktor kalp atisini begenmedi sezeryana alacak bize dua edin lutfen bende kuzuma saglicakla kavusayim

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.inşallah en yakın zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine.bişey soracam.ciğerlerindeki sorunun hamilelikteki gripten olduğunu yazmışsın.dr mu söyledi bunu.bende 2 defa ağır grip geçirdim de korkuyorum o yüzden bebeğe zarar verdi mi diye.bir tanesinde de ateşlenmiştim

Canım benim ya Allah yardımcın olsun. Okudukça içim gidiyo. Lütfen moralini bozma, bak oğlun gelicekmiş, ona kötü görünme annesi.

Canım niye bu kadar endişe ediyosun ki, böyle aceleci olma. İçinde kalıcak değil ya mutlaka zamanı vardır. Yeter ki sağlığı yerinde olsun.

arada sancım var ama hala bebek yok pazartesi günüm doluyor salı günü sezeryan artık offf offf
Sadece 1 gün gecikmeyle sezeryan mı olur? Benim de ctesi günüm doluyo ama dr 2 mayısa kadar zaman verdi, yine doğmazsa önce suni sancıyla denicez. Bir riski yoksa sakın sezeryan olma canım benim, biraz sabret, güzel göbeğinle son günlerinin keyfini çıkar.

Bebegim cuma gununden beri hastanede. Sanirim cuma gunune kadar kalacak. Degerler kotu cikarsa ki Allah korusun sure uzayabilir. Gormeye izin veriyorlar ama kucagima alamiyorum emziremiyorum maalesef. Onu orada birakip eve gelmek cok zor geliyor o yuzden bikac gundur gitmiyorum uzulup sutum etkilenmesin diye. Allah yardimcimiz olsun tez vakitte sifa versin yavrularimiza..

çok geçmiş olsun canım, inşallah iki yavrun da iyileşir de bir an önce kavuşursunuz... Rabbim şifa versin üçünüze de...

Kizlar hastaneye geldm kendi doktorumu aradim. Fakultede 3 cm aciklik var dediler dedim. Git bi bizim hastaneye baksnlar dedi. Geldim. Kendisi yok hastanede. Aksam 7 de gelecekmis. Muayene ettiler uc dort cm aciklik var dediler burdada. Baska bi dr geldi normal dogummu istiyosun dedi. Omzu falan takiliyor kabul ediyon demekki dedi. Insanin boyle sinirlerini bozuyorlar. Simdi yatis yapıldı. Dr 7 de gelsn bakalim ne diyecek. Dua edin kizlar kendi sancilarim gelsin normal olsun. Yada saglikli hangisiyse artk napalim

sütü az olan annelere duyrulur, kabak tatlısı sütü artırıyormuş dün koca bir tencere yaptım girip çıkıp yiyorum :)

Omzu takiliyo ne demek ya bu nasil meslek ahlaki, ne korkunc bi kisilik. Boyle de paragoz olunmaz ki

çok sağol canim doktor sordu hamileyken grip enfeksiyon aşırı akıntı yaşadınmi diye bende evet son ayda grip oldum Ateslendim gecmeyince KBB doktoruna gittim antibiyotik kullandım öyle atlattim dedim o yüzden olabilir dedi şimdi olduğu hastanede pek bilgi vermiyorlar sadece iltihaplanma varmış ak cigerlerde demişler umarım sen öyle bir sorunla karsilasmazsin

Cok
Çok sağol canim oğlum geldi ama yapacağını yaptı küstu uzun süre agladi o öyle yapınca bende ağladım sonra barışık falan ama bana karşı çok tavırli yarında 23 nisan oyunu var izleyemeyecem inşallah daha kötü olmaz

Bu aksam aranizi duzeltmeye calis o zaman. Yarin gidemeyecegini mutlaka acikla, ben de cok uzgunum de. Yarin benden baska kimi gormek istersin diye sor. Gosterisini izlemeleri icin mumkunse butun sevdiklerini gonder.

sağol canım benim ya inşallah hepimiz normal doğum yapar ve bir avazda kurtuluruz

Sadece 1 gün gecikmeyle sezeryan mı olur? Benim de ctesi günüm doluyo ama dr 2 mayısa kadar zaman verdi, yine doğmazsa önce suni sancıyla denicez. Bir riski yoksa sakın sezeryan olma canım benim, biraz sabret, güzel göbeğinle son günlerinin keyfini çıkar.[/QUOTE]

Merhaba guzel anneler bizim yatisimiz yapildi doktor kalp atisini begenmedi sezeryana alacak bize dua edin lutfen bende kuzuma saglicakla kavusayim
Allah yardimcin olsun insallah canm saglikli guzel haberlerini bekliyoruz

hakkinda hayirlisi olsun ins bebegini saglicakla kucagina al ve bize haber ver

Ne salak bi doktor bu ya? Omzu falan takiliyor ne demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…