2015 Nisan Anneleri

Kizlar acil cevap verirse iz cok sevinirim su an cok tedirginim az once lavaboya gittim idrarim kola gibi geldi ogluma birsey olmamistir degil mi

Uzun sure idrara cikmadiysan ve az su ictiysen gun icinde ondan da kaynaklaniyor olabilir. Suyun o sekilde gelse bebek kakasini yapmis olabilir ama suyun mu geldi bilemiyorsun sanirim.

Bence dr'unu ara ya da en yakin acile git canim, biz ne desek bos su anda.

Kola gibi nasil canim koyumu
rengi kola gibiydi hareketlendi gibi
cok su tuketiyorum ama bugun cok lavaboya cikmadim insallah kotu birsey yoktur yarin on bir de kontrolum var

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün

İyi geceler anneler ben hastanedeyim nst de sancı pek çıkmıyor 1,5 - 2 cm açılma varmış sabah yine degerlendirecekler ve suni sancı verecekler hepiniz duamdasınız ve öpüyorum canlar siz de dua edin bana
Allah yardımcın olsun canım. Günümüz aynıydı seninle anlaşılan siz bizden hızlısiniz. Rahat kolay bir doğum olur inşallah.

Gözün aydın canım. Allah bagışlasın bebeğini.

İyi geceler anneler ben hastanedeyim nst de sancı pek çıkmıyor 1,5 - 2 cm açılma varmış sabah yine degerlendirecekler ve suni sancı verecekler hepiniz duamdasınız ve öpüyorum canlar siz de dua edin bana

Allah yardimcin olsun canim, en kisa surede saglikla al bebegini kucagina. Guzel haberlerini bekliyoruz.

Ca Canim gozun aydin saglikla buyut yavrunu.hayirli ugurlu bir evlat olsun insallah.gogus ucu yarama en iyi zeytin yagi iyi gelmisti.gogus pedime doktum hem ucu yumusadi hemde gecti.doktorumda
boyle yapmis.darisi insallah 2.lere canim.cok opuyorum sizi...

Allah anali babali buyutsun yavrunuzu. Darisi bizlerinde basina insallah

Meraba kızlar doğum yapanlar allah bagislasin bebeklerinizi hayırlı olsun bekleyenlere de sabır diliyorum biran önce doğururlar inşallah benim psikolojim çok kötü kızlar dün sabah doktor geldi muayene etti çıkış yapabilirsiniz dedi öğle çıktık evimdeyim ama ne bebeğim ne abisi ne de eşim hiçbiri yok bebegim den iyi haber var çok şükür sonuçlar çıkmış doktor önce ciğer yetmezliginden suphelendi çok korktuk cigerleri iltihaplanmis yavrumn hamilelikte geçirdiğim gripten dolayi ama kaç gün kalacağı belli değil çok özledim süt istiyorlar ama yok yok yok ne yapabilirim bilmiyorum çok çaresizim dünden beri icmedigim şey kalmadı karnim ağrıyor artık sadece 3 kaşık kadar süt var öğlen kadar göndermm lazım iyi olunca beni de çağıracaklar emzirmem için umarım biran önce çağırırlar oğlumda bugün gelcek inşallah annesinin yanına esimede çok ihtiyacım var geçsin bu günler .
herkeze sağlık diliyorum

Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil sifalar versin inşallah süt çektikçe gelir derler ya ben medelanin hastanelerde kullanılan makinasını kiraladık çok memnun kaldım bi araştırma yap istersen varsa kirala daha güçlü çektiği için gelir belki sütten
Doktorum dedi ki 3 şey süt yapar
Su
Uyku
Moral
Biliyorum zor ama bebeğin için canım insallahh

Gunaydinlar. Herkesee. Rabbim sifalar versin tüm şifa bekleyen annelere ve bebeklerine. Cok.uzuluyorm okudukça bebislerin hallerine. Allahimmasumlara merhametetsjn . Guzel.günler sizlerle olsun. Bizim bugün kontrol var kizimin gelmeye niyeti yok sanirim. Napcm bilmiyorum. Ne sanci ne birşey son hafta. Endise ediyorm benim.gibi olan var mi.

Ben varim iste cnm. Yarin sezeryana cagrdi dr ama napcm bilemiyorum. Devlet hastanesi 3 cm acikkik var bekle diyor ozel hastanedeki dr um sezeryan diyor. Bebek dort kilo diyor. Devlet hastanesi 3.800 diyor.

Ben varim iste cnm. Yarin sezeryana cagrdi dr ama napcm bilemiyorum. Devlet hastanesi 3 cm acikkik var bekle diyor ozel hastanedeki dr um sezeryan diyor. Bebek dort kilo diyor. Devlet hastanesi 3.800 diyor.
Allah hayırlısıyla kucağına versin. Eğer bebeğin sağlığını veya seni etkilemeycek birseyse acikligin varken sezeryane girme bence.yinede sen bilirsin.ama ozeller sezeryane alıyor. Ablamda 4 kilo normal dogum yaptı Su an gayet iyi. Bende açıklık olsa hic başka sey getirmeme aklima. son dakika birşey okursa o ayrı ama. Acikligin 3 cm gayet iyi. Yürü merdiven in çık arkadsm. Yinede sen bikirsin ama vaktinde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…