- 23 Aralık 2014
- 479
- 425
- 108
- 37
Kizlar acil cevap verirse iz cok sevinirim su an cok tedirginim az once lavaboya gittim idrarim kola gibi geldi ogluma birsey olmamistir degil mi
rengi kola gibiydi hareketlendi gibiKola gibi nasil canim koyumu
cok su tuketiyorum ama bugun cok lavaboya cikmadim insallah kotu birsey yoktur yarin on bir de kontrolum varUzun sure idrara cikmadiysan ve az su ictiysen gun icinde ondan da kaynaklaniyor olabilir. Suyun o sekilde gelse bebek kakasini yapmis olabilir ama suyun mu geldi bilemiyorsun sanirim.
Bence dr'unu ara ya da en yakin acile git canim, biz ne desek bos su anda.
Hareketlerini kontrol et canım bebeğin hareket ediyorsa yarın kontrolde sorarsın yoksa hemen gitrengi kola gibiydi hareketlendi gibi
cok su tuketiyorum ama bugun cok lavaboya cikmadim insallah kotu birsey yoktur yarin on bir de kontrolum var
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsünSelam arkadaşlar bende dogumumu anlatiyim yavaş yavaş yazıyıM anca bitiririm :) 20 nisan sabahi kontrole gelmiştim gayet klasik kontrol saniyoruz tabi. Nst ye baglandim bebeğin kalp atislari cok yuksek ve bebek hareketsiz cıktı. Suyu da azalmisti. Doktor hemen bişeyler yiyip gel tekrar bakalım dedi. Biz durumun farkında değiliz tabi eşimle eve gittik bişeyler yedik ama içim huzursuz bi yandan. Geri geldik sonra tekrar nst doktor . Doktor dedi ki seni bugün yatiriyorumben aynı böyle kaldım hiç hazır degilim sonuçta kontrole diye gelmişim bebeğin kordonu dolanmış , şu sınırda salamam seni karar ver sini sancı mi sezeryan mi dedi. Benim elim ayağım buz kesti tabi öyle diyince. Hiç açılma yok sancı 20 ye bile çikmiyo nst de üstelik kordon dolanmış. Risk almak istemedim sezeryan dedim. Apar topar yatisim yapıldı neye ugradigimi sasirdim resmen. Eşim hemen eve gitti cantami almaya kaldım hastane de yalnız. yeni yemek yediğim için beklemek zorundaymisiz. Başladık beklemeye bana ilk dediler ki 9 gibi alırız tamam dedim Anneme haber verdim başka şehirden geLice kadın delirdi tabi. Ben annemi beklerken saat 6 buçuk ta bi geldiler hadi bakalım seni alıyoruz diye eşimle birbirimize bakakaldik 9 diye bekliyoruz ya. Meğer anestezi doktoru spinal istediğimi duyunca izin vermiş erken alinmama. Beni yatirdilar sedyeye götürdüler çok korktum titreme başladım. Ameliyathaneye geldik. Çok aydınlık biyer ve cok korkunc beni direk yatirdilar sonda takttilar. Sonda o kadar acitmiyor kızlar canlı canlı taktılar bana sadece biraz rahatsızlık hissediyosunuz. Sonra anestezi doktoru geldi omurgama baktı spinal e uygun dedi spinal ignesinide hiç hiç hiç hissetmedim. ama yatirdiklarinda odum koptu neşteri hissederım diye. Aslında hissediyosunuz ama acı duymuyosunuz. Yalnız biraz baskı var acı gibi gelebilir çok panikletiyo o baskı insanı. Benim başımda anestezi doktorları vardı 2 tane devamli konusturdular beni. devamli cekistirme hissediyosunuz. bi an anestezi doktorum omzuma bastirip bak şimdi böyle bi baskı hissediceksin dedi demesine kalmadan o muhteşem sesi duydum allahım çok güzeldi bebegimi yanıma koydular hersey korku hersey bitti gitti. Ama sonra bebegimi götürdüler korkunç kısmı başladı. Benim midem bulunmaya başladı dört beş kez uyardim devamli ilac verdiler ama dayanamadim kusmaya ve titremeye başladım allahım bi yandan dikiliyorum üstelik biraz acıyor bi yandan kusuyorum ve titriyorum. Doktorumun eli çok hızlıydi ve cok tatliydi hemen bitirdi dikisi öptü beni çıktılar sonra. Ben deli gibi titriyorum yok titremem geçmiyor. Beni ameliyathanede isiticiyla beklettiler yarım saat kadar. Sonra cikardilar odama annemle aynı anda girdik ben ağlarım yavruma anam ağlar yavrusuna gibiydik aynı ikimizde agliyoruz. Sonra hemen bebeğim i getirip emzirttiler hemen emdi yavrum çok şükür. 3 4 saat sonra yavaş yavaş uyuşukluk geçmeye başladı haliyle agrilarda başladı. Hemen ağrı kesici taktılar. 6 saat sonra gelip sizi kaldırmamiz lazım yuruycez biraz dediler bu arada 2 muayene oldu çok fenaydi dikislere karnina bastirip duruyolar. Ilk kalkista çok kötüydü çok ağrı oluyor ama dayanilmiycak gibi değil. Bugün biraz daha iyiyim gaz sorunum yok bebeğim kakasını yapmadı onu bekliyoruz Bende kalkarken yatarken biraz zorlanıyorum ama çok kötü değil. Normal çok istiyodum ama açıkçası spinaldende çok memnun kaldim ve hastaneden. ay çok uzattım işte böyle özet fok korkulucak bişey yokmuş ben Nazlı niyazli bi insanım ben bile dayanabiliyorum bebek gelince hersey unutuluyor şimdilik böyle kızlar bekleyenlere sabır versin Allah sikmayin kendinizi hersey nasip
Allah yardımcın olsun canım. Günümüz aynıydı seninle anlaşılan siz bizden hızlısiniz. Rahat kolay bir doğum olur inşallah.İyi geceler anneler ben hastanedeyim nst de sancı pek çıkmıyor 1,5 - 2 cm açılma varmış sabah yine degerlendirecekler ve suni sancı verecekler hepiniz duamdasınız ve öpüyorum canlar siz de dua edin bana
Gözün aydın canım. Allah bagışlasın bebeğini.merhaba kızlar 3 gudur takıp edemıyorum sayfayı ponponumla ugrasmaktan. 18 nısan saat 22 de tamamne normal dogumla dunyaya geldı. 3890 kg ıle
tam beklenen dogum gununde :) 3 dıkısle kurtardım.
allah gerıde kalanlara yardım etsın. kolay dogumlar dılerım
İyi geceler anneler ben hastanedeyim nst de sancı pek çıkmıyor 1,5 - 2 cm açılma varmış sabah yine degerlendirecekler ve suni sancı verecekler hepiniz duamdasınız ve öpüyorum canlar siz de dua edin bana
Suyum sınırdaymış canım ondan doktorum hemen yatış verdi. Sen de en kısa zamanda sağlıkla kucakla inşaallah yavrunuAllah yardımcın olsun canım. Günümüz aynıydı seninle anlaşılan siz bizden hızlısiniz. Rahat kolay bir doğum olur inşallah.
Canim gozun aydin saglikla buyut yavrunu.hayirli ugurlu bir evlat olsun insallah.gogus ucu yarama en iyi zeytin yagi iyi gelmisti.gogus pedime doktum hem ucu yumusadi hemde gecti.doktorumdaBenim minik kizimda 3250gr dogdu normal dogum ile ve 4.ikinmamda dogdu bebegin minyon olmasi avantaj canim sonrasinda emer kilo alir
Amin Allah bizi onlarla sinamasin icim gidiyo aglayinca bile. Ben de mama veriyorum mecburen sarilik olmasin bi de ac kaliyo uyumuyo
Allah anali babali buyutsun yavrunuzu. Darisi bizlerinde basina insallahSelam arkadaşlar bende dogumumu anlatiyim yavaş yavaş yazıyıM anca bitiririm :) 20 nisan sabahi kontrole gelmiştim gayet klasik kontrol saniyoruz tabi. Nst ye baglandim bebeğin kalp atislari cok yuksek ve bebek hareketsiz cıktı. Suyu da azalmisti. Doktor hemen bişeyler yiyip gel tekrar bakalım dedi. Biz durumun farkında değiliz tabi eşimle eve gittik bişeyler yedik ama içim huzursuz bi yandan. Geri geldik sonra tekrar nst doktor . Doktor dedi ki seni bugün yatiriyorumben aynı böyle kaldım hiç hazır degilim sonuçta kontrole diye gelmişim bebeğin kordonu dolanmış , şu sınırda salamam seni karar ver sini sancı mi sezeryan mi dedi. Benim elim ayağım buz kesti tabi öyle diyince. Hiç açılma yok sancı 20 ye bile çikmiyo nst de üstelik kordon dolanmış. Risk almak istemedim sezeryan dedim. Apar topar yatisim yapıldı neye ugradigimi sasirdim resmen. Eşim hemen eve gitti cantami almaya kaldım hastane de yalnız. yeni yemek yediğim için beklemek zorundaymisiz. Başladık beklemeye bana ilk dediler ki 9 gibi alırız tamam dedim Anneme haber verdim başka şehirden geLice kadın delirdi tabi. Ben annemi beklerken saat 6 buçuk ta bi geldiler hadi bakalım seni alıyoruz diye eşimle birbirimize bakakaldik 9 diye bekliyoruz ya. Meğer anestezi doktoru spinal istediğimi duyunca izin vermiş erken alinmama. Beni yatirdilar sedyeye götürdüler çok korktum titreme başladım. Ameliyathaneye geldik. Çok aydınlık biyer ve cok korkunc beni direk yatirdilar sonda takttilar. Sonda o kadar acitmiyor kızlar canlı canlı taktılar bana sadece biraz rahatsızlık hissediyosunuz. Sonra anestezi doktoru geldi omurgama baktı spinal e uygun dedi spinal ignesinide hiç hiç hiç hissetmedim. ama yatirdiklarinda odum koptu neşteri hissederım diye. Aslında hissediyosunuz ama acı duymuyosunuz. Yalnız biraz baskı var acı gibi gelebilir çok panikletiyo o baskı insanı. Benim başımda anestezi doktorları vardı 2 tane devamli konusturdular beni. devamli cekistirme hissediyosunuz. bi an anestezi doktorum omzuma bastirip bak şimdi böyle bi baskı hissediceksin dedi demesine kalmadan o muhteşem sesi duydum allahım çok güzeldi bebegimi yanıma koydular hersey korku hersey bitti gitti. Ama sonra bebegimi götürdüler korkunç kısmı başladı. Benim midem bulunmaya başladı dört beş kez uyardim devamli ilac verdiler ama dayanamadim kusmaya ve titremeye başladım allahım bi yandan dikiliyorum üstelik biraz acıyor bi yandan kusuyorum ve titriyorum. Doktorumun eli çok hızlıydi ve cok tatliydi hemen bitirdi dikisi öptü beni çıktılar sonra. Ben deli gibi titriyorum yok titremem geçmiyor. Beni ameliyathanede isiticiyla beklettiler yarım saat kadar. Sonra cikardilar odama annemle aynı anda girdik ben ağlarım yavruma anam ağlar yavrusuna gibiydik aynı ikimizde agliyoruz. Sonra hemen bebeğim i getirip emzirttiler hemen emdi yavrum çok şükür. 3 4 saat sonra yavaş yavaş uyuşukluk geçmeye başladı haliyle agrilarda başladı. Hemen ağrı kesici taktılar. 6 saat sonra gelip sizi kaldırmamiz lazım yuruycez biraz dediler bu arada 2 muayene oldu çok fenaydi dikislere karnina bastirip duruyolar. Ilk kalkista çok kötüydü çok ağrı oluyor ama dayanilmiycak gibi değil. Bugün biraz daha iyiyim gaz sorunum yok bebeğim kakasını yapmadı onu bekliyoruz Bende kalkarken yatarken biraz zorlanıyorum ama çok kötü değil. Normal çok istiyodum ama açıkçası spinaldende çok memnun kaldim ve hastaneden. ay çok uzattım işte böyle özet fok korkulucak bişey yokmuş ben Nazlı niyazli bi insanım ben bile dayanabiliyorum bebek gelince hersey unutuluyor şimdilik böyle kızlar bekleyenlere sabır versin Allah sikmayin kendinizi hersey nasip
Cook geçmiş olsun canım umarım biran önce gelirKaninda crp yuksek yani kanda mikrop varmis. Herhangi bir enfeksiyona bagli olabilirmis.Dusuk dozda antibiyotik veriyorlar, biraz daha kalacak sanirim
Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil sifalar versin inşallah süt çektikçe gelir derler ya ben medelanin hastanelerde kullanılan makinasını kiraladık çok memnun kaldım bi araştırma yap istersen varsa kirala daha güçlü çektiği için gelir belki süttenMeraba kızlar doğum yapanlar allah bagislasin bebeklerinizi hayırlı olsun bekleyenlere de sabır diliyorum biran önce doğururlar inşallah benim psikolojim çok kötü kızlar dün sabah doktor geldi muayene etti çıkış yapabilirsiniz dedi öğle çıktık evimdeyim ama ne bebeğim ne abisi ne de eşim hiçbiri yok bebegim den iyi haber var çok şükür sonuçlar çıkmış doktor önce ciğer yetmezliginden suphelendi çok korktuk cigerleri iltihaplanmis yavrumn hamilelikte geçirdiğim gripten dolayi ama kaç gün kalacağı belli değil çok özledim süt istiyorlar ama yok yok yok ne yapabilirim bilmiyorum çok çaresizim dünden beri icmedigim şey kalmadı karnim ağrıyor artık sadece 3 kaşık kadar süt var öğlen kadar göndermm lazım iyi olunca beni de çağıracaklar emzirmem için umarım biran önce çağırırlar oğlumda bugün gelcek inşallah annesinin yanına esimede çok ihtiyacım var geçsin bu günler .
herkeze sağlık diliyorum
Ben varim iste cnm. Yarin sezeryana cagrdi dr ama napcm bilemiyorum. Devlet hastanesi 3 cm acikkik var bekle diyor ozel hastanedeki dr um sezeryan diyor. Bebek dort kilo diyor. Devlet hastanesi 3.800 diyor.Gunaydinlar. Herkesee. Rabbim sifalar versin tüm şifa bekleyen annelere ve bebeklerine. Cok.uzuluyorm okudukça bebislerin hallerine. Allahimmasumlara merhametetsjn . Guzel.günler sizlerle olsun. Bizim bugün kontrol var kizimin gelmeye niyeti yok sanirim. Napcm bilmiyorum. Ne sanci ne birşey son hafta. Endise ediyorm benim.gibi olan var mi.
Allah hayırlısıyla kucağına versin. Eğer bebeğin sağlığını veya seni etkilemeycek birseyse acikligin varken sezeryane girme bence.yinede sen bilirsin.ama ozeller sezeryane alıyor. Ablamda 4 kilo normal dogum yaptı Su an gayet iyi. Bende açıklık olsa hic başka sey getirmeme aklima. son dakika birşey okursa o ayrı ama. Acikligin 3 cm gayet iyi. Yürü merdiven in çık arkadsm. Yinede sen bikirsin ama vaktinde var.Ben varim iste cnm. Yarin sezeryana cagrdi dr ama napcm bilemiyorum. Devlet hastanesi 3 cm acikkik var bekle diyor ozel hastanedeki dr um sezeryan diyor. Bebek dort kilo diyor. Devlet hastanesi 3.800 diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?