Kizlar hastaneye geldm kendi doktorumu aradim. Fakultede 3 cm aciklik var dediler dedim. Git bi bizim hastaneye baksnlar dedi. Geldim. Kendisi yok hastanede. Aksam 7 de gelecekmis. Muayene ettiler uc dort cm aciklik var dediler burdada. Baska bi dr geldi normal dogummu istiyosun dedi. Omzu falan takiliyor kabul ediyon demekki dedi. Insanin boyle sinirlerini bozuyorlar. Simdi yatis yapıldı. Dr 7 de gelsn bakalim ne diyecek. Dua edin kizlar kendi sancilarim gelsin normal olsun. Yada saglikli hangisiyse artk napalim
bugün günüm doldu.. doğumla alakalı hiç bir belirtim yok. sadece bugün çok fazla gerildi bebeğim. dahan kaç gün bekler ki. eşim zaten benden sabırsız. yarın için özel doktor buldu günü dolduğu için bi sıkıntı olurmu diye. cuma gününe ayrı bi randevum vareşimin baskısı yüzünden bende stres yaşıyorum bebeğede yansıyo geleceği varsa da gelmicek bu gidişle
Bende sordum doktoruma gunum dolunca nekadar bekleriz diye 1 hafta bekleriz surekli takip ederiz 41. Hafta bitince gelmezse suni sanci veririz dedi hayirlisi bakalim sende uzme kendini ayrica bi belirti olmasi sart deil hic belirti olmasada bi an sancin ya da suyun gelebilir Allah yardimcimiz olsun insallahbugün günüm doldu.. doğumla alakalı hiç bir belirtim yok. sadece bugün çok fazla gerildi bebeğim. dahan kaç gün bekler ki. eşim zaten benden sabırsız. yarın için özel doktor buldu günü dolduğu için bi sıkıntı olurmu diye. cuma gününe ayrı bi randevum vareşimin baskısı yüzünden bende stres yaşıyorum bebeğede yansıyo geleceği varsa da gelmicek bu gidişle
Canim allah acil sifalar versin bebegine. Insallah en kisa zamanda kucagina alirsin sag salim. Sutun bol bol olsun bebegine sifa olsun.Bebegim cuma gununden beri hastanede. Sanirim cuma gunune kadar kalacak. Degerler kotu cikarsa ki Allah korusun sure uzayabilir. Gormeye izin veriyorlar ama kucagima alamiyorum emziremiyorum maalesef. Onu orada birakip eve gelmek cok zor geliyor o yuzden bikac gundur gitmiyorum uzulup sutum etkilenmesin diye. Allah yardimcimiz olsun tez vakitte sifa versin yavrularimiza..
Hayirdir dogurdun mu :)
yaaaa
Gozun aydin canim bekliyoruz hikayeniDoğurdu m kizlar. Dogum hikayemi yazcsm ennkisa zamanda.hastanedeyz yarin cikacaz ins. Mucize bunlar benm olduguna inanamiyor insan
Sagol bitanem hepimizin yavrusu hayirli evlat olsun Rabbim onlari bizlere bagislasin insallah. Tavsiyeni mutlaka deneyecegim canim yoksa durumum fena. Biz de cok opuyoruz seni teyzesiCa
Canim gozun aydin saglikla buyut yavrunu.hayirli ugurlu bir evlat olsun insallah.gogus ucu yarama en iyi zeytin yagi iyi gelmisti.gogus pedime doktum hem ucu yumusadi hemde gecti.doktorumda
boyle yapmis.darisi insallah 2.lere canim.cok opuyorum sizi...
Cok gecmis olsun inan cok uzuldum ama inaniyorum ki Rabbim sifasini verecek sadece biraz sabir gerekiyor canim Allahim guc kuvvet versin sana en kisa zamanda yavrularinla huzur nasip etsin. Sut icin en onemlisi uyumak su icmek ve iyi olmak. Haklisin cok zordur ama su icip uyumaya calis yavrun icin. Uyuyunca sutun bol olur. Guzel haberlerini dort gozle bekliyorum Allah kimseyi evladiyla sinamasinMeraba kızlar doğum yapanlar allah bagislasin bebeklerinizi hayırlı olsun bekleyenlere de sabır diliyorum biran önce doğururlar inşallah benim psikolojim çok kötü kızlar dün sabah doktor geldi muayene etti çıkış yapabilirsiniz dedi öğle çıktık evimdeyim ama ne bebeğim ne abisi ne de eşim hiçbiri yok bebegim den iyi haber var çok şükür sonuçlar çıkmış doktor önce ciğer yetmezliginden suphelendi çok korktuk cigerleri iltihaplanmis yavrumn hamilelikte geçirdiğim gripten dolayi ama kaç gün kalacağı belli değil çok özledim süt istiyorlar ama yok yok yok ne yapabilirim bilmiyorum çok çaresizim dünden beri icmedigim şey kalmadı karnim ağrıyor artık sadece 3 kaşık kadar süt var öğlen kadar göndermm lazım iyi olunca beni de çağıracaklar emzirmem için umarım biran önce çağırırlar oğlumda bugün gelcek inşallah annesinin yanına esimede çok ihtiyacım var geçsin bu günler .
herkeze sağlık diliyorum
Allah yardimciniz olsun canim boyle seyler duyunca cok uzuluyorum elimden gelen tek sey dua etmek sizin icin. Rabbim.bi an once yavrunu kucagina alip evinize donmeyi nasip etsin insallah sizlere de sabir ve bol bol sut versinBebegim cuma gununden beri hastanede. Sanirim cuma gunune kadar kalacak. Degerler kotu cikarsa ki Allah korusun sure uzayabilir. Gormeye izin veriyorlar ama kucagima alamiyorum emziremiyorum maalesef. Onu orada birakip eve gelmek cok zor geliyor o yuzden bikac gundur gitmiyorum uzulup sutum etkilenmesin diye. Allah yardimcimiz olsun tez vakitte sifa versin yavrularimiza..
Hayirli olsun canim gozun aydin. Gercekten mucizeler onlara can fedaDoğurdu m kizlar. Dogum hikayemi yazcsm ennkisa zamanda.hastanedeyz yarin cikacaz ins. Mucize bunlar benm olduguna inanamiyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?