2015 Nisan Anneleri

Merhaba hanimlar artik bebisle ugrasmaktn cok fazla bakamiorm foruma.oglumda hafif sarilik var gozlerinde sekerli su veriorm,bi de beslenmesi yeterli gelmio die sagip veriyorum sütümü. Sizin bebislerde sarilik gecirdi mi nasil atlattiniz ? Eşim cok pimpirikli deli ediyor beni 2 doktor degistirdik sayesinde

İyi akşamlar arkadaşlar bende spinal sezeryanla dogum yaptim 10 nisanda gelen gidenden baya stresli geçti yazamadim inşallah sizde iyisinizdir pek girrmiyorum artik vakit buldukça yazarim oglum hiç derin uyumuyo dün gece 7kere emmek icin uyandi ne yapacagimi sasirdim gaz problemimizde yok ama sürekli ikiniyor mizirdaniyor

bugün günüm doldu.. doğumla alakalı hiç bir belirtim yok. sadece bugün çok fazla gerildi bebeğim. dahan kaç gün bekler ki. eşim zaten benden sabırsız. yarın için özel doktor buldu günü dolduğu için bi sıkıntı olurmu diye. cuma gününe ayrı bi randevum var eşimin baskısı yüzünden bende stres yaşıyorum bebeğede yansıyo geleceği varsa da gelmicek bu gidişle

Doguma giren bir bayana bu sekilde psikolojik baski yapilir mi ya? Bir de hipokrat yemini diyorlar, yaziklar olsun! Herseyi acik acik soylemek, butun riskleri paylasmak zorundalar tabi ki ama dumduz bu sekilde konusulmaz ki... 'Omzu takilirsa sen de bosuna okumadin tip fakultesini, cikartiver bi zahmet' diyesi geliyor insanin.

Sen gonlunu ferah tut, Allah hakkinizda hayirlisi neyse onu nasip etsin canim. İns sezeryana gerek kalmaz.

Canim benim gunum dolali tam 1 hafta oldu, dun nst'ye girdim cunku ben de cok stres yapmistim. Cok sukur hersey yolunda gozukuyordu. 1 hafta daha bekleyecegiz buradaki uzmanlara gore. Yine olmazsa suni sanci verecekler.

Yani toplamda 2 hafta beklenebiliyormus eger bir terslik yoksa.

Bende sordum doktoruma gunum dolunca nekadar bekleriz diye 1 hafta bekleriz surekli takip ederiz 41. Hafta bitince gelmezse suni sanci veririz dedi hayirlisi bakalim sende uzme kendini ayrica bi belirti olmasi sart deil hic belirti olmasada bi an sancin ya da suyun gelebilir Allah yardimcimiz olsun insallah

iyi aksamlar kizlar 27 martta bebeğim dünyaya geldiğinden beri bütün hayatim o oldu.uykusuz geceler.göğüsucu agrilari yorgunluk ama herşeyebedel pamuk gibi yumusacik bal tatlisi bir kizim var şükürler olsun rabbime . Allah hepimize yavrularimizi saglik sihhatle büyütmeyi nasip etsin.Kizimi zeynep nazlimi coooook seviyorummmm

Herkese iyi akşamlar kızlar 9 nisanda kızım doğdu. Ben normal doğum çok istemiştim ama olmadı malesef. Kızım istemedi demekki ama yapabilen mutlaka normal doğum yapsın. Ben normal doğum sancısı da çektim kızım gelse 1 saat daha sürecekti en fazla. Sezaryen ağrısı ise günler sürüyor. Bebeğe bakmak zorlaşıyor. Şimdi ikimizde iyiyiz kızım emiyor ama bütün günü memede geçirmek istiyor. O yüzden pek fazla giremedim foruma. Doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı olsun hala bekleyen arkadaşlar mümkünse normal doğum için sabırlı olsunlar.

Canim allah acil sifalar versin bebegine. Insallah en kisa zamanda kucagina alirsin sag salim. Sutun bol bol olsun bebegine sifa olsun.

Kızlar uzun zamandır giremiyorumm doğum yapanlara hayırlı olsun çok yorgunum kaç gündür

Sagol bitanem hepimizin yavrusu hayirli evlat olsun Rabbim onlari bizlere bagislasin insallah. Tavsiyeni mutlaka deneyecegim canim yoksa durumum fena. Biz de cok opuyoruz seni teyzesi

Cok gecmis olsun inan cok uzuldum ama inaniyorum ki Rabbim sifasini verecek sadece biraz sabir gerekiyor canim Allahim guc kuvvet versin sana en kisa zamanda yavrularinla huzur nasip etsin. Sut icin en onemlisi uyumak su icmek ve iyi olmak. Haklisin cok zordur ama su icip uyumaya calis yavrun icin. Uyuyunca sutun bol olur. Guzel haberlerini dort gozle bekliyorum Allah kimseyi evladiyla sinamasin

Allah yardimciniz olsun canim boyle seyler duyunca cok uzuluyorum elimden gelen tek sey dua etmek sizin icin. Rabbim.bi an once yavrunu kucagina alip evinize donmeyi nasip etsin insallah sizlere de sabir ve bol bol sut versin

Doğurdu m kizlar. Dogum hikayemi yazcsm ennkisa zamanda.hastanedeyz yarin cikacaz ins. Mucize bunlar benm olduguna inanamiyor insan
Hayirli olsun canim gozun aydin. Gercekten mucizeler onlara can feda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…