- 10 Temmuz 2014
- 384
- 377
- 78
çok sevindim canım Allah bagislasinKizlar biz dogduk dunya tatlisi bi oglusum var rabbbim hrkese nasip etsin bekleyen annelerimiz tez vakitte kavussun dogumum spinal sezeryan oldu cok rahat kesinlikle tavsiye drim
Maşallah canım bebegine allah bagislasin öp öp öp ellerini kokla onuDoğurdu m kizlar. Dogum hikayemi yazcsm ennkisa zamanda.hastanedeyz yarin cikacaz ins. Mucize bunlar benm olduguna inanamiyor insan
Allah bagışlasın canım. Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsünDoğurdu m kizlar. Dogum hikayemi yazcsm ennkisa zamanda.hastanedeyz yarin cikacaz ins. Mucize bunlar benm olduguna inanamiyor insan
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsünKizlar biz dogduk dunya tatlisi bi oglusum var rabbbim hrkese nasip etsin bekleyen annelerimiz tez vakitte kavussun dogumum spinal sezeryan oldu cok rahat kesinlikle tavsiye drim
Inşallah tekrar doğum pozisyonunu alırBir uykusuz ve hala doğurmamış gebe olarak ben de son kontrolümde yaşadıklarımı yazayım bari :) bu pazartesi 38+0 olarak rutin kontrolüme gittim. çok nadir arada da olsa yalancı sancı dediklerinden oluyordu bende de ama nstde hiç öyle bir şey olmamasına rağmen 80i vuran sancım çıktı. Hatta doktora göre sancılarım varmış ama hiç hissetmedim. Ultrason öncesinde açıklık var mı yok mu kontrol etmemiz lazım dedi. Hiç hazır değildim. Neyse elle alttan muayne hiç olmamıştım, ne kadar ne sokacak hiç bilmiyordum ama kendimi hiç sıkmamaya çalıştım. Eline jel gibi bişi sordu muhtemelen 2 parmağını soktu önce, o sırada rahattım sonra gittikçe içerde ilerledi. ben ne kadar ilerleyeceğini bilmediğim için çok tedirgin oldum ve biraz kastım kendimi. işte o sırada biraz canım yandı ama bilmiyorum bana mı öyle geldi içeride baya ilerledi ya :)) Sonra da açıklık yok henüz dedi. aslında toplasan 20 saniye bile değildi ama işte insan acemi olunca tırsıyo. Neyse sonra ultrasonla muayne etti. Probu koyar koymaz "kız bu çocuğun kafası niye burda" diye bağırdı :) benim sıpa tekrar ters dönmüş. 32. haftadan beri doğum pozisyonundaydı halbuki, geçen hafta baktığında da hala öyleydi. bu pazartesi kafa yukarda... Ben şok oldum tabi. Normal olsun çok istiyorum gerçekten... Doktorum beklicez daha dönebilir dedi. İnşallah döner küçük sıpa. Neyse sonra eve geldim bir kaç saat sora tuvalette baya akıntımla beraber pembe kahve bir akıntı geldi. Ben tabi direk yüzüm kireç gibi çıktım tuvaletten. Dedim ki nişanım geldi, ama her şey o kadar üstüste oldu ki dumurum. Doktoru aradım hemen. Nişanım gelmiş olabilir mi benim diye sordum :) O çok rahat bir şekilde yok alttan muayne ettim ya o yüzden kanama olmuştur diyince ben de rahatladım. Gerçekten o günden beri de tık yok. Sadece yalancı sancılar gelip yoklayıp gidiyorlar. Pazartesi tekrardan gidicem doktora umarım gerisin geriye dönmüş olur kuzu...
Vaktim bol, uykum da sıfır olunca çoook uzun yazdım kusura bakmayın. Okuyanların sabrına ve gözüne sağlık :) İyi sabahlar...
Dipnot:23 Nisan Egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olurken, kandilimiz de mübarek olsun :)
Ben de varim daha :)Gunaydin..
Ah bir ben kaldim yine dogum yapmayan galiba?
Allah evladina saglik sıhhat versin. Allah bağışlasın.minigin gobisine sadece baticonla mi pansuman yaptınız acaba zeytinyağı surende varmis. Siz neler yaptınız tecrübeli anne:) mis kokulunu op yerimizeGunaydin teyzeleri bugun bizim gòbüşümüz düşmüş ,10 gunluk olduk bile zaman c9k cabuk geciyor :)
BendeGunaydin..
Ah bir ben kaldim yine dogum yapmayan galiba?
Gözün aydın canım. Allah bagışlasın bebeğini. Sağlıcakla büyütAllahim sen ne buyuksun.. candan can cikiyor.. bende 20.04.2015 tarihinde saat 09.58 itibariyle anneyim kizlar.. melegime kavustum.. cok rahat bir spinal sezryndi.. h hane ekibi mukemmel ilgilendi.. saat 11 de odama geldim.. amlyt gunu saat 4 e kadar 4 5 kere gazim cikti..
Tek skntimiz dogru emzirememe oldu meme ucu kanadi malesef mama verdiler.. lansinohtu garmastndi derken smdi ii gibi memisler.. ama sarilik ve kilo kaybni durdurdu mama..
Melegim 3615 gr dogdu 38+5 haftada.. 300 gr i h.hanede birakti geldi..
Bana gelince saga sola donerek ytmaya basladm.. bebisimin ilk gece bile altini ben degstrcem dedim kimseye brkmadm ve o gece sadece 1 saat yyku ile onu izledim..
Kilom 75 gittim suan 71 neden oyle cok gitmedi anlamadm ama hamileleik bynca olmayan odem oldu ayaklarim hamur gibi fos fos..
Herkes hayrlica buyutsun yavrusunu insallah.. dgrcklarin Allah yardmcisi olsun..
Amin cnm ins. Hepimizinkini Allah bagislasin ,hastaneden cikarken dermolife baby gobek bakim seti yazdi doktor cnm onu kullandim sadeceAllah evladina saglik sıhhat versin. Allah bağışlasın.minigin gobisine sadece baticonla mi pansuman yaptınız acaba zeytinyağı surende varmis. Siz neler yaptınız tecrübeli anne:) mis kokulunu op yerimize
Evet yaa cok zor ozellikle geceler olmasin uykumu uoksa iskencemi bilmemGunaydinlarr doguramayan bende varım. En sona ben kalicm galiba. Ne sanci ne birşey çıktı yinene zormus ya son günler bitniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?