2015 Nisan Anneleri

Evet yaa cok zor ozellikle geceler olmasin uykumu uoksa iskencemi bilmem artik gelsin bebisler ins saglikla hayirlisiyla Allahim bu guzel bayram ve kandil gununde dualarimizi kabul et ve meleklerimize kavustur bizi
Amiinn insallah. Uykularjmda sorun yok benim sukur ama sancim olmamsi beni cok uzuyor.herkeste doğdu mu yerini mi sevdi diyor napayim yani elimde mi sanki. Catlaya catlaya bi hal oldum.bi yandanda onun derdi. Bu arada hastane çantama pijama takımı koydm hep acaba hata mi ettm.

Arkadaşlar 9 günlük bebeğim ağız dolusu kustu gazı da var ondan olabilir mi?

Ben de pijama takımı koydum canım normal doğum yaptım sadece üstünü giydirdiler ilk gün ertesi gün altını da giydim hiç de problem olmadi

normal canım benim ki devamlı kusuyo akşama kadar iki üç defa üst değişiyoruz :) benim minik obur devamlı emmek istiyo yoksa susmuyo o yüzden fazlasını hep kuruyo birde gazını çıkarmazsam çok kusuyo

Doğum yapan arkadaşlar sarılık değeriniz kaç çıktı bizde 2.gun 12.6 3. Gün 13.7 çıktı
Cumartesi tekrar yaptır dedi doktor
Inşallah çıkmaz düşmesi için ne yapabilirim bilginiz varmı

Kızlar ne zamandır giremedim.. Biz bugün 8 günlük olduk bu aralar sarılıkla başımız dertte ama atlatacağız inşallah..
Ben sezeryan oldum bildiğiniz gibi. Sezeryan olacaklar bikaç tavsiyede bulunayım.
Bence eğer imkanınız varda ağrı pompası isteyin çünkü gerçekten işe yarıyor. Genel anestezi olmama rağmen katlanılmaz ağrılarım olmadı bunun sayesinde.
Doğum öncesi bikaç gün önce göğüa kremine ve hurmaya başlamıştım ilk gün sütüm şırıl şırıl gelmesede vardı ve zamanla arttı. Sütünüz gelmezse telaş yapmayın o yüzden . Gelecek ve emdikçe artacak.
Ben gecelik kullandım ve bence en rahatı bu çünkü tuvalette altımı toparlamakla uğraşmak zor olurdu bence.
Hastende kabızlık sorunu çekmeniz mümkün her gelen doktor hemşire size tuvalete çıkıp çıkmadığınızı soracak dertlenmeyin. Kimse kolay kolay hastaneden çıkarken kendi kendi tuvaletini yapamıyor lavmanla sorunu hallediyorlar ki buda çok korkulacak birşey değil.
Sonda da gözünüzü korkutmasın büyük rahatlık ameliyat sonrası zaten canınıZı yakan bieşeyde değil.
Bence emZirme yastığı şart çok rahat ettim tavsiye ederim. Birde hastanede bebeği yatırıdkları yatağın eğimli olduğunu farkedeceksiniz. Biz bilmeden reflü yatağı almıştık iki tarafı yastıklı ondada aynı eğim var yatağının içine koyduk şimdi evde onda uyutuyoruz en azından o eğim daha iyi diye düşünüyorum.
Çok yazdım sanırım. İnşallah herkese kolay doğumlar nasip olur. Sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ederim..

Doğum yapan arkadaşlar sarılık değeriniz kaç çıktı bizde 2.gun 12.6 3. Gün 13.7 çıktı
Canım bizde de vR sarılık. Bol bol emzir bebeğini. Ağladığında emzir 2 saatten fazla uyursa uyandır emzir.. Anne sütüyle bilirubin dışkıyla atılıyormuş. Bol süt ve sonunda dışkıyla gider inşallah. Ben sütüm artsın diye humana still tea içiyorum birde hurma yiyorum tavsiyederim inaşlalh düzelir bebeklerimiz

eğer üşütmediğinden eminsen normal canım. benimki hiç kusmazdı ama iki gündür dediğin gibi ağız dolusu kusuyor. sanırım üşüttü. karnına sırtına sıcak havlu koyuyorum. seninki öyle değilse yediğinin fazlasını kusuyordur.

semraanne canım yazamadım bi türlü. hem gözün aydın, hem çok geçmiş olsun. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. allah minik bebişimize güç kuvvet versin bir an önce iyileşip annesinin kucağına kavuşsun inşallah. çok şükür sütün de geliyormuş. geriye kollarına alıp emzirip gazını çıkarmak kaldı hayırlısıyla

Inşallah canım emziriyorum bende birde güneşe yatirdim simdi tez zamanda düzelirler inşallah

Kizlar bebegim sarilik ve kilo almiyor,sütümü sagip veriyorum kac cc vermeliyim bugun 10 gunluguz.cok moralim bozuk surekli aglayasim geliyor.

Aynen hergun enaz iki kisi soruyo aaa hala dogmadi niye dogmadi dio napalim Allahin takdir ettigi bi gun var elbet ama insanlar cok bunaltio zaten hep evdeyim yalnizim canim cok sikiliyo bende bi pijama bi gecelik aldim ama bi arkadastan duymustum ilk gun pijamanin altini giydirmeden yatiriyolarmis sorun olmaz galiba evde varsa yanina al istersen yoksada hic dert etme

Kizlar bebegim sarilik ve kilo almiyor,sütümü sagip veriyorum kac cc vermeliyim bugun 10 gunluguz.cok moralim bozuk surekli aglayasim geliyor.
60 cc ver canim 2 saatte bir benim sutum yetmiyor.doktor 2 saatte bir 60cc icmeli dedi mamada veriyorum ben.kilo kaybi olmus.dedi doktor.sonra toparladi sukur hala ayni mama sut devam ediyoruz

Aynen cnm vallahi bende yalnızım ve dogum olur korkusuyla bir yerede cikaniyorm. Kendimi dinlemekten hal oldum.masum yavrularımiz vakitlice gelsinler. Yok valla almadim. Almyayim napayim ya. Herşey bir ton para.

Gobegimiz 16gunde dustu 8gundurde sari sivi geliyor göbeğinden badisine bulaşıyor bu normalmi telas.yaptim kurumuyir diye yikamadikta netten baktim enfeksiyon fln kapmaya meyilli oluyormus gobek offf moralim bozuldu

Ben de pijama takımı koydum canım normal doğum yaptım sadece üstünü giydirdiler ilk gün ertesi gün altını da giydim hiç de problem olmadi
Cok sagol cevabın icin canm. Allah evkadını hayırlı etsin. Normal dogum. Cok mu zor. Kendi sancinka mi dogum oldu.

Suni sanci cok mu zor kizlar. Öyle dogum yapan var miydi.. vaktim gecerse suni sanci istemek mantıkli mi. Suniyle kaç saat bekliyoruz. Maksimum kaç saat bekliyoruz

Suni sanci cok mu zor kizlar. Öyle dogum yapan var miydi.. vaktim gecerse suni sanci istemek mantıkli mi. Suniyle kaç saat bekliyoruz. Maksimum kaç saat bekliyoruz
arkadasim suni nin saati yok acilmaya gore degisir ama zaman ilerledikce bebek strese giriyor kalp atisi dusebiliyor ben ilk dogumda aldim geberdim.on bes dakkada bir dozunu artiriyolar.benim ikinci artista acilmam ucten sekize cikti.simdiki dogumu mu ise kendi sancimla yaptim.bi saatte dogurdum regl sancisindan siddetli ama dayanilir.suni zor.dua et normal sancin olsun.sutu sorun eden arkadaslar hurma ve su birde yesilllik.inegi dusnun su ve yesillik yiyerek sut verir.birde moral ile uyku dinlenme.dr lara takilmayin ilkinde ben cok takildim inanin.dahada azalio sut.mama hic vermedim ama vermek zorunda olanlarda versin cunku herkes cok billio.emzirmezsen sut olmaz mama verme falan.bunu soyleyenler cocuklarini hamburgerle besler ama mamaya gelince ahkam keserler.bikac gunluk haftalik bebek hipoglisemi ye mi girsin sarilikmi olsun sonra kuvoze girse zaten direk mama ya baglayacaklar.lutfen sikinti yapmayin arkadaslar

60 cc ver canim 2 saatte bir benim sutum yetmiyor.doktor 2 saatte bir 60cc icmeli dedi mamada veriyorum ben.kilo kaybi olmus.dedi doktor.sonra toparladi sukur hala ayni mama sut devam ediyoruz
Mamayi kac cc veriosn cnm kac saatte bir.simdi tahlilleri aldn ama doktor yarim gun calisiormus bugun.
Bilirubin total 16,47
Bilirubin direkt 0,73 cnm ne demek anlamadm tabiki

bol bol emzir canım, çok uyumasına izin verme, mümkünse saat başı emzir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…