2015 Nisan Anneleri

Tecrubeli anneler kizim bugun 9gunluk oldu her gun 11gibi gaz sancilari basliyor ve 2ye kadar surekli agliyor. Sab simplex kullaniyorum ama o da ise yaramiyor onerileriniz var mi bu krizler icin aglayinca icim parcalaniyor
Canm gwcmis olsun. Bu arada evkadını saglikla buyut ins. Henüz. Dogum yapamazsam da çevremde kimyon ve şekerli suyun faydasını gören cok duydum. Bir sıcak kahve fincanı suya çay kaşığı ucuyla kimyon ve şekeri koyun soguyunca bebeğe max 2 çay kaşığı verin. Kendinizde emzirmeden once gerisini icin. Ins faydası olacaktır. Her gun taze yapin

Benimde pazartesi doluyor günüm. Ama ne sanci ne ağrı hiç birşey yok.. sadece kasılmalar var o kadar. Yarin kontrol var bakalım. Yine alttan muayene edecek. Doğumdan daha zor geliyor bana muayene. Bakalim açılma varmı ona göre suni sanci diyecek sanırım.

Dogurmayanlar sayılı kaldı galiba.. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

Doguranlara da Güle güle buyutmeyi

Kızlar. Moralim cok bozukm kabızlık yaşıyorum. Ve afedersiniz sislik olmuş. Nasil gecer. Doğumu etkiler mi

Canim oncelikle hayirli olsun. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Ben de sezeryan oldum ilk uc gun hic sutum yoktu hemsirelerin onerisiyle humana, lactamil ve sut sagmaya abandim. Eve geldigimiz gun sutum az da olsa gelmeye basladi. Hala da humana ve lactamile devam ediyorum tavsiye ederim. Hemen moralini bozma canim zamanla gelir sutun.

Canım bende terliyorum normaldir bence ama dikkat et o terinle üşüme. İlk gün kimsenin sütü çok gelmez merak etme 3 gün içinde artacaktır ama streslenme ne olur sakin ol. Ben hurma yedim ve humana still tea içiyorum faydadını gördüm. Daha erken sanırım makine için bebeğin ilk zamanlar ihtiyacı çok az zaten ona oranla emzirdikçe artar sütün inşallah

Kizlar biz de kavuştuk deniz oglan a çok şükür..
Simdi alışma süreci... tabi göğüsler yara falan ama feda olsun ne yapalim...
Hala ısrarla doğum yapmayan varsa hayırlısı ile kavuşmayı diliyorum... doğum yapanların da gözleri aydin olsun... nisan bebeklerimiz Hayirli çalışkan faydalı evlatlar olsunlar insallah...

Canım benim öncelikle gözün aydın. Benim sütüm 3. Gün geldi tam olarak Öncesinde benim de öyle damla damla geliyordu sen yine de onu da emzir o çok faydalı kesinlikle alsın bebiş. Sonra süt gelir zâten bence en geç yarın falan düzelir süt işi. Sen kafaya takma. Bu arada hareketler hepimizde ilk günler kısıtlıydı ama her geçen gün biraz daha rahat hareket edebileceksin. Ben 5. Gün gayet rahat ettim. Bu arada bugün 10. Günümüz ve her işimi kendim yapabiliyorum

canim bende carsamba dogum yaptim sutum cok az ama sadece emziriyorum o nokta nokta gelenler sut benimde oyle geldi emzirmekten vazgecme sakin benimkiler yara olmaya basladi ama yine de emziriyorum cok dinirli bi oglum var ememeyince yikiyor ortlaigi rabbim herkese yasatsin onsuz hir saniye dusunemiyorum kuvezdr olan yavrular insallah tez vakitte cikarlar dogum hikayemi paylasacagim

Bol bol hareket etmeye calis acilirsin o sari gelen sut agiz sutu az da olsa bebek icin cok onemli mamaya alistirma emdikce sutun cogalicak hic merak etme kolaya alistirirsan sonra cok uzulursun

Oy paşam gelmiş Hşg. Miş hayırlı olsun tatlım . Rabbim sizlere bağışlasın .

Gözün Aydın , hayırlı olsun bebeğin .
Ben rezene Çayı içiyorum ve çok iyi geliyor gaza ve süt yapmaya .

Meraba kızlar doğum yapanlar hayırlı olsun.bbende yoldayım oğluma bebegime gidiyorum keşke beraber dönSek.kkızlar bugün 5. Gün daha iyiyim rahatim ama göbeğim çok kötü kalmış 7 aylık gibiyim sizde de öylemi ne giydiysem olmadi hamilelik gömleğimi giydim normal mi acaba bebek gelip emmeye baslayincancami gider acaba

Nisan dusmus haberim yok, 1 cm de acilma varmis. Ptesi tekrar gidicem, persembeye kadar kendi gelmezse suni vericek. Suni cok cekilmez bi sanciymis cok korkuyorum

Dun bir bugun iki canim fena sikiliykr ama belli edemiyorum evde annem kvm gorumcem var bebegim ih dese halasi bize bile vetmiyor kv cocugumun resmini cektirmiyor emmd nobetimiz 5 kisi herkes cocugun basinda bu sefer bebek basiyor yaygarayi sustura bilene ask olsun cocuk benden cok halada bi de annwme yok elin soguk yok Altin yuzunu cizer dogum yaptim yavruma ksvustum ama gel gelelim bu sikintilar insani daha fazla etkiliyor iki gunljk cocuk kucaga alisti

hayırlı git ınş yavruna kavuşursn. göbeği hiç takma benimde öylydi şimdi kalmadı hiç şişlik o

bn bu yüzden 3 günlükken ağlama nöbetleri geçirdim. Dr bu işin sonu lohusa depresyonu dedi, artik bnde bıraktım ortayı tutmayı,sende öyle yap. açık açık eşine de istemiyorum diye. Dr kalabalıktan uzak dursun dedi dersiniz, herkes dağılır. kendini ve bebeğini düşün. bnm sütüm stresten tamamen gitti

Merhaba arkadaslar.

Dun sabah 7.30'da suyum geldi ve 24 saatlik bir sancidan sonra bu sabah 7.30'da ben de kizimi normal dogumla kucagima aldim. Dogum hikayemi anlatmak istemiyorum, pek ic acici seyler yasamadim acikcasi.

Butun bekleyen arkadaslari Allah tez zamanda saglikla yavrularina kavustursun.

selam kızlar, facebooktan takipteyim buraya giremiyorum maalesef genelde emzirme modunda olduğum için elimde tel.facebook kolay oluyor buraya gelmek için oğlumun uyuması gerekiyor bir de hazır o uyurken evde iş yapmak için bana fırsat doğuyor bilgisayar başına oturamıyorum.. umarım herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…