- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Merhaba bence bebegin göbeğine hic birşey yapma.pansumana filan gerek yok ıslatma yeter benimki bugün düştü.islatmadim hic banyo yaptırırken sardim düştü kendiliğinden.Allah evladina saglik sıhhat versin. Allah bağışlasın.minigin gobisine sadece baticonla mi pansuman yaptınız acaba zeytinyağı surende varmis. Siz neler yaptınız tecrübeli anne:) mis kokulunu op yerimize
bizim 5.gün 15 çıktı 3 gün sonra 13 düştü geçen hafta tekrar baktirdik 11.6 ya düşmüş şükür bir aylık olduk ama hala yüzünde ve gözlernde var sarılıkDoğum yapan arkadaşlar sarılık değeriniz kaç çıktı bizde 2.gun 12.6 3. Gün 13.7 çıktı
Cumartesi tekrar yaptır dedi doktor
Inşallah çıkmaz düşmesi için ne yapabilirim bilginiz varmı
Aynen cnm mama vermediler sutunde besle dediler oglum sarilik oldu moralim cok kotu....daha 10 gunluk lohusayim aglamaktn icim disima cikiyor,olan sutumde gideck boyle gidersearkadasim suni nin saati yok acilmaya gore degisir ama zaman ilerledikce bebek strese giriyor kalp atisi dusebiliyor ben ilk dogumda aldim geberdim.on bes dakkada bir dozunu artiriyolar.benim ikinci artista acilmam ucten sekize cikti.simdiki dogumu mu ise kendi sancimla yaptim.bi saatte dogurdum regl sancisindan siddetli ama dayanilir.suni zor.dua et normal sancin olsun.sutu sorun eden arkadaslar hurma ve su birde yesilllik.inegi dusnun su ve yesillik yiyerek sut verir.birde moral ile uyku dinlenme.dr lara takilmayin ilkinde ben cok takildim inanin.dahada azalio sut.mama hic vermedim ama vermek zorunda olanlarda versin cunku herkes cok billio.emzirmezsen sut olmaz mama verme falan.bunu soyleyenler cocuklarini hamburgerle besler ama mamaya gelince ahkam keserler.bikac gunluk haftalik bebek hipoglisemi ye mi girsin sarilikmi olsun sonra kuvoze girse zaten direk mama ya baglayacaklar.lutfen sikinti yapmayin arkadaslar
Süt için bol bol su iç. Tahin helvası hosaf tahin pekmez ve bol yeşillik (marul tere dereotu ) tüket ben çoook faydasını gördüm.. Hayırlısı ile kuzuna tez zamanda kavuşursun inşallah. ...kızlar sutum geldi bugün sağıp saklama poşetine koyuyorum yarına bebeğimi görmeye gidecem sutum gelirken bebeğimin olmaması cok kötü yarın olsun biran önce ağrılarımda azaldı çok şükür kimse olmadan yatıp kalkabiliyorum tuvalet sorununuda hallettik bi bebeğim kaldı hayırlısıyla gelse oda
Benim ki de uyup kalio ve doymuyor o yüzden bende sağıp veriyorum özellikle gecelerİ.aile hekimine ve ebeye sordum anne sutunde kısıtlama ybebek istediği kadar verebilirsin dedi. ..Kizlar bebegim sarilik ve kilo almiyor,sütümü sagip veriyorum kac cc vermeliyim bugun 10 gunluguz.cok moralim bozuk surekli aglayasim geliyor.
Işık tedavisi aldımı pekibizim 5.gün 15 çıktı 3 gün sonra 13 düştü geçen hafta tekrar baktirdik 11.6 ya düşmüş şükür bir aylık olduk ama hala yüzünde ve gözlernde var sarılıkdirek d.bilirubin 1.2 çıktı en son birde ast ve ggt yüksek
yok cnm almadı eğer 15 in üstüne çıksaydı düşmeseydi alacaktı doktor hastaneye şükürler olsun düştü gerek kalmadı. ama ben bu ast ve ggt değerlerine takmış durumdayımIşık tedavisi aldımı peki
Inşallah canım biran once kavuşmak istiyorum yarın gidip göreceSüt için bol bol su iç. Tahin helvası hosaf tahin pekmez ve bol yeşillik (marul tere dereotu ) tüket ben çoook faydasını gördüm.. Hayırlısı ile kuzuna tez zamanda kavuşursun inşallah. ...
Canım 16.2 çıktı dun sabah akşam 10 da tekrar yaptırdık 13.1 e düştü bol bol emzir ben uyandıramamıştım baştan o beslenemediği zaman olmuş yavrum.Doğum yapan arkadaşlar sarılık değeriniz kaç çıktı bizde 2.gun 12.6 3. Gün 13.7 çıktı
Cumartesi tekrar yaptır dedi doktor
Inşallah çıkmaz düşmesi için ne yapabilirim bilginiz varmı
Canım aynı sorun bizde de var doktora götürdüm pppazartesi kontrol var gecmezse gümüş nitratla yakma işlemi yapi caz dedi bakalım nlcakGobegimiz 16gunde dustu 8gundurde sari sivi geliyor göbeğinden badisine bulaşıyor bu normalmi telas.yaptim kurumuyir diye yikamadikta netten baktim enfeksiyon fln kapmaya meyilli oluyormus gobek offf moralim bozuldu
Dogunca ne zaman verdiniz sekerli suyu. Ben de iciriyimiki cocuk annesi olarak sariliga tawsiyem iki cay kasigi sekerli su.belki tepki verebilirsiniz ama ilk kizimda bende annemlere olmaz demistim sonra baktim coxuk ac.ki zaten dorduncu gun tavan yapio ondort cikti bizde.iki cay kasigi verdik ve deger oyle kaldi sonra zaten beslenince gecio.bu bebegimde sorun olmadi bastan verdim
dogdu sabaha karsi.o gece icirdik.buyukte oyle oldu ama kardesmde dogum yspti iki ay once onsekiz cikinca annem ertesi gun dr a gitmeden vermis.Dogunca ne zaman verdiniz sekerli suyu. Ben de iciriyim
Ben de suni sanci ile normal dogum yaptim ilk dogumum sbah 8.30gibi agri kuru takildi aksam 17.30da dogurdum. 6cm acilmadan sonrasi kolay olmuyor bi de bebegimin kalp atislari yavaslayinca nst baglanip yatmak zorunda kaldim o da zorladi beni. Ayakta agri daha rahat cekiliyor. Insallah kendiliginden gelir canim herseyin dogal sureci daha rahatSuni sanci cok mu zor kizlar. Öyle dogum yapan var miydi.. vaktim gecerse suni sanci istemek mantıkli mi. Suniyle kaç saat bekliyoruz. Maksimum kaç saat bekliyoruz
Gaz sancilari bizde de var her gun ayni saatlerde geliyo 3 4saat agliyor kuzum icim parcalaniyorBizde 23 gunluk olduk sariligimiz devam ediyo dogdugunda kan ddgerimizde cok yuksekti 3 kere topuk kani verdik yavrum delik desik oldu birde su gaz sancilari cildiricam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?