2015 Nisan Anneleri

Allah evladina saglik sıhhat versin. Allah bağışlasın.minigin gobisine sadece baticonla mi pansuman yaptınız acaba zeytinyağı surende varmis. Siz neler yaptınız tecrübeli anne:) mis kokulunu op yerimize
Merhaba bence bebegin göbeğine hic birşey yapma.pansumana filan gerek yok ıslatma yeter benimki bugün düştü.islatmadim hic banyo yaptırırken sardim düştü kendiliğinden.

bizim 5.gün 15 çıktı 3 gün sonra 13 düştü geçen hafta tekrar baktirdik 11.6 ya düşmüş şükür bir aylık olduk ama hala yüzünde ve gözlernde var sarılık direk d.bilirubin 1.2 çıktı en son birde ast ve ggt yüksek

Aynen cnm mama vermediler sutunde besle dediler oglum sarilik oldu moralim cok kotu....daha 10 gunluk lohusayim aglamaktn icim disima cikiyor,olan sutumde gideck boyle giderse

Süt için bol bol su iç. Tahin helvası hosaf tahin pekmez ve bol yeşillik (marul tere dereotu ) tüket ben çoook faydasını gördüm.. Hayırlısı ile kuzuna tez zamanda kavuşursun inşallah. ...

Kizlar bebegim sarilik ve kilo almiyor,sütümü sagip veriyorum kac cc vermeliyim bugun 10 gunluguz.cok moralim bozuk surekli aglayasim geliyor.
Benim ki de uyup kalio ve doymuyor o yüzden bende sağıp veriyorum özellikle gecelerİ.aile hekimine ve ebeye sordum anne sutunde kısıtlama ybebek istediği kadar verebilirsin dedi. ..

Işık tedavisi aldımı peki

Işık tedavisi aldımı peki
yok cnm almadı eğer 15 in üstüne çıksaydı düşmeseydi alacaktı doktor hastaneye şükürler olsun düştü gerek kalmadı. ama ben bu ast ve ggt değerlerine takmış durumdayım neden yüksek acaba sarılıkla alakası varmı ki?

Ay bizim forumun bidiklari buyumuste sarilik bile olmuslar. Kizlar sanirim hepimizinki sira sira geciriyor sariligi. Birden yazilarinizi okuyunca aklima neler geldi neler. Dogucak mi saglikli mi yok asi dir ultrasondur haftasinin ilerisinde gerisinde falan neler konusurken simdi kuzucuklar kucagimizda da sariliklarini konusuyoruz. Bugunlere de cok sukur yarabbim. Sen diger annelerinin hasretlerini bitir tanrim, biran once sag salim kucaklarina almayi nasip et. Butun sifa bekleyen bebeklere acil sifalar ver.

Canım 16.2 çıktı dun sabah akşam 10 da tekrar yaptırdık 13.1 e düştü bol bol emzir ben uyandıramamıştım baştan o beslenemediği zaman olmuş yavrum.

iki cocuk annesi olarak sariliga tawsiyem iki cay kasigi sekerli su.belki tepki verebilirsiniz ama ilk kizimda bende annemlere olmaz demistim sonra baktim coxuk ac.ki zaten dorduncu gun tavan yapio ondort cikti bizde.iki cay kasigi verdik ve deger oyle kaldi sonra zaten beslenince gecio.bu bebegimde sorun olmadi bastan verdim

Gobegimiz 16gunde dustu 8gundurde sari sivi geliyor göbeğinden badisine bulaşıyor bu normalmi telas.yaptim kurumuyir diye yikamadikta netten baktim enfeksiyon fln kapmaya meyilli oluyormus gobek offf moralim bozuldu
Canım aynı sorun bizde de var doktora götürdüm pppazartesi kontrol var gecmezse gümüş nitratla yakma işlemi yapi caz dedi bakalım nlcak

Bizde 23 gunluk olduk sariligimiz devam ediyo dogdugunda kan ddgerimizde cok yuksekti 3 kere topuk kani verdik yavrum delik desik oldu birde su gaz sancilari cildiricam artik

Dogunca ne zaman verdiniz sekerli suyu. Ben de iciriyim

Suni sanci cok mu zor kizlar. Öyle dogum yapan var miydi.. vaktim gecerse suni sanci istemek mantıkli mi. Suniyle kaç saat bekliyoruz. Maksimum kaç saat bekliyoruz
Ben de suni sanci ile normal dogum yaptim ilk dogumum sbah 8.30gibi agri kuru takildi aksam 17.30da dogurdum. 6cm acilmadan sonrasi kolay olmuyor bi de bebegimin kalp atislari yavaslayinca nst baglanip yatmak zorunda kaldim o da zorladi beni. Ayakta agri daha rahat cekiliyor. Insallah kendiliginden gelir canim herseyin dogal sureci daha rahat

Bizde 23 gunluk olduk sariligimiz devam ediyo dogdugunda kan ddgerimizde cok yuksekti 3 kere topuk kani verdik yavrum delik desik oldu birde su gaz sancilari cildiricam artik
Gaz sancilari bizde de var her gun ayni saatlerde geliyo 3 4saat agliyor kuzum icim parcalaniyor

Tecrubeli anneler kizim bugun 9gunluk oldu her gun 11gibi gaz sancilari basliyor ve 2ye kadar surekli agliyor. Sab simplex kullaniyorum ama o da ise yaramiyor onerileriniz var mi bu krizler icin aglayinca icim parcalaniyor

Gunaydin

Gaz belasindan kurtulursunuz insallah biran once insanin eli kolu bagli gibi oluyor resmen. Herşeyi deneyip fayda etmemesi cok kotu.

Sarilik olan yavrularada cok gecmis olsun. Insallah atlatirlar hemen

Ben dun ebedeydim. 3800 dedi kiloya. Kafasi tam girmemis kanala. bugun de oldum 40+0 ay ben ne zaman dogurcam yaa :'(

Kizlar sezeryan oldum carsamba gunu. Cok kisitli hareketlerim sizinde oylemi. Birde cok fena terliyorum. Birde sutum dahs gelmedi. Gogsumde kucuk. Zorls tutturmak icin ugrasiyoruz memeyi unutmssin diye. Cunku sut olmadigindan daha mama veriyiruz. Sut sagma nakinasi aldim ona biraz cektrdmki açılsın diye. Sarimsi az az nokta nokta bisyler gekdi ama resmen damla seklnde. Sutum ne zmn gelirki. Bu cocuk mamaya akisacak diye korkuyorum. Varmi benim gibi yasayan bunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…