2015 Nisan Anneleri

Kızlar evdeki kv görumce anne vs kisileri kafanıza takmayın ben delilik yaptım ve evdeki laf sözden deli gibi agladım bir hf lohusayken cok pismanım kafama takıp agladıgım icin bir haftadır tansiyonum asırı bas agrısıyla cıkıyo hastanelik oluyorum kabızım tuvalete cıkamıyorum oda tansiyonu cıkarıyo kac gundur acile gidiyoruz resmen tansiyon hastası oldum mr temiz cıktı dunde lavma icin acile gittik asırı agrım oldum srzaryan dogum yaptım gıkım cıkmadı dun bagırmaktan hastaneyi inlettim. Benim gibi tansiyonu yukselen varmı.

Bilmem ablamda 1cmlik açıklık oldugunda ertesi gün yatış vermişti doktoru öglene kalmadan suni sancıyla dogurmuştu. Bana da doktor nöbetciyim yatışını yapalım dedi. Normal dogurabilcekmiyim diye sordun. Muhtemelen açıklığın var hem kontrol altında olacaksın dedi. Pazar nöbetçi olunca pazartesi boş günü. Açıkçası dogumda kendi doktorum olsun istiyorum planlı olmazsa nöbetçi doktora kalıcam. Pazar günü 24 saatlik nöbetinde doğururum inşallah.

dikiş yerlerini gectim onu anliyorumda belim sırtım agriyor,bu sizdede varmi
ben doğum yapalı bir ayi geçti ama hala ağrılarım var hem bel hem sırt hemde bacak ağrılarım var ilk doğumumda tam 6 ay bel ağrısı çektim bunda nasıl olacak bakalım.

Reactions: nix
Anladim canm haklisin insallah hayirlisyla kendi doktorunla saglicakla bebegini kucagina alirsin guzel haberlerini bekliyoruz

Tecrubeli anneler kizim bugun 9gunluk oldu her gun 11gibi gaz sancilari basliyor ve 2ye kadar surekli agliyor. Sab simplex kullaniyorum ama o da ise yaramiyor onerileriniz var mi bu krizler icin aglayinca icim parcalaniyor
bizimde oluyo gaz sancımız bende zinco damla aldım ama doktorum kabız yapar kullanma dedi ben kimyonlu su veriyorum çok ağladığında arada içtiğim rezeneden veriyorum bir iki çay kaşığı tavsiye ederim

Kızlar merhaba oğlumu gördüm çok mutluyum ama orda bırakmak zorunda kaldım.yoldayız şimdi dönüyoruz.bbebeğim iyiydi çok şükür emzirdim sevdim gazını çıkarttik.pazar günü bidaha gelecez taburcu edecek inşallah öyle dedi doktoru hamilelikte geçirdiğim gripten öyle olmuş yavrum yogun bakimda ki diğer bebekleri görünce kendi derdimi unuttum kızlar allah herkese şifa versin inşallah evlat acısı göstermesin kimseye 3 saatlik yol giderken iyi gittik ama yoruldum şimdi bi 3 saat daha dikişler im agirmaya başladı umarım bişey olmaz.

Evet canım ama ben bebeğim sarılık diye çok emzirmeye çalışıyorum sanırım oturduğum için daha çok ağrıyor sırtım.
Allah şifa versin, bnm kızında değerleri inirda çıktı, iki gün ne yediğini ne uyudugumu biliyorum,çok ugrstik ama iki günde atlattı çok şükür. senin kuzunda iyi olur insaAllah

Ne olur ne olmaz gebelik sonrasi preeklamsiyi bir arastir. Tehlikeli bir durum en buyuk belirtisi de tansiyon bas agrisi ve idrarda protein.

Kocam annesiin ismi olacak diye gunlerdir suratima bakmiyor. Oyle bir dogum yasadimki kizlar akillara zarar. Kocam yuzume bakmadi. Bebegi gelip sevmedi. Hastanedrn eve geldm annem yanmda onun annesi de vsrdi. Ben odalara cekilip cekilip agladim. Ne yanima geliyor soruyor ne bisy diyor.Bdun akssm annesini eve birakti. Bugun babasi geldi benm baska memleketten bebegi gormeyr gelen ailemin yaninda isim konusunu acip neler neler demedi. Bu çocuğun ismini ne koyarsanz koyun ben karimin ismiyle cagiracam dedi. Bizde geldi kulağına dedesi ismini okusun diye dusunurken misafirlerime neler saydi. Ve ben sezeryanliym sancm var agkadm herkesin onunde ne konusmalar yaptım esim iste. Bebgm agladi binyanda. Ben agliyorum bi yanda. Adam bize bende ece ismmiyle sevmem o çocuğu bilmem ne dedi. En sonunda dedim madem oyle bu kdr hersyi goze aldn tamam o zmn sen istedn dedim odama geldm. O da ciktu gtti bisure sonra. Esim de okuldan cikti az once. Annesi aramis iki kere. Onlarn yanina gtms. Simdi gelir acaba neler anlattilar yada birazdan neler yasayacgz benm ailemib onunde bilemiyorum hic. Beni bi dusunsenize kizlar . Durup duruo agliyorym bebegime baktkca. Bunlari hakedecek hicbsy yaomadm ben. Hic hemde.

Canım dogum yapmıssın gözün aydın. Oğlunun hastanede yattıgını okudum cok üzüldüm gecmis olsun neyi var Canım

Sutum bile daha gelmis degil. Bebegim gogsumu tutamiyor. Beni bu lohusa halimle bu strese sokanlsr allahimdan diliyorum gun yuzu görmesin. Ceksinler bana ve bebegime bu mutlu gunmdde bunu yasattklsti icin. Beddua etmeyi hic sevmem ama bana bunu dedirttilrr sonunda. Ben aglaya aglaya sütüm hepten gidecek diye korkuyorum. Bana bi yol gosterin ben ne yapayım ya ne yapayım

Canım sen beddua etsende etmesende Allah bunların hesabını sorar merak etme Allah islah etsin bu kararmıs kalpleri

Bu nasil bir cehalet bu devirde su isim olacak diye direten bu dede nineleri Allah islah etsin. Kendi cocugunuza vermisiniz isim birakin da anne babasi karar versin.
En cok da esine kizdim. Ne demek cocugun yuzune bakmamak falan.
Allah yardimcin olsun zaten su an en hassas gunlerindesin, bir deseler bin hissedersin.
Allah kalplerine merhamet versin vicdansizlik resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…