2015 Nisan Anneleri

Ben hastaneden döndüğümüz gece sinir krizi geçirdim sonuç herkes kendi evine. Ayrıca yok göğüs ucun yok yok sütün yok diyen kv ye inat hem emziriyorum hem sutum var.

Ben hastaneden döndüğümüz gece sinir krizi geçirdim sonuç herkes kendi evine. Ayrıca yok göğüs ucun yok yok sütün yok diyen kv ye inat hem emziriyorum hem sutum var.
hastaneden gelmişiz ev kalabalik , emziriyorum odanın içinde tepemde dikiliyolar. bn zaten göğüs ağrısı ile can cekisiyorum bide bunlar... tövbe tövbe

Rabbim tez zamanda kavuştursun oğluna CNm , daha yeni okudum çok geçmiş olsun . Göbeğim içinde biraz erken CNm biraz daha bekle zamanla küçülüyor merak etme .

Hay Allah ya bu kadar insan olmasıda sıkıntı demek .. Umarım çabuk giderler de sende kendi oğlunu kendi istediğin gibi büyütürsün . Gerçekten gıcık oluncak bir durum. Ben bile bizim halamızdan sesi çok çıkmamasına rağmen huy kapar oldum. Şu lohusa durumuda çok fena .

Allah anali babali buyutsun canim

kızlar biz bir haftalık olduk ama bnm sırt ve bel agrim geçmiyor,normal mi bu (spinal anestezi oldum)

Tecrubeli anneler kizim bugun 9gunluk oldu her gun 11gibi gaz sancilari basliyor ve 2ye kadar surekli agliyor. Sab simplex kullaniyorum ama o da ise yaramiyor onerileriniz var mi bu krizler icin aglayinca icim parcalaniyor
Rezene Çayı içiyormusun , birde Gaz Yapıcı yiyeceklerden uzak dur CNm şurda 3 veya 4 ay sıkıcaz dişimizi sonrası düzelicek inş.

malesef cnm benim durumlar pek oyle olmuyo esim bu konuda cok tutucu ne yapacagim bilmiyorum hele az once halasi 40 cikana kadar burdayim vs dedi iyice sinir oldum ev zaten 2+1 herkes ust uste
lohusalik basli basina degisiklikmis su a daha iyj anliyorum meryem kizce nasil kocaman olmustur simdiye

hastaneden gelmişiz ev kalabalik , emziriyorum odanın içinde tepemde dikiliyolar. bn zaten göğüs ağrısı ile can cekisiyorum bide bunlar... tövbe tövbe
Bir de bunun yeni doğum yaptığında hemşireler nasıl emzireceğini gösterirken gelip göğsünü tutan senin sütün yok diyen kv modeli var.

Son düzenleme:
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün

Allah bagışlasın bebeğini. Hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüt.

Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün

Bizde bugün kontrole gittik. Nst de sancı çıkmadı. 39+2deyiz. Kızım 3100gr 51cm olmuş. Ebe alttan muayene etti parmak ucu kadar açıklık var dedi. Doktor pazar günü nöbetçiyim yatısını yapalım dedi. Pazar günü suni sancıyla doğumu denicez. Hakkımızda hayırlısı

Nisan dusmus haberim yok, 1 cm de acilma varmis. Ptesi tekrar gidicem, persembeye kadar kendi gelmezse suni vericek. Suni cok cekilmez bi sanciymis cok korkuyorum

Bence kendini sartlama zor olacak diye. Insallah suniye gerek kalmaz ama olur da verirlerse kendini olumsuz etkileme. Bana 16 saat suni sanci verdiler, oyle sabredilmeyecek bisey degildi. Herkesin agri esigi farkli oluyor. Senin icin de en hayirlisi olur insallah

Son düzenleme:

Allah anali babali buyutsun canim darisi bizlerinde basina

Yaaa cok heyecanlandim canm gunlerimiz ayni oyuzden anlayamadim gunun dolmadan niye pazar gunu hani bebegin durumu iyiyse parmak ucu aciklik cok onemli deil bildigim kadariyla hakkinda hayirlisi olsun insallah Allah yardimcin olsun ama merak ettim cidden

Gozunaydin canm masallah Allah saglikla buytmeyi nasip etsin ins bende bi dogum yapsam bebegim saglikli olsunda goguslerim yara olsa diyorum delilik ama napiim

Gozunaydin canm Allah bagislasin bebgini sen oyle deyince korktum sen atlatmissin gecmis olsun insallah bizler de saglicakla atlatiriz o sureci

Hayırlısı olsun cnm , bende suni sancı ile dogurdum ,melegim bugun 11 gunluk, onu kucagina alinca cekilen her acı hemen unutuluyor ,dualarim seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…