2015 Nisan Anneleri

Canım dogum yapmıssın gözün aydın. Oğlunun hastanede yattıgını okudum cok üzüldüm gecmis olsun neyi var Canım
Sağol canim evet doğum yaptım çok zor günler geçirdim çok şükür iyiyim bugün bebegimi gordum. doğduğunda solunum sorunu vardı nefes alamiyodu morardi falan cigerleri iltihaplanmis anne karnında olmuş daha iyi çok şükür ilk defa bugün dokundum öptüm emzirdim hemen emdi annesini parmağımı tuttu pazar günü evine gelecek inşallah o güne kadar daha iyi olmam lazım çok güzel bakilmali

Allah sana sabır bebeğinede acil sağlık versin canım pazar günü cıkmasına çok sevindim. Yavrum neguzel emmis bu son ayrılıgınız olur insallah

Merhaba hanımlar . bende doğum yaptım 41+3 de bu sabah. çok çok zor geçti. gün boyu çektiğim sancılar la gece 12 de devlet gittim ve bana sadece bir parmak açılma olduğunu söyledi sinirlerim bozuk halde eve dönDüm sonra gece min geri kalan kısmında bir ağrı bir sancı çektim yok böyle birşey. sıklaşmasını bekledim ve sabah 6 ya doğru bu sefer özele geldim ve bana 8 cm açılmam olduğunu söyledi ebe. ama benim sancılarım dan dolayı hiç enerjim psikolojim kalmamıştı ben yapmam dedikçe ebe ve Dr artık çok geç olduğunu sezeryan için doğumun başladığını söylediler. sonra dayanılmaz sancılarımla 10 cm açılık oldu ama doğum herşeyiyle toplam 1.5 sâat sürdü çok çok zordu. suyum un azalması benim ıkınamamam çok zorladı. neyse ki çok şükür kızımı kucağıma alabilim. kızım kakasını yapmıştı karnımdayken birde doğum kanalında zorlandığı için burnunda ödem oluşmuş çok zor hırıltılı nefes alıyor uyuyamayor birde meme tutunmak . doğum yapmayan arkadaşlara hayırlı kolay doğumlar

Cocugs resmen yaklasmiyor uzaktan bakmakla yetuniyor. O kdr zoruma gidiyotki kizlar kocamn bu yaptigi. Sanki yetim bi cocuk dunyaya gettdim. Ben bu yaşadılklarimi ilerde nasıl hatrkayacam çocuğum a anlatacak güzel bi doğum hikayesi olmayacak mi. Psikolojik olarak çökmüş durumdayim. Lohusa depresuonu falan degil bu yasadgm bildigin depresyona giriyorum yada coktan girdirdiler bile. Sanirim yolun burdan geri kalan kisminda bebegim ve ben olacaz

Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün

Hadi insallah taburcu olur miniginiz. Tekrar tekrar cok gecmis olsun

Canim ya, birde boyle seylerle ugrastiriyirlarya yeni dogum yapani, deli oluyorum. Annesi varken kime ne isim konusu. Eşin de cok terbiyesizlik yapmis. Boyle birsey icin yaptigina bak..
Allah sabir versin. Cek esini kenara sakin sakin ciddi sekilde konus.

Merhaba arkadaslar. Bugun bir haftadir yogun bakimda olan ogluma kavustum sukurler olsun, evimize geldik
Darisi tum evladindan ayri kalan annelere, Allah sifa versin kuzulara..

Gozun aydin canim.

Allah anali babali buyutsun. Gozunuz aydin

Herkese gunaydin. 40+1 iz bugun :) artik ne zmn gelirse gelsin ama Cok beklerse Annesi ile dogum gunu ayni olcak bu gidisle, abisi gibi icerde rahat olan kizçe

Esim isten gelince. Sen daha dogurmadin mi demesi de ayri bi olay uf desem sancinmi var diyor,halbuki hic tik yok :)
Adam da skldi

canım bn senin oğlunun doğumunu da hastanede kalmasını da kaçırdım. bnde doğum yaptım pek girwmesim foruma, Allahım evladına şifalar versin

hamileyken bu konuyu esinle halletmistiniz diye hatırlıyorum ama demek ailesi gelince iş değişti, hep ayni seyi yapıyorlar bu erkeklerin en moderni bile boyle

hayırlı olsun canım,ne kadar zor olsa da normal doğum yapmana sevindim. saglicakla büyüsun bebisin

Tecrubeli anneler kizim bugun 9gunluk oldu her gun 11gibi gaz sancilari basliyor ve 2ye kadar surekli agliyor. Sab simplex kullaniyorum ama o da ise yaramiyor onerileriniz var mi bu krizler icin aglayinca icim parcalaniyor
Canım rezene cayi iç bak göreceksin faydasını.kendiliğinden çıkartır bebegin gazını.

Sagol canim dunu rahat gecirdik sukurler olsun insallah bi daha yasamayiz o agriyi

Hayirli olsun canim benim gozun aydin sen de kavustun yavruna. Benim goguslerim de yaraydi ama zeytinyagi cok iyi geldi ayni zamanda antibakteriyel oldugundan mikrop da kapmaz

Allah sabir versin ben o durumu hastanede ilk gun yasadim boguluyorum sandim zaten stresiz sutum geldi gelmedi diye bi de tepende o kadar insan tuz biber oluyor gercekten Allah yardimcin olsun

Hayirli olsun canim gozun aydin Allah saglikla buyutmeni nasip etsin insallah

Rezene Çayı içiyormusun , birde Gaz Yapıcı yiyeceklerden uzak dur CNm şurda 3 veya 4 ay sıkıcaz dişimizi sonrası düzelicek inş.
Iciyorum canim ama sanirim kolik sancisi var kuzumun her gun ayni saatlerde oluyor insallah 4.aya kalmaz

Allah yardimcin olsun canim insallah sonuc alirsiniz normal dogum olur cabuk ayaklanir yavruna bakarsin

Cok sevindim canim cok sukur yavrun duzelmis Allah bi daha ayrilik yasatmasin size

bizimde oluyo gaz sancımız bende zinco damla aldım ama doktorum kabız yapar kullanma dedi ben kimyonlu su veriyorum çok ağladığında arada içtiğim rezeneden veriyorum bir iki çay kaşığı tavsiye ederim
Dun geceyi rahat gecirdik sukur kendimde iciyorum kimyonlu su insallah bi daha gaz sancilari olmaz kuzularimizin insanin ici dayanmiyo

Su halinle sana bunlari yasattigina inanamiyorum canim ya o bebek onun da canindan bi parca nasil uzak durabiliyor aklim almiyor ne diyim Allahim islah etsin ki sen de artik yavrunla olmanin keyfini cikart. Yine yavrunu dusun mumkun oldugunca uzulme ki sutun etkilenmesin canim
Merhaba arkadaslar. Bugun bir haftadir yogun bakimda olan ogluma kavustum sukurler olsun, evimize geldik
Darisi tum evladindan ayri kalan annelere, Allah sifa versin kuzulara..
Cok cok sevindim canim Allahim bi daha ayirmasin sizi hicbir zaman
Hayirli olsun canim. Ben de 7cmden sonra dayanamiyorum dedigimi hatirliyorum artik gucum de kalmamisti Allahim nolur bitsin diye dua ettim surekli cok sukur gecti o zamanlar insallah yavrun bi anonce emer sorunsuz

hamileyken bu konuyu esinle halletmistiniz diye hatırlıyorum ama demek ailesi gelince iş değişti, hep ayni seyi yapıyorlar bu erkeklerin en moderni bile boyle
O kdr kötü durumdayzki. Hicbsy hallolmus degil. Cocugun kulağına isim okunacak kim okuyacak ne okunacak belli degl. O bisy demiyor ben demiyorum. Ben diyeceğimi dedim bundsn sonra benm de tavrim belli diyor. Yavrum uc gunluk bugun daha kimlik ortada yok kukagina isim okunma yok. Kizlar ben ne yapayım yardim edin. Bi akkim diyorki bu kadr olaya eve gelip bu kdr olay çıkardilar bi daha da ne gorus ara sor. Ismi de koydur kendi kimligi cikartmiyorsa git kendin cikar camidrn hoca bul kulagina okut. Brn ne yapacağımı sasirms vaziyetteym. Kalkip geldi bana neler soyledi. Evime gelen aileme toplanip oglumun evine isim koymaya gelmssnz dedi. Halbuki benm ailemin hicbsyden haberden yok. Ben onlaru uzmemek icin hicbisy anlatamam. Annem de dun konusurken esime ben simdi kizimi bu halde gordum gozum arkada kalmayacakmi benm dedi boyle seyler ne kdr ayip seyler ben hep dusunecem artk bu kiz ne halde diye gozum arkada hep benm dedi. Esim ne dedi biliyomusunz. Valla gozunuz arkada kaliyorsa gidince beraber goturun o zaman ne diyim brn daha dedi.dusununsene benm anneme babama bunu soyledi. Ben Ağlıyorum hep agliyorum. Kusura bakmayin buraya hep sorunlarimi yaziyorum ama inanin kimse yok paylasacagm.

E esrarengizse tatlım çok zor bir durum çok üzüldüm senin için ama illa bir çözüm yolu bulunmalı eşin neden bu kadar acımasız alamadm ben kızıma iki isim koydum biri kv nin ismi eşim istedi kıramadım ayşe mina koyduk ama herkez minayi kullanıyor. eşinin ailesinin tavrı çok iğrenç şimdilik sen alttan al minik için ama bu yapılanları hiç unutma iki isim koyun bence bu arada kv nin ismi ne?

maviolsun tatlım gözün aydın allahım anali babalı büyütsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…