2015 Nisan Anneleri

Ben de ayni korkuyla tuvalete cikamiyordum ama sonra karnim agrimaya basladi dikislerim aciyacak diye korkuyordum neyseki korktugum olmadi simdide kabiz olmamak icin komposto iciyorum cok faydasi oldu hemde sut yapiyor
Kizlar sayenizde korkmadan tuvalete ciktim. Sagolun :)

Dun aksam esim lavman aldi niyeyse cok korktum yapmadim. Bugun kendiliginden rahatsizligim gecti. İnsallah benim de kullanmama gerek kalmaz.

Cok tesekkurler deniycem. Insallah benim kizda ise yarar.

Ya kizlar bebegimin gobegi bugun dustu ana kanamasi durmuyo. Yarin aile hekimligine gorurucem. Var mi biyle bisey yasayan? Cok endiselendim

Canim hayirli olsun msjini yeni gordum coook sevindim Gozunaydin.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin 24 martta dogurdum canim :)

Kizlar nasilsiniz bebekten giremiyorum girmek zor oluyor keske uygulamasi olsa buraninda.dun 40 imizi cikarttik Allaha sukur.Darisi diger bebislere.annem 40 gundur yanimdaydi bugun gitti aglaya aglaya bi hal oldum alismisim baya.cok zor oldu bide iyce duygusallastim.kala kaldik gurbette kizimla.bebegimde gaz sancisindan kaka yapamayinca agliyo kucaktan inmiyo uyumuyo...gecsin diye umut ediyorum.

Kızlar biz 14 Günlük olduk bugün moralim çok bozuk bebegimi her gören çok küçük ilk gelince daha iyiydi falan diyorlar ben istemezmiyim bebeğim kilo alsın az almış ne yapabilirim hastaydı bebiş o kadar serum takıldı eve gelince onun şişligi vardı biraz verip tekrar almaya başladığını düşünürsek gene iyi bence 3 kilo doğdu şimdi 3 250 gr.bbirde göbeği hala dusmedi ya bi dussede rahatlasak cumartesi ye kadar düşmezse doktor lazerle kesecekmış tahlil falan yapacakmis o neden acaba

Takma sen onlari. En sinir oldugum seyler. Sagligi yerinde mi? Yerinde.. Gerisi Bos. Bizim milletimiz obez bebek sever. Ama getirdigi saglik sorununu hic dusunmezler. Benim annem oglum 3 yasina girecek hala her gordugunde zayiflamis bu cocuk der.

Cevabini veririm, ki 16 kilo zayif da degil sismanda. Löp Löp et, yag olsun isterler.

Doktorun neden oyle bir teklif ile geldigini bilmiyorum.

Kızlar ya bebeğimin göbeği kanamış düşeli 8 gün oldu daha yeni kanamış. Ağrı yapar mı bu acaba?çok huzursuz dünden beri uyumuyor
Benimkide kanamisti ama nokta nokta çok değil. Parca kalmış o kanadı. 2 gün sonra kanaması geçti bugunde doktor parçayı kopardı eğer sarı iltihap gibi akmazsa sorun değil demişti doktorumuz kanadigi zaman.

Ya kizlar bebegimin gobegi bugun dustu ana kanamasi durmuyo. Yarin aile hekimligine gorurucem. Var mi biyle bisey yasayan? Cok endiselendim
Canım bizimkinde çok az bi kanama olmuştu Dr hemen K vitamini iğnesi yaptı. Çok önemliymiş canım hayati Önem taşıyormuş bu vitamin. Sen de hemen Dr götür canım erteleme.

kızlar bizimde iki gündür gaz sancımız var dün akşama kadar uyumadı kimyon verdim zinco damla verdim bana misin demedi birde aşırı kusuyo damla yapıyo biliyorum ama damla vermediğim de de kusuyo

kızlar ek olarak mama verenler ölçüleri nasıl ayarlıyorsunuz kaç ml suya kaç kaşık mama koyuyorsunuz?

kızlar ek olarak mama verenler ölçüleri nasıl ayarlıyorsunuz kaç ml suya kaç kaşık mama koyuyorsunuz?
Canim aptamil mama 30 ml e bir kasik( kasik icinden cikiyor) 60 ml e 2 kasik olarak veriyorum. Bu arada su ise 40 derece falan olmali. Sen hangi marka mama kullaniyorsun?

Ben cok zorunda kalirsam mama veriyorum. Evolvia kullaniyorum, 30ml suya bir kasik koyuyorum. Bu arada gazi icin masaj yap istersen. Gaz masaji diye arattiginda videolar cikiyor. Masajla biraz hareketlenir bagirsaklari. Cok gecmis olsun canim.

Canım çok sık emmiyor mu? O zaman fazla gelmez mi acaba? Benim oğlum çok sık emiyor ben de hazırladım senin şu tarifi ama her emzirmeden önce sanki fazla gelecek? Sen kaç saatte bir veriyorsun?

Yani kafama göre arada veriyorum. Daha çok kendim içiyorum o suyu.. ona da geçer nasılsa..

Ayy masallah size... doğdular da 40 larını görüyoruz masallah :)
Allah kavuştursun ayrıca. Üzülme kuzum ama. Ben de millet gitse de bir kendi halimizde kalsak diyorum.. ama elbette allah kimsenin yokluğunu göstermesin...
Bu arada Karnını zeytinyağı ile ovma sıcak su torbası vs denedin mi tatlim?

Takma sen milleti. Ben de sinir oluyorum şu muhabbetlere. Kilosu iyi alır da sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…