2015 Nisan Anneleri

Normal dogum yapanlara bi sorum var kizlar; 5 gun oldu dogum yapali ve ben hala tuvalete cikamadim, bugune kadar bir rahatsizlik hissetmiyodum ama artik sancilanmaya basladim. Psikolojik heralde, dikislerime basinc olucak diye yapamiyorum. Var mi benim gibi sorun yasayan?

kızlar doğum yapanlar bebeklerini sağlıkla büyütsünler. ben 39 haftalık hamileyim ve bu hafta sezeryan olacam.
bana acil hastane önerisinde bulunur musunuz lütfen, fiyatları da yazarsanız sevinirim (avrupa yakası)

Canım çok sık emmiyor mu? O zaman fazla gelmez mi acaba? Benim oğlum çok sık emiyor ben de hazırladım senin şu tarifi ama her emzirmeden önce sanki fazla gelecek? Sen kaç saatte bir veriyorsun?

Sağol canım gittik bugün aynen K vitamini iğnesi yaptı Dr.

bizim bugun 13. gunumuz.alkolle pansuman yapıyorum bende. ama hala düşmedi.
bizim 15 gün. alkolle yapıyoruz düşmüyor yaa

Canim benim hem icerde hem disarda cok sayida dikisim var; hem epizyo yapildi, hem kendiliginden de yirtiklar olustu.

İlk gun ben hic bir sekilde lavaboya gidemedigim icin bana sonda takildi. Saniyordumki lavaboya gidersem dikisler patlayacak tamamen. Ertesi gun sondayi cikardilar ve hadi lavaboya dediler. Korka korka gittim ama cok sukur hic bir sorun olmadi. Ozel bir beslenme de uygulamadim, hastanede ne cikiyorsa onu yedim.

Psikolojik olarak kendimizi engelliyoruz, bence bol sivi tuket ve git. Hic bir sey olmuyor.

Ben de ayni korkuyla tuvalete cikamiyordum ama sonra karnim agrimaya basladi dikislerim aciyacak diye korkuyordum neyseki korktugum olmadi simdide kabiz olmamak icin komposto iciyorum cok faydasi oldu hemde sut yapiyor

Kızlar doğum yapalı 75 gün oldu kanamam bir türlü kesilmiyor sinirlerim bozuluyor artık.2 kez doktora gittim bir sorun görünmüyor dedi progestan verdi oda sersem gibi ediyo beni yinede kullanıyorum ama yok hala devam ediyo seruma ilac katıp damardan verdiler yine gecmedi delirecem artık bilmiyorum erken dogumlami alakali acaba doktor olabilir diyo bu konuda bilgisi olan varmı?

Yaşasın gözün aydınn :)) kaç saat sürmüş oldu sonuç olarak :) çok imrendim sana şimdi. Sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah canım.
En hafif sancidan doguma kadar 31 saat surdu. Dayanilmaz olan kismi ise 5-6 saat falandi. Ne yaptin sen dogurdun mu :)

Sağol canım Aradım doktoru K vitamini iğnesi yapmamız Lazım dedi. Öğleden sonra gidecez. Ağrı falan da yapmaz dedi
oh sevindim canım :)

haydi hayırlısı olsun:) bence iyi kilosu. Gecen hafta dra gittiğimde laf arasında günde ortalama 25 gr alması iyi gibi birsey soyledi cunku

Kizlar bende oglumu saglicakla aldim kucagima carsamba gunu...
Sezeryan oldu akintim az oluyor ve idrar yollari enfeksiyonu gibi yanma olmaya basladi normal mi acaba?

Birde bebegim tam ememiyor gogusleri bitiremiyor ne yapicam
Allah analı babalı büyütsün :)
Yanmayı bence dra soyle önlem alması gerekebilir. Emmesine gelince ilk günler benimkide bitiremiyordu cok az emip uyuyordu gücü yetmiyordu. Simdi masallah sömürüyor Büyüdükçe güçlenip daha cok emiyor yani. Canını Sıkma yani

Of of hic tik yok ya
Sadece 2 gundur eskisi gibi yine cok hareketli. Bundan da sikayetim yok zaten

Dun aci yedim ki ben hic yiyemem normalde. Ama yok oda yaramadi.
Allah hayırlı zamanda kucağına almak nasip etsin insallah

Kizlar emzik kullanan varmi?kullanan varsa hangisini kullaniyorsunuz?benim oglan durmuyor hic yardim edin bana.
ben Philips aventin biberon setini almıştım onun içinden yenidoğan emzikte çıkıyor. Ama cok buyuk geldi. Yarısını bile zor alır agzina.sonra bi arkadasimin önerisi ile chicco silikon damakli aldık. Ama onuda almıyor kızım
Olmazsan nuk Kauçuk almayı dusunuyorum

bizim 15 gün. alkolle yapıyoruz düşmüyor yaa
Bugun 14. Gun pansumanini yaparken kabuk kabuk birşeyler dökülmüş olduğunu gordum
Baktım cok az bir yeri tutuyor
Sanırım bir kaç güne düşer artık bizimki
Sende boyle incelme yok mu

Bnm bebegim de bugun kirki doldu bir ayda tam bir kg almisti ayda en az 500 gr almasi lazım dedi dr. Gayet normal cnm bzmklr
süper o zaman maşallah kuzularımiza tatlim :)

En hafif sancidan doguma kadar 31 saat surdu. Dayanilmaz olan kismi ise 5-6 saat falandi. Ne yaptin sen dogurdun mu :)

Dayanılmaz sancı için 5-6 saat de fazlaymış aslında :) Ben hala içimde tutuyorum canım ya. yarın 40+0 olacak. Yarın doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek... Bekledikçe de tırsmaya başladım, korkum yokken korkular başladı biraz biraz bende... Bir de sancıların varken hareketli miydi bebişin? Benimki hala maşallah çok hareketli de...

Benim oglan da 41 saat surmustu. Yavas aciliyorum. senin daha kisa surer insallah.
Hareketliydi bebek. Bakalim benim sancim 40 haftalikken basladi belki bugun sancilanirsin :)

canım ben hem normal doğumdan sonra hem sezaryenden sonra kabızlık sorunu yaşadım, ilk günlerde olmuyor da sonradan oluyor, mutlaka bişeyler yap, aç karnına kayısı ye, bol su iç, yemekten önce yeşil salata ye, çünkü daha kötü olursun, benim kabızlıktan ötürü çatlağım oluşmuş, üç haftalıkken genel cerrahiye gittim bu nedenle, duphalac i

Canım bende geçen pazar normal dogum yaptım. Carsamba kontrole gittigimde doktor kabiz kalma dedi bende daha yapamadım deyince lavman yazdı. Doktordan gelince çıktım tuvalete lavmana gerek kalmadan. Sabah aç karnina kuru kayısı ve incir yiyorum her gün. Lavmani da aldım kabiz kalırsam uygulayacagim. Inşallah gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…