- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
Canim ben herseyden yemeye çalışıyorum sadece soğan lahana falan yememeye özen gösteriyorum günde 2 defa kimyonlu su içiyorum 2 kere anason rezene karışık çay var onu içiyorum bunlardan 1 2 çay kaşığı kadar bebege de veriyorum sadece sulu yemeklere az kimyon katiyorumKizlar ya benim de iki sorum var..
Benim kayinvalide simdi her yediğime dikkat ediyor.. Yani dün az bir pul haber döktüm. bugün gaz vardi bebekte, dökme dedi. Yoğurt u bile kimyon döküp yiyorum.. simdi tabi yiyecekler önemli de normal mi herkes böyle mi hakikaten? Yoksa abartıyor muyuz ki? Sizde durumlar nasil? Nasil besleniyorsunuz??
Diğer sorum da şu, iç zibini ne kadar giydirdiniz? Bizim oğlanın göbek yeni düştü. Banyo yapacak. Zibin giydirmeye niyetim yok. Kisa kol body üstüne de kıyafet diye düşünüyorum. Ama bizimki hep kollar dışarıda uyuyor.. kolları üsür diye de cesaret edemiyorum.. siz nasil giydiriyorsunuz?
Canim ben herseyden yemeye çalışıyorum sadece soğan lahana falan yememeye özen gösteriyorum günde 2 defa kimyonlu su içiyorum 2 kere anason rezene karışık çay var onu içiyorum bunlardan 1 2 çay kaşığı kadar bebege de veriyorum sadece sulu yemeklere az kimyon katiyorum
Iç zïbın yerine citcitli zïbın giydir canım uzun kollu olanlardan bizim bebegin de kolları hep dışarda odayı sıcak tutuyorum iç zïbın hergün giydirmiyorum.
Çok şükür iyiyiz çok gazlı sancılı değil ise yarıyor büyük oğluma da vermiştim bebek ligindeBebeğinin gazı oluyo mu bu kdar kimyon rezeneye rağmen
Sancısı için miCok tesekkurler deniycem. Insallah benim kizda ise yarar.
Bugun 14. Gun pansumanini yaparken kabuk kabuk birşeyler dökülmüş olduğunu gordum
Baktım cok az bir yeri tutuyor
Sanırım bir kaç güne düşer artık bizimki
Sende boyle incelme yok mu
Canım kimyonlu suyu nasıl hazırlıyorsun?Çok şükür iyiyiz çok gazlı sancılı değil ise yarıyor büyük oğluma da vermiştim bebek liginde
Canım kimyonlu suyu nasıl hazırlıyorsun?
Oh ne guzel miss olmuştur şimdi.bbizim göbekte düşse keşke ya kafaya takmış durumdayımBiz bugün 8 gunluk olduk. Sabah göbegimiz düştü. Ilk banyosunu yaptı kızım
Bizimki bugun dustu canim. 17. GundeBugun 14. Gun pansumanini yaparken kabuk kabuk birşeyler dökülmüş olduğunu gordum
Baktım cok az bir yeri tutuyor
Sanırım bir kaç güne düşer artık bizimki
Sende boyle incelme yok mu
Oh ne guzel miss olmuştur şimdi.bbizim göbekte düşse keşke ya kafaya takmış durumdayım
Takma canım yakinda düşer. Sizde bir an önce banyonuzu yapar mis kokarsiniz.Oh ne guzel miss olmuştur şimdi.bbizim göbekte düşse keşke ya kafaya takmış durumdayım
allah bağışlasın cnm darısı başıma :)Canim hayirli olsun msjini yeni gordum coook sevindim Gozunaydin.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin 24 martta dogurdum canim :)
Canim cok kanamadi, problem cikmadi simdilik durdu kanamasi. İnsallah bisey olmaz.Canım bizimkinde çok az bi kanama olmuştu Dr hemen K vitamini iğnesi yaptı. Çok önemliymiş canım hayati Önem taşıyormuş bu vitamin. Sen de hemen Dr götür canım erteleme.
Ya kızlar benim oğlum hiç uyumuyor, sürekli uyanık ve hep mızıldanıyor, uyusa bile bi türlü derin uyumuyor durmadan Uyanıyor. Sinirlerim bozuldu oturdum ağlıyorum.. Herkesin mi aynı durum?
Zibin giydirmedim hiç 2 oglumada hep kisa kol badi giydirdim canım yemeklerede herşeyden yiyorum usutmemeye dikkat ediyorum sadece ayaklarindan üsütursen bebeğe de geçer derlerKizlar ya benim de iki sorum var..
Benim kayinvalide simdi her yediğime dikkat ediyor.. Yani dün az bir pul haber döktüm. bugün gaz vardi bebekte, dökme dedi. Yoğurt u bile kimyon döküp yiyorum.. simdi tabi yiyecekler önemli de normal mi herkes böyle mi hakikaten? Yoksa abartıyor muyuz ki? Sizde durumlar nasil? Nasil besleniyorsunuz??
Diğer sorum da şu, iç zibini ne kadar giydirdiniz? Bizim oğlanın göbek yeni düştü. Banyo yapacak. Zibin giydirmeye niyetim yok. Kisa kol body üstüne de kıyafet diye düşünüyorum. Ama bizimki hep kollar dışarıda uyuyor.. kolları üsür diye de cesaret edemiyorum.. siz nasil giydiriyorsunuz?
Onu da yapıyorum canım ama yok bana mısın demiyorYarim kundak diye bir sey var, onu dene istersen canim. Bir link bulmustum, oradan ogrendim ben de.
http://www.mykundak.com/0-6-hafta-bebek-uyku-duzeni
Benim kizim da uykusunda ellerini, kollarini cok hareket ettirip kendi kendini uyandiriyor, zaten uykusu da cok hafif; ben arada sirada yarim kundak yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?