2015 Nisan Anneleri

Canim ben korse takıyorum şimdi 2 gün oldu takalı gece çıkarıyorum.ama göbek var biraz zaten dikiş in az üstü yağ bağlanmış gibi nasıl gidecek bilmiyorum spor olmadan gitmeyecek gibi

benımde aynı tam dıkısın ustu pufıdık bır yag tabakası gıbı:)
benım dr um kesınlıkle korse vs takma dedı. ılk ay sırt ustu yatsanda bıraz gobek olacak. 3 aydan sonra yatınca gobek olmaz ama ayaktayken az gobek olur. 6. aydan sonra yatınca da ayaktaykende dogum oncesı gıbı karnın normal olur dedı.

Kızlar kanamalariniz ne durumda sanki bnm ki azaldı bitecek gibi ve bugün 18 gun oldu doğum yap ali
benımde 13. gunum tam aaa bıttı dıyorum bı bakıyorum az bı pembe kanamam olmus oluyor. kanama %100 bıtınce bır hafta bekleyıp druma kontrole gıdecegım smear testı yapacagız.bu yuzden bır an once bıtse dıye beklıyorum

bilemiyorum canım ama ben olsam dr a sorardım veya saglık ocagındakı hemsıreme.ama bı sorun oldugunu sanmıyorum.
Sağol canım Aradım doktoru K vitamini iğnesi yapmamız Lazım dedi. Öğleden sonra gidecez. Ağrı falan da yapmaz dedi

Hayirli olsun gule gule buyutun insallah.

selam kızlar nasılsınız bakalım :) buralar çok sessizlesti minikler sağolsun :) bizim dün kirkimiz çıktı ama kırkımizi uçuramadik dün hava esiyodu eşim çıkarmadı dışarı bugün babanneye geldik :) kanamadan bahsetmişsiniz benim yeni bitti sayılır 40 gün boyunca düzenli olmasa da kanamam oldu iki gündür hiç yok. benim sütüm de öyle çok dolu dolu değil ama bebeğimin kaka ve idrari düzenl oluyo bir ayda tam 1 kilo aldı normal mi acaba bilemedim.

yeni doğum yapan arkadaşların gözleri aydın Allahım anali babalı büyütsün :)

Selam kızlar kontrol vardı bugün bebegimin pek kilo almamış bebisin 3 kilo doğmüstü 3 kilo 240 gram çıktı az bi sarılığı var tahlil istemedi arttığını farkederseniz getirin dedi.Birde biz bugün 12 günlük olduk göbek dusmedi hala bazı arkadaslarda düşmedigini yazmış 2 3 güne düşer dusmez ise 1 hafta sonra gelin lazerle keseriz dedi çok uzun kalması iyi değilmiş başka hastaliklardan dolayı düşmeye bilirmis o zamanda bazı testler yapacakmis inşallah düşerde gerek kalmaz bu tür şeylere ve hiç bir şey sürmeyi dedi batıkon falan

Kizlar bende oglumu saglicakla aldim kucagima carsamba gunu...
Sezeryan oldu akintim az oluyor ve idrar yollari enfeksiyonu gibi yanma olmaya basladi normal mi acaba?

Birde bebegim tam ememiyor gogusleri bitiremiyor ne yapicam

Selam kızlar benim paşamda 20 Nisan da doğdu 12 günlük olduk göbeğimiz bugün düştü devamlı emmek istiyor benimkide bir göğsüm yara oldu silikon uçları emziriyorum maşallah doğmak bilmiyor sabah 1 kere 30 lük bir de akşam mama veriyorum vallaha kızım böyle değildi bu iştahlı bir bebek olacak sanırım

Bnm bebegim de bugun kirki doldu bir ayda tam bir kg almisti ayda en az 500 gr almasi lazım dedi dr. Gayet normal cnm bzmklr

Unutma o senin bebegin ona ne olduğunu en iyi sen bilirsin.. malesef çok biliyor büyükler.. elbette niyetleri iyidir ama yani çok bilmesinler yani..
Bizde de bebek başta düzen oturtamadı tabi. sık uyanıyordu falan ama simdi ne guzel düzen yaptı kendi. Gündüz 2 3 saat geceleri 3 4 saat uyuyor kendi. Uyanınca da emip altı değişip falan tekrar uyuyor. benim kayinvalide önceden uyuya uyuya büyüyecek diyordu. Simdi de gelmiş, ne içiyorsunuz siz niye bu kadar uyuyor diyor.. Ayy salla gitsin şunları.. bir arkadaş çok guzel cevap vermiş. Çok da iyi yapmış bence..

Kuzum benim kuzen ana cocuk sağlık ta hemşire. Ebe gibidir kendisi. Bana verdiği tarif şu,
1 su bardağı kaynar suya
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı nane
Yarım çay kaşığı çörek otu
Koyuyorum ve ağzını kapatip on dakika demli yorum. Her emzirme öncesi 2 çay kaşığı falan veriyorum bebeğe. Her aksam da kalanı ben içiyorum.
Ve sabah tekrar bunu hazırlıyorum..
Bizde epey ise yaradı..

Of of hic tik yok ya
Sadece 2 gundur eskisi gibi yine cok hareketli. Bundan da sikayetim yok zaten

Dun aci yedim ki ben hic yiyemem normalde. Ama yok oda yaramadi.

Kizlar emzik kullanan varmi?kullanan varsa hangisini kullaniyorsunuz?benim oglan durmuyor hic yardim edin bana.

Kızlar ya bebeğimin göbeği kanamış düşeli 8 gün oldu daha yeni kanamış. Ağrı yapar mı bu acaba?çok huzursuz dünden beri uyumuyor

canım dr a gittin mi bilmiyorum. bu sayfadan sonrasını okumadım ama eltiminde bebeğinin 2 haftalıkken göbeginden hafif kan gelmişti. dr a gitmişlerdi. vitamin eksikliğinden oluyoöuş, sanırım k vitami. vitamin iğnesi yaptılar hastanede. sende ihmal etme dr a gidin bence. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…