Canim ben korse takıyorum şimdi 2 gün oldu takalı gece çıkarıyorum.ama göbek var biraz zaten dikiş in az üstü yağ bağlanmış gibi nasıl gidecek bilmiyorum spor olmadan gitmeyecek gibi
Ben lcw dan aldım alttan cit çıtlı zïbın çok sıkı değil ama idare eder seninde dikiş in üstü yağ bağlanmış gibi mi yoksa sadece benim mi öyle ya bide kilo da verememisim hic iri yarı dolaşıyorum oyle
Canım benim dikişlerin üstünde yağ filan yok.niye oyleki seninki?benim gobegim 3 aylık hamileligimde oldugum gibi kaldı.masaj yap çok iyi geliyor korse ne kadar ski olursa o kadar iyi bence su dikislerim tam bi iylessin o zaman kullanıcam bende.simdilik sariyorum göbeğini yukarı doğru kaldirip
benımde 13. gunum tam aaa bıttı dıyorum bı bakıyorum az bı pembe kanamam olmus oluyor. kanama %100 bıtınce bır hafta bekleyıp druma kontrole gıdecegım smear testı yapacagız.bu yuzden bır an once bıtse dıye beklıyorumKızlar kanamalariniz ne durumda sanki bnm ki azaldı bitecek gibi ve bugün 18 gun oldu doğum yap ali
Sağol canım Aradım doktoru K vitamini iğnesi yapmamız Lazım dedi. Öğleden sonra gidecez. Ağrı falan da yapmaz dedibilemiyorum canım ama ben olsam dr a sorardım veya saglık ocagındakı hemsıreme.ama bı sorun oldugunu sanmıyorum.
Hayirli olsun gule gule buyutun insallah.günaydın kızlar. bir türlü yazamadım.ama 19 nisanda dogdu kızım:)
normal istiyorum ama suyum geldı acılma sıfır, kasılma sıfırdı.catı muayenesınde ebe kanalımın arkaya egımlı oldugundan vs soz ettı. sunı sancı denerız ıstersen ama 12 saat sancı cekıp yıne de sezeryana alınabılırsın dendı. bızde sezeryana karar verdık. cok sukur saglıkla dogdu bebegımız:)
Hic bir bakım yapmadım kendiliğinden dustu canım.yok ıslatmadık ama düşmek nedir bilmedi,süz temizliğini baticonlami yaptınız yoksa alkollemi, baticonla daha cabuk düşüyormuş
Bnm bebegim de bugun kirki doldu bir ayda tam bir kg almisti ayda en az 500 gr almasi lazım dedi dr. Gayet normal cnm bzmklrselam kızlar nasılsınız bakalım :) buralar çok sessizlesti minikler sağolsun :) bizim dün kirkimiz çıktı ama kırkımizi uçuramadik dün hava esiyodu eşim çıkarmadı dışarı bugün babanneye geldik :) kanamadan bahsetmişsiniz benim yeni bitti sayılır 40 gün boyunca düzenli olmasa da kanamam oldu iki gündür hiç yok. benim sütüm de öyle çok dolu dolu değil ama bebeğimin kaka ve idrari düzenl oluyo bir ayda tam 1 kilo aldı normal mi acaba bilemedim.
Kizlar moralim cok bozuldu. Henuz dogurmayanlar var biraz konu degisiyor gibi olacak ama kusura bakmayin. Benim kv inatla her gordugunde sutumu soruyor.bugun emzirirken geldi yanima cocugun agzi boyle dolu dolu olmuyor dolu dolu yutkunmuyor sutun cok degil senin dedi.bebegim gunde 4 kez kaka yapiyor.aglayip ortaligi yikmaz hic.bir kere zor bir gun gecirdik o gun de kabiz olmustu.doymuyorsa anlar miydim? Kilo alimina iyi dedi ebemiz.bir haftada 300 gram almisti.haftaya yine kontrolumuz var.3 kilo 150 gram dogmustu bebegim simdi 4 kilonun ustunde.25 gunluguz.gunduz 2 saatte bir gece ise 3 saatte bir emziriyorum.doydugunu nerden anlayabilirim? Memelerin kucuk sutun az doymuyor bu cocuk diyor kv beni cok uzdu.aksi gibi eve geldik ilk defa sutum yok.emiyor emiyor bos.mama verdim dayanamadim. Sanirim moralim bozuldu ve sut gitti.
Mrb nisan anneleri, sanirsam hemen hemen herkes bebisini kucagina almis. Benim kizim bugün tam 3 haftalik oldu ve bizde gaz sorunu basladi. Ne yapsak ne etsek gazimizi cikartamiyoruz. Uyuya kaliyo minigim. Bende yatiriyorum yarim saat sonra hemen ictigini geri cikartiyor. Gaz problemi olan annelerimiz sizler nasil cikartiyorsunuz bebislerinizin gazini.
Nuk kauçuk ve avent silikon ortodontik almıştımKizlar emzik kullanan varmi?kullanan varsa hangisini kullaniyorsunuz?benim oglan durmuyor hic yardim edin bana.
Biz kullanıyoruz canım chicco nun damakli güzel bi emzik tutuyorda bebeğimKizlar emzik kullanan varmi?kullanan varsa hangisini kullaniyorsunuz?benim oglan durmuyor hic yardim edin bana.
Bizim oglan 3. Gun aldi emzigi suan cok rahatiz :) Wee kullaniyoruz biz.Kizlar emzik kullanan varmi?kullanan varsa hangisini kullaniyorsunuz?benim oglan durmuyor hic yardim edin bana.
Kızlar ya bebeğimin göbeği kanamış düşeli 8 gün oldu daha yeni kanamış. Ağrı yapar mı bu acaba?çok huzursuz dünden beri uyumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?