Onu da yapıyorum canım ama yok bana mısın demiyor
Canım sarılık olayı bitmişse bence gece uyandırmana gerek yok acıkınca kalkar zaten. Ayrıca gece böyle uyuyorsa maşallah çok şanslısın kıymetini bil. Benim oğlum 21 günlük hem biberon alıyor hem beni emiyor. Arada sağıp biberonla veriyorum. Canım her bebek hemen biberona alışıp anneyi bırakmıyor. Zaten şu an çok küçükler o ayrıma pek varamıyorlar.selam kizlar bende biseyler danismak istiyorum sizlere
1. suan disarda hava 22-23 derece ama bizim evde hala kombi acik sizdede aynimi cok sicagada alistirmak istemiyorum ama hasta olur diyede korkuyorum
2.benim bebis 4-5 saat gecmeden meme almiyo geceleri bi gece 1 de veriyorum birde sabah 5 te.cok mu arasi ama uyandirsamda almiyo acmiyor agzini sizde gece beslenmesi nasil
3.ve hem meme alip hemde biberon alan bebis var mi.ben biberon vermek istiyorum ama beni birakirsa diyede korkuyorum ikisini alan bebeklerde var nasil yapicaz bilmiyorum.
selam kizlar bende biseyler danismak istiyorum sizlere
1. suan disarda hava 22-23 derece ama bizim evde hala kombi acik sizdede aynimi cok sicagada alistirmak istemiyorum ama hasta olur diyede korkuyorum
2.benim bebis 4-5 saat gecmeden meme almiyo geceleri bi gece 1 de veriyorum birde sabah 5 te.cok mu arasi ama uyandirsamda almiyo acmiyor agzini sizde gece beslenmesi nasil
3.ve hem meme alip hemde biberon alan bebis var mi.ben biberon vermek istiyorum ama beni birakirsa diyede korkuyorum ikisini alan bebeklerde var nasil yapicaz bilmiyorum.
Canim cok gecmis olsun umarım bebisin kilo alır başka müdahale ye gerek kalmaz.ppeki bebegin hicmi kilo almadi canım yoksa almak gerekenden azmi aldıherkese merhaba uzun bir süre giremedim face den takip etmeye çalışıyordum ama tlf dan siteye girmek zor oluyordu artık ev internetim halloldu daha rahat girebilirim umarım sizler ve mis kokulu bebişleriniz iyisinizdir
biz 45 günlük olduk bu zaman zarfında bebeğim gelişmedi tahlillerini yaptırdık karaciğer enzimleri yüksek çıktı dr açlığa bağlı olabileceğini söylledi ve mamaya başladık hem emiyor hem mama eğer kilo alır sonuçlar normale dönerse inşaallah sorunumuz yok hala almazsa dr üniversite hastanesine yönlendirdi dualarınıza bebeğimi de alırsanız sevinirim onun dışında gündüz uykumuz pek yok ve çok emmeci bir oğlum var sürekli emeyim orada uyuyayım yerime koyma beni diyor
Rabbim heepimizin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah
sizleri çok özlemişim bunda sonra burdan da devam :))
hiç almadı canım sadece boyu 3 cm uzadı kilo aynı idiCanim cok gecmis olsun umarım bebisin kilo alır başka müdahale ye gerek kalmaz.ppeki bebegin hicmi kilo almadi canım yoksa almak gerekenden azmi aldı
Inşallah alır canımhiç almadı canım sadece boyu 3 cm uzadı kilo aynı idi
şu an atv de ZahideYetiş inprogramı ni izliyorum. Kucağa alışma konusunda çocuk Dr açıklama yaptı. Ilk 6 ayda bebeklerin kucaga alışma gibi bir durum olmaz bebek güvende hissetmedigi için sizin sıcaklığınizi kalp sesinizi ve nefes alış verisiniz onu rahatlatır kendini güvende hisseder dedi. O yüzden kayinvalide ye inat kucağa alabiliriz bebislerimizi programı internetten izleyin derim sonraKizlar ev tipi anakucagi kullanan var mi? 1 aylik oldu kucaga cok alisti gibi hissediyorum.anakucagi istiyorum ama icinde durur mu onu da bilmiyorum.anakucaklarinin yerden yukseklikleri az geliyor bana sanki. Hangi markalari kullaniyorsunuz, yatiyor mu bebeginiz icinde? Bir de kucaga alisma konusunda ne dusunuyorsunuz ne biliyorsunuz? Birakinca aglamiyor bebegim ama uykuya illa ki memede ya da yuz ustu omzumda daliyor.sadece geceleri emzirip yatagina koyunca kendiliginden uykuya daliyor.
Canm bizde oyle kombi hala calisiyo ama bende bunalmiyorum evde doktor 25 derece cocuk icin ideal demisti evde derce yok ama olcutum su bizim kiyafetler bi uzun kollu penye misal cocukta zibin kiyafet oluyo yani bizden bir veya iki fazla oluyo ustunde ve terlemio demk normal diomselam kizlar bende biseyler danismak istiyorum sizlere
Benimki de bu ara arabaya baglanan pusetinde uyuyor surekli. Sanirim dar olmasi hosuna gidiyor ama ben de kemik gelisimini etkiler diye endiseleniyorum. Kizim besigini sevemedi bir turlu.
canım bende aptamil kullanıyorum ama devamlı değil arada veriyorum. ben tek paket aldım içinden kaşık çıkmadı o yüzden tatlı kaşığı gibi mi ebati nasıl?Canim aptamil mama 30 ml e bir kasik( kasik icinden cikiyor) 60 ml e 2 kasik olarak veriyorum. Bu arada su ise 40 derece falan olmali. Sen hangi marka mama kullaniyorsun?
sağol tatlim bende mecbur kalmadıkça bende vermiyorum mama :)Ben cok zorunda kalirsam mama veriyorum. Evolvia kullaniyorum, 30ml suya bir kasik koyuyorum. Bu arada gazi icin masaj yap istersen. Gaz masaji diye arattiginda videolar cikiyor. Masajla biraz hareketlenir bagirsaklari. Cok gecmis olsun canim.
canim ben gecen gun olctum bir corba kasigina denk geliyor ama tepeleme degil.canım bende aptamil kullanıyorum ama devamlı değil arada veriyorum. ben tek paket aldım içinden kaşık çıkmadı o yüzden tatlı kaşığı gibi mi ebati nasıl?
Canim cok gecmis olsun. Umarim kilo alinimina baslar biran once oglun. Butun dualar sizinle canim. Allah acil sifalar versin evladinin guzel gunlerini gostersin. Iyi haberlerini bekliyoruz insallah.herkese merhaba uzun bir süre giremedim face den takip etmeye çalışıyordum ama tlf dan siteye girmek zor oluyordu artık ev internetim halloldu daha rahat girebilirim umarım sizler ve mis kokulu bebişleriniz iyisinizdir
biz 45 günlük olduk bu zaman zarfında bebeğim gelişmedi tahlillerini yaptırdık karaciğer enzimleri yüksek çıktı dr açlığa bağlı olabileceğini söylledi ve mamaya başladık hem emiyor hem mama eğer kilo alır sonuçlar normale dönerse inşaallah sorunumuz yok hala almazsa dr üniversite hastanesine yönlendirdi dualarınıza bebeğimi de alırsanız sevinirim onun dışında gündüz uykumuz pek yok ve çok emmeci bir oğlum var sürekli emeyim orada uyuyayım yerime koyma beni diyor
Rabbim heepimizin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah
sizleri çok özlemişim bunda sonra burdan da devam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?