2015 Nisan Anneleri

Kizlar pisik icin ne yapiyorsunuz?
Bastan beri her alt acisimda unibaby nin pisik onleyici kremuni suruyrm hic pisik olmadi 42 gunluguz. Psik olmsdn onlem almak lazim. O yuzden pisik onleyici yi surekli kullanin. baby me islak pamuk mendil kullanıyorum

Kizlar emzik kullanan varmi?kullanan varsa hangisini kullaniyorsunuz?benim oglan durmuyor hic yardim edin bana.
Avent ortodontik nuk damakli bide kaucuk koca uclu emzik olmak üzere hicbirini tutmuyor keske tutss bni yalancı meme yapti. Goguslerim mahvoldu.

Onu tekrar epidural yapip hemen geciriyorlarmis. Anestezist oyle dedi bana.

Evet öyleymis ama ağrı kesicilerle deneyip eğer geçmezse öyle yapıyorlarmis. Ben geçene kadar ne yaparım bilmiyorum.
Bence ihmal etme bana epidural aldigimda basagrisi olursa zaman kaybetmeden mutlaka iletisime gec denilmisti.

kızlar bugun saglık ocagında kontrolu vardı bebegımın. doktoruma kac saatte bır emzırmelıyom dedım bebegım 18 nısan da dogdu bu arada. her saat bası kaldır emzır dedı. ben 2 saatte 1 olarak bugece deneyım dedım mumkun degıl bızım kız kalkmıyo zorla agzına koyunca ıstemıyo reddedıyo. normalde gecelerı 3-4 saatte kendı uyanınca verıodum. napcagmı sasırdım suan. yıne uyudu ben de yatagına koydum.3980 dogdu. ilk hafta emzıremedım sut gelmedı vs. suan 3890 olmus. boyu 4 cm uzamıs. kılo azmı almıs acep

Kilo mu verdi yani?
Bana 3 saati gecirme dendi. Aglayip uyanmadigi surece 3 saatte bir kaldirip veriyorum.
Uyanmazsa altini aciyorum genellikle uyaniyor.

Canım bende epuduralle normal dogum yaptım ilk zaman hafif basagrisi oldu ama gecti.

Her saat başı cok zor zaten niye öyle dediler sağlık ocaginda. Benim kizda kendi uysnmiyor. Saat kuruyorum 2 Bucuk saate bir uyandirip emziriyorum. Altini açınca uyaniyor artik. Ilk dogdugu hafta uyanmiyordu sarilik olmasın diye ttopugunu sıkıp uyandiriyordum.

öncelikle sağol canım bizim ast 123 çıktı ve bir aylik kontrole gittiğimizde hala 2.800 kg di doğum zamanı ile aynı açlığa bağlı olabilir dedi bende mamaya başladım 10 gündür yarın gidip kilosuna baktırıcam kilo almışsa tekrar değerlerini ölçtürücem değer düşmüşse açlıktan eğer düşüş yoksa araştırmaya çocuk gastrolojisine götüreceğiz
Canim cok gecmis olsun. Umarim kilo alinimina baslar biran once oglun. Butun dualar sizinle canim. Allah acil sifalar versin evladinin guzel gunlerini gostersin. Iyi haberlerini bekliyoruz insallah.
amin Allah razı olsun arkadaşım

Canim gecmis olsun bana hemsire basagrisi icin ilk bi hafta 3 litre su ic bide cafein al demisti yani gunde bi kahve ic istersen ins gecer

Kizlar sol gogsum hafif yaraydi bu sabah pompayla sagarken kanadigini farkettim ve sabahtan beri veremedim onunda agzina kan gider diye nasi yapicam simdi cok sisti bu arada kanamadan sonra lansinoh surdum oylece beklio

Kizlar sol gogsum hafif yaraydi bu sabah pompayla sagarken kanadigini farkettim ve sabahtan beri veremedim onunda agzina kan gider diye nasi yapicam simdi cok sisti bu arada kanamadan sonra lansinoh surdum oylece beklio
Canim gecmis olsun. Bende de ayni durum oldu , dr memeni gunese cikar yara biraz kabuk yapsin gecer demissti oyled de oldu. Gunese cikmasi sart mi sanmiyorum ben de lansinoh krem surup m3me kalkani koyuyordum nemli kaldigi icin daha kotu oldu. Biraz memeni ciplak kurut canim krem de surme o zaman yara kabuk olacak goreceksin. Insallah en kisa zamanda gecer yaralarin. Bu arada sol mememe emme sirasi gelince mama takviyesi yapiyordum ki memem dinlensin tabi dr tavsiyesiyle.

Reactions: nix
Kızlar bugün 3.gün bebişim kankasını yapmadı varmı böyle durumla karşılaşan doktorumuz izindeyiz cepten aramadım yerine bakan doktorla görüştüm fitil ismi verdi ama kararsız kaldım fitil versem mi hemen diye 1 gün daha beklesem mi fitile alışır diyene yazıyo nette

sevvalk tatlim inşallah yarın güzel haberlerle dönersin. bizimde ast 40 kusurdu alt normaldi ama ggt çok yüksek bizimde tekrar baktirmadim ama sarılık geçirdik onunla alakalı olabilir mi acaba. doktor da üstünde durmadı o yüzden rahattım ama yinede evhamlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…