2015 Nisan Anneleri

Canim gece 3 saat gundu 2 satte bir emzireceksin. Keske bizimkilerde biraz uyusa ama nerdee. Bn yine nobetteyim:)
maşallah benim minigin gece uykusu iyi hemen hemen saat başı kendi kalkıyor emiyo uyuyo ama sabah beş altı gibi kalkıyo uyumuyo ve gündüz çok huysuz benim cimcime hiç ev işi yemek yapamıyorum malesef :)

Kizlar pisik icin ne yapiyorsunuz?
pişik konusunda bizde muzdaribiz malesef ilk zeytinyağıyla başladık ama pişik oldu bepanthole geçtim pek fayda etmedi doktora gittik travazol krem verdi günde iki kere onu sürüyorum ve vazelin sürüyorum ama yine de oluyo bezini iki saate kalmadan değiştiriyorum bez prima kullanıyorum. benim kız her beze kakasini yapıyo o yüzden hiç geçmiyo pişik

Tamm canm saol dedigin gibi acik birakip kurumasini bekliyorum ins gecer bu yaralar ben cok merak ediyorum bu gogus uclarimiz tamamen iyi olucakmi agrisiz sancisisz emzirebileckmiyiz ? :)

Kızlar yarın 40 çıkıyor ama az da olsa kanama hala var. Ve bu durumda ilişkiye girilir mi

Bebeğin altını ne ile siliyorsun ben ilk prima hassas ciltler kullandım pisik oldu ilk hafta ondan sonra evde pamukla siliyorum ve arko klasik sürüyorum mis gibi

Kizlar sol gogsum hafif yaraydi bu sabah pompayla sagarken kanadigini farkettim ve sabahtan beri veremedim onunda agzina kan gider diye nasi yapicam simdi cok sisti bu arada kanamadan sonra lansinoh surdum oylece beklio
Ben bir cay bardagina biraz cep sodasi döküp karıştırdım. Icine de pamuk attım emzirmeden hemen once pamukla siliyorum göğsümu kurulamadan hemen emziriyorum kızımı. Hem yaram gecti hem bebek pamukcuk olmuyor.

Bebeğin altını ne ile siliyorsun ben ilk prima hassas ciltler kullandım pisik oldu ilk hafta ondan sonra evde pamukla siliyorum ve arko klasik sürüyorum mis gibi
canım ben ıslak mendil hiç kullanmadım önce sabunlu ılık beyle siliyodum şimdi sadece pamuk ve suyla temizliyorum

Kızlar yarın 40 çıkıyor ama az da olsa kanama hala var. Ve bu durumda ilişkiye girilir mi
benimde bugün 46. gün ve hala kanamam oluyo arada ilkimde şimdiye çoktan bitmişti ve ilk adetim başlamıştı, gerçi iyi bir yönden içimiz tamamen temizleniyo :) 40 çıkınca kadın doğum kontrole gel demişti kanama bitseydi gidecektim

canım endişe etme ve fitil de hemen verme benim bebeğim 6 gün kaka yapmadı ve dr götürdüm sıkıntı değil dedi 7 ci güne kadar yapmamaları normalmiş
inşaallah sağol canım bize de ilk sarılık oldumu diye sordular olmamıştı ona bağlı olabiliyormuş ve normalmiş o bizim ki de inşaallah açlığa bağlıdır

selam kizlar biz bugun tam 1 aylik olduk.kanama bitti bende ama cok az leke geliyo.gece uykunuz nasil kizlar benimki ben kalkmasam gece emmek icin uyanmiyor endiseleniyorum.
kalksada hemen memede uyuyor ve gaz cikaramiyor anlamadim gitti. kalca filmi cektirdiniz mi?bugun yada yarin saglik ocagina gidip asimizi olucaz ates falan yapiyor mu acaba

Tamm canm saol dedigin gibi acik birakip kurumasini bekliyorum ins gecer bu yaralar ben cok merak ediyorum bu gogus uclarimiz tamamen iyi olucakmi agrisiz sancisisz emzirebileckmiyiz ? :)
Insallah canim walla bende merak ediyorum. Dr zamanla nasir tutar sertlesir demisti bakalim gorecegiz. Deneyimli annelere sormak lazim bu konuyu aslinda.

Ya canim bebege fitil filan kullanma yazik agzina cok az tereyagi var bide masaj yap.kendi yediklerinede dikkat et.tereyagini be dogar dogmaz verdim agzina hurmada yedirdim.korkma

Slm kizlar uzun zamandir giremiyorum.herkes dogurmus kimse kalmamis.yavrulariniz iyidir insallah kirki cikan bile olmus.darisi bize bugun bizimde yari kirkimiz cikti.Hala dikislerim agriyor iylesseydim bi.oturup kalkarken bile agri oluyor.gece hic uyuyamiyorum uyutmuyor bebisim.tum gun uyuyor gece olunca uyumuyor.kaynanamda yanimda hala tekte kalamadim.neyse cikiyimda biraz uyuyum bari.gozlerim kapaniyor

Arkadaslar bu anne sutu olayi gittikce moralimi bozuyor.

Hastanede ilk gun sutum gelmemisti, bardakla mama vermislerdi mecburen. Sonrasinda da sutum hic yeterli gelmedi, her seferinde once emziriyorum ve eger hala agliyorsa, cirpiniyorsa biberonla 30-40 cc mama veriyorum. Su anda 14 gunluk olduk.

Kimi zaman memeyi komple kesmek istiyorum, sanki bir kurtulus gibi! O kadar bunaldim ki artik sirf bu yuzden kendimi cok yetersiz hissetmeye basladim! Allahtan aklim hala yerinde de boyle bir seye hakkim olmadiginin farkindayim.

Son olarak emzirme kampi diye bir yontem okudum, ilk firsatta onu denemeyi dusunuyorum. Bu surecte hic mama vermemem lazim, bebegimin aglamalarina nasil dayanabilirim hic bir fikrim yok!

Benim gibi sorun yasayanlar ya da emzirme kampi yapip olumlu sonuc alanlar var mi?

Bugün 17 günümüz göbegimiz düştü çok şükür.bbebeğim iyi şimdi kızlar uysal bi bebek gibi ama zamanla değişebilir sutum de iyi emiyo ama sarılığı var biraz yüzünde onuda atlatsaydik

Canim bol bol ılık su iç sakin memeyi kesme zamanla düzene girer inşallah sütun yeter

Canim sen benden öncemi dogurmustün.bbenim bebişte gündüz iyi uyuya uysal ama gece sürekli uyanıyor ağlıyor zamanla düzelecek insallah

Tekrar merhaba kizlaaaarrr.. Herkese tekrar hsyrli olsun..

Ben sut icin yediklerimi yazayim istedim.. Sabah q sise siyah cekirdekli uzum suyu, kahvaltiyla mikupa steel tea, hurma incir kayisi, gunde 1 sise maltana (malt icecegi), bol bol su... Ama sunu fark ettim ne zaman ogle uykusu uyursam gogusler tas gibi oluyor... Sesryan oldm ilk gndn beri sut var... Ve sutu sqagiyorum... Sagmak da kanallari adiormus aventin elektrikli pompasini tavsiye ederm...

Bizim bebek de kilo alamio qz aliormus... Sut emmesine ragmen gunde 2 kere 30cc de aptamil 1 veriyorum..

Bezde de cisli de olsa hemen aliorum.. Gece de alioryum.. Her sefrrrinde ilitilmis zeytinyagi ile siliorum.. Doktor tavsiyesi.. Zeytinyagi duvar olur cis kaka asiti tene degmezmis... İslak medil unibaby yenidogaan kakali bezde ilik su ile islatiorym ama cisli ise direkt islak mendille siliorum..

Benim merak ettgim kusmasi aninda cook korkuorum.. Bogazina cok kacirio.. Siz napiosnz o and??? Bir de 1.ay asisi ates yapar mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…