2015 Nisan Anneleri

Tamm canm saol dedigin gibi acik birakip kurumasini bekliyorum ins gecer bu yaralar ben cok merak ediyorum bu gogus uclarimiz tamamen iyi olucakmi agrisiz sancisisz emzirebileckmiyiz ? :)
Arkadaslar merhaba benim kızımda 2 gün sonra 1 aylık olucK göğüs yarasındN 2 hafta emziremedim kanadı derisi koptu beni aventin göğüs kalkanı ve mustelanın gmğüs ucu kremi kurtarxdı ne lansinoh ne başka doğal yöntemler hiç bişey işe yaramadı göğüsünüzn çamaşıra yada herhangi bişeye dokunmamasını sağlıcaksınız bide mustela krem cok etkili deneyin mutlaka bu kremin yapısı lansinoh gibi değil

Canim senin bebegin de hayırlı olsun benim anlamadığım sütun varsa mama neden veriyorsun kilo alımı için mi birde bebek emdikçe süt gelir bende prima Yenidoğan ıslak mendil siliyorum her seferinde saf zeytinyağı sürüyorum her açtığımda kaka yapmış oluyo günde 5 defa falan değişiyorum çok az pisigide var .bbizim aşıya var daha ama diğer oğlumda ateş yapmamisti.aama biraz huysuzlasmisti.kusmasi icinde genelde emdikten sonra küsar bebekler yan yatıriyorum ben boğazına kaçacak olursa tedirgin oluyorum ama hemen kaldırıp ters çeviriyorum ne kadar doğru bilmiyorum

Canim bol bol ılık su iç sakin memeyi kesme zamanla düzene girer inşallah sütun yeter

İcmedigim, yemedigim sey kalmadi canim.
En kotusu de gittikce biberona alisiyor, memeyle oyun oynuyor.
Aglamasina dayanabilirsem su mama olayini komple kesicem, ins basarabilirim.

İcmedigim, yemedigim sey kalmadi canim.
En kotusu de gittikce biberona alisiyor, memeyle oyun oynuyor.
Aglamasina dayanabilirsem su mama olayini komple kesicem, ins basarabilirim.
Inşallah canım ya mama çok zor en azından altı ay anne suyu alsa

kızlar benim minik çok aşırı kusuyo resmen ağız dolusu fışkırtiyo hemen hemen her emmeden sonra çıkartıyo normal mi acaba soluk borusuna kaçacak diye de çok korkuyorum

Canim sen benden öncemi dogurmustün.bbenim bebişte gündüz iyi uyuya uysal ama gece sürekli uyanıyor ağlıyor zamanla düzelecek insallah
Valla bilmiyorum canim 20 gun oldu dogum yapali.insallah duzelir cunku hic uyumuyor gece.Yarin kilo kontrolu var.haftayada asimiz var.Siz kac gunluk oldunuz?

Canim bimde kakolu helva sqtiliyor al ondan ye.asiri sut yapiyor.

13 nisan da İstanbul da oldukça ünlü bi özel hastanede epidural spinal kompleks anestezi ile sezeryan doğum yaptim
Operasyon çok rahat gecti; sonrasında hemen yürüdüm; eve geldikten sonra şiddetli baş agrilari oldu; anestezi doktoru baş ağrısı olur dediği için çok onemsemedim; 6. Gun gözlerimde çift görme sorunu yaşadım ve geçmeyince doktora gittim; beyinde emboli şüphesi dediler; beyin MR + ilaçlı beyin MR çekildi
Çok şükür birsey çıkmadı; ama epidural nedeni ile dura zari yırtılmis ve BEYİN omurilik sivisinda kaçak olmus; en az 1 ay mutlak yatak istirahati + günde en az 4 lite su + 5 kahve tavsiye edildi
Sikayetlerim büyük oranda azaldı ama hala sağ gözümde çift görme sorunu devam ediyor ; 10 güne kadar o da geçer diyor doktorlar;
Ben maalesef ciddiye almadim; onemsemedim; ancak epidural gerçekten riskli bi yontemmis; dikkat etmek gerekiyor
Yine de tercih ederseniz; operasyon sonrası mutlaka iyi dinlenin ve en az 4 litre su + günde 3 kahve tüketin; baş ağrılarını da hafife almayın

Mrb arkadaslar. Sütünüzün gelmesi icin hurma ve tereyi öneririm sizlere. Bende ise yariyor. Kizim 27 gunluk ve bu zamana kadar şükür süt sorunumuz olmadi. Bol bol su icin. Ben meyveli caylardan iciyorum bolca. Her bebekte oldugu gibi bizim bebistede gaz sorunu var ve devamli kucakta olmak istiyor. Yatirdigim zaman basiyo yaygarayi. Uykusuz geceleri söylemiyorum bile. Ama bir gülüsü bir bakisi herseye deger. Canim kizim benim. Hepsi geçecek sadece sabir...

kızlar benim minik çok aşırı kusuyo resmen ağız dolusu fışkırtiyo hemen hemen her emmeden sonra çıkartıyo normal mi acaba soluk borusuna kaçacak diye de çok korkuyorum
canım bugün hemşire kusmasının doyma belirtisi olduğunu söyledi

fışkırtır gibi kusması reflü göstergesi olabilir diye biliyorum ben, benim kızım da arada öyle kusuyor ama çok sık olmadığı için önemsemiyorum pek, dr.una bi danış istersen...

bebekler dogumdan sonra kılo kaybedıyorlarya ıste onun ustune kılo aldı 3890 oldu
benim kızım 3300 gr doğdu, hastaneden çıkarken 3100 gr.a düşmüştü, bir hafta sonra kontrole gittigimizde 3250 grdı, dr kilosunu az buldu, mama vermemi söyledi, sarılık da 13,5 du, ben mama vermedim, sütüm vardı, o günden itibaren nerdeyse saat başı emzirdim, çok şükür bir sonraki kontrolde kilo alımı olmuştu, sarılık tehlikkesi de gecti artık.. ihmal etme, iki saatte bir mutlaka emzir, mümkünse saat başı emzir hatta...

Insallah canim walla bende merak ediyorum. Dr zamanla nasir tutar sertlesir demisti bakalim gorecegiz. Deneyimli annelere sormak lazim bu konuyu aslinda.
ben göğüs kalkanı ve lansinoh kullandım, çok şükür düzeldi yarın bir aylık oluyoruz, gecti gayet iyi durumdalar...

Benim bir arkadasım aynen bunları yasadi. En sonunda klasik tupteki arko krem kullanmaya basladi. Eski tip yeşil tüpte olan. Sadece o iyi gelmis. Bende bunu bildiğim icin direkt arko ile başladım
Cok sukur henuz hic pişik yok

Canim sen benden öncemi dogurmustün.bbenim bebişte gündüz iyi uyuya uysal ama gece sürekli uyanıyor ağlıyor zamanla düzelecek insallah
kızlar gündüz banyo yaptırıyor musunuz, banyo yapınca bebekler iyi uyuyor, banyo saatini akşama kaydırın belki gece daha iyi uyurlar, ben oğlumda öyle tecrübe etmiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…