Dr um bana 2 ay yasakladiKızlar yarın 40 çıkıyor ama az da olsa kanama hala var. Ve bu durumda ilişkiye girilir mi
Allaha sukur iyi iste yarin gidip kilo kontrolu yaptiricaz.seninki nasil?mama veriyormusun?ben emziriyorm arada veriyorm.Maşallah oğluna gelişimi nasıl
Dediginde haklisin ama bizde 40 cikmadan cocuk ogleden sonra bile yikanmazmis annem yikattirmiyor.kirkimiz ciksaydi allahin izniyle bende oyle yapicam.havalarda isinacak insallah onumuz yaz bebeklerimiz icin cok iyi olur.yikayip yatirmak.kızlar gündüz banyo yaptırıyor musunuz, banyo yapınca bebekler iyi uyuyor, banyo saatini akşama kaydırın belki gece daha iyi uyurlar, ben oğlumda öyle tecrübe etmiştim...
Canım benim bildiğim fışkırarak kusuyorsa sıkıntı. Bence bi Dr git. Benim kızımda ilk doğduğunda idrar yolu enfeksiyonu vardı ve sürekli öyle kusardı. Umarım bişey çıkmaz ama tedbirli olmakta fayda var canımkızlar benim minik çok aşırı kusuyo resmen ağız dolusu fışkırtiyo hemen hemen her emmeden sonra çıkartıyo normal mi acabasoluk borusuna kaçacak diye de çok korkuyorum
Canim küçükkuzum da demiş bizimkiler de akşam yıkatmaz hatta Öğlene kadar yikanmasi lazım ve hergün biraz büyüsün aksama alacam bendekızlar gündüz banyo yaptırıyor musunuz, banyo yapınca bebekler iyi uyuyor, banyo saatini akşama kaydırın belki gece daha iyi uyurlar, ben oğlumda öyle tecrübe etmiştim...
Iyi çok şükür nefes sorunu vardı atlattık mama falan vermiyorum sutum yeterli kilo alımı az olmuştu ama benimki bi hafta yogun bakımda kalınca normal dedi doktorAllaha sukur iyi iste yarin gidip kilo kontrolu yaptiricaz.seninki nasil?mama veriyormusun?ben emziriyorm arada veriyorm.
13 nisan da İstanbul da oldukça ünlü bi özel hastanede epidural spinal kompleks anestezi ile sezeryan doğum yaptim
Operasyon çok rahat gecti; sonrasında hemen yürüdüm; eve geldikten sonra şiddetli baş agrilari oldu; anestezi doktoru baş ağrısı olur dediği için çok onemsemedim; 6. Gun gözlerimde çift görme sorunu yaşadım ve geçmeyince doktora gittim; beyinde emboli şüphesi dediler; beyin MR + ilaçlı beyin MR çekildi
Çok şükür birsey çıkmadı; ama epidural nedeni ile dura zari yırtılmis ve BEYİN omurilik sivisinda kaçak olmus; en az 1 ay mutlak yatak istirahati + günde en az 4 lite su + 5 kahve tavsiye edildi
Sikayetlerim büyük oranda azaldı ama hala sağ gözümde çift görme sorunu devam ediyor ; 10 güne kadar o da geçer diyor doktorlar;
Ben maalesef ciddiye almadim; onemsemedim; ancak epidural gerçekten riskli bi yontemmis; dikkat etmek gerekiyor
Yine de tercih ederseniz; operasyon sonrası mutlaka iyi dinlenin ve en az 4 litre su + günde 3 kahve tüketin; baş ağrılarını da hafife almayın
Benim doktorum 40 42 gün bekleniyor dediDr um bana 2 ay yasakladi
evet onu bende duydum sıra ona geldi onu da deniycemBenim bir arkadasım aynen bunları yasadi. En sonunda klasik tupteki arko krem kullanmaya basladi. Eski tip yeşil tüpte olan. Sadece o iyi gelmis. Bende bunu bildiğim icin direkt arko ile başladım
Cok sukur henuz hic pişik yok
Canım aynı ağrıyı bende yaşadım 10 gün sürdü benim uzanınca geçiyordu kalkınca aşırı şiddetleniyordu ben bol türk kahvesiyle atlattım Ama günde 4 lt su ve 5 kupaya yakın kahve içiyordum kahveyi soğutup su gibi içiyordum şükür iyiyim şimdi çok geçmiş olsun sanada işallah kısa zamanda atlatırsın..13 nisan da İstanbul da oldukça ünlü bi özel hastanede epidural spinal kompleks anestezi ile sezeryan doğum yaptim
Operasyon çok rahat gecti; sonrasında hemen yürüdüm; eve geldikten sonra şiddetli baş agrilari oldu; anestezi doktoru baş ağrısı olur dediği için çok onemsemedim; 6. Gun gözlerimde çift görme sorunu yaşadım ve geçmeyince doktora gittim; beyinde emboli şüphesi dediler; beyin MR + ilaçlı beyin MR çekildi
Çok şükür birsey çıkmadı; ama epidural nedeni ile dura zari yırtılmis ve BEYİN omurilik sivisinda kaçak olmus; en az 1 ay mutlak yatak istirahati + günde en az 4 lite su + 5 kahve tavsiye edildi
Sikayetlerim büyük oranda azaldı ama hala sağ gözümde çift görme sorunu devam ediyor ; 10 güne kadar o da geçer diyor doktorlar;
Ben maalesef ciddiye almadim; onemsemedim; ancak epidural gerçekten riskli bi yontemmis; dikkat etmek gerekiyor
Yine de tercih ederseniz; operasyon sonrası mutlaka iyi dinlenin ve en az 4 litre su + günde 3 kahve tüketin; baş ağrılarını da hafife almayın
Canim senin bebegin de hayırlı olsun benim anlamadığım sütun varsa mama neden veriyorsun kilo alımı için mi birde bebek emdikçe süt gelir bende prima Yenidoğan ıslak mendil siliyorum her seferinde saf zeytinyağı sürüyorum her açtığımda kaka yapmış oluyo günde 5 defa falan değişiyorum çok az pisigide var .bbizim aşıya var daha ama diğer oğlumda ateş yapmamisti.aama biraz huysuzlasmisti.kusmasi icinde genelde emdikten sonra küsar bebekler yan yatıriyorum ben boğazına kaçacak olursa tedirgin oluyorum ama hemen kaldırıp ters çeviriyorum ne kadar doğru bilmiyorum
Benimde normal dogum yapmama ragmen ilk 3 4gun sutum yetmedi mamavermek zorunda kaldim ama icim hic rahat degildi cok uzuluyordum sonra cok sukur gerek kalmadi kuzum emdikce geldi bi de su ve uyku cok onemli canim ayrica humana cayini ve hurma aldim cok faydalarini gordum. Yasadigin psikolojiyi cok iyi anliyorum o yuzden yardimci olmak istedimSutum az diye diye mamaya yuklenip 15 gunluk kizimi biberona alistirmisim farkinda olmadan. Yavrum resmen emmeyi unutmus gibi davraniyor.
Dunden beri sadece meme veriyorum, mama vermemeye calisiyorum ama kizim cok agliyor, icim parcalaniyor o agladikca. Cok aglayinca bir sey olacak diye de korkuyorum, mama vermemekte israr ederek kotuluk mu yapiyorum iyilik mi diye kendimi yiyorum.
Bi kac gun daha guc verse Allahim..
Canım aynı ağrıyı bende yaşadım 10 gün sürdü benim uzanınca geçiyordu kalkınca aşırı şiddetleniyordu ben bol türk kahvesiyle atlattım Ama günde 4 lt su ve 5 kupaya yakın kahve içiyordum kahveyi soğutup su gibi içiyordum şükür iyiyim şimdi çok geçmiş olsun sanada işallah kısa zamanda atlatırsın..
Benimde normal dogum yapmama ragmen ilk 3 4gun sutum yetmedi mamavermek zorunda kaldim ama icim hic rahat degildi cok uzuluyordum sonra cok sukur gerek kalmadi kuzum emdikce geldi bi de su ve uyku cok onemli canim ayrica humana cayini ve hurma aldim cok faydalarini gordum. Yasadigin psikolojiyi cok iyi anliyorum o yuzden yardimci olmak istedimMumkun oldugunca emzir ki memeyi uyarsin sutunbol bol gelsin insaallah. Bi de mamayi kasikla ver canim biberona alismasin boylece
Canim sana sacma gelebilir ama aklima geldi yazdiklarini okuyunca; meme ucuna silikon uclardan alip oyle emzirmeyi denesen nasil olur acaba? Biberon ucuna da benziyor hem memeni emerek sutu uyandirir hem de alistigi silikon ucla rahat eder belki. Sanki cok biliyormusum gibi yazdim ama sadece aklima belki boyle bir cozum olabilir diye geldi affina siginarak yazdim canim.Sutum az diye diye mamaya yuklenip 15 gunluk kizimi biberona alistirmisim farkinda olmadan. Yavrum resmen emmeyi unutmus gibi davraniyor.
Dunden beri sadece meme veriyorum, mama vermemeye calisiyorum ama kizim cok agliyor, icim parcalaniyor o agladikca. Cok aglayinca bir sey olacak diye de korkuyorum, mama vermemekte israr ederek kotuluk mu yapiyorum iyilik mi diye kendimi yiyorum.
Bi kac gun daha guc verse Allahim..
Canim sana sacma gelebilir ama aklima geldi yazdiklarini okuyunca; meme ucuna silikon uclardan alip oyle emzirmeyi denesen nasil olur acaba? Biberon ucuna da benziyor hem memeni emerek sutu uyandirir hem de alistigi silikon ucla rahat eder belki. Sanki cok biliyormusum gibi yazdim ama sadece aklima belki boyle bir cozum olabilir diye geldi affina siginarak yazdim canim.
Canim bnm bebegin yirmi gundur oyle ilk bes gun yapmadi fitil verdim yapti. Sonra ucgunde bir fitil verdim öyle. yapti yirmi gundur sadece iki kez kendi yapti. Digerleri hep fitille. Oda uc dort gunde bir.bnde fitil verme taraftari degilim. Her alt acisimda zeytinyağı ile kulak cubuguyla popo deligini uyariyorum yaglayip hafif ice dogru sokuyorum. Bugun kendi yapti. Kucuk bebeklerde normalmis. Anne sutuyle beslnn bebeklerde ozellikle. Eskilerde sut yariyor ondan diyolar.Kızlar bugün 3.gün bebişim kankasını yapmadı varmı böyle durumla karşılaşan doktorumuz izindeyiz cepten aramadım yerine bakan doktorla görüştüm fitil ismi verdi ama kararsız kaldım fitil versem mi hemen diye 1 gün daha beklesem mi fitile alışır diyene yazıyo nette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?