2015 Nisan Anneleri

Kizlar kilolariniz ne durumda?gobekler durutormu?70 kilo oldum ben hamileligimde dogum sonrasi 61 oldum.53 hamile kalmistim.sizde durumlar ne?

Bnm 46 gunum bugün adet oldum kizlar. Hafif karnim agriyo. 1 ay asisi ates yapmiyo. Hemsire soyledi.

Kizlar kilolariniz ne durumda?gobekler durutormu?70 kilo oldum ben hamileligimde dogum sonrasi 61 oldum.53 hamile kalmistim.sizde durumlar ne?
Hiç sorma canım benim kiloyu hiç birşeyim olmuyo bana zaten 23 kilo almıştım.86 ile doğuma girdim. Bir hafta sonra kontrole gittim 80 dim sadece 6 kilo gitmişti ama o zamn çok şişlik vardı şimdi kaç kiloum hiç bilmiyorum.ggiyecek hiç bir kıyafetim yok bu gidişle yeni birseyler almam lazım

Ben 51.5 la hamile kaldım. 61.5 la doguma girdim şimdi 56.5 oldum. 10 kilo almıştım 5i gitti 5i kaldı.

Kizlar bugun bebegimi zor uyuttuk,emdigini kustu surekli nedeni ne anlayamadim moralim bozuldu.eşimde cok evhamli canimi sıkıp durdu cok emziriyormusum.sizler ne sıklıkla emziriyor sunuz ?

Benim doktorum 40 42 gün bekleniyor dedi
Doğum kontrol için ne düşünüyorsunuz kizlar

ben aslında spiral taktırmak istiyordum ama sezeryanlı olunca en az 4 ay beklememiz gerekiyor dedi doktor. en iyisi eşinin korunması ama istersen emzirirken kullanılan bir hap var onu da kullanabilirsin deyip reçeteyi yazdı. hapın adı cerazette, yan etkisi çok düşükmüş. ama hiç ara vermeden kullanmak gerekiyormuş. ben pek hap kullanmak istemiyorum o yüzden şimdilik eşimin korunmasına karar verdik.

Kizlar bugun bebegimi zor uyuttuk,emdigini kustu surekli nedeni ne anlayamadim moralim bozuldu.eşimde cok evhamli canimi sıkıp durdu cok emziriyormusum.sizler ne sıklıkla emziriyor sunuz ?

sen çok emzirsen de bebek doyunca memeyi çıkarır ağzından. sadece ilk zamanlar doyduklarını anlamadıklarından fazla emip sonrasında kusarak o fazlalığı atıyorlar. belki gazını iyi çıkaramamışsındır. emdikten sonra biraz dik tutmayı da deneyebilirsin.

feci durumda hiç bir kıyafetim gelmiyo :) 63 le hamile kalan ben 74 le doğuma girdim ve şimdi 67 kiloyum bana kalan 4 kilo :)

bizde aynı durumdayiz tatlim benim kızda emiyo arkasında hemen kusuyo hem de hepsini çıkartıyo bi kaç gündür usüttü galiba gece çok terliyo burnuda tıkanmış gibi

Dediginde haklisin ama bizde 40 cikmadan cocuk ogleden sonra bile yikanmazmis annem yikattirmiyor.kirkimiz ciksaydi allahin izniyle bende oyle yapicam.havalarda isinacak insallah onumuz yaz bebeklerimiz icin cok iyi olur.yikayip yatirmak.
Canim küçükkuzum da demiş bizimkiler de akşam yıkatmaz hatta Öğlene kadar yikanmasi lazım ve hergün biraz büyüsün aksama alacam bende
kayinvalidem de aynı şeyi söylüyor ama mantıgğı ne acaba, ben kafama göre yıkıyorum, bilmiyorum köü mü yapıyorum

Slm kizlar.biz 36 gunluk olduk.arada yazdiklarinizi okuyorum ama bi turlu bi merhaba diyemedim.ozluyorum burdaki sohbetimizi.bebisi buyutmek gercekten zormus ve epidural sonrasi hala sag kalcamda agri var sag adimimi atamiyorum canimi cok sikiyor bu...herkese bebisiyle mutlu guzel bi hayat dilerim kendinize iyi bakin kizlar

kayinvalidem de aynı şeyi söylüyor ama mantıgğı ne acaba, ben kafama göre yıkıyorum, bilmiyorum köü mü yapıyorum
Ben yikadim bebisimi aksamlari.gece misil misil uyudu.bende rahatladim o da.geceyle gunduzu ayirt edyor artik.42. Gunumuzdeyiz bu arada.

Merhaba kizlar bizde 17.gunluk olduk arada oglumdan vakit bulunca yazabiliyoruz hepimiz.benim lohusalik biraz sikintili geciyor ilk gunler sutim gelmefi oglum sarilik oldu uresi fazla cikti bigun hastanede yattik tabi oglumun sarilik olmasinda hemen emzik verip cocugum iyice acikti sonraki surecimjz daha iyiydi sukur bu surecte annem yanimdaydi dun oyuncu degisikligi yapildi esimin annesi geldi ama esim de annesi de inanilmax pimpirikli yok usur yok ac bu cocuk cok sinirleniyorum zaten gogsumde sut birikmesi var cocuk uyumuyor d3 basladik o da huzursuzluk yapiyor 40cikana kadar yalniz kalmayacakmisiz iyice bunaliyorum kocamla eskisi gibi degiliz o da diyor annemler var vakit de gecmiyor insallah bi an once duzene girer her sey

Senin +10 versiyonun benim :)
63 le hamile kaldim ama o ara zaten tiroid çıkmıştı kilo almıştım yani fazlam vardi :/
80 İle de doğuma girdim.. simdi 70 im.. doğum sonrası 4 kilo falan vermiş gibi oldum ama hemen 70 e indim.. insallah hemen inmeye devam ederim
Öyle pis bir durum ki bir de şimdiki... ne hamile kıyafetleri oluyor ne öncekiler..

Ayy çok bilmesin o :)
Bebek e ne zaman isterse meme vereceksin tabi.. fazla geleni çıkarıyor olabilir, ya da gazi çıkmıyor diye olabilir..

bende 63 le hamilw kalmistim 73 le digum yaptim bugun 32 gunluk olduk ve ben 64.5 kiloyum.ama sutum az o yuzden ne bulduysam yiyorum carsiya ciktim bugun bebisi esime birakip.1 kilo hurma.2 kilo kuru uzum.1 kilo ceviz.ve 1 kilo lokum aldim gelsin kilolarrrrrr:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…