- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Gecmis olsun canim.Iyi çok şükür nefes sorunu vardı atlattık mama falan vermiyorum sutum yeterli kilo alımı az olmuştu ama benimki bi hafta yogun bakımda kalınca normal dedi doktor
Canim bende kara kara dusunuyorum.ne yapacagimi bilmiyorum.Benim doktorum 40 42 gün bekleniyor dedi
Doğum kontrol için ne düşünüyorsunuz kizlar
Sizdede kirki cikana kadarmi yikanmaz canim aksamlari?Canim küçükkuzum da demiş bizimkiler de akşam yıkatmaz hatta Öğlene kadar yikanmasi lazım ve hergün biraz büyüsün aksama alacam bende
Hiç sorma canım benim kiloyu hiç birşeyim olmuyo bana zaten 23 kilo almıştım.86 ile doğuma girdim. Bir hafta sonra kontrole gittim 80 dim sadece 6 kilo gitmişti ama o zamn çok şişlik vardı şimdi kaç kiloum hiç bilmiyorum.ggiyecek hiç bir kıyafetim yok bu gidişle yeni birseyler almam lazımKizlar kilolariniz ne durumda?gobekler durutormu?70 kilo oldum ben hamileligimde dogum sonrasi 61 oldum.53 hamile kalmistim.sizde durumlar ne?
Ben 51.5 la hamile kaldım. 61.5 la doguma girdim şimdi 56.5 oldum. 10 kilo almıştım 5i gitti 5i kaldı.Hiç sorma canım benim kiloyu hiç birşeyim olmuyo bana zaten 23 kilo almıştım.86 ile doğuma girdim. Bir hafta sonra kontrole gittim 80 dim sadece 6 kilo gitmişti ama o zamn çok şişlik vardı şimdi kaç kiloum hiç bilmiyorum.ggiyecek hiç bir kıyafetim yok bu gidişle yeni birseyler almam lazım
Benim doktorum 40 42 gün bekleniyor dedi
Doğum kontrol için ne düşünüyorsunuz kizlar
Kizlar bugun bebegimi zor uyuttuk,emdigini kustu surekli nedeni ne anlayamadim moralim bozuldu.eşimde cok evhamli canimi sıkıp durdu cok emziriyormusum.sizler ne sıklıkla emziriyor sunuz ?
feci durumda hiç bir kıyafetim gelmiyo :) 63 le hamile kalan ben 74 le doğuma girdim ve şimdi 67 kiloyum bana kalan 4 kilo :)Kizlar kilolariniz ne durumda?gobekler durutormu?70 kilo oldum ben hamileligimde dogum sonrasi 61 oldum.53 hamile kalmistim.sizde durumlar ne?
bizde aynı durumdayiz tatlim benim kızda emiyo arkasında hemen kusuyo hem de hepsini çıkartıyo bi kaç gündürKizlar bugun bebegimi zor uyuttuk,emdigini kustu surekli nedeni ne anlayamadim moralim bozuldu.eşimde cok evhamli canimi sıkıp durdu cok emziriyormusum.sizler ne sıklıkla emziriyor sunuz ?
Dediginde haklisin ama bizde 40 cikmadan cocuk ogleden sonra bile yikanmazmis annem yikattirmiyor.kirkimiz ciksaydi allahin izniyle bende oyle yapicam.havalarda isinacak insallah onumuz yaz bebeklerimiz icin cok iyi olur.yikayip yatirmak.
kayinvalidem de aynı şeyi söylüyor ama mantıgğı ne acaba, ben kafama göre yıkıyorum, bilmiyorum köü mü yapıyorumCanim küçükkuzum da demiş bizimkiler de akşam yıkatmaz hatta Öğlene kadar yikanmasi lazım ve hergün biraz büyüsün aksama alacam bende
Canim kirkli oldugumuz için heralde bana bile gece yıkama diyorlarkayinvalidem de aynı şeyi söylüyor ama mantıgğı ne acaba, ben kafama göre yıkıyorum, bilmiyorum köü mü yapıyorum
Ben yikadim bebisimi aksamlari.gece misil misil uyudu.bende rahatladim o da.geceyle gunduzu ayirt edyor artik.42. Gunumuzdeyiz bu arada.kayinvalidem de aynı şeyi söylüyor ama mantıgğı ne acaba, ben kafama göre yıkıyorum, bilmiyorum köü mü yapıyorum
Kizlar kilolariniz ne durumda?gobekler durutormu?70 kilo oldum ben hamileligimde dogum sonrasi 61 oldum.53 hamile kalmistim.sizde durumlar ne?
Kizlar bugun bebegimi zor uyuttuk,emdigini kustu surekli nedeni ne anlayamadim moralim bozuldu.eşimde cok evhamli canimi sıkıp durdu cok emziriyormusum.sizler ne sıklıkla emziriyor sunuz ?
Ben 53le hamile kaldım 68le doğuma girdim 64le çıktım şu an 61 kiloyum çoğu duruyorKizlar kilolariniz ne durumda?gobekler durutormu?70 kilo oldum ben hamileligimde dogum sonrasi 61 oldum.53 hamile kalmistim.sizde durumlar ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?