2015 Nisan Anneleri

kızlar kızım ishal oldu galiba kakasinin rengi koyu yeşil bi kaç gündür kusması da var geceleri çok terliyo galiba midesini usüttü burnunda hirilti da vardı zaten randevu aldım pazartesi hastaneye götürcem çok moralim bozuk

Ayni durumdayiz valla.hicbirseyim kalmamis.onumuzdeki hafta ankaraya gidip alisveris yapicam.bebeklede nasil olucak onuda bilmiyorum.inanirmisin tuvalete gitneye vaktim yok.durmuyor temislik yemek bebegin bakimi olduruyor beni kendimden gectim resmen.

Ayne
Aynen canım ama idare edecez artık

Kizlar bugun bebegimi zor uyuttuk,emdigini kustu surekli nedeni ne anlayamadim moralim bozuldu.eşimde cok evhamli canimi sıkıp durdu cok emziriyormusum.sizler ne sıklıkla emziriyor sunuz ?
Ben saat basi emziriyorum canim.kusmasida iyi iste yeni emdigini aliyor mide eskiyi atiyor.kilosuna bak sen esinde sana biraksin yavrunu anneler nasil biliyorsa oyle bakmali bebeklerine.rabbim bize bu ozelligi vermis zaten.

Emzirmek cok zayiflatiyormus bide onumuz yaz dahada veririz karpu filan yeriz sonra incecik oluruz.kiyafetlerime bakip ic cekiyirum.

Ben yikadim bebisimi aksamlari.gece misil misil uyudu.bende rahatladim o da.geceyle gunduzu ayirt edyor artik.42. Gunumuzdeyiz bu arada.
Ya valla bu koca kari laflari insani bunaltiyor.bende istiyorum yikamak ama aklimdan cikaramiyorum ya dogruiysa diye.

O koyu yesil cok beslenmekten ve bir meme bitmeden oburune gecmekten oluyor canim.
memeden ilk gelen su gibi kivamsiz sut cok alindiginda kaka koyu kesil oluyor.

O koyu yesil cok beslenmekten ve bir meme bitmeden oburune gecmekten oluyor canim.
memeden ilk gelen su gibi kivamsiz sut cok alindiginda kaka koyu kesil oluyor.
öylemi bunu duyduğum iyi oldu ya benim o ilk süt çok fazla oluyo ilk sütü bitirene kadar minik doyuyo sütun özünü alamıyo galiba

öylemi bunu duyduğum iyi oldu ya benim o ilk süt çok fazla oluyo ilk sütü bitirene kadar minik doyuyo sütun özünü alamıyo galiba
Benim oglanda oyleydi. Dr a sormustum sebep olarak onu soyledi. Hakkaten ilk sutu cok icerdi. Ve bagirsak gazini da daha fazla yapiyor o sut.

Ya valla bu koca kari laflari insani bunaltiyor.bende istiyorum yikamak ama aklimdan cikaramiyorum ya dogruiysa diye.
Gece yikayinca nolcakki?hani soyleyin benim bebegimde olduysa soyleyeyim siz yikamayin geceleri.mesela gece banyoya girmek uygun degil 3 harflilerden dolayi.yalniz oldugumuz icin uygun olmadigini biliyorum,hatta banyoya girince evde birinin uyanik olmasi gerektgni biliyorum.bununla ilgili mi acaba?konuyu mu saptirmislarki?

Emzirmek cok zayiflatiyormus bide onumuz yaz dahada veririz karpu filan yeriz sonra incecik oluruz.kiyafetlerime bakip ic cekiyirum.
Hadi insallah
Ömrüm boyunca hic kilo veReyim çabasına girmedim. Yiyip almayan kesimden oldum bu yüzden zor geliyor boğazı tutmak :) ama ne olacak simdi göreceğiz... bir

kızlar anneler günümüz kutlu olsun bu ilk anneler günümüz şükürler olsun rabbim bizlere bu günleri de gösterdi :) bu gece kızım uyumadı toplasak bir saat uyumamışimdir dünden de uykusuzdum şimdi de ayağım da sallıyorum son çare :)

Anneler gunu kutlu olsun. Annesi hayatta olmayanlara ve evlat acisi yasayan butun annelere de sabir diliyorum. Allah hepimize yavrularimizin guzel gunlerini gostersin, evladimizla yasayacagimiz herseyi icimize sindirsin. Bu yil ilk defa boylesine tuhaf duygulardayim ve annemi daha iyi anliyorum. Hersey icin ona cok tesekkur ederim cok sık soyleyemesem de iyi ki varsin annecim. Sevgiler...

Canim valla bilmiyorum bende.40 cikana kadar tek kalmiycakmisiz sirf o yuzden kaynanam burada dort gozle kirkimizin cikmasini bekliyorum:)

Canim valla bilmiyorum bende.40 cikana kadar tek kalmiycakmisiz sirf o yuzden kaynanam burada dort gozle kirkimizin cikmasini bekliyorum:)
40 cikana kadar kesinlikle yalniz kalinmaz bencede.hatta esiniz yaninizda degilse mutlaka biri uyusun yaninizda.ben o kadar kotu ruya gormustum ki bi gece sbha kadar odadan cikamadim.yanimda esimde yoktu.titreye titreye uyumaya clstm sbha kdr.

40 cikana kadar kesinlikle yalniz kalinmaz bencede.hatta esiniz yaninizda degilse mutlaka biri uyusun yaninizda.ben o kadar kotu ruya gormustum ki bi gece sbha kadar odadan cikamadim.yanimda esimde yoktu.titreye titreye uyumaya clstm sbha kdr.
14 gunluk lohusayim ve 4 gecedir sadece bebegimle yatiyorum. Oglumu erkekten saymiyo muyuz biz simdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…