13 nisan da İstanbul da oldukça ünlü bi özel hastanede epidural spinal kompleks anestezi ile sezeryan doğum yaptim
Operasyon çok rahat gecti; sonrasında hemen yürüdüm; eve geldikten sonra şiddetli baş agrilari oldu; anestezi doktoru baş ağrısı olur dediği için çok onemsemedim; 6. Gun gözlerimde çift görme sorunu yaşadım ve geçmeyince doktora gittim; beyinde emboli şüphesi dediler; beyin MR + ilaçlı beyin MR çekildi
Çok şükür birsey çıkmadı; ama epidural nedeni ile dura zari yırtılmis ve BEYİN omurilik sivisinda kaçak olmus; en az 1 ay mutlak yatak istirahati + günde en az 4 lite su + 5 kahve tavsiye edildi
Sikayetlerim büyük oranda azaldı ama hala sağ gözümde çift görme sorunu devam ediyor ; 10 güne kadar o da geçer diyor doktorlar;
Ben maalesef ciddiye almadim; onemsemedim; ancak epidural gerçekten riskli bi yontemmis; dikkat etmek gerekiyor
Yine de tercih ederseniz; operasyon sonrası mutlaka iyi dinlenin ve en az 4 litre su + günde 3 kahve tüketin; baş ağrılarını da hafife almayın
Merhaba baş ağrım çok azaldi; çift görme de iyi sayılır sadece sağ tarafa bakınca oluyor ; doktor 1 ay sürer demişti ; cumartesi kontrol var;Mrb siz nasıl oldunuz. Ben bugun çok daha iyiyim sukur. Bir haftayı doldurdum baş agrisiyla. Umarım sizde duzelmissinizdir:)
Canim aynı şeyleri bende yasiyorum40 cikana kadar kesinlikle yalniz kalinmaz bencede.hatta esiniz yaninizda degilse mutlaka biri uyusun yaninizda.ben o kadar kotu ruya gormustum ki bi gece sbha kadar odadan cikamadim.yanimda esimde yoktu.titreye titreye uyumaya clstm sbha kdr.
Aynen cnm kustugu gun farkettim bizimde burnumuz tikaliydi,bi de eksi yemisti o gun sutten o da yapmis olablr die dusunuormbizde aynı durumdayiz tatlim benim kızda emiyo arkasında hemen kusuyo hem de hepsini çıkartıyo bi kaç gündürusüttü galiba gece çok terliyo burnuda tıkanmış gibi
Aynen oyle cnm sanki 10 tane dogurup bakmissin diorum cok canimi sıkınca,gaz problemimiz basladi ondan olablr cnm.o gun burnumuzda tikaliydi o yuzden de kusmus ilablrBen saat basi emziriyorum canim.kusmasida iyi iste yeni emdigini aliyor mide eskiyi atiyor.kilosuna bak sen esinde sana biraksin yavrunu anneler nasil biliyorsa oyle bakmali bebeklerine.rabbim bize bu ozelligi vermis zaten.
Ben bu koca karı hikayeleri yüzünden depresyona girdim zaten. .Ya valla bu koca kari laflari insani bunaltiyor.bende istiyorum yikamak ama aklimdan cikaramiyorum ya dogruiysa diye.
Bosver canim takma dusunme.benim annem beni delirtti gozumun icine baka baka senin piskolojin bozulmus diyor.bana destek olmasi gerekirken iyice moralimi bozdu.dikkatbet tuvalete gitme tek vs seyler iste.valla herseyide burnumdan getirmeye bayiliyorlar.yavrumla tek kalmak istiyorum artik.Ben bu koca karı hikayeleri yüzünden depresyona girdim zaten. .
Akşamları bir korku sarıyor beni bir şe ağlama krizleri uyumak istemiyorum korkumdan. Büyükler sağolsun aklıma gelmeyecek şeyleri beynime sokup deli ettiler beni. Akşam tuvalete bile tek gidemiyorum küçük çocuk gibi. Şu kirkimiz çıksa da rahatlasak .daha 26 günüm var...
Aynen bende aman kocam canim kocam dedikce simariyorlar.kaynanam burda sesimi cikarmiyorum bi gitsin ozaman gorusucem.biriktiriyorum hepsini.sende sakin alistirma oyle ben mecburiyetten ayri yatiyorum kaynanam birakmiyor skildim artik valla kendi evimde yabanci oldum.Erkekler neden bencil umursamaz . O kalkmasın diye sessizce gece hallefiyorum bebeğin işlerini. Gerçi aglasada duymuyor. Sankitek basına sorumluyum bu çocuktan. Ben nerde hata yapiyorum anlamadım. Aman o rahatsız olmasin aman bütçe sarsilmasun aman kocam dedikçe ben kıymetsizlestim galiba.
erkekler hep aynı annem ya boşver bende diyorum kızım büyüsün anlatıcam bu sorumsuzluğunuErkekler neden bencil umursamaz . O kalkmasın diye sessizce gece hallefiyorum bebeğin işlerini. Gerçi aglasada duymuyor. Sankitek basına sorumluyum bu çocuktan. Ben nerde hata yapiyorum anlamadım. Aman o rahatsız olmasin aman bütçe sarsilmasun aman kocam dedikçe ben kıymetsizlestim galiba.
Aynen canım bana da ilginç hikayeler anlatıyorlar gece bebegimden korkar oldum o derece . Bize destek olacakları yerde psikolojimizi alt üst ediyorlar. Ben doğum yaptığım ikinci günden beri yalnızım canım eşim ve bebegimle inan çok rahat. Arada kaynanam geliyor geldiğinde de her şeye müdahele ediyor yok sürekli emzirme sana alisir. Birak aglasin bisey olmaz yavrum aglamaktan morarmis halde iken bu cumleyi kiruyor.Yok sürekli taşıma sana alisir. Bana alısacak tabi kime alisacak ben annesiyim. Allah sana sabır versin canım kırk gün cekemem kimseyi. Bazen eşime bile tahammül edemiyorumBosver canim takma dusunme.benim annem beni delirtti gozumun icine baka baka senin piskolojin bozulmus diyor.bana destek olmasi gerekirken iyice moralimi bozdu.dikkatbet tuvalete gitme tek vs seyler iste.valla herseyide burnumdan getirmeye bayiliyorlar.yavrumla tek kalmak istiyorum artik.
Eger calismayacaksan alussin canim kucaga daha cok minikler senin kokunu ariyordur 6-7 aylik olunca zaten etrafi kesfetmeye baslicak hep kucakta kalmicak kiKizlar gunaydin...
Bizde de kucaga alisma sorunu var.oglumun gazini cikarip omzumda yatiriyorum.15 dakika icinde uykuya daliyor ve yatagina yatiriyorum.bunun disinda bazi durumlarda aglama krizlerine giriyor nedenini anlamiyorum kucagimda sakinlesiyor.bu durumda da kucagimda sakinlestirip yine koltuga yatiriyorum. Benim kv kucaga alistigini soyluyor.uyanik oldugu zamanin cogunu koltukta geciriyor aslinda. Hic sallamadik kv sallamak istiyor.sallamaya alismasin dedigimizde de kucaga alismis ama diyor.ev tipi anakucagi siparisi verdim sirf bu yuzden gelsin bakalim insallah icinde durur cocugum da kucaga hic almam artik. Kucaga alistigini nasil anlariz benim cocugum alisti mi simdi? Sizinkiler nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?