2015 Nisan Anneleri

Mrb siz nasıl oldunuz. Ben bugun çok daha iyiyim sukur. Bir haftayı doldurdum baş agrisiyla. Umarım sizde duzelmissinizdir:)

Mrb siz nasıl oldunuz. Ben bugun çok daha iyiyim sukur. Bir haftayı doldurdum baş agrisiyla. Umarım sizde duzelmissinizdir:)
Merhaba baş ağrım çok azaldi; çift görme de iyi sayılır sadece sağ tarafa bakınca oluyor ; doktor 1 ay sürer demişti ; cumartesi kontrol var;
Sürekli yatay kalmaya çalışmaktan ve kahve tuketmekten fenalık geldi
Bebeğim ile bile düzgün ilgilenemiyorum; daima birileri var yanımda ; allah beterinden esirgesin diyelim;
Siz de dikkat edin; gözlere Vurmasın benim gibi ; baş ağrılarını hisseder ken dinlenip uyusa idim bu kadar uzun soluklu ve gözlere etkili olmayacakti sıvı kaybı

40 cikana kadar kesinlikle yalniz kalinmaz bencede.hatta esiniz yaninizda degilse mutlaka biri uyusun yaninizda.ben o kadar kotu ruya gormustum ki bi gece sbha kadar odadan cikamadim.yanimda esimde yoktu.titreye titreye uyumaya clstm sbha kdr.
Canim aynı şeyleri bende yasiyorum

Merhaba arkadaslar;

Cok degil, daha gecen hafta buraya caresizlik icinde mamadan kurtulamadigimi, sutumun yetmedigini yazmistim. Bu yuzden kendimi cok yetersiz hissediyordum.

Simdi cok sukur mamayi cikardik hayatimizdan, artik sadece anne sutu aliyoruz. Bugun kontrolumuz vardi, gelisimimiz de gayet iyi.

Benim gibi ayni sorunu yasayan arkadaslar varsa eger ben 'emzirme kampi' diye bir sey uygulamaya calistim; temel mantigi bebeginizi gak dese emzirmek, guk dese emzirmek ve geceleri de sut salimi daha cok oldugu icin 2 saatte bir emzirmek (uyusa bile). Bu arada biberona alistigimiz icin ilk bir kac gun aglama krizlerimiz oldu ama icim parcalanarak dayandim. Sizlere nacizane tavsiyem; sutunuzu sadece sut yapan besinler yiyerek degil ayrica bebeginizi sık sık emzirerek cogaltmaya calismaniz. Eger emzirmezseniz ne yerseniz yiyin, beyin sut uretmesi gerektigini anlamiyor.

Ben bu meme olayi yuzunden cok uzuluyordum. Umarim kimse benimle ayni sorunu yasamaz.

Hepimize bol sutlu emmeler ve karni tok bebisli gunler dilerim :)

bizde aynı durumdayiz tatlim benim kızda emiyo arkasında hemen kusuyo hem de hepsini çıkartıyo bi kaç gündür usüttü galiba gece çok terliyo burnuda tıkanmış gibi
Aynen cnm kustugu gun farkettim bizimde burnumuz tikaliydi,bi de eksi yemisti o gun sutten o da yapmis olablr die dusunuorm

Ben saat basi emziriyorum canim.kusmasida iyi iste yeni emdigini aliyor mide eskiyi atiyor.kilosuna bak sen esinde sana biraksin yavrunu anneler nasil biliyorsa oyle bakmali bebeklerine.rabbim bize bu ozelligi vermis zaten.
Aynen oyle cnm sanki 10 tane dogurup bakmissin diorum cok canimi sıkınca,gaz problemimiz basladi ondan olablr cnm.o gun burnumuzda tikaliydi o yuzden de kusmus ilablr

Selam kızlar bizde bugün 22 günlük olduk Cumartesi 20 40 yaptık yarı kırkımızı uçurduk . Oğlumun maşallahı var devamlı emmek istiyor sağ göğsüm yara oldu aventin gögüs ucunla emziriyorum . Gündüzleri 10-15 dk uyuyo kalktığı gibi meme . Kilo alımı iyi ama günde 2 kere sabah akşam 30cc sma mama veriyorum fakat üstüne yine meme emmek istiyor 40 o çıkınca düzelir diyorlar ama bilmem artık sünnet ettirmeyi düşünüyoruz tam40 olunca onun stresi sardı beni var mı sünnet yaptıran

Ya valla bu koca kari laflari insani bunaltiyor.bende istiyorum yikamak ama aklimdan cikaramiyorum ya dogruiysa diye.
Ben bu koca karı hikayeleri yüzünden depresyona girdim zaten. .
Akşamları bir korku sarıyor beni bir şe ağlama krizleri uyumak istemiyorum korkumdan. Büyükler sağolsun aklıma gelmeyecek şeyleri beynime sokup deli ettiler beni. Akşam tuvalete bile tek gidemiyorum küçük çocuk gibi. Şu kirkimiz çıksa da rahatlasak .daha 26 günüm var...

Meraba kizlar
2015 Agustos topiginden geliyorum
Ne tatli yazmissiniz bebisleriniziiiiii
Allah uzun omurler versin hepsine,coook mutlu huzurlu yillariniz olsun beraber insallah
Ilk bebegim olacak benim
Umarim saglikla kucagima alirim ben de
Yazdiklarinizi Okuyunca yazmak istedim
Çooooooooooooooook şirinsiniiiiiiiiiiiiiiiiiz

Kızlar bende dogum yaptım. Tam 13 gun önce yavrumu normal doğumla kucağıma aldm. Beni tek mutlu eden şey yavrum.esim cok duyarsız oldu. Günlerdir uykusuxum.dogum yaptım ertesi gun ayaklsndm. Dikislerimi hiç umursamafm.başta anlayisliydi. Ama bu hafta hiç o acıları ben cekmemisim sanki. Merhameti kalmadı. Çocuk surekli emmek istiyor. Sütun yok diyip moral bozuyor. Beni seven adam gitti. Maço ruhsuz duygusuz adam geldi. Hiç mutlu değilim.

Erkekler neden bencil umursamaz . O kalkmasın diye sessizce gece hallefiyorum bebeğin işlerini. Gerçi aglasada duymuyor. Sankitek basına sorumluyum bu çocuktan. Ben nerde hata yapiyorum anlamadım. Aman o rahatsız olmasin aman bütçe sarsilmasun aman kocam dedikçe ben kıymetsizlestim galiba.

Bosver canim takma dusunme.benim annem beni delirtti gozumun icine baka baka senin piskolojin bozulmus diyor.bana destek olmasi gerekirken iyice moralimi bozdu.dikkatbet tuvalete gitme tek vs seyler iste.valla herseyide burnumdan getirmeye bayiliyorlar.yavrumla tek kalmak istiyorum artik.

Aynen bende aman kocam canim kocam dedikce simariyorlar.kaynanam burda sesimi cikarmiyorum bi gitsin ozaman gorusucem.biriktiriyorum hepsini.sende sakin alistirma oyle ben mecburiyetten ayri yatiyorum kaynanam birakmiyor skildim artik valla kendi evimde yabanci oldum.

Selam kızlar bebişlerinizz nasıl bakalım.bizim hsonu kırkımız çıktı anane ve bahaneye gittik kırk uçurmaya anneler Günü'nde de oğlusumun pusetiyle gezmeye çıkardık kocacımm bana hem anneler günü hemde doğum hediyesi beştaş Yüzük almış çok mutlu oldum cuma günü oğlusumun Mevlüt'ü olcak Cumartesi'de Sünnet'i hayırlısıyla bu haftayıda atlatırız inş Sünnet sonrası çok acısı olmaz inş kıyamıyorumkıyamıyorum

günaydın kızlar nasılsınız minikler nasıl bakalım :) dün minikle doktora gittik gerçekten ishal olmuş yavrum gaita ve idrar tahlili verdik idrar temiz çıktı gaitada balgam çıktı damla verdi bir hafta kullan gecmezse gel dedi kurmasına bişey demedi. eğer kaka yeşil sulu ve sümüksü olursa önemseyın. bu arada minik 50 günlük oldu ve 4500 g olmuş maşallah :) kilo alımını iyi şükür kusmasi önemli değil demekki diyorum :)

erkekler hep aynı annem ya boşver bende diyorum kızım büyüsün anlatıcam bu sorumsuzluğunu sabah kalkıyo uyuyamadım diyo beyim bide

Aynen canım bana da ilginç hikayeler anlatıyorlar gece bebegimden korkar oldum o derece . Bize destek olacakları yerde psikolojimizi alt üst ediyorlar. Ben doğum yaptığım ikinci günden beri yalnızım canım eşim ve bebegimle inan çok rahat. Arada kaynanam geliyor geldiğinde de her şeye müdahele ediyor yok sürekli emzirme sana alisir. Birak aglasin bisey olmaz yavrum aglamaktan morarmis halde iken bu cumleyi kiruyor.Yok sürekli taşıma sana alisir. Bana alısacak tabi kime alisacak ben annesiyim. Allah sana sabır versin canım kırk gün cekemem kimseyi. Bazen eşime bile tahammül edemiyorum

Kizlar gunaydin...

Bizde de kucaga alisma sorunu var.oglumun gazini cikarip omzumda yatiriyorum.15 dakika icinde uykuya daliyor ve yatagina yatiriyorum.bunun disinda bazi durumlarda aglama krizlerine giriyor nedenini anlamiyorum kucagimda sakinlesiyor.bu durumda da kucagimda sakinlestirip yine koltuga yatiriyorum. Benim kv kucaga alistigini soyluyor.uyanik oldugu zamanin cogunu koltukta geciriyor aslinda. Hic sallamadik kv sallamak istiyor.sallamaya alismasin dedigimizde de kucaga alismis ama diyor.ev tipi anakucagi siparisi verdim sirf bu yuzden gelsin bakalim insallah icinde durur cocugum da kucaga hic almam artik. Kucaga alistigini nasil anlariz benim cocugum alisti mi simdi? Sizinkiler nasil

Eger calismayacaksan alussin canim kucaga daha cok minikler senin kokunu ariyordur 6-7 aylik olunca zaten etrafi kesfetmeye baslicak hep kucakta kalmicak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…